Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 4 z 66 [ 987 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 66  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu:
PostWysłany: Sob 27 Sie, 2005 
VW User
VW User
Awatar użytkownika

Cytuj:
Ciesze sie ze komus sie to podoba.Chetnie bym popatrzył jak inni to robią, ale jakos nikt sie nie chce pochwalić

Wlasnie!!!! robi sie sporo ciekawych fur a nikt nic niepokazuje :smutny: na zagranicznych stronkach sa oddzielne dzialy z projektami ,gdzie kazdy moze zaprezentowac co sie noweg zmiena w jego aucie...

ps.Zamieszczaj fotoleracje najczesciej jak tylko mozesz :ok:

Temat postu:
Admin of Vw Zone
Admin of Vw Zone
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 2356976
Auto: Cupra 4x4 ????
Bardzo mi się podoba taka fotorelacja :ok:

Co będziesz robił z zardzewiałą osią?

Image
Było A3, Mk2,Mk3 TDI+, Mk3 20VT...
 Profil    2356976

Temat postu:
Uhonorowany Medalem
Uhonorowany Medalem
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1197028
Auto: Golf VI R36T
Carlloz napisał(a):
Cytuj:
Ciesze sie ze komus sie to podoba.Chetnie bym popatrzył jak inni to robią, ale jakos nikt sie nie chce pochwalić

Wlasnie!!!! robi sie sporo ciekawych fur a nikt nic niepokazuje :smutny: na zagranicznych stronkach sa oddzielne dzialy z projektami ,gdzie kazdy moze zaprezentowac co sie noweg zmiena w jego aucie...

ps.Zamieszczaj fotoleracje najczesciej jak tylko mozesz :ok:

spokojnie na wiosne ja zrobie foto relacje..... dłuuug foto relacje... i pokarze dokąłdnie co sie dzieje...i na jakis filmik mysle tez przyjdzie pora:))) cfaniak

K-SYSTEM Car Detailing - Korekty lakieru, powłoki ceramiczne oraz kwarcowe, renowacja tapicerek skórzanych, wyciąganie wgnieceń PDR, pranie i czyszczenie tapicerek materiałowych. Pracuje na najlepszych kosmetykach dostępnych na rynku: powłoki ochronne i hydrofobowe Gtechniq, kosmetyki Swissvax, Zymol, Gliptone itd. ZAPRASZAM! Sprawdź mnie : https://www.facebook.com/Ksystem1

Image
 Profil    1197028

Temat postu:
vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

1)Jak przerzuciesz oś nad resory to idealnie pasują krótkie amory Koni od garbusa ! Koni gelb, 80-1350Sport, fĂĽr die Hinterachse , zalezy oczywiscie jak duzy dystans dasz między osią a resorami , ale raczej powinny dac rady

2) Ceny błotników tak jak pisałes j moge miec 150 za sztuke, przedni pas zalezy od sklepu , drzwi nie dorwiesz nowych nie masz szans , trzeba szukac zdrowe używki od mk1 5d

3) co do lamp to do 74-otpika to ja widze tylko lampy z krzyżem może odrobine przyciemnione ale żadne klary !

Temat postu:
PostWysłany: Nie 28 Sie, 2005 
ex-projekt mod
ex-projekt mod
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 5988786
Dzieki za zainteresowanie i porady, a tych naprawde potrzebuję. :$

Cytuj:
Zamieszczaj fotoleracje najczesciej jak tylko mozesz

Robie co mogie ;) Z drugiej jednak strony nie chciałbym was zanudzać walką z rudą :)
Dzisiaj sie turlałem po podłodze-wywalilem cały wydech,bak no i prawie silnik, tylko niestety jedna sruba od polosi sie objechała i teraz musze cos wymyslic ze by ja wykręcic.Jutro wrzuce foty ,bo dzisiaj byłem taki brudny ze mi sie nie chciało po telefon siegac ,a jak sie umylem to juz mi sie nie chciało pod auto czolgac :smutny:
Cytuj:
robi sie sporo ciekawych fur a nikt nic niepokazuje

No właśnie czegoś takiego mi brakuje.Czaja sie po tych garazach jak by bimber pedzili czy cos. niee .Jezeli chca jakis efekt zaskoczenia uzyskac to nie musza wszystkiego do końca pokazywac,ale jakies głone mechaniczne sprawy jak najbardziej.Ja sam mam zamiar po farbie troszke przystopowac z fotami,ewentualnie jakie zrobione czesci przed montazem ,a całość dopiero po. :-D

Cytuj:
Co będziesz robił z zardzewiałą osią?

Pewnie sie malnie :D
Dehnel 14d dzieki za porady w sprawie zawiasu.Zobacze ile podłożyc jak juz jakie felgi bedą, a do tego droga daleka.Najpierw buda.Blachy juz niedługo wyjada z polski.
Co do lamp to myśle nad nieprzezroczystymi z krzyzem lub ewentualnie klary z ciemnym środkiem( i krzyzem).Mam problem znależc przedni zderzak( bylby za 250 czy wiecej euro coooo ).Zastanawiam sie czy nie zamowic samych plastikow i kierow( białych) i zrobic go z nierdzewki. Co wy na to??
Znalazłem atrape z chromem dookola ,ale niestety tylko środkową cześć.Skąd ja wezmę te boczki z chrome????????? :o
Jeszcze raz dzieki wszystkim .Zagladajcie tu bo pytan sporo.
Pozdro

Profil    5988786

Temat postu:
VW Master
VW Master
Awatar użytkownika

!0 KM Od Bielska masz kraine szrotów i sklepów mianowice Jaworze i Jasinica dostaniesz tam czesci nowe i używane

-> Drzwi osie silniki wszystko

Pozdrawiam

http://www.vwzone.pl/index.php?modul=uzytkownik&id=2947

WWW.UNDERGROUNDTEAM.PRV.PL

Temat postu:
ex-projekt mod
ex-projekt mod
Awatar użytkownika

Cytuj:
Drzwi
????
Z tym raczej jest problem.Mowie tu o nowkach.Chodzilo mi o jaki konkretny namiar zebym nie musial czlowieka gonic po wszystkich sklepach.Tak sie sklada ze z tamtad pochodze, ale dzieki za szczere checi :ok:
Pozdro

Kupie fajne felgi 14 ewentualnie 13 , minimalnie 7 szerokie

Profil    5988786

Temat postu:
PostWysłany: Śro 31 Sie, 2005 
VW User
VW User

a tak swoja droga... czego zdecydowales sie na import caddy`ego, w polsce nie ma ? [pod PWSZ w Legnicy stoi np.]
i rada taka moja.. na lewym fotelu raczej by sie wygodniej wyprzedzalo ;)

Temat postu:
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

figiel napisał(a):
a tak swoja droga... czego zdecydowales sie na import caddy`ego, w polsce nie ma ? [pod PWSZ w Legnicy stoi np.]
i rada taka moja.. na lewym fotelu raczej by sie wygodniej wyprzedzalo ;)

poczytaj wątek dokładniej to sie dowiesz gdzie kolega mieszka !!!

2007:Kotlin,Cultstyle.de,Bautzen,Blasen,Brzezie
2008:Cultstyle.de,VWMania,VAG Event
2009:Cultstyle.de,VAG Event,MIVW
2010:Ult.Dubs,Cultstyle.de,Wsee,OSS,VAG Event,MIVW,Cultstyle.pl,Cultoberfest
2011:Ult.Dubs,Cultstyle.de,Wsee,VAG Event,MIVW,Cultstyle.pl,VW Fanatics,E38,WolfsgruppeBBQ
2012:VAG Event
2013:Cultstyle.de,OSS,VAG Event,DubIt
2014:Ult.Dubs,BBQ,WSee,XS Berlin,Rcsm,VAG Event,DubIt,BugShow Spa,MIVW,Airlift BBQ

Temat postu:
ex-projekt mod
ex-projekt mod
Awatar użytkownika

Cytuj:
czego zdecydowales sie na import caddy`ego, w polsce

niee niee niee niee niee niee niee niee niee niee
Poprostu lzy w oczach!!! Hehehehehehehe. Niezłe
Mam rozumiec ze to niezamierzony efekt???
Qrcze troszke sie zmartwiłem,bo w dobie mtv ,ciankich filmow i szybkich spotów,młodziaki tyle nie czytaja :( :( :( ]
Chyba musze jeszcze jakis fotki wstawic na temat gdzie mieszkam co robie i wogóle (wszystko w formie komiksu) wtedy moze do dzieciakow to bardziej dotrze.
Pozdro

P.S. P3emob dzieki za namiary na kółka i grila jamajama jamajama jamajama

Temat postu:
PostWysłany: Czw 01 Wrz, 2005 
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

ARCHIE przyjacielu !!!!!

Będę starał się pomóc jak tylko umiem. Wierze w ciebie i umieram z ciekawości jak to pójdzie !!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SERDECZNIE POZDRAWIAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2007:Kotlin,Cultstyle.de,Bautzen,Blasen,Brzezie
2008:Cultstyle.de,VWMania,VAG Event
2009:Cultstyle.de,VAG Event,MIVW
2010:Ult.Dubs,Cultstyle.de,Wsee,OSS,VAG Event,MIVW,Cultstyle.pl,Cultoberfest
2011:Ult.Dubs,Cultstyle.de,Wsee,VAG Event,MIVW,Cultstyle.pl,VW Fanatics,E38,WolfsgruppeBBQ
2012:VAG Event
2013:Cultstyle.de,OSS,VAG Event,DubIt
2014:Ult.Dubs,BBQ,WSee,XS Berlin,Rcsm,VAG Event,DubIt,BugShow Spa,MIVW,Airlift BBQ

Temat postu:
PostWysłany: Czw 01 Wrz, 2005 
ex-projekt mod
ex-projekt mod
Awatar użytkownika

Cytuj:
Będę starał się pomóc jak tylko umiem

Dzieki jestes nioceniony.
Dziekuje wszystkim za zainteresowanie i za pomoc i porady i slowa krytyki.
Dzieki za odpowiedzi na innych postach.
No to pora sie uaktualnic przed weekendem, potem moze byc roznie ;)
Prawie tydzien nie pisalem co sie dzieje z caddim, a sprawa wyglada tak.
Zamowilem sobie ksiazeczke z Haynesa na temat golfa i jetty 1.5 i 1.6D .Troszke mi to rozjasnilo w glowie.Wreszcie wiem o co tu chodzi :) :) Niezla sprawa i super pomoc.
W miedzyczasie załatwialem jakie gratisy ;) .W pracy troche jezdze po roznych firmach i udalo sie wysepic lebiodke do wyciagania silnika ( Mało mi dachu nie urwala jak calego caddiego do niej podpiolem ;) , mam nadzieje ze silnikowi da rade)
Image

Kątówka też się znalazła na fotce bo poprzednią zajechałem w dwa dni ( ech te plastikowe narzedzia).
Niestety silnik dalej siedzi w srodku ,bo mnie jedna sruba trzyma, albo poczekam na spawarke albo go wyciagne z zawiasem :o

Image

Z gratisów dostałem fajna skrzynke na narzedzia (kosztowala mnie tylko dwa grzecznosciowe browarki :-D i to tylko dlatego ze na polaka trafilem hehe)

Image

I tak juz calkiem z ostatniej chwili do darów losu zaliczyc musze blachy jakie dostalem na wstawki :ok:
Dobrze idzie :) :) :)
Jutro powinienem sie stac wlascicielem pieknego grila z chromowana obwodka :ok: , a w sobote pieknych ATSów Classic 13'x8 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oryginalna siatke z pro netu chyba trza bedzie z US ciagnac bo na niemieckich sklepach i ebayu za duza krzycza :(
Moze jeszcze 4 elementowa szybe do tylu sie skoluje( ale to narazie cichosza)
Jutro dalej bede dar bude ;] Niemalze cale loze juz mam i czesc kabiny :ok:

Image
Image

A gzdie tam do konca ałłłłł ałłłłł ałłłłł
Ale narazie pre do przodu i to mi sie podoba :D
Pozdro

Temat postu:
PostWysłany: Pią 02 Wrz, 2005 
vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

archie napisał(a):
Ale narazie pre do przodu i to mi sie podoba :D
Pozdro

I nam też. :ok:

pzdr

Temat postu:
VW User
VW User
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: golf mk1
... ciezka praca !!!! podziwiam zapal i checi.... trzymam kciu Aby takl dalej!!!!!

Temat postu:
vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

powiem Ciże oglądam to sprawwozdanie i aż mi sie serce kraje...
też bym tak chciał... miec takie warunki do zrobienia swojej bryki... taki garaz i tyle czasu...

a co do postępów z samochodem to naprawdę tempo masz niezle :) ciekawi mnie tylko czy masz jakieś doswiadczenie w robotach blacharskich czy idziesz na zywioł i bedziesz sam wszystko robił? bo z tą rdzą to nie jest tak ze tylko szczotką na kątówce sie jej pozbędziesz... wiem coś o tym ;)

co do wyglądu i planów co do bryki to powiem Ci ze tak trochę mieszane uczucie sie pojawiają u mnie. coś Ci tam gra, ale jeszcze tak do końca nie wiesz jak to ma wyglądać.
Przód auta OK, chromowany zderzak, atrapa z chromem, tylko broń Cię przed zrobieniem tego z kwasówki bo wtedy popsujesz efekt. Musi byc ORYGNALES.
no i z tyłu nie mozesz zrobić żadnej kwasówki zamiast zderazka tylko konsekwentnie do tego co będziesz miał na przodzie, czyli oryginał.

Z kółkami widze ze trafiłes idealnie!!! ATS Classic to jest to co pasuje do Caddy i Goilfa MK1 najlepiej. Jeszcze w tym rozmiarze to juz poezja.

bede tu czasem zagladal i mam nadziej ze dalze prace bede mialy to samo tempo co dotychczas.

pozdrawiam ziomala na obczyznie i zycze powodzenia.

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 4 z 66 [ 987 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 66  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 89 gości