Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 46 z 75 [ 1125 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 75  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: [zlot] Wolfsgruppe VAG EVENT 2011!1-3 lipca Żerków
PostWysłany: Nie 03 Lip, 2011 
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Tak w ramach wyjaśnienia to za budynkami był tez mały parking dla zwiedajacych z racji zniszczenia parkingu po drugiej stronie ulicy, złej pogody i utrudnionego dostępu z drugiego parkingu. nie były to auta oficjalnie zaproszona na zlot.
Wszystkim przybylym dziękujemy za powierzone zaufanie i przyjazd pomimo wysokiego ryzyka niepogody.
To jest forum i każdy uczestnik ma prawo do wyrażenia własnego zdania.

2007:Kotlin,Cultstyle.de,Bautzen,Blasen,Brzezie
2008:Cultstyle.de,VWMania,VAG Event
2009:Cultstyle.de,VAG Event,MIVW
2010:Ult.Dubs,Cultstyle.de,Wsee,OSS,VAG Event,MIVW,Cultstyle.pl,Cultoberfest
2011:Ult.Dubs,Cultstyle.de,Wsee,VAG Event,MIVW,Cultstyle.pl,VW Fanatics,E38,WolfsgruppeBBQ
2012:VAG Event
2013:Cultstyle.de,OSS,VAG Event,DubIt
2014:Ult.Dubs,BBQ,WSee,XS Berlin,Rcsm,VAG Event,DubIt,BugShow Spa,MIVW,Airlift BBQ

Uhonorowany Medalem
Uhonorowany Medalem
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1197028
Auto: Golf VI R36T
fajnie ze komentują zlot poziomki ktore nabijają pierwsze posty swoje wlasnie w tym temacie... pozdrawiam ich serdecznie zyczac organizacji najlepszego zlotu na swecie.
nawet nie ma co sie tym przejmowac bo co roku takie ancymony muszą byc by cos napisać.

a tymczasem wróciłem z Eventu... pogoda ... no nie ma co pisac :)
ale i tak bylo super... texty typu antrapa, szpszyngło, szprynżyna mnie rozkładały :)
oczywiscie znowu chyba zlotowiczem NR1 został DENVI :) i druga nominacja paczek ktory spał na stojąco, oczywiście postrach znowu siał Draka ktory i mnie przez chwile przyatakował :)

dzieki dla organizatorów za wyróznienie i zaproszenie

dzieki dla Bandziora, Kaśki Bandziora, Wienia z Carsdreamu za sobotnią noc i niezlioczoną liczbę "ostatnich" drinków ktore wypijałem było super

dzieki dla Bestperformance czyli Bestii i Matiego za cała impreze przełażoną i przegadaną :) i wszystkim ktorych mialem okazje poznac i zamienić słowo

pozdrawiam i do zobaczenia za rok :)

ps: I LOVE HATERS :)

K-SYSTEM Car Detailing - Korekty lakieru, powłoki ceramiczne oraz kwarcowe, renowacja tapicerek skórzanych, wyciąganie wgnieceń PDR, pranie i czyszczenie tapicerek materiałowych. Pracuje na najlepszych kosmetykach dostępnych na rynku: powłoki ochronne i hydrofobowe Gtechniq, kosmetyki Swissvax, Zymol, Gliptone itd. ZAPRASZAM! Sprawdź mnie : https://www.facebook.com/Ksystem1

Image
 Profil    1197028

VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: golf mk3
udalo i mi sie dotrzec po 2 latach , event jak zawsze na poziomie , pogody nie komentuje ,
ciesze sie ze dojechalismy mimo ze sprzeglo sie skonczylo , udalo sie dojechac i udalo sie wrocici na kolach na 1 i 3 biegu
sorry za maly korek na krzyzowce obok Srody Wlkp. mowie tu o poncek17 i reszta ekipy ktora z nim leciala ( niesytety musialem sprzeglem poruszac pod maska zeby jedynka wskoczyla)

ogolnie spoko impreza pozdrawiam ;)

VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 9308111
Auto: JETTA V GLI TFSI
Ogromne podziękowania dla organizatorów za organizacje tak znakomitej imprezy, gdzie można obejrzeć wszystkie najlepsze polskie i nie tylko, projekty zebrane w jednym miejscu. Osobiście jestem pod wielkim wrażeniem organizacji tej imprezy, mimo bardzo niesprzyjających warunków byliście przygotowani na wszelkie ewentualności. Sobotnia impreza z Głogowem i całą resztą która byłą obecna w pokoju śmierci jak najbardziej do udanych. Loty Litkinsa niezapomniane. Następnie zabawa pod sceną z ekipą Gangbang, Ponckiem, Glinkiem i całą resztą niee niee niee

Glinek z tą nogą to poleciałeś coooo

Dzięki jeszcze raz wielkie wszystkim nowym poznanym twarzom i starym znajomym za ten weekend

Pozdro!!!

Profil    9308111

VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 9514572
Auto: Bolf 1.8T
http://www.flickr.com/photos/adamsmiale ... 106597386/

Kilka moich fot.

Profil    9514572

VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Auto: Golf GLS 77' Automatic
seryjne auta ustwione czasami na placu wzieły się tam z parkingu wewnętrznego (o którym wyżej napisał Przemo) z którego miały sie nie ruszac, ale wiadomo jak to jest ,że niesforni właściciele na siłe chcą się postawić miedzy dobrymi projektami.
Z racji pogody nie mogliśmy pilnować tak dobrze bramy jak byśmy chcieli ,więc stad stało się tak jak się stało , że kilka autek poprostu wjechało na plac czego sam osobiście wstydził bym sie zrobić wiedząc ze nie dostałem zaproszenia. Taka juz mentalność niektórych osób. Nie ma na to wpływu tak samo jak na pogodę. Najgorzej zachowal się jeden z takich uczestników który przyszedł na bramę, mówiąc ze nie dostał odpowiedzi, poszliśmy obejrzeć auto, mówimy mu ze odpowiedz dostał i była ona na nie, ale moze wjechać na parking za hotelem, po czym w nocy narobił niemało kłopotu z systemem przeciwpozarowym, w ostatniej chwili zlapała go ochrona i nie doszło do wciśnięcia przycisku p.poż. Rano został wyrzucony ze zlotu. Tak ze wniosek jest jeden. Kto nie dostal zaporszenia naprawde nie powinien wjechać nawet na obiekt bo poxniej tylko sa kłopoty.
Było też mnóstwo pozytywnych akcentów. Np ten że przez 3 dni nikt nie podeptał Czeskiej maski z zółtego mk2 która lezała obok auta poprostu na trawie :) ,bo w nocy wiele sie działo :)

Ostatnio edytowany przez Speed, Nie 03 Lip, 2011, edytowano w sumie 1 raz

VW Master
VW Master
Awatar użytkownika

Auto: corrado g60
Pierwszy wyjazd na zlot i zaraz po dojechaniu na miejsce zaskoczenie. Już przed bramą, gdzieś po bokach ustawione całkiem niezłe auta, patrzysz przez płot a tu szok. To co widziałeś gdzieś na forum, stoi i spokojnie możesz podejść zobaczyć, zrobić sobie foto. Byłem może z 2 godzinki i teraz żałuje że nie dłużej, tyle tego było do oglądania. Zrobiło to na mnie takie wrażenie że aż strach było podjeść i się zapytać czy można do corrado praksa wejść(liczę że kiedyś się uda :)). No, ale trudno kto się dupą urodził kanarkiem nie zdechnie. Nie poznałem nikogo, nie zamieniłem nawet zdania z ludźmi, a i tak czułem się tam tak dobrze że spokojnie mogłem tam chodzić cały dzień. Ja mogę tylko podziekowac organizatorom za organizacje (naprawdę zajebista sprawa), oraz tych co pomimo pogody, drogi (sam miałem problemy kilka razy zahaczyłem podwoziem o asfalt, a moje auto jest wysokie do tych na zlocie) przyjechali się pokazać. :ok: :ok: :ok:

VW User
VW User
Awatar użytkownika

Mysle ze tłumaczenie sie komus dlaczego stał fiat,ford ka czy inne auto osoby ktorej pracuje w MCT,ochrony czy nawet nas jest tu zbedne i robic tego nie bedziemy,a reszte wyjasnili juz wczesniej koledzy.
Mega wielkie podziekowania dla wszystkich uczestnikow ktorzy pomimo zlej aury w tak licznej frekfencji dotarli na plac i sie z nami dobrze bawili.
Serdecznie dziekuje całemu WOLFSGRUPPE za ogromny wkład pracy w jakze nie łatwy Event.
Serdeczne podziekowania dla sponsorów i partnerów ktorzy nas dzielnie co roku wspieraja,podziekowania dla Sebastiana Pachury i Macka Bernacika za przyjazd w piatek za pomoc i za namioty od Firmy Pachura Motosport.
Podziekowania dla DJ EL Kamel and Matthew Clarck za muzyke i wieczorne afterparty Ibiza Sun and Rain mam nadzieje ze sie podobało .
Camelowi za FORZE i cała prace nad nia.
Jeszcze raz MEGA MEGA ukłony dla WAS jamajama jamajama jamajama .

P.S. Pozdrowienia dla DRAKE ktory na evencie zdobył uprawienia Elektryka :-D

do zobaczenia na EVENCIE 2012

VW User
VW User
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 9692764
Auto: szukam 6n2 GTI
DJSZOP jednym ze zdj. przypomniałeś mi o mandacie ;/

Ostatnio edytowany przez Roy, Nie 03 Lip, 2011, edytowano w sumie 1 raz

VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 6103835
Auto: GTI TDI ARL
dotarłem do domu :) pozdro super edycja tak samo jak poprzednie :ok:

Pleszew VWigwamy 09'
VAG Event wolfsgruppe... 09'10'11'12'13
VAG meeting Bielawa 10'11'12'13
Worthersee 11'
DUB-IT 13'
Vag Day Żmigrod 13'
 Profil    6103835

VW Zone member
VW Zone member
Awatar użytkownika

daje Apsika i reszte na zakrecie jak miotała :) video bedzie za pare chwil

VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 5108473
Auto: BMW E30 Cabrio:-)
ja tez juz w domu było naprawde mega jak zawsze wielkie dzieki za dobra zabawe :-D

2010 Rothemburg Bautzen 2VAG miting Bielawa Lms Gerlitz
2011 Rothemburg Vag Event 2011 LMS
2012 Rothemburg 3 undengrund trefen Gerlitz tuningowisko XXL
WWW.CARSDREAM.COM
Piszę poprawnie po polsku!
 Profil    5108473

VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 3323300
Auto: VW Caddy Life (daily car), VW Golf mkV GTI TDI (fun car)
loniek napisał(a):
daje Apsika i reszte na zakrecie jak miotała :) video bedzie za pare chwil

Jeszcze mi ciary przechodzą na myśl o tym dźwięku, Apsik wielkie dzięki za przejażdżkę i MEGA restpekt za projekt!!!!

carbon, indywidualna stylizacja kierownic, obszywanie kierownic i innych elementów wnętrza... ;)

2004:VWMania
2005:Markersdorf,Bautzen,MajóVWka,Tuningowisko,VWMania,Łagów
2006:Markersdorf,Bautzen,
2007:Rothenburg,Bautzen,Blasen
2008:Rothenburg,Blasen,Tuning Deluxe
2009:Rothenburg,Blasen,
2010:Rothenburg,VAG Event,Cultoberfest
2011:Rothenburg,VAG Event,Tuning Deluxe
2012:Rothenburg,Worthersee,VAG Event...
 Profil    3323300

VW User
VW User
Awatar użytkownika

Bandzior kurna co z tym pendrive :<

:-D

vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1446630
Auto: Golf Mk2 CL aut.
Po raz 3 jako widz i po raz kolejny niesamowite wrażenia. Pogoda była przeciwieństwem lat ubiegłych, niezłe dokopała, szczególnie ze chciałem więcej pokręcić i porobić zdjęć a poza kilkoma zdjęciami i ujęciami nie mam nic, ale spróbuje coś z tego skleić. No i po raz 3 nie udało mi się zostać na bitwie air ride. ;( Ale nast razem muszę być. Podsumowując: auta miazga, za każdym razem po przejściu przez bramę i po "obrączkowaniu" nie wiadomo od czego zacząć oglądać, gdzie iść, bo do okola każde auto miażdży mózg. :D, o pogodzie pisałem, organizacja jak zawsze na najwyższym poziomie i klimat tego miejsca nie do opisania. Do zobaczenia za rok, pewnie znowu jako widz, ale zawsze są małe nadzieje, że będzie się kiedyś wyróżnionym i wjedzie się na teren zlotu swoim autem..
A i spotkała mnie miła niespodzianka dzisiaj po wyjściu z domu i ujściu kilkudziesięciu metrów: widok 4 VW (polo 6N rej.FZA.., Vento i 2inne, zapomniałem już jakie) od razu spowodował ciarki i poprawił humor. Pozdro !!

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 46 z 75 [ 1125 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 75  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości