MODEL: ibiza 6k2 3D 2000r.
SILNIK: 1,9 Tdi ALH
MOC: seryjne 90 km
MODY POD MASKĄ: wycięty katalizator, zaślepiony EGR, wyczyszczony dolot i kolektor
ZAWIESZENIE: przód gwint KW v.1 tył Kit supersporta z tegulacją na talerzyku.
KOŁA: stalaki, ML-e 7,5" przód opona 195/40/16 9"tył opona 195/45
NADWOZIE: usunięta wycieraczka tylna, przednie lampy smoked, tylne czerwone, przedni znaczek na czarno, bra na masce, żółte halogeny
AUDIO: radio Clarion CZ 200 ER, wzmacniacz Blaupunkt Velocity, skrzynka Sony X-plod jakieś tam kable
WNĘTRZE: lusterko na biało, uchwyty drzwi czarny mat,
PLANY: hmm
- lusterka od anglika
- gwint na tył
- przelot do tłumika końcowego
- reszta skupi się chyba na wnętrzu i silniku.
Auto kupiłem we wrześniu 2009 roku, docelowo szukałem zadbanego golfa Mk III, trafiła się ta Ibiza pojechałem obejrzeć, wszystko było z nią wporządku więc dlugo się nie zastanawiałem. Rok jeździłem na seri, jedynie wpadło radio i jakieś tam głośniki. W marcu tego roku okazyjnie trafił się gwint KW który miał przejechane wg sprzedającego 500km ;p faktycznie gdy do mnie dotarł był w idealnym stanie

szybko znalazłem Kit supersporta na tył i wszystko zamontowałem.

Decyzja zapadła

na ten sezon najprawdopodobniej zostaje taka felga

przód 7,5' tył 9'

Nie chciała wejść dlatego przód poszedł w góre o 1cm a tył o 3 i jakoś wlazła ;p

wreszcie dotarła do mnie folia do lamp i halogeny zrobiły sie żółciótkie

mam też czarną ale narazie zostaje tak.

Ibiza zaliczyła zlot Vag Nysa 2011

było mega, mimo paru przygód, kumplowi zagotował się samochód, mi obcierały z tyłu koła i tak było zajebi****, klimat tworzą ludzie

Tak przy okazji pozdro dla kierownika Vario na AR ( fajnie szurała ) pozdro dla ziomków którzy podeszli pogadac

miło było poznać. Pozdro dla Paszkfila, autko obadane dokładnie xD

W niedziele z racji ładnej pogody trzebabyło wypicować wóz i wybrać się na małą sesje ze znajomymi. Ogólnie przy Ibizie mało się dzieje ponieważ ograniczają mnie fundusze które ostro zbieram na Manie xD w tym tygodniu może ogarne przelot i ewentualnie pobawie się z tyłem żeby zejść jakies 3 cm

C.d.n.