Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 15 z 20 [ 288 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 20  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: [Zlot] VW Group Event VWMANIA 2011.
PostWysłany: Wto 02 Sie, 2011 
VW Master
VW Master

StaniooL* napisał(a):
Powiedzcie mi na jakich zlotach można zobaczyć "buractwo"? Oprócz Manii gdzie można wjechać na duży zlot? Event odpada, ( zaproszenia ), zostaje Majówka i Nysa?
Majovwka 2009 jakis pijany idiota majstruje przy agregacie i dzieki temu z dymem idzie cale Car-audio w Touranie VW mania; zlot cult style w Wilczych laskach 2010,w nocy płonie na samym srodku placu bela siana i ktos kradnie przerobione autko na pedaly.Itd itp.Wiekszy zlot to i wiecej buractwa!

VW User
VW User
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 339555
Auto: Jetta A2
StaniooL* napisał(a):
Powiedzcie mi na jakich zlotach można zobaczyć "buractwo"? Oprócz Manii gdzie można wjechać na duży zlot? Event odpada, ( zaproszenia ), zostaje Majówka i Nysa?

Stary,buractwo znajdzie się wszędzie ale uważam że Majóvwka i Nysa są ok,bynajmniej organizatorzy latają i coś robią,nie ma tak że komuś coś uchodzi płazem ;)
O vw manii jest już po prostu za głośno,to już nie jest kameralna imprezka na skwerku jak kiedyś tylko festyn,dosłownie festyn.
I powiedzcie,kto wpuszcza gnojków po lat 12 z rowerami na teren? Już pod biedronką w pruszczu ci chłopcy prawie porysowali tymi rowerami nam auta bo ciekawi byli.......... :ała:

Profil    339555

VW User
VW User
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 339555
Auto: Jetta A2
maslakvw napisał(a):
StaniooL* napisał(a):
Majovwka 2009 jakis pijany idiota majstruje przy agregacie i dzieki temu z dymem idzie cale Car-audio w Touranie VW mania; zlot cult style w Wilczych laskach 2010,w nocy płonie na samym srodku placu bela siana i ktos kradnie przerobione autko na pedaly.Itd itp.Wiekszy zlot to i wiecej buractwa!

Z tym "idiotą od agregatu" bym uważał bo to nasz forumowy kolega,fakt faktem nie popisał się ale oddał w całości nie małą kasę za zepsucie sprzętu.

Profil    339555

VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 2938654
Auto: Polo G40
Praks napisał(a):
dla nas najwiekszym zaskcozeniem byla mk2 ktorap rzyejchala pozno w sobote...clean vra niszczyl nawet stefanowy (sorry bro :P ) szkdoa ze widac byl oze auto skaldana naszybko chyab tylko an manie bo nigdzie tego projektu nie zauwzylem wczesniej...a i amsa rzeczy nei dopracowana...ale ogolnei auto mega plus i poprzeczka wysoko jesli chodzi o cleana vra w pl...

Dziękuje w imieniu kolegi, auto w krotce będzie dopracowane w każdym detalu.
Składaliśmy do samego rano przez 40h i prosto pojechaliśmy na pseudo zlot.
Do zobaczenia na następnym, będziemy większą ekipą z CSZamość.
Pozdro

http://vimeo.com/16349657
 Profil    2938654

VW Master
VW Master

Kostek_vw napisał(a):
maslakvw napisał(a):
StaniooL* napisał(a):

Z tym "idiotą od agregatu" bym uważał bo to nasz forumowy kolega,fakt faktem nie popisał się ale oddał w całości nie małą kasę za zepsucie sprzętu.
Nie wiem kto to był i nie obchodzi mnie to,ale chodzi o sam fakt.

VW User
VW User
Awatar użytkownika

nie ma co, zlot ma swój klimat :P aż się boje pomyśleć co będzie za np. 2 lata :zabawa:

vw P.I.M.P.uś
vw P.I.M.P.uś
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 364477
Tlen: praks@tlen.pl
Auto: Corrsche vr6T
Kych napisał(a):
Praks napisał(a):
dla nas najwiekszym zaskcozeniem byla mk2 ktorap rzyejchala pozno w sobote...clean vra niszczyl nawet stefanowy (sorry bro :P ) szkdoa ze widac byl oze auto skaldana naszybko chyab tylko an manie bo nigdzie tego projektu nie zauwzylem wczesniej...a i amsa rzeczy nei dopracowana...ale ogolnei auto mega plus i poprzeczka wysoko jesli chodzi o cleana vra w pl...

Dziękuje w imieniu kolegi, auto w krotce będzie dopracowane w każdym detalu.
Składaliśmy do samego rano przez 40h i prosto pojechaliśmy na pseudo zlot.
Do zobaczenia na następnym, będziemy większą ekipą z CSZamość.
Pozdro

podeslijcie jeszzce raz link do tematu o tym aucie bo gdzies mi umknal jamajama

vw PITUŚ
vw  PITUŚ

Gadu-Gadu: 0
Auto: Golf mkII Madison 1.8
proszę bardzo :) :
http://forum.vwzone.pl/viewtopic.php?f=112&t=36057&hilit=camill

VW User
VW User

Auto: vw bora
kilka fot

Image

Uploaded with ImageShack.us

Wklej JEDEN post z galerią a nie wklejasz pojedynczo ! Resztę postów usunąłem.
Kuman

https://www.facebook.com/pages/Dreamvag ... 19?fref=ts

VW BORA

VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 4912787
Auto: boratus i mk1 cabrio (koszyk)
Jak was czytam to aż żal dupę ściska , czy wy kiedy kol wiek zorganizowaliście urodziny dla dziecka , przyjecie weselne jakąś większą bibę co kol wiek ??
Nigdy nie da sie wszystkiego dopilnować jak nie będziemy sobie nawzajem pomagać !!!

Kostek_vw
będzie i policja jak chcesz nawet ochrony 10 razy więcej a zapłacisz za wjazd nie 60 a 160 zł ??

Każdy pisze że buradztwo a byliscie kiedy kolwiek gdzieś za granica ??
Na Austrie nikt nie nazeka jak najebany Niemiec chodzi i rysuje auta , urywa lusterka .

Blasen najebani Niemcy piłują mordy od rana do wieczora jeżdżą nawaleni i co tez żądnego krytycznego słowa ??

Co jest z wami ??

mi wjechali w auto policje wezwałem i sprawa załatwiona , w sobotę w dzień zjechała sie ekipa z małymi dziećmi , pomiędzy naszymi autami jeździło jakieś auto z 4 koleusami i non stop do odcinki podszedłem raz drugi drugi z prośba aby tak nie robił on dalej swoje , naszczepcie miał otwarta szybę to tak dostał w ryj ze aż się zalał niuchą wyszedł sapał dalej to dostał drugi raz chwile pogadał grzecznie przeprosił i pojechał dalej już go więcej nie widziałem . Wiem że to nie jest rozwiązanie ale jak nie pomogły prośby to trzeba to inaczej rozwiązać niekoniecznie jak ja ale nie mogłem czekać na ochronę bo dzieci się bały .

Volkswagen Klub Polska #822#
 Profil    4912787

VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Niestety, ale Bartus ma rację:
1. organizatorzy Vwmanii mają wieloletnie doświadczenie organizacyjne, a pomimo tego zawsze znajdą się jacyć osobnicy z dziwnymi pomysłami na spędzenie czasu na zlocie,
2. Zwracanie uwagi współzlotowiczom ma sens, ale tylko gdy będzie współdziałać z rygorystycznym regulaminem zlotu (chamówa=won),
3. Corocznie po zlocie na forach wiele osób pisze swoje zastrzeżenia, a i tak nie udaje się znaleźć złotego środka dotyczącego spokojnego przebiegu zlotu. Dyskusja wciąż trwa.

Może to 160zł zamiast 60zł (choć mało prawdopodobne) odstraszyłoby tych, którzy przyjeżdżają się "bawić".

P.S.
Smutne, ale Blasen już od dawna (bez urazy) jest nazywane niemiecką Vwmanią, a narzekanie na Wsee skończyło się wraz z wyjazdami tydzień przed oficjalnym rozpoczęciem.
Tam gdzie masowość, tam większe prawdopodobieństwo trzody :hmm:

vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

PostWysłany: Śro 03 Sie, 2011 
VW Zone Mod
VW Zone Mod
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 4141986
Auto: mk1 3.2 V6
Też coś napiszę od siebie ;)

Dwukolorowe Corrado co dostało czołowkę z Passatem. W piątek stałem w korku do wjazdu. Jak auta ruszyły podjechałem z 15 metrow, gośc z Corrado stał za mną.. On nie podjechał, poczekał aż sie troche oddale i palił gumę.. dodatkowo ze swoją dupaką muza na full ekwador manieczki i lans.. żenada.. Później widziałęm go też kilka razy driftującego..

Brałem udział w S&S jak wracałem to objechałem kilkoma alejkami zlot co 2 osoba darła mi sie do auta żebym mu dał.. zatrzymywali mnie jacyś goście żeby im dawać alkohol albo pieniądze bo mnie nie przepuszczą..

Chyba najlepsza akcja po której umarłem.. :D Jedzie gośc golfem browar w łapie dojechał do końca naszej alejki z prawej i lewej było zastawione przed nim barierka typ patrzy kmini, nie ma gdzie jechać to jeb odcina golfa przez 5 minut i cieszy morde gangster.. myślałem,że padnę :D

Poszedłem z kolegą wieczorem pod scene w sobote nie wiedzieliśmy,że nie wolno tam wchodzić z piwem, pierwsze co ochroniarz do nas " WYPIERDALAĆ ! " Powinien dostać w ryja ale to my wyszli byśmy na prostaków..

Piątek około 3 nad ranem za moim namiotem koleś zmartwychwstał otworzył Golfa i walił odcinkę przez dobra godzinę.. Jak próbówalismy go uspokoić to powiedział,ze zeswapował na 1.6 i dla niego to fajnie chodzi..

Ogólnie do organizacji jakoś bardziej nic nie mam, uważam, że do tych jeżdżących po pijaku z jakimiś kogutami, ludźmi na dachu lub driftujacych powinno się strzelać i wywozić do lasu.. Raz widziałem jak ochroniarz gonił golfa 2 na kładzie przez pol placu.. Kibelki mogły by byc rozmieszczone w wielu miejscach bo zazwyczaj trafiam tak,ze trzeba iść 40 minut do klopa :P

Pozdrowienia dla ludzi dzięki którym ten zlot zaliczam do mile spędzonych ;)

Profil    4141986

VW User
VW User
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 8319758
Auto: Passat g60
zakazać w ogole jeżdżenia po zlocie .....po co to,tym bardziej z ludźmi na dachu

Profil    8319758

VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Auto: vw/audi
vwbartus napisał(a):
mi wjechali w auto policje wezwałem i sprawa załatwiona

jakoś bardzo spokojnie do tego podchodzisz.ale czy to normalne ze jadąc na zlot pokazać auto wracasz nim obtłuczonym i okradzionym??dla mnie nie

vwbartus napisał(a):
naszczepcie miał otwarta szybę to tak dostał w ryj ze aż się zalał niuchą wyszedł sapał dalej to dostał drugi raz

jak tak zacznie się uspokajanie niesfornych kierowców to tam zamiast zlotu bedzie jedno wielkie pole bitwy.

ogólnie na takim spędzie musi być coś czego banda będzie się bała(skuteczna ochrona,policja,rygorystyczne przestrzeganie regulaminu) inaczej hołota będzie nie do ogarnięcia.

w/g mnie ten zlot i tak skończy jak ATS bo predzej czy pózniej dojdzie do tragedii jesli nie będzie panowało się choc w małym stopniu nad rozwydrzoną bandą małolatów myślacych ze odcinające 1,6 jest fajne.

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 15 z 20 [ 288 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 20  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość