Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!
[mk2 Fire And Ice] by kubcor
Moderator: ProjektMOD
| Strona 1 z 1 [ 10 posty(ów) ] |
| Autor | Wiadomość | ||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| kubcor | Temat postu: [mk2 Fire And Ice] by kubcor |
||||||
Rejestracja: Nie 20 Gru, 2009 Posty: 10 Gadu-Gadu: 13871514 Auto: VW Golf mkII Fire And Ice |
|
||||||
|
|
|||||||
| alban09 | Temat postu: Re: [mk2 Fire And Ice] by kubcor |
||||||
|
||||||
|
|
|||||||
| arczi_MKII_GTI | Temat postu: Re: [mk2 Fire And Ice] by kubcor |
||||||
Rejestracja: Sob 22 Wrz, 2007 Posty: 2439 Skąd: bydgoszcz Gadu-Gadu: 0 Auto: jetta a2 |
|
||||||
|
|
|||||||
| kubcor | Temat postu: Re: [mk2 Fire And Ice] by kubcor |
||||||
Rejestracja: Nie 20 Gru, 2009 Posty: 10 Gadu-Gadu: 13871514 Auto: VW Golf mkII Fire And Ice |
|
||||||
|
|
|||||||
||||||
|
||||||
|
|
|||||||
| Sonic_bartek | Temat postu: Re: [mk2 Fire And Ice] by kubcor |
||||||
Rejestracja: Nie 20 Sty, 2008 Posty: 2867 Skąd: Toruń Gadu-Gadu: 9308111 Auto: JETTA V GLI TFSI |
|
||||||
|
|
|||||||
| maciek457 | Temat postu: Re: [mk2 Fire And Ice] by kubcor |
||||||
Rejestracja: Pon 14 Wrz, 2009 Posty: 208 Skąd: Tczew Gadu-Gadu: 2017228 Auto: Seat Leon II 1.9 TDI |
|
||||||
|
|
|||||||
||||||
|
||||||
|
|
|||||||
| maciek457 | Temat postu: Re: [mk2 Fire And Ice] by kubcor |
||||||
Rejestracja: Pon 14 Wrz, 2009 Posty: 208 Skąd: Tczew Gadu-Gadu: 2017228 Auto: Seat Leon II 1.9 TDI |
|
||||||
|
|
|||||||
| Strona 1 z 1 [ 10 posty(ów) ] |
Kto jest na forum |
|---|
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 16 gości |
| Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum |

)
foto poniżej
Jest nim bowiem VW Golf mk2 Fire And Ice
W aucie miały zajść dość duże zmiany przed kupnem, ponieważ planowałem sobie już je na długi czas przed podczas gdy miałem już autko zaklepane
lecz całe moje nastawienie zmieniło się gdy Fajerek wjechał na podwórko... Po paru minutach oględzin jako właściciel(przedtem widziane auto było tysiące razy
W późniejszym czasie jeździłem za nimi i cykałem fotki... Teraz okazuje się, że jestem posiadaczem jednego z tych właśnie VW 

a fele poleruj dymione obrysy juz od 2 miechów leżą umnie w garage i czekaja na wiosne ale pow. ci ze dymione są dobre
ale miejmy nadzieje, że znajdzie się więcej czasu, żeby ogarniać więcej forów... Co do autka to tak, trochę się zmieniło, ale nie dużo, ogólnie zmieniła się koncepcja, mianowicie zostają Estorile, będą malowane na szary kolor, w planach jest zakup opon 165/45R15 Nankang AS-1, lampy przednie pozbyły się folii i są teraz czyste jak łza