Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!
[golf mk2] USA od Kappi
Moderator: ProjektMOD
| Strona 1 z 2 [ 18 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
| Autor | Wiadomość | |||||
|---|---|---|---|---|---|---|
| kappi | Temat postu: [golf mk2] USA od Kappi |
|||||
Rejestracja: Wto 14 Cze, 2011 Posty: 19 Skąd: pomorze Gadu-Gadu: 0 Auto: mk2 mk3 |
|
|||||
|
|
||||||
| Wonski | Temat postu: Re: Golf mk2 USA od Kappi |
||||||
Rejestracja: Pon 03 Wrz, 2007 Posty: 243 Skąd: Jaworzno/Krk Gadu-Gadu: 2771289 Auto: Mk2 GL '83 |
|
||||||
|
|
|||||||
| kappi | Temat postu: Re: Golf mk2 USA od Kappi |
|||||
Rejestracja: Wto 14 Cze, 2011 Posty: 19 Skąd: pomorze Gadu-Gadu: 0 Auto: mk2 mk3 |
|
|||||
|
|
||||||
| energy15_LDZ | Temat postu: Re: Golf mk2 USA od Kappi |
||||||
Rejestracja: Wto 15 Wrz, 2009 Posty: 196 Skąd: LDZ Gadu-Gadu: 8278723 Auto: VW Jetta A1 79r. |
|
||||||
|
|
|||||||
| kappi | Temat postu: Re: Golf mk2 USA od Kappi |
|||||
|
|||||
|
|
||||||
| kappi | Temat postu: Re: [golf mk2] USA od Kappi |
|||||
|
|||||
|
|
||||||
| krzyh | Temat postu: Re: [golf mk2] USA od Kappi |
||||||
Rejestracja: Wto 14 Mar, 2006 Posty: 3453 Skąd: tychy Gadu-Gadu: 0 Auto: Audi 100 C4 & Chevrolet Camaro 3gen |
|
||||||
|
|
|||||||
|||||
|
|||||
|
|
||||||
| KAPEC1987 | Temat postu: Re: [golf mk2] USA od Kappi |
||||||
Rejestracja: Pon 19 Kwi, 2010 Posty: 1125 Skąd: Ostrzeszów Gadu-Gadu: 0 Auto: VW Golf MK3 GTI VR6 |
|
||||||
|
|
|||||||
| barteKKmk2 | Temat postu: Re: [golf mk2] USA od Kappi |
||||||
Rejestracja: Pią 10 Cze, 2011 Posty: 921 Skąd: Okolice Gliwic Gadu-Gadu: 36491317 Auto: Mk3 Cabrio in progress. |
|
||||||
|
|
|||||||
| Rogii | Temat postu: Re: [golf mk2] USA od Kappi |
||||||
Rejestracja: Nie 07 Lis, 2010 Posty: 572 Skąd: Śląsk Gadu-Gadu: 0 Auto: Audi A6 C7 3.0 TDI Quattro |
|
||||||
|
|
|||||||
|||||
|
|||||
|
|
||||||
|||||
|
|||||
|
|
||||||
| KAPEC1987 | Temat postu: Re: [golf mk2] USA od Kappi |
||||||
Rejestracja: Pon 19 Kwi, 2010 Posty: 1125 Skąd: Ostrzeszów Gadu-Gadu: 0 Auto: VW Golf MK3 GTI VR6 |
|
||||||
|
|
|||||||
| Strona 1 z 2 [ 18 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Kto jest na forum |
|---|
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Google [Bot] oraz 4 gości |
| Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum |

gdy poprzednie fioletowe mk3 GTI Edition zmieniło właściciela, nadszedł czas na troche starsze auto.. 

lampy tylne US z wkładami (niestety jedno szkiełko lekko uszkodzone ale to sie naprawi 

a więc gdy tylko udało się zdobyc prawko, zacząłem szukac odpowiedniego auta.. gdy opisana w poprzednim temacie trójka GTI "poszła" w świat zacząłem rozglądac się za jakimś kolejnym mk3 ale również od czasu do czasu lukałem na jakieś mk2.. byłem wybredny co do motoru, szukałem tylko czegoś co miało co najmniej 90 kucyków, a największą wagę przywiązywałem do poszukiwań mk3 z AFN'em.. pewnego dnia trafiła się jakaś czerwona dwójka, prezentowała się nieźle, jedyny minus to motor ( 1.6 D o oznczeniu JP :food: ) ale cóż zaryzykuje.. kasa z banku wypłacona, i nie całe 3 h jazdy do właściciela ogłoszenia.. na miejscu nie było aż tak źle poza naprawde kilkoma malutkimi, nie poważnymi i nie groźnymi mankamentami, golf stał już na gwincie skręconym mocno w góre, na zwykłej stali, zderzakami chińczykami, clear'ami itp :-) miała również już poszerzone tylne nadkola.. po kilku minutach oględzin umowa podpisana, gratisowe graty w postaci pompy, dwóch skrzyni biegów i jakichś tam przydatnych drobiazgów w bagażniku i w droge.. szczerze myślałem, że całe stado 54 KM będzie się bardziej ociągac i tutaj troche byłem zaskoczony
kej: 

Zapraszam...
BBS RS 001/070. co prawda zajechane troche, ale powoli będą się robic