Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!
| Strona 1 z 1 [ 8 posty(ów) ] |
| Bilu. | Temat postu: Re: (golf mk4) błąd nieprawidłowej mieszanki |
||||||
Rejestracja: Śro 24 Mar, 2004 Posty: 3672 Skąd: Wrocław-Krzyżowice Gadu-Gadu: 1722539 Auto: T5 TDI ;) CLS CDI by H&R, |
|
||||||
|
|
|||||||
| karolass | Temat postu: Re: (golf mk4) błąd nieprawidłowej mieszanki |
|||||
Rejestracja: Sob 10 Lip, 2010 Posty: 33 Gadu-Gadu: 1767762 Auto: golf IV 1.8 turbo 150 gti |
|
|||||
|
|
||||||
| Kevin | Temat postu: Re: (golf mk4) błąd nieprawidłowej mieszanki |
||||||
Rejestracja: Sob 21 Sie, 2004 Posty: 5280 Skąd: Worthersee Gadu-Gadu: 1197028 Auto: Golf VI R36T |
|
||||||
|
|
|||||||
| turpik | Temat postu: Re: [golf mk4] błąd nieprawidłowej mieszanki |
||||||
Rejestracja: Wto 09 Paź, 2007 Posty: 7468 Skąd: Bolesławiec Gadu-Gadu: 8234490 Auto: mk2 tdi++, quattro |
|
||||||
|
|
|||||||
| karolass | Temat postu: Re: [golf mk4] błąd nieprawidłowej mieszanki |
|||||
Rejestracja: Sob 10 Lip, 2010 Posty: 33 Gadu-Gadu: 1767762 Auto: golf IV 1.8 turbo 150 gti |
|
|||||
|
|
||||||
| turpik | Temat postu: Re: [golf mk4] błąd nieprawidłowej mieszanki |
||||||
Rejestracja: Wto 09 Paź, 2007 Posty: 7468 Skąd: Bolesławiec Gadu-Gadu: 8234490 Auto: mk2 tdi++, quattro |
|
||||||
|
|
|||||||
| karolass | Temat postu: Re: [golf mk4] błąd nieprawidłowej mieszanki |
|||||
|
|||||
|
|
||||||
| Strona 1 z 1 [ 8 posty(ów) ] |
Kto jest na forum |
|---|
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości |
| Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum |

tragedia podczas jazdy lekko przyspieszajac z dołu, i strasznie dziwna praca silnika przy okazji na postoju byla, raz na 3 sekundy jakby sie nieco przydusil i minimalnie poruszyl:) naprawde odglosy przy lekkiej przygazowce i w ogole przy tych obrotach specjalnie otworzylem maske zeby popatrzec bo cos ewidentnie bylo nie tak, nie wiem byc moze to faktycznie to podcisnienie jakies powoduje coraz wieksza lipe, ale szczerze mowiac nie wiem jak je dokladnie znalezc to lewe powietrze, a moze ta cala klima cos sie sypie i powoduje wzrost tych obrotow przy mocnej pracy, bo normalnie to powinno byc tak ze wlaczajac klime autko slabnie niby ale na sekundke doslownie bo samo sobie podnosi obroty do normalnej pracy tak jak bez załączaczonej klimy jest, a w tym przypadku jest juz inaczej ale do niedawna bylo jeszcze ok, nie wiem co sie sypie, dodam tylko ze dzis alarm wlaczal mi sie calkiem niedawno i wylaczal po minucie albo po 30 sekundach (SAM)!, dodam tylko ze seryjny sprzet. Cos sie dzieje bo nawet swiatelka w srodku przygasaly same sobie, dodam ze akumulator rano wsadzony nowy! zeby ktos nie pisal ze przygasaly bo aku słaby... no i wlasnie te lampki we wnetrzu na podsufitce ktore sie zapalaja po wejsciu do auta i ktore po przekreceniu kluczyka sie gaszą same to po tym zalaczaniu rozlaczaniu sie alarmu nie chcialy zgasnac nawet po odpaleniu... padam juz psycha siada, moze wy Panowie wiecie co sie moze dziac bo ja rozumiem ze złosliwosc rzeczy martwych ale moze jest jakis moduł ktory dostał wody albo cos bo mokry dzien strasznie byl dzis a ja bez oslony pod silnikiem
nie smiejcie sie bo podstawie wam fure do naprawy i juz nie bedzie tak wesolo jak wam sie wydaje ; ) sory z gory ze nagmatfalem troche w temacie ale moze jednak cos z czyms ma jakies powiazanie bo nie wierze ze nagle w ciagu dnia taka zlosliwosc losu ze pogorszyly sie obroty praca silnika padl rano aku( byl slaby fakt) i alarm ze swiatelkami na podsufitce wariuje sam .....