Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 32 z 39 [ 576 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 39  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: VW Trends
PostWysłany: Śro 26 Maj, 2010 
VW User
VW User
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1200506
Auto: MK V GTI
bardzo dobre wydanie ;) 84 strony :D

2006 Jarocin-Brzezie , 2007 Jarocin-Brzezie,2008 Kotlin , 2009 VWigwamy Pleszew, 2010 VWigwamy Pleszew, 2011 VagEvent Żerków, 2011 Spot Vag Sieradz & Vag Kalisz, 2012 Rozpoczęcie Sezonu Szwacin, 2012 Oldschoolsucide Wilczyn, 2012 Vag Event, 2012 LowDaily Gołuchów

moja fura
viewtopic.php?f=98&t=66296&p=687975#p687975
 Profil    1200506

VW User
VW User
Awatar użytkownika

no wydanie dobre ;) nie które zdjęcia nie do końca ok ;) ale ogolnie może być :)

VW User
VW User
Awatar użytkownika

co wydanie to gorzej :< nie lepiej zrobić 50 stron z porządnymi autami?
auto powinno znależc sie w gazecie jak jest skonczone i dopieszczone coooo
o co tu chodzi ? niby VW TRENDS ale te niektóre autka trendu nie wyznaczają po dopieszczeniu owszem, gazeta dla maniaków nie powinna prezentować aut ze złachanymi zderzakami, felgami, pobitymi halogenami i po prostu brudne.

V.A.G Korps --------> http://www.facebook.com/VAGkorps

VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 2176296
Auto: Golf VI Składak Style
Yasiu napisał(a):
o co tu chodzi ? niby VW TRENDS ale te niektóre autka trendu nie wyznaczają po dopieszczeniu owszem, gazeta dla maniaków nie powinna prezentować aut ze złachanymi zderzakami, felgami, pobitymi halogenami i po prostu brudne.

Nic dodać, nic ująć...
Słaby numer, aczkolwiek kilka dobrych aut jest.

Jetta A5 USA On AIR

Mój były Lupiszon na poduchach -->Lupo

"rozgniatam białe larwy kompleksów butem samozaparcia, pracy i myślenia nad sobą"

Pozdrawiam
Piotr
 Profil    2176296

VW Zone Mod
VW Zone Mod
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 4722144
Auto: Felicita i B3 US
Pamiętajcie, że Vw Trends nie jest gazetą strikte tuningową. To i tak cud, że są w ogóle stjuningowane auta w tej gazecie. :)

Image
 Profil    4722144

PostWysłany: Czw 27 Maj, 2010 
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 6587671
Auto: Zaawansowane zbieranie $$$
Co nie zmienia faktu, że jak już coś robią, to mogliby to zrobic porządnie i dac z siebie 100%, tym bardziej, że mają "stricte tuningowych" redaktorów jak Mioo, czy Mapet i można by było nawet zawęzic dział samochodów po modach, ale tworzyc go konkretnie jakoś, a tu jest ilośc kosztem jakości, na moje stan nie do przyjęcia, tym bardziej że ta gazeta akurat ma już stałego klienta na rynku, ma budżet, możliwości, moim zdaniem gdyby tylko naczelny tego chciał, to rozwinęliby się i prosperowali naprawdę profi, ale widocznie olewają to. A tak na marginesie dodam, zanim z Loco dogadaliśmy się że robimy volXzone chciałem szczerze mówiąc spróbowac swoich sił w Trendsie, przygotowałem im kalendarium imprez, ktory macie przyjemnośc czytac w kilku ostatnich numerach, nie dostałem za to ani grosika, podobnie jak za inne dwa artykuły, które ani nie zostały wydrukowane nigdy od ponad pół roku już, ani nie dostałem za nie nawet podziękowania. To chyba mówi samo za siebie. I tak mówiąc szczerze kupuję tą gazetę, ale to chyba tylko dlatego, że na rynku brak alternatywy, nie chcę tu za wiele narzekac, ale faktycznie "coś" można byłoby z nią zrobic, żeby osiągnęła wyżsyz level i to naprawdę niewielkim kosztem, ale to jest jakaś masakra. Jak słałem artykuł to odesłali mi go, jak to ujmują, "po korekcie", gdzie korakta oznaczała praktycznie skrócenie tekstu o połowę, wycięcie najlepszych zdań, wybranie najgorszych zdjęc i zmianę nie wiedziec czemu danych, które miały po odesłaniu błędy :o Temat rzeka, ale niestety panowie w krawatach nie powinni takiego pisma redagowac, albo wyrzucic tuning z gazety i wtedy jakośc tekstów itd byłaby zapewne lepsza ogólnie. Sieeeee rozpisałem ;)

VW Zone Mod
VW Zone Mod
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: Karmann Giha'70 & Passat B7 Variant 2.0 TDI
Bielin napisał(a):
Co nie zmienia faktu, że jak już coś robią, to mogliby to zrobic porządnie i dac z siebie 100%, tym bardziej, że mają "stricte tuningowych" redaktorów jak Mioo, czy Mapet i można by było nawet zawęzic dział samochodów po modach, ale tworzyc go konkretnie jakoś, a tu jest ilośc kosztem jakości, na moje stan nie do przyjęcia, tym bardziej że ta gazeta akurat ma już stałego klienta na rynku, ma budżet, możliwości, moim zdaniem gdyby tylko naczelny tego chciał, to rozwinęliby się i prosperowali naprawdę profi, ale widocznie olewają to. A tak na marginesie dodam, zanim z Loco dogadaliśmy się że robimy volXzone chciałem szczerze mówiąc spróbowac swoich sił w Trendsie, przygotowałem im kalendarium imprez, ktory macie przyjemnośc czytac w kilku ostatnich numerach, nie dostałem za to ani grosika, podobnie jak za inne dwa artykuły, które ani nie zostały wydrukowane nigdy od ponad pół roku już, ani nie dostałem za nie nawet podziękowania. To chyba mówi samo za siebie. I tak mówiąc szczerze kupuję tą gazetę, ale to chyba tylko dlatego, że na rynku brak alternatywy, nie chcę tu za wiele narzekac, ale faktycznie "coś" można byłoby z nią zrobic, żeby osiągnęła wyżsyz level i to naprawdę niewielkim kosztem, ale to jest jakaś masakra. Jak słałem artykuł to odesłali mi go, jak to ujmują, "po korekcie", gdzie korakta oznaczała praktycznie skrócenie tekstu o połowę, wycięcie najlepszych zdań, wybranie najgorszych zdjęc i zmianę nie wiedziec czemu danych, które miały po odesłaniu błędy :o Temat rzeka, ale niestety panowie w krawatach nie powinni takiego pisma redagowac, albo wyrzucic tuning z gazety i wtedy jakośc tekstów itd byłaby zapewne lepsza ogólnie. Sieeeee rozpisałem ;)

No i to tyle w temacie... Ja nawet przestałem przeglądać na stacjach aktualne numery... Wolę póki co czekać za przesyłką VWP lub po prostu na Volxzone, które póki co świetnie obrazuje mi naszą scene VW. Jeżeli chce poczytać stricte o nowinkach VW dotyczących seyjnych pojazdów VAG, poprostu wchodzę na portal główny VWZONE i w tym momencie na dzień dzisiejszy wolałbym tą dychę dawać chłopakom z Volxzona pomimo ,że nie ma wersji drukowanej. Nie mam nic do pracy Mioo czy Mapeta bo myślę, że oni to naprawdę starają się jak mogą podziałać w redakcji Trendsa ale wiadomo w dwóch czy w pięciu całej gazety czy "ogółu" nie są w stanie zmienić...

Uhonorowany Medalem
Uhonorowany Medalem
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1197028
Auto: Golf VI R36T
Yasiu napisał(a):

dokładnie...niestety ale jakis pozoiom mozna by przyjac... ale od dawna wiem ze to nie gazeta tuningowa... ale taka prawda ze niue kupilem jeszcze ani jednego egzemplarza... zawsze przeglądam na stacji a teraz to juz nawet nie podchodze do gazet... bo szkoda czasu na przegladanie tej żenady

K-SYSTEM Car Detailing - Korekty lakieru, powłoki ceramiczne oraz kwarcowe, renowacja tapicerek skórzanych, wyciąganie wgnieceń PDR, pranie i czyszczenie tapicerek materiałowych. Pracuje na najlepszych kosmetykach dostępnych na rynku: powłoki ochronne i hydrofobowe Gtechniq, kosmetyki Swissvax, Zymol, Gliptone itd. ZAPRASZAM! Sprawdź mnie : https://www.facebook.com/Ksystem1

Image
 Profil    1197028

VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 6587671
Auto: Zaawansowane zbieranie $$$
Tak, dokładnie, a Mioo i Mapet podejrzewam że są tłumieni że tak powiem, tak jak byłbym ja gdybym z nimi współpracował. Ale wolę tworzyc za darmo volXzone i nawet opłacac serwery więc dokładac z prywatnej kieszeni, ale robic coś konkretnego co ma ręce i nogi. Norus, tak jak mówisz, lepiej zapłacic za przesyłkę PVW i nawet czekac dlużej zanim zosatnie dostarczone niż się spinac Trendsem, a szkoda, bo po 1 numerze jaki wyszedł wydawało mi się, że to będzie miało potencjał i w końcu coś ruszy na naszej scenie :lipa:

PostWysłany: Pią 28 Maj, 2010 
VW User
VW User
Awatar użytkownika

Auto: bora-ir
i właśnie dlatego dziękuję Panowie za volXzone, bo to na niego wyczekuje, nie na trendsa piwko

PostWysłany: Pią 28 Maj, 2010 
VW User
VW User
Awatar użytkownika

shift napisał(a):
i właśnie dlatego dziękuję Panowie za volXzone, bo to na niego wyczekuje, nie na trendsa piwko
święte słowa święte ;)

Trends nie powiem nie które artykuły okej są dobre itp ale ostatnio niema nic ciekawego :/

PostWysłany: Sob 29 Maj, 2010 
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 3644946
Auto: Passat B5 FL, TDI 130 Ps (highline)
dzisiaj przeczytałem artykuł w kiosku na temat papola a reszta jakaś słaba nie kupiłem :[

Rothenburg '10,II VAG Meeting Bielawa 15-16.05.2010,Underground Tuningtreffen Goerlitz'10,
Wolfsgruppe VAG EVENT III - 2-4 lipca 2010,LMS 10,CultOberfest 2010
Rothenburg '11,Wolfsgruppe VAG EVENT IV - 1-3 lipca 2011,LMS 11
Rothenburg '12,Underground Tuningtreffen Goerlitz'12,Wolfsgruppe VAG EVENT V -29-1 lipca 2012

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000595888991
 Profil    3644946

PostWysłany: Sob 29 Maj, 2010 
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Auto: OOOO S4 2.7 BiTurbo
D1 RMK81 napisał(a):
dzisiaj przeczytałem artykuł w kiosku na temat papola a reszta jakaś słaba nie kupiłem :[

Jestes naprawde lojalny kolega,dzieki stary. :ok:

http://w518.wrzuta.pl/film/6FtwlUTheYE/s4_soft_by_gto

PostWysłany: Nie 30 Maj, 2010 
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

A tam narzekacie. Dla mnie to jedyna drukowana, polska gazeta o tematyce Vw, więc kupuję. W jednym numerze jest więcej ciekawych, znanych tuningów, w drugim mniej, ale zawsze coś się znajdzie.
To już nawet w VwScene jest pełno aerografów i spojlerów ;)

PostWysłany: Nie 30 Maj, 2010 
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 9308111
Auto: JETTA V GLI TFSI
auta i zdjęcia żal oczywiście nie wszystkie

Profil    9308111

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 32 z 39 [ 576 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 39  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości