Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 25 z 39 [ 576 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 39  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: Nowy VW Trends
PostWysłany: Pią 18 Wrz, 2009 
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1707774
Auto: Passat B5FL
Kevin napisał(a):
ale widac mapet i spółka nie umia tego zrozumieć lub po prostu neichcą

nie wiem o czym mowisz kolego szanowny jaki mapet i spolka czy to moja gazeta jest?
ja tam od czasu do czasu cos napisze tylko a o serii jeszcze ani slowa nie napisalem wiec nie wiem czemu do skeirowales ta wypowidz jakbym to ja dyrektorowal tam co ma byc i kto co pisz?

pierwszy w PL sklep z AIR-ride !!
http://www.zawieszenia-SPORTOWE.pl
wszystko o zawieszeniach !!
 Profil    1707774

Temat postu: Re: VW Trends
Uhonorowany Medalem
Uhonorowany Medalem
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1197028
Auto: Golf VI R36T
MAPET oki jesli nie maczasz w tym palców to powiedz kto tym kieruje bo nie wiem czemu ale tą gazete kojarze z tobą, chiałbym zmienic zdanie w tej kwesti, jesli uraziłem przepraszam,
choc nadal uwazam ze problem tkwi w tym ze gazeta uzalezniona jest od koncernu VW ktory "chyba" tutaj dyktuje warunki i o czym ma pisać gazeta, a ta powinna byc dla fascynatów marki a nie dla tych ktorzy czytaja o nowisciach marki bo o tych pisza inne gazety typu autoświat

K-SYSTEM Car Detailing - Korekty lakieru, powłoki ceramiczne oraz kwarcowe, renowacja tapicerek skórzanych, wyciąganie wgnieceń PDR, pranie i czyszczenie tapicerek materiałowych. Pracuje na najlepszych kosmetykach dostępnych na rynku: powłoki ochronne i hydrofobowe Gtechniq, kosmetyki Swissvax, Zymol, Gliptone itd. ZAPRASZAM! Sprawdź mnie : https://www.facebook.com/Ksystem1

Image
 Profil    1197028

VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 7712923
Auto: brak.
dzisiaj listonosz przyniosl :) przejzalem na szybko i zapowiada sie ciekawy numer :)
tylko jednak jescze tej seri duzo

Profil    7712923

VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 9308111
Auto: JETTA V GLI TFSI
a ja jadę na BP zaraz kupić chętnie poczytam

Profil    9308111

VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Kevin napisał(a):
MAPET oki jesli nie maczasz w tym palców to powiedz kto tym kieruje bo nie wiem czemu ale tą gazete kojarze z tobą, chiałbym zmienic zdanie w tej kwesti, jesli uraziłem przepraszam,
choc nadal uwazam ze problem tkwi w tym ze gazeta uzalezniona jest od koncernu VW ktory "chyba" tutaj dyktuje warunki i o czym ma pisać gazeta, a ta powinna byc dla fascynatów marki a nie dla tych ktorzy czytaja o nowisciach marki bo o tych pisza inne gazety typu autoświat

kieruje tym
Ryszard Turski - naczelny
Mikołaj Urbański - z-ca

ten 1 raczej w 99% decyduje bo to Jego Pismo...

i po 1 gazeta nie istnieje na rynku dlatego ze my ja kupujemy tylko dlatego ze daja na nia kase takie firmy jak kulczyk i inni reklamodawcy

po 2 z zalozenie ni miala byc to gazeta tuningowa - popatrzcie na BMW tam to dopiero od 2 numerów jest troche tuningu bo tak sama seria prawie byla i po 1 aucie po tuningu... to my z Mioo i Mikołajem oraz Piotrkiem mozna powiedziec w jakis sposob wplynelismy ze i tak jest tyle aut po modach jak jest...

obecnie pisze duuuuzo mniej bo prowadze firme i pracuej w innej jeszcze i nigdy nie decydowalem anie zaden z redaktorów ze np serii ma byc tyle a tuningu tyle bo to tylko i wylacznie sprawa naczelnego i jak cos ew pytania i pretensje prosze kierowac tam - i prosze nie pisac ze to mapet i jego banda... bo ja tam tylko jestem pionkiem ktory conieco pomogl czasopismu... i czasem cos skrobnie... znajdzie jakies auto do opisania i tyle...

Profil    1707774

Uhonorowany Medalem
Uhonorowany Medalem
Awatar użytkownika

Cytuj:
i po 1 gazeta nie istnieje na rynku dlatego ze my ja kupujemy tylko dlatego ze daja na nia kase takie firmy jak kulczyk i inni reklamodawcy

no i wszystko w temacie! dziekuje mapet za sprostowanie... całasytuacja została wyjasniona i potwierdza tylko to co mowiłem.. ale odnosi sie juz to do kogos innego....

to chyba jedyna gazeta ktora jest nie dla fascynatów tylko dlatego bo kulczył kładzie na to flote...dla mnie żenuaa

K-SYSTEM Car Detailing - Korekty lakieru, powłoki ceramiczne oraz kwarcowe, renowacja tapicerek skórzanych, wyciąganie wgnieceń PDR, pranie i czyszczenie tapicerek materiałowych. Pracuje na najlepszych kosmetykach dostępnych na rynku: powłoki ochronne i hydrofobowe Gtechniq, kosmetyki Swissvax, Zymol, Gliptone itd. ZAPRASZAM! Sprawdź mnie : https://www.facebook.com/Ksystem1

Image
 Profil    1197028

VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: MK3 / Passat B5
hah poczytajcie artykuły o dwóch jedynkach z bielska, Szymka i Świstaka, wszystko fajnie tylko w ramkach o danych samochodów pomylili opisy... Masakra jak można widzieć zdjęcie zielonej jedynki na pomarańczowych pirellkach a w opisie obok w ramce nie zauważyć "koła: bbs rs..." itd itd itd

Admin of Vw Zone
Admin of Vw Zone
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 2356976
Auto: Cupra 4x4 ????
nie pozostaje nic innego jak zrobc nowe czasopismo ;)

Image
Było A3, Mk2,Mk3 TDI+, Mk3 20VT...
 Profil    2356976

VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Kevin napisał(a):
Cytuj:

no i wszystko w temacie! dziekuje mapet za sprostowanie... całasytuacja została wyjasniona i potwierdza tylko to co mowiłem.. ale odnosi sie juz to do kogos innego....

to chyba jedyna gazeta ktora jest nie dla fascynatów tylko dlatego bo kulczył kładzie na to flote...dla mnie żenuaa

ludzie o czym wy piszecie? przeciez na to jest kasa potrzebna to skad ja wziasc?

Profil    1707774

VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: Skoda Citigo
Ja napisze tak- Przede wszystkim to nie można porównywać dwie całkiem Różne gazety! Bo PVW To Światowa Liga już a VW Trends to raczkująca gazetka! Bo drugie jeżeli ta gazeta istnieje nie dla tego że kupują ją ludzie a dla tego że jakiś tam Kulczyk to sobie sponsoruje to jest dla mnie CHORE! Po trzecie jeżeli gazeta dalej będzie w tym samym stylu wydawana to już nie długo przestanie istnieć! Jeżeli chodzi o koszta to niech ta gazeta kosztuje 20 albo i 25zł tylko żeby było za co płacić!!! Ogólnie mówiąc to jest ciężki temat do dyskusji bo każdy będzie bronic swojego ale jakoś w innych krajach umieją wydawać czasopisma że jak już ma być nowy numer to czeka się z niecierpliwością!!! Ale Ja wierze że jeszcze będzie w PL czasopismo z prawdziwego zdarzenia na poziomie PVW :ok:

ex-projekt mod
ex-projekt mod
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 5988786
Wyglada na to ze ta gazeta to pralnia pieniedzy , skoro nie zalezy na sprzedazy :)
Szkoda ze Kulczyk ( czy tam inny duzy sponsor czy redaktor naczelny) to nie moj wujek , bo bym mu wjechal na psyche jak ta gazeta ma wygladac ;) .

VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1367975
Auto: caddy mk1
archie napisał(a):
Wyglada na to ze ta gazeta to pralnia pieniedzy , skoro nie zalezy na sprzedazy :)

raczej cały rynek w polsce sie tak kreci i nie ma to wiele wspolnego z praniem $$... zobacz na papier format i ilość stron np. w GALI, SHOW, PARTY lub jakimś piśmie tego typu a potem na cykl wydawniczy (zwykle 2 tygodnik) a potem na cene (zadko kiedy wiecej niz 4zl) myslisz ze wydrukowanie tego oplacenie sesji zdjeciowych na malediwach dla e.gurniak oplacane jest z ceny czasopisma... nie sadze,,,

polski rynek to nie UK... niestety....

zeby byla jasnosc nie bronie trends a wyjasniam fakty... ja tez nie decyduje o niczym, czasami staram sie cos napisać zeby bylo weselej na naszej scenie

niestety nikt nie da kasy (okolo 30-40tys na 1 numer) zeby zrobic magazyn z prawdziwego zdarzenia, puki co mamy co mamy i docencie czasem nasze starania bo zapewniam was że nie nosimy za to złotych sygnetów i $$ raczej jest pokryciek kosztow niz zbijanie kokosow...

krytykowac kazdemu latwo ale samemu cos zrobic to nie...

ps. ale może na rynku niedlugo pojawi sie cos innego... wypatrujcie bacznie :hmm: :hmm: :-D

Ostatnio edytowany przez Mioo, Pon 21 Wrz, 2009, edytowano w sumie 1 raz

VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Powtórzę to co napisałem wcześniej: Niestety, takie są realia, że Polska to nie Niemcy, gdzie tuning to ogromny biznes, a w ich gazecie VwScene (jednej z kilku o tematyce VAG) na 146 stron, seryjne samochody są tylko we wzmiankach na 1-2 stronach, przy czym cena gazety wynosi 3,8 euro (wiemy jaka jest płaca w DE)

Raczej mało prawdopodobne, żeby sponsor (w tym wypadku Kulczyk) powiedział, że gazeta ma zawierać sam tuning, bo przecież czytelnicy takiej treści nie będą potencjalnymi kupcami nowych samochodów Vw (dla niego kasa z nowych aut). Tyle w tym temacie :smutny:

PostWysłany: Sob 19 Wrz, 2009 
Uhonorowany Medalem
Uhonorowany Medalem
Awatar użytkownika

MAPET napisał(a):
Kevin napisał(a):
Cytuj:

ok to ty zrob swoja gazete dla nas i badz matka teresa lub ew koledzy Ci pokryja wydanie...

ludzie o czym wy piszecie? przeciez na to jest kasa potrzebna to skad ja wziasc?

tekst z zrobienim swojej gazety jest smieszny i nie bede go komentować...bo jak pisze ponizej to wymówka (czyt.zrob swoją)
napewno masz racje z ta kasa ale wiekszość twoich wypowiedzi to tylko wymówki, jak juz muszą niech będa seryjne auta... ale odpowiedz mi czy byly przynajmniej podjete próby np zwiekszenia ilości tematyki tuningowej? zlotowej? czy tez poprawienia jakosci samych artykułów bo z tego co widze to nie bylo jeszcze numerów z błędami... ja rozumie ze moga sie zdażyć... ale czy w ogole ktos to czyta przed wydaniem i stara sie wychwycic jakis błąd? czy po porstu jest "kopiuj wklej"?

Image
 Profil    1197028

PostWysłany: Sob 19 Wrz, 2009 
VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 7712923
Auto: brak.
co do bledow to jest masakrycznie duzy w tym numerze :ała:
artykul o dwoch jedynkach i podsumuwujace tabelki nie przy autach ktore sa opisywane no_coment

Profil    7712923

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 25 z 39 [ 576 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 39  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości