Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 1 z 1 [ 2 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: [mk2 1.6 TD] by tomi
PostWysłany: Czw 06 Maj, 2010 
vw PITUŚ
vw  PITUŚ

Gadu-Gadu: 0
Auto: vw golf mk II TD - byl , teraz audi b4 80 avant 2.0 E
MODEL - GOLF MK II
SILNIK - 1.6TD 1V
MOC - 60KM
MODY POD MASKA - NARAZIE TO W SUMIE NIC CZYSTA SERIA
ZAWIESZENIE - KIT WEITEC -60/-60
UKŁAD HAMULCOWY - SERIA
KOŁA - NA POCZATKU BBS ORI OD GTI AKTUALNIE ACT 7.5 CALA /15 OPONKI PRZOD 195/45 TYL 195/50
NADWOZIE - ORI + SOCZEWKI WPRZOD TYŁ LAMPY MOJEGO POMYSŁU I WYKONANIA NA DIODACH HOKEJ ORI GTI
WNETRZE - KIERA 280 MOMO
AUDIO - ZABUDOWA BAGAZNIKA W KOLE Z WBUDOWANYM ZMACNIACZEM JEDNOSTKA STERUJACA JVC NARAZIEA PRZEDNI ZESTAW TO COS TAM GRA

ZMIANY PRZEPROWADZONE:
na poczatek to tyle teraz przdstawie po krotce co sie działo z nim przez ten okres jak jest w moich rekach
na poczatek foty zaraz po zakupie golfika

Image Image Image

jak wyzej pisałem przyszedł czas na pare odmian lecz blacha zaczeła sie sypac troche wiec postanowiłem ze musi sie za niego zabrac jakis picasso:P a teraz kilka fotek po pierwszych modach

Image Image Image Image

po znalezieniu dobrego i niedrogiego lakiernika zaczałem rozbierac autko

Image Image Image

autko dosyc długo stało u lakiernika bo miało stac 3 tygodnie a stało 1.5 miecha ale nie goniłem mistrza bo chciałem zeby dobrze zrobił w sumie gdzie niegdzie pospawał troche szpachli poszło. ale za nim autko odebrałem miałem troche czasu i wpadło mi kilka fantow

hokej ori gti

Image

dymione migacze cleary

Image

grill no name udało mi sie kupic na forum był troche zaniedbany wiec postanowiłem go odswierzyc całosc pomalowałem czarnym matem a nastepnie czerwona obwodka.

Image Image Image

trafiły mi sie felgi na allegro act 15 na 7.5 cala ori z bmw e30 miały byc proste ale koles mnie w chu.. zrobił i musiałem je prostowac

Image Image

gdy wrocily z prostowania postanowiłem je odswierzyc i nadac odpowiedniego wygladu
najpierw przystapiłem do sciagniecia lakieru z rantow i czoła ramion potem papiery wodne i usuniecie wszystkich wrzerów duuuuzzzzoooo pracy recznej papierami i w koncu polerka a oto efekt

Image Image Image Image

niechciałem ich tak zostawic wiec postanowiłem pomalowac srodek na czarny połysk a ze dekielki sa aluminiowe tez zostały wypolerowane i pomalowane srodki na czarno i dodatkowa dotoczyłem kolce aluminiowe pod wymiar dekli

Image Image Image Image Image

w miedzy czasie przyszły przednie lampy cleary i w prezencie od kolegi dostałem maske wiec postanowiłem zrobic roosta na ktorego miałem od dawna ochote zeby załozyc na auto

Image Image Image

zakupiełm kiere momo z naba (50zł) okazja była to skorzystałem dzieki znajomemu grafikowi zrobiłem nowe tarcze mojego pomysły wiec sa unikatowe:) a wskazowki załozyłem od jakiegos japonca oraz zmieniłem seryjne podswietlenie na diodowe (zywa zielen)

Image Image Image

gdy autko juz odebrałem od lakiernika zaczałem wszystko składac do kupy acha w miedzy czasie jeszcze kupiłem zawieche kit waiteca -60/-60

a tu pare fotek w drodze na spocik do chłopakow z sasiedniego miasta (pabianice) i mała sesja na starym pksie

Image Image Image Image

wiec lampy nie przypadkowo zostały jasne gdyz wyladowały w nich soczewki od audia4 04r tzn tył lamp wziałem od strych gdyz odbłysik był gładki a klosz od clearow efekt mysle ze daje rade najwazniejsze ze swiatła sa bardzo dobre widocznsc pierwsza klasa i na przegladzie nie miałem problemu:)

a tu daje kilka fotek z efektu pracy i tak autko wyglada do dnia dzisiejszego

Image Image Image Image

tu kilka fotek z spotu na wawrzkowiznie

przyszedł tez cas na zabudowe w gabazniki:P

na poczatku była taka skrzynia mojej produkcji moze nie wygladał ładnie ale za to litraz wyliczony jest pod dany głosnik

Image

niestety przez skrzynie nie zabardzo mogłem co kolwiek wozic w bagazniku wiec przyszedł cza na to :

a tu mały wypadek-przypadek kolo nie widzał auto bo mowił ze jest niski i go nie widział heh ale oswiadczenie spisane odszkodowanie wypłacone własnie drugi błotnik sie maluje a narazie jezdze z tym tyle ze go troche wyklepałem

Image Image Image Image

długa zima sie skonczyła i wkoncu mozna było troche pogrzebac na poczatek poszedł drugi zderzak gdyz poprzedni uległ wypadkowi odswierzenie felg nowa polerka i zmiana koloru wnetrz kołeczeka tu na szybko daje pare fotek

do otwarcia sezonu w łodzi jeszcze dwa tygodnie beda zmiany zmiany zmiany:)

zgodnie z zapowiedzia fotylamp tylnych hella black led by tomi

pozycja

Image

pozycja + przeciwmgielny

Image

pozycja + stop

Image

pozycja + stop + przeciwmgielny

Image

czekam na opinie w krotce kolejne foty z prac ktore juz przedstawiłem i ktorych jeszcze nie przedstawiłem a tu daje kilka fotek jak autko wyglada po dzien dzisiejszy

PLANY - SRODEK AUTA I INNE AUDIO ALE CZAS POKAZE

Ostatnio edytowany przez tomitd1105, Pią 07 Maj, 2010, edytowano w sumie 1 raz

Temat postu: Re: [mk2 1.6 TD] by tomi
PostWysłany: Pią 07 Maj, 2010 
ex-projekt mod
ex-projekt mod
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 5988786
jakos ruda mi nigdy nie pasila do soczewek i innych wynalazkow .
Do tych stozkow tez sie dopiero na ostatnich fotach przekonalem :)
Najwazniejsze zebyc dbal i byl zadowolony

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 1 z 1 [ 2 posty(ów) ] 

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 85 gości