MODEL: Golf IV Cabrio
SILNIK: 1.8 B
MOC: nieznana ale chyba 75 KM
MODY POD MASKA: seria
ZAWIESZENIE: seria
UKLAD HAMULCOWY: seria
KOLA: kontrowersyjne
NADWOZIE: seria
WNETRZE: seria
AUDIO: seria
WYPOSAZENIE: el. dach, wspomaganie, regulacja kierownicy, el. i podgrzewane lusteka, podgrzewane siedzenia, el. regulacja swiatel, oryginalne radio VW, ABS, 4 x poduszka pow.
Zmiany przeprowadzone:
Na razie żadnych nie ma, bo autko dopiero co kupione.
Plany:
Planów jest dużo, ale najważniejsze to zarejestrować go, a ze chce go na polskich blachach, to nie mam za bardzo czasu tego zrobić i troszkę będzie to trwało. Później duże sprzątanie. W planach jest wyposażyć go we wszystko co będę umiał założyć, oczywiście, tylko w to co wychodziło w Cabrio + usuniecie wszelkich zaniedbań poprzedniej właścicielki.
Chciałem kola Porsche C2, ale z tego, ze DJBros już je miał, to nie chce się powtarzać, moge powiedzieć tylko tyle, ze i tak będą Porsche.
Projekt będzie na bieżąco aktualizowany, z tym, ze będzie on długo terminowy i następna aktualizacja gdzieś ok. początku stycznia.
Witam wszystkich.
A o to moja nowa ukochana zabawka

Z tego, ze jestem zarażony jazda cabrioletami, brałem pod uwagę tylko te typy nadwozia, a z tego ze mieszkam W Deutschlandzie, to moglem sobie znaleźć nie robiona perełkę przez artystów z PL, tylko, ze... po 2 tyg. ciągłego szukania,praktycznie dzień w dzień, bylem na wszystkich znanych mi komisach i nie było nic. Załamany, któregoś dnia jechałem z rodzicami do domu i ojczulkowi się porąbało, zamiast w lewo pojechał w prawo na jednej z krzyżówek i przez przypadek zobaczyłem go jak zjeżdża z lawety na komis

szybkie wjechanie. Na początku myślałem, ze będzie około 5000 Euro, ale szybka rozmowa z gościem i mówi, ze 3500

(akurat tyle w kieszeni miałem)

...
i jest mój.
...Bo po prostu to miłość od pierwszego ujrzenia.

...

Fotki:
Od tego się zaczęło:

Zdjęcia z powrotu do PL, gdzieś 100 km przed Częstochowa.

A to juz w domu.

Z Fiatem brata.

Trzymajcie sie.