MODEL:Golf GTI 3d 91'
SILNIK: 107 Pf --> 1.816v Kr
MOC:seria
MODY POD MASKA: lifty maski
ZAWIESZENIE: kit koni -60mm
UKLAD HAMULCOWY: seria
KOLA: BBS RM 15'
NADWOZIE: seria pakiet GTI EDITION ONE
WNETRZE: jakaś kierownica
AUDIO: seria
ZMIANY PRZEPROWADZONE: brak
PLANY: Plany są takie,aby Golfa doprowadzić jak najbliżej oryginału zakonserwowaniem całego podwozia,remon halulców i jedynym odstępstwem będzie montaż
1.8 16v po generalnym remoncie o symbolu KR mam taki silnik więc nie chce aby stał.Do tego obowiązkowo fabryczne felgi,lecz tym razem będą to VW Estorile ,RM-y już mam w mk2 GTD.
Przedstawiam Moje Kolejne autko(następnego mk2 i 3-go Golfa) jakim jest mk2 GTI EDITION ONE tzw.Wolfsburg.
Historia zakupu jest o tyle ciekawa,że Golfa zobaczyłem na parkingu podczas powrotu z mojego wieczoru kawalerskiego ,jednak stan mocnego upojenia
nie przeszkodził mi w ocenieniu,że to chyba EDITION ONE..Tylko szkoda,ze taki zapuszczony..Następnego dnia rano z chłopakami wpadłem na pomysł,aby
wsadzić kartke z numerem telefonu..Po 3 dniach dzwoni Pan i pyta czy chcę kupić Golfa...po chwili zastanowienia o co szanownemu Panu chodzi odpowiedziałem,że tak tylko ja nawet nie wiem w jakim jest stanie krótka wymiana zdań i pytam ile..Pan do Mnie w sobote jest kupiec za 6-- Ja na to,a gdybym dzisiaj przyjechal? usłyszałem 45-.Moja odpowiedź była.za 3h jestem.I tak Golf wylądował u Mnie :bajer:
Ogólnie Golf jest trochę zaniedbany brak listew drzwi,brak akumulatora,szerokiego hokeja,odklejona podsufitka i paskudna kierownica
Z Ciekawostek dodam,że Golf posiada originalny grill vw,wszystkie lampy Hella łącznie z kierunkami i halogenami a także zderzak z wybitym VW oraz doloty powietrza do chłodnicy wszystko ori.Katalizator na swoim miejscu,i KIT KONI -60mm.Podwozie w bardzo dobrym stanie i na nadwoziu w jednym miejscu rdza na tylnym błotniku(coś było robione)
Rok produkcji 1991
kolor LD7Y Quarzit metallic
silnik 1.8 PF 107 koni
Wyposażenie:
To co w EDITION One czyli niebieskie wnętrze,ręczny i mieszek w skórze itp..
-Siglachromy

- ABS
-centralny zamek
-MFA
-wspomaganie
-szyberdach
-pakiet GTI
-BBS RM
-lampka w schowku
-lampka w bagażniku
Pare zdjęć już bez grila i z założonymi stalówkami: