Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!
| Strona 1 z 1 [ 3 posty(ów) ] |
| Autor | Wiadomość | ||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| PaulAdmin | Temat postu: [mk3 GTI Edition 8V] Prawie german by PaulAdmin |
||||||
Rejestracja: Wto 12 Paź, 2010 Posty: 38 Skąd: Ozorków/Hollyłódź Gadu-Gadu: 0 Auto: GOLF GTI Edition |
|
||||||
|
|
|||||||
| PaulAdmin | Temat postu: Re: [MK3 GTI Edition 8V] Prawie german by Simba |
||||||
Rejestracja: Wto 12 Paź, 2010 Posty: 38 Skąd: Ozorków/Hollyłódź Gadu-Gadu: 0 Auto: GOLF GTI Edition |
|
||||||
|
|
|||||||
| Strona 1 z 1 [ 3 posty(ów) ] |
Kto jest na forum |
|---|
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości |
| Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum |

Nikt przy nim nie modził do tej pory z czego jestem bardzo zadowolony. Wymieniane jedynie elem. eksploatacyjne. Kupując go usłyszałem dbaj o niego bo mam sentyment ale nie wiem ile w tym prawdy, auto wyglądało na zadbane i omineło mnie wiele typowych detali do zrobienia. Po pierwszej rundzie powiedzmy nowym nabytkiem kwit pt. ma parcie.. Po kolejnej wymianie elementów eksploatacyjnych samochód zaczął lepiej oddychać i to mi narazie wystarcza. Jestem kolejnym człowiekiem uzywającym to auto i niech tak pozostanie przebudowa nie jest mu potrzebna. 

tymczasowo opony tył 215/40 przód bedzie raczej 195/45 ale to jeszcze kwestia dogadania. Koło zimowe już się pojawiło CANADA 15x6 czyli bez szaleństw do normalnego przetrwania zimy na balonach.