Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 39 z 58 [ 868 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 58  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: [Zlot] Wolfsgruppe VAG EVENT III - 2-4 lipca 2010
PostWysłany: Pon 05 Lip, 2010 
VW User
VW User
Awatar użytkownika

No to juz po,kolejna edycja za rok,a teraz czas na małe podsumowanie.
Serdecznie dziekujemy za atmosfere jaka stworzyliscie na tegorocznym evencie,nie bez powodu powitalismy Was w Miedzynarodowym Centrum Tuningu gdyz w tym roku faktycznie stalo sie to miejsce miedzynarodowe.Przybyli goscie zagraniczni i byly pod duzym wrazeniem tej imprezy i juz teraz mozemy powiedziec ze za rok bedzie ich wiecej!!I cieszy nas to niezmiernie gdyz w koncu udało sie przekonac ludzi z zagranicy ze Polskie imprezy nie musza byc wcale gorsze.

Oczywiscie wiemy ze bylo kilka niedociagniec ktory wyeliminujemy za rok,ktos wspomniał ze bylo za malo smietnikow,ale staralismy sie je w miare mozliwosci oproziac,a worki na smieci jak co roku byly w namiocie przy wjezdzie ,ale na nastepny rok juz mamy pomysl jak to usprawnic.
Catering osobiscie udalo mi sie zjesc az 3 posilki ,w piatek kebab w bulce byl naprawde zjadliwy a w kolejne 2 dni przypadla mi do gustu karkowka i ziemniaczki smazone.Bynajmniej przy organizowaniu kolejnej edycji przekazemy Wasze cenne uwagi.

Z tego miejsca dziekuje Ekipie Wolfsgruppe,Archiemu,wszystkim ktorzy pomagali,Sebastianowi Pachurze ktory bez zadnej prosby sam zaoferowal pomoc i byl w piatek od wczesnych godzin.Jeszcze raz WIELKIE DZIEKI!

P.S. Kevin jak Twoja noga?Mam nadzieje ze ok

P.S. 2 W tym roku ja bylam odpowiedzialna za pogode gdyz Przemo byl pochloniety organizacja wlasnego "rodzinnego zlotu" i chyba troche przesadzilam niee

Dozobaczenia na Evencie 2011

VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 2176296
Auto: Golf VI Składak Style
loniek napisał(a):
Nastepnym razem podeslij lupiszony, bedziemy wdzieczni.

Loniek domyślam sie ze więcej zaproszeń poszło, wiadomo, nikt nikogo na sile nie będzie ciągnął.
Nie znam osobiście dobrze zrobionych Lupo, nie wiem czy sam siebie bym zaprosił :$

Co do śmietników to moim zdaniem były często wymieniane worki i rano zawsze plac posprzątany, smieci nie walały sie jak o 22 w Amsterdamie. Ogólnie czysto było.

Jetta A5 USA On AIR

Mój były Lupiszon na poduchach -->Lupo

"rozgniatam białe larwy kompleksów butem samozaparcia, pracy i myślenia nad sobą"

Pozdrawiam
Piotr
 Profil    2176296

VW Zone member
VW Zone member
Awatar użytkownika

Ja sobie napisze co mi tam przyszlo do glowy.

1. Dziekowac - Dzieki wielkie za tak liczne przybycie i pozytywne nastawienie i co najwazniejsze pozytwny odzew po zakonczonej imprezie, nastraja to bardzo na + po okresie dosc ciezkiej i wytezonej pracy nad najtrudniejsza do zorganizowania edycja od poczatku istnienia Vag Event

2. Piatek - Sorry jak waliłem focha w piatek na niektorych, ale nie mialem juz sily na niektorych :D rozmowcow hehe ktorzy sie przytulali ostro. Ekipa z kalisza pomimo ostrego melanzu w pore sie opanowala, a jak sie nie opanowala to pozniej oficjanie Mazur przyszedl i przeprosil, szacunek :). Karaoke pt. Ala nie wali mu paly zrekompensowalo wszelkie akcje hehe.

3. Auta na placu - dla mnie osobiscie jakies 10szt wogole nie powinno wjechac na plac, ale pytanie jak to ogarnac gdy ludzie wysylaja foty auta z "dobrej" strony a na plac przyjezdza i co sie okazuje ze ta druga strona ma zbita lampe, porypane drzwi, wygieta felge. Ja bym wstydzil sie robic takie numery, ale zyjemy w polsce gdzie cwaniakow nie brakuje. Podobna sytuacja gdy wlasciciel wysyla zgloszenie na lepszym setupie niz pojawia sie na placu, teraz pytanie - robic dodatkowa selekcje na bramkach? powiecie - TAK, ale co gdy trafi na Wasze auto? po 500km podrozy odeslani z kwitkiem.

4. Ludzie - tu jak co roku mega THX dla Archiego, mojej Agaty i Fasoli za mega robote za ogarnianie bramek, sprzedazy i calej organizacji wjazdow, chlopakow z Trzcianki, Sebka Pachury, Karola, Pawła, Huberta i calej reszty, w wolfs kazdy juz wie, kto co jak zrobil i czego nie zrobil. Wysoka piatka dla statywu nr.1 i statywu nr.2 :D. Dla Loco za zajebisty puchar, dla Bielina za wreczenie :D. Oczywiscie mega yo yo thx dla wszystkich guzikow, oszolomow, kazdego kto pomagal, kto ogarnial swoich najebczych znajomych zeby za duzo nie odpierdzielali, Klariego za pozytywne slowa jak co roku i dla calej reszty. Fajnie ze podczas fot udalo sie troche z ludzmi pogadac i przynajmniej nie bylo wycieczek za mna jak rok temu heheh tzn. tak sie czulem ze ja sobie krece a ktos za mna idzie :).

5. Foty/film - meeeeegaaa zajebiste foty juz poszly po necie - Fatstyle, Pyro, DjSzop itd. ja ze swojej strony napisze ze galeria Wolfs nie pokaze sie za szybko a to z jednego dosc dobrego powodu - foty prawdopodobnie pojda do art. do PVW :) wiec tam bedzie premiera, ale juz wiem ze raczej nie bedzie to nast. numer. Ja sam po raz pierwszy od 2 lat mialem zmniejszone obowiazki na placu jako organizator i moglem pozwolic sobie wiecej pokrecic i pofocic wiec materialu jest sporo. Video materialy archiego tez na poziomie wiec mysle ze damy rade z jakas ciekawa produkcja. Pomyslow mam jak zwykle sporo.

6. Zagranica - urwali strasznie swoim przyjazdem, Low Familia, Cor przecierajacy szlaki :), Mr.Irlandia ktory wykonal mega tripa na nasza impreze. PVW nie przyjechali koniec koncow, ale moze nie wyjdziemy az tak zle na tym. Cala sytuajca wyszla na tydz. przed zlotem.

7. Plusy
+ zagraniczni goscie
+ pogoda
+ frekwencja
+ w koncu jakies polo 2f na placu :)
+ Dj Kamel w sobote zajebisty bit dał
+ podniesienie poprzeczki na nast poziom
+ pierwszy raz sam umylem derby :) i postawilem sobie ladnie przy scenie
+ zajebiste foty w sieci
+ rozbudowany, choc nie najwyzszych kebabolotow catering
+ lody na placu, jak dla mnie poezja bo jechalem na Coli i Lodach (kreconych) przez weekend
+ sprawna wg. mnie obsluga na wjezdzie
+ liczna reprezentacja Audi
+ ogarniete miejsca wkolo aut po imprezie, wiekszosc w workach itp. co ulatwilo sprzatanie
+ uznanie znanych i nowo poznanych osob pt. Norus - Ku#@a czulem sie jakby Tom Cruise przyjechal jak zobaczylem mk4 Davora :D

8. Minusy
- najwiekszy to kilka aut ktore nijak mialy sie do nadeslanych zdjec
- dosc spora grupa zaproszonych aut, ktore nie przyjechaly, glownie te ktore na sam koniec wysylaly zgloszenia, jak ktos nie chce przyjechac to po co nam glowe zawracacie?
- brak kilku uznanych projektow, ktore z roznych powodow czesto osobistych nie pojawily sie na zlocie - garb Qvazi, Mk3 Turbo bezowe, Polo czerw. karola, mala ilosc Vento i Lupo,
- paru pierdolnietych debili ktorzy sie ganiali po hotelu o 4 w nocy i walili w drzwi
- niedzielna apatia na widowni :) i dla mnie duzy minus ze zaraz po ogloszeniu ostatniego wyroznionego w pucharach, 80% ludzi sie zwinelo z "widowni", jakby nie mozna poczekac kilka sek. na oficjalne zakonczenie i podziekowania dla Was ze przyjechaliscie
- burdel na placu jednej ekipy na betonie na koncu placu, pod koszem do koszykoszykowoki
- wiele klopotow organizaacyjnych, a przede wszystkim coroczna mega przypalowa akcja z MCT tym razem z hotelem
- nie udalo sie wykonac zlotowych krzeselek GTI za co sorry
- brak oddzielnych kategorii w TOP 3 AUDI

Podsumowujac - mega giga git ze ja pierdole z kilkoma minusami, ale do ogarniecia. Na koniec kilka pyt.

A. Jak sie podobaly koszulki i inne rzeczy w "sklepiku", czy jestescie chetni na wiecej gadzetow w przyszlym roku jak np. zawieszki zapachowe z logo i czy wyprodukowac jeszcze partie koszulek 2010 ?
B. Co sadzicie o badz co badz kilku ulepionych autach z niemiec i moze 1 szt. z czech, czy warto ciut nagiac zasady obecnosci na placu aby propagowac impreze na swiatowej scenie?
C. Czy zrobic dodatkowa selekcje na bramie z wszelkimi jej konsekwencjami pt. jedziesz 500km i auto nie wjezdza, ale wlasciciel moze wejsc na impreze
D. Nie bedzie zadnych dodatkowych wejsciowek na 3 dni dla ludzi nie bedacych pasazerami, nieraz minimalnie to naginamy i tak zostanie, ale impreza zeby zachowala swoj klimat, musi pozostac w tej formie.

VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 3366290
Auto: Audi A3 8l
Co do 3 pkt. po obejrzeniu tych wszystkich aut , sam stwierdziłem że nie powinno mnie tam być bo Polo nie dorosło do tego żeby być na takiej imprezie ;)

Tak czy inaczej , nie wniosę nic nowego ale impreza prze gruba ! auta zniszczyły moją psychikę , ludzie bardzo wporządku , zero buractwa itp :-)

Ja delikatnie przy świrowałem z soboty na niedzielę , więc jak kogoś tym zdenerwowałem to wielkie PRZEPRASZAM !

Mam nadzieję że do zobaczenia za rok !

Pzdr !

Profil    3366290

VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 9514572
Auto: Bolf 1.8T
Loniek, więcej koszulek 2010-chętnie kupię. Co do wejściówek, ogólnie niech pozostanie tak jak w tym roku, co z tymi którzy strasznie się jarają takimi rzeczami a nie będą mieli wstępu? Np. ja...

Profil    9514572

VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: ZZZC
W koncu moze ja cos napisze ;)
Ogolnie ale urwal, tak jak kazdy mowi, ekipa byla prze zacna, zabawa wysmienita, dj tak mnie porwal w sobote na parkiet ze nie moglem z niego zejsc :]
Piatkowe zasiadanie w jury z checikiem i hanesem to juz w ogole nie wiem jak opisac niee niee
same plusy, no po prostu same plusy, zly bylem tylko ze nie bylo tych deseczek na wjezdzie i wywinal mi sie blotnik, ale mowi sie trudno :smutny:
aha, odnosnie innych uwag...
Kilka aut rzeczywiscie nie wiem skad tam sie wzielo, chyba najbardziej nie z tego swiata bylo mk3 z czech, fajnie, ze z czech, ale auto pod zadnym wzgledem szalu nie robilo...
Po drugie, szkoda ze wyszla lipa z noclegami, bo przez spora liczbe namiotow zlot stracil moim zdaniem troche na swoim ekskluzywnym charakterze :P
No i po trzecie dostalem brudna koszulke, ale spoko wypierze sie ;P

Lecz plusow bylo o sto milionow razy wiecej i wspomnienia zostana na zawsze :ok: ;)
Pozdrawiam wszytkich z ktorymi gadalem i tych z ktorymi nie gadalem tez pozdrawiam piwko :cfaniak:

VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Auto: Golf Mk1 / A4B6
Było Polo 6N R23
loniek napisał(a):
Ja sobie napisze co mi tam przyszlo do glowy.

A. Jak sie podobaly koszulki i inne rzeczy w "sklepiku", czy jestescie chetni na wiecej gadzetow w przyszlym roku jak np. zawieszki zapachowe z logo i czy wyprodukowac jeszcze partie koszulek 2010 ?
B. Co sadzicie o badz co badz kilku ulepionych autach z niemiec i moze 1 szt. z czech, czy warto ciut nagiac zasady obecnosci na placu aby propagowac impreze na swiatowej scenie?
C. Czy zrobic dodatkowa selekcje na bramie z wszelkimi jej konsekwencjami pt. jedziesz 500km i auto nie wjezdza, ale wlasciciel moze wejsc na impreze
D. Nie bedzie zadnych dodatkowych wejsciowek na 3 dni dla ludzi nie bedacych pasazerami, nieraz minimalnie to naginamy i tak zostanie, ale impreza zeby zachowala swoj klimat, musi pozostac w tej formie.

A. moim zdaniem było dobrze, wiecej gadżetów by się jednak zdało, super pomysły masz realizuj Panie!

B. pewnie warto, specjalnych odchyłek nie było, jak dla mnie pomyłka jest tylko nagradzanie gości na równych prawach jak polaków, chociaż mogę się mylić

C. kontrowersyjny ale chyba dobry pomysł

D. bdb!

Mam troche fot ale cholerne problemy z wrzuceniem .. coś jakieś fatum z tym netem mam

VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Auto: vw/audi
co do śmieci to ludzie też mogli by trochę za dupą sprzątać i tez było by czyściej.osobiście jestem za tym żeby za śmieci wprowadzić kaucje. np 3 osoby w aucie = 3 worki po załóżmy 5 czy nawet 10zł i na wyjeździe zwrot.to chyba jedyny sposób żeby zmusić do porządku.ale fakt jest taki ze było naprawdę czysto na placu.

KASKA napisał(a):
i chyba troche przesadzilam niee

dobrze było.przynajmniej zimne pifko smakowało :$

VW Master
VW Master

Gadu-Gadu: 8254440
Auto: Nie mam
Cytuj:

JAK NAJBARDZIEJ TAK!!

Profil    8254440

VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

jakby co to nie my zostawilismy pod koszem ten alagan i smieci :ała:

Audi A3 8P OEM+ projekt viewtopic.php?f=98&t=96254&view=unread

VW User
VW User
Awatar użytkownika

Auto: Corras
jakies relacje z imprezy na zagranicznych forach macie ?

VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

loniek napisał(a):
na plac przyjezdza i co sie okazuje ze ta druga strona ma zbita lampe,

to chyba o moja lampę chodzi. :(

VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

djbros napisał(a):
jakby co to nie my zostawilismy pod koszem ten alagan i smieci :ała:

ani my.moja osada była z drugiej strony kosza na trawce

VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 7170045
Auto: 6n ?
loniek napisał(a):
+w koncu jakies polo 2f na placu

Oj tak zdecydowany plus
loniek napisał(a):
Nie bedzie zadnych dodatkowych wejsciowek na 3 dni dla ludzi nie bedacych pasazerami, nieraz minimalnie to naginamy i tak zostanie, ale impreza zeby zachowala swoj klimat, musi pozostac w tej formie.

W sumie to dobrze, chociaz jak zainteresowanie impreza nadal bedzie tak rosło to nie zdziwie sie jak za 2-3 lata zobacze pasazerów wjezdzających na plac w bagażniku niee

VW Zone member
VW Zone member
Awatar użytkownika

DJ SZOP - odezwij sie za rok, z takimi fotami dostaniesz wejsciowke na foto :)

Dj Bros - ja wiem kto zostawil :) i to nie Wy, nie napisze na forum zeby juz im siary nie robic, ani tez Dawid018, to tam tacy jedni nie z forów internet.

Mackoostry - vagdrivers.net na razie, a tak to galerie zagraniczne, for na razie nie szukalem

Dawid - nie chodzi o Twoje auto :), chodzi o pewne Audi

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 39 z 58 [ 868 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 58  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości