Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 1 z 3 [ 36 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: [Golf mk3 gtd] czarny alibaba by witboy
PostWysłany: Czw 29 Gru, 2011 
vw PITUŚ
vw  PITUŚ

Gadu-Gadu: 0
Auto: golf mk3
MODEL: golf mk3
SILNIK: AAZ
MOC: 75km seria obecnie ?
MODY POD MASKA: boost pin, doladowanie 1,7 bar, mod łukiego pompy, podkrecona dawaka, brak kata, tylny tlumik tdi
ZAWIESZENIE: gewinde
UKLAD HAMULCOWY: seria
KOLA: zima kołpak, lato bbs rm 001 6,5 szerokie
NADWOZIE: pakiet gt-gti, czarne blendy i kierunki, yellow hella halo, projektory tyc,
WNETRZE: pakiet gt -i plus zegar doladowania autoguge seri sm peak, klima, szyberwicher
AUDIO: brak :)

Zmiany przeprowadzone: czarne blendy i kierunki, tylne swiatla na seryjne gti bo byly depo bialo czerwone, boost pin, szeroka dokladka gti, projektory tyc, felgi bbs rm 001, yellow hella halo, tylny tlumik tdi, podkrecona dawka, silnik zmieniony uszczelniony frez czola walu kompletny rozrzad kolo pasowe etc, nowy znaczek w gril

Plany:
ic ze sprintera, pompa 11 mm, recaro w skorze, ranty do bbs, gwint, kiera w perforowanej skorze, ew czerwone pasy i galka z jahre i reczny, pasy jahre, welurowe dywany, kopertowki i materialowe kieszenie, jakies radio albo cos ori albo clarion z zielonym podswietleniem, cos pewnie dojdzie jeszcze w miare uplywu czasu

gwint, czarny znaczek vw na grilu i obszyta kierownica w perforowanej skorze z czerwona nicia to juz 1 tydzien stycznia

ogolnie po 2 tyg odkad kupilem golfa facet przerywsowal mi bok przyczepka, dlatego na jednym boku nowy lakier, ogolnie na aucie ideal lakier jest ma jedynie 2 zaprawki 3x1 cm, reszta lakieru w bardzo dobrym badz idealnym stanie stad go kupilem, po 3 tyg silnik padl

jakies tam foto

Image Image Image Image Image Image Image

Ostatnio edytowany przez witboy Pon 20 Lut, 2012, edytowano w sumie 5 razy

Temat postu: Re: golf mk3 gtd czarny alibaba by witboy
VW Zone Mod
VW Zone Mod
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1459169
Auto: 80 B4
Weź może popraw temat wg regulaminu :]

Profil    1459169

Temat postu: Re: [golf mk3 gtd] czarny alibaba by witboy
vw PITUŚ
vw  PITUŚ

juz poprawione :d a witam kolege z milicza siedze dosc dlugo tam u was z racji iz na wierzchowicach robie na gazie

PostWysłany: Wto 17 Sty, 2012 
vw PITUŚ
vw  PITUŚ

witam a pracuje w wierzchowicach na gazie a kwatera na miliczu, natomiast co do golfa
gwint powinien na dniach dojsc... oraz na poczatku mc kupuje ranty 2,5 cala na przod oraz musze zakupic mieszek na lewarek bo sie okazalo ze galeczka jest z bon jovi i bedzie miala piekna skorke plus lekko ja obnize :]

VW Zone Mod
VW Zone Mod
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1459169
Auto: 80 B4
odpisz na PW.

Profil    1459169

VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 7688332
Auto: Fiat 126p x2, Opel Kadett 3d, VW Golf Mk1 3d, VW Golf Mk3 3d, Audi A3 3d, VW Bora kombi, VW Passat B4 x2 kombi, VW Passat B5 kombi, VW Sharan Mk2, VW Passat B6 sedan
Z frontu trochę przypomina mi moje byłe autko. Koło masz dobre, daj tylko szersze ranty, dobrą oponę, no i na glebę z nim. Widzę, że dokładka już pęknięta, więc od razu proponuję poszukać oryginału ;)
Powodzenia!

Profil    7688332

VW User
VW User

Auto: vw golf 3
a kolega jest z Pruszkowa lub okolic bo widze blaszki WPR ??

PostWysłany: Pon 20 Lut, 2012 
vw PITUŚ
vw  PITUŚ

wiec troszke zmian zaszlo :]

taki maly prezent od dziewczyny oczywiscie ori vw nie zaden malowany

Image Image

z racji iz mam pelen pakiet gti z 93 roku to mam tez galke zmiany biegow, zmienilem mieszek i zastal maly zonk.. skora nie pasowala byla za duza... na szczescie pomylka byla zly wymiar poszedl i dostalem od allegrowicza nowy dobrze spasowany... tu widac jeszcze ten zly

Image Image Image Image

i gewinde

no i pomiar gleby na szybko => klikajcie w zdj bo by bylo za male w rozmiarze na forum standardowym zeby cos dojrzec

Image Image Image

no jednym slowem na szerokiej dokladce mam o 4-4,5 cm od ziemi
sierpy przod 56cm a tyl lekko ponad 57 z czego tyl na 100 bedzie nizej o jakies 3cm, zostalo mi sporo miejsca na regulacje wiec zobacze co da sie zrobic

opony 185/65/14 wiec balon na seryjnej 15 czyli 195/50 bedzie sporo nizej ;]

ogolnie mam problem z lezacymi policjantami bo dokladka i progami tre ale coz i tak bedzie nizej...

jestem odsniezarka dokladka wczoraj polamana dzis juz jest nowa ;] dobrze ze mam sklep niedaleko z dokladkami retov ktore po spotkaniach ze spiacymi policjantami nie lamia sie:] zimowa aura zaatakowa a szkoda

Image Image Image Image Image Image Image

z dalszych zmian?

ogolnie chyba zostawie go ori gtd czyli zderzaki srodek wszystko na full ori dodam jedynie el szyby dla mojej wygody, nowe dywaniki na lato, jedyne zmiany jakie w chwili obecnej beda z golfem to poszerzenie rm ... niestety brak ich w techride... ale ranty i tak mam kupic nowe wiec nie uciekna...
oraz do lata nowa chlodnica klimy, nowy osuszacz, napelnic klime, skora na kierownice w perforowanej skorze juz nawet rozmawialem ale 200 zl jaka mi zaporoponowali w plocku to lekka przesada , przeglad rozrusznika zrobie w lato i tulejki zrobie, tak samo ta klapka nagrzewnicy od cieplo zimno w lato zrobie bo fruwa mi gabka ale bardzo zimno jeszcze w srodku nie jest ale zrobie to w lato na przyszly rok.. nowe dywaniki oraz zajme sie silnikiem
z racji klimy zastanawiam sie czy dac fmic czy dac ori z 1z ic, ogolnie bedzie pompa 11mm wtryski od sb badz mercedes w124 bo sa rownie wydajne, oraz turbawka t3 wiec bedzie mocny silnik, cult kolo na szeroko, nisko :] a wnetrze pelne ori moze nie do konca ;d bo cupholder z usa sie przyda bo mi tego brakuje, no i moze radio nie bedzie ori myslalem nad gamma i zmieniarka ale reczej nie bo wiadomo technika audio poszla sporo w przod... takie sa najblizsze plany

VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Auto: Golf MK1 16V, jetta A2 coupe GTD, passat B3 GT air-ride
nie podoba mi sie ten mieszek. taki jakis pomarszczony...no chyba ze tapicer poprawił to zmarszczenie materiału....hehe.

pozatym <spoko>

vw PITUŚ
vw  PITUŚ

tak to byl mieszek ktory dostalem na samym poczatku wlasnie byl takim workiem ale napisalem maila do pana stwierdzil ze kiedys byla pomylka we wzorze i pewnie taki dostalem, wyslal nastepnego dnia dobry mieszek ktory jest juz ok, chodz jak na moje oko moglby byc ciasniejszy, ale pan z allegro zaznaczyl ze nie kazdy jest delikatny przy zakladaniu itd stad musi wziasc poprawke na tych mniej delikatnych i nie jest baaardzo ciasny ale i tak byl problem z zalozeniem nowego mieszka dzis postaram sie o nowe foto

niestety martwi mnie wlepka z oznaczeniem zmian biegow mam jakiegos takiego duszka czy niewiem taka jasna wlepke z duszkiem

a wolal bym ciemna jak w gti ori czy chociaz pink floyd jest taka wlepka dostepna w salonie vw? dotyczy ona mieszku pink floyd roling stones i gti bodajrze

i dzis pare gadzetow poprawialem w samochodzie takich jak wymiana jednego z przelewow we wtryskach, dokrecenie zasialania wtrysku, puszczenie wd w turbo k14 bo wczesniej przeladowywalo i musialem uzyc powietrza i wd aby znow ladowalo tyle ile chce,

no i chyba najwazniejsze mam lotke z pakietu gt ktora nie jest lakierowana byla tak jasna ze nawet plak nie dzialal ciagle byl prawie bialy, stad lotka wykrecona z szyby opalarka i piekny ciemny kolor bardzo sie zdzwilem naprawa bardzo prosto dosc szybko i wg mnie efekt jak za zerowe poniesione koszta masakryczny, na wiosne pewnie moje siwe zderzaki i hokeje opalarka potraktuje

VW Master
VW Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 2235016
Auto: Bora Variant AJM, Passat B3 Variant AAZ, Passat B3 Variant SB
Bardzo ładnie się prezentuje na zewnątrz, jak i w środku nic tylko życzyć powodzenia w modach ;)

Profil    2235016

vw PITUŚ
vw  PITUŚ

nowy mieszek juz duzo lepiej pasuje jak ten poprzedni chodz dla mnie jeszcze mocniej by mogl byc spasowany, ale i tak ciezko bylo go zamontowac trzeba bylo zastosowac oliwke bo by nie naszedl

Image Image Image Image Image Image

PostWysłany: Czw 01 Mar, 2012 
vw PITUŚ
vw  PITUŚ

no i juz na rm narazie seria ranty

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

ogolnie poprawilem centralny bo przepuszczala przelotka w drzwiach, poprawilem oswietlenie nawiewow w koncu wszystko widze pieknie podswietla, jak rowniez skrocilem o cm galke biegow juz duzo lepiej sie nia operuje

PostWysłany: Czw 01 Mar, 2012 
VW Master
VW Master
Awatar użytkownika

Auto: Vw Golf 4
Ładnie się prezentuje już :ok: tylko założył bym jakieś mniejsze balony na Rm ;)

PostWysłany: Pią 02 Mar, 2012 
vw PITUŚ
vw  PITUŚ

teraz jest bardzo dobra seria oponki w super stanie 195/50 jak te sie zetra beda 45

jak bog da to w przeciagu mc max 2 beda ranty przod 2,5 tyl 3,5 cala w miedzy czasie klima ogarniecie, skora w idealnym stanie recaro i reszta czesci co jest zle to bedzie oem+ wszystko na ori gratach aso badz urzywki w stanie ideal beda zmieniane ma byc wszystko z epoki poza moze radiem bo technika audio poszla troche mocniej w przod...a reszta wnetrze pewnie wysoki tunel vento dojdzie skorka na reczny, skorka w kierownicy kopertowki materialowe i podswietlane itd wszystko sporo tez zalezy zebym wyjechal na mozejki jak wyjade to w sumie jedna wyplata starczy na wszystko... a potem hmm sam nie wiem co bog pokaze pewnie nowe zderzaki w kolor i silnik ogarne na grubo tj pompa 11 mm wtryski sb badz merc124 turbo t3 fmic , a potem pewnie wtrysk metanolu ze stanow sciagne , jak 11pompa bedzie mi malo z reszta modow ale to juz takie dlugofalowe zmiany i wtedy bedzie ok 200 kuca w silniku i mi starczy, jak wyjade na mozejki badz holandie na elektrownie to mysle ze do max maja wszystko bedzie zrobione jak bog da

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 1 z 3 [ 36 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 78 gości