Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 24 z 25 [ 372 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 21, 22, 23, 24, 25  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: [Zlot] 31.07 - 02.08 VW MANIA 2009
PostWysłany: Pon 17 Sie, 2009 
VW Master
VW Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: VW Corrado US R32 Kompressor
krzych - nikt z chłopaków z VWmanii nie ma niczego do ukrycia jesli chodzi o jakiekolwiek konkursy rozegrane na VW Manii :ok: . Jesli masz ochote to zapraszam do mnie do 3city, obejrzysz sobie papierowe oryginały formularzy na których oceniała komisja. Co do samego wyboru niewiele Ci moge powiedzieć bo podczas S&S organizowałem konkurencje na torze i po prostu fizycznie nie mogłem byc w 2 miejscach ;( . Zdjęcia chętnie bym zamieścił gdybym je po prostu miał - a Twoje insynuacje są nie na miejscu.

Z przyjemnością zaprosze Cię do komisji na przyszły rok - zawsze marzyła mi się komisja złożona z autorytetów największych społeczeństw VW w PL. Niestety okazuje się że nie wszyscy maja ochotę poświęcić kilka godzin VWManii na ocenianie aut - za to na krytyke późniejszych wyborów - no problem yupii

Podejrzenie o jakiekolwiek przekręty z wynikami są dla mnie po prostu obraźliwe - sorry ale odiberam to osobiście - za dużo potu i krwi i nerwów kosztuje nas ten zlot, :<: !

Robimy tę imprezę z pasji - zawsze traktujemy konkursy w kategorii zabawy - w przeciwieństwie do wielu uczestników którzy czasem niezdrowo sie podniecają.

Każdego chetnego z autorytetem i doświadczeniem własnym w tuningu do uczestniczenia w komisji na S&S VW Mania 2010 zapraszam do współpracy !!!

Pozdrawiam i zapraszam na VW Manię 2010 !

VW Klub POLSKA #217
Moje CORRADO US V5

VW Zone Mod
VW Zone Mod
Awatar użytkownika

Auto: Audi 100 C4 & Chevrolet Camaro 3gen
skoro rozwinęła sie już rozmowa ......

-HAFCIK- napisał(a):
Z przyjemnością zaprosze Cię do komisji na przyszły rok

dzięki za zaproszenie jamajama
ale ja raczej sie nie nadaje do komisji bo ....
po 1 jestem bardzo ,,krytyczny,, w ocenach
po 2 łatwo idzie sobie narobić wrogów ;)
po 3 gustuje w nieco innych klimatach jak german
poza tym już nie raz miałem propozycje na ,,naszych,, zlotach (nawet dostalem propozycje by oceniać w wojnie PP) ale nie skorzystałem bo wiem jak to się kończy ;)

-HAFCIK- napisał(a):
obejrzysz sobie papierowe oryginały formularzy na których oceniała komisja

właśnie papiery ...... to akurat jest temat rzeka i żaden papierek mnie nie przekona

-HAFCIK- napisał(a):
zawsze marzyła mi się komisja złożona z autorytetów

może nie autorytetów co osób z różnych rejonów kraju i najlepiej nie znających się wcześniej , z tym nie powinno być problemu bo zlot ogólno polski

-HAFCIK- napisał(a):
Podejrzenie o jakiekolwiek przekręty z wynikami

jeszcze raz napisze że to nie było podejrzenie a ,,pierwsze wrażenie,, i żeby nie było to uzasadnie dlaczego :

1 - spora ilość ,,miesjcowych samochodów,, znaczy z rejestracją zaczynającą sie od G
2 - dwa samochody wyglądają na zrobione przez firme

teraz tak , soro jesteś jednym z organiozatorów to ja teraz chciał bym wiedzieć :

w jakiej kategorii były oceniane właśnie te dwa ,,firmowe,, auta (bo na takie wygląda mi transporeter i mkIV , jeśli były traktowane na rowni z innymi to tu jest coś nie chalo .... ludzie jadą na zlot autami co robią latami bo to dla nich pasja , może brak kasy na ,,firme,, a są stawiane na równi z tymi co jedynym kiwnięciem było wyłożenie gotówki - oczywiście bez obrazy dla właścicieli jamajama auta są spoko

-HAFCIK- napisał(a):
za dużo potu i krwi i nerwów kosztuje nas ten zlot, !

mogę sobie to wyobrazić i wielki Szacunek za godną impreze jamajama

-HAFCIK- napisał(a):
zawsze traktujemy konkursy w kategorii zabawy - w przeciwieństwie do wielu uczestników którzy czasem niezdrowo sie podniecają.

bo to powinna być zabawa

-HAFCIK- napisał(a):
Pozdrawiam i zapraszam na VW Manię 2010

może w końcu uda mi się zawitać , nie byłem jeszcze na ani jednej edycji choć zawsze chciałem być - w tym roku szykowałem się ale niestety u nas kompletny brak organizacji :< ,miało byc info że ktoś jedzie i było takie że dowiedziałem się dopiero jak zobaczyłem foty - od tego momentu sprawe sobie postawiłem jasno - umiesz liczyć licz na siebie i teraz też będe sam wszędzie jezdził , żałuje że nie pojechałem bo bardzo chciałem zawitać na manii

i taka porada na koniec -HAFCIK-

jak by nie było to jest forum , czyta to sporo osób co z jakiś powodów nie mogło zawitać na zlocie a w rolii organizatora jest zdać relacje , podać wyniki poparte fotami i argumentami dlaczego tak a nie inaczej - to nic nie kosztuje a dobrze świadczy o imprezie i organizatorach , będąc szczerym to troche wstyd żeby chłopaki musieli się prosić o jeden konkretny post podsumowujący

poza tym dobra robota :ok: :ok: :ok: , to chyba jedna impreza w tym kraju z tak długą historią i wielki szacunek dla organizatorów jamajama jamajama jamajama

Audi C4 --- viewtopic.php?f=98&t=16705&start=1410
Jetta II --- viewtopic.php?f=112&t=44729&start=0

VW Zone Mod
VW Zone Mod
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 3239572
Auto: Bora Sedan V6 oraz Bora Variant TDI ASZ+ Jetta mk II Coupe Bora Sedan TDi ATD
Jezeli chodzi o Transportera i Bore, to chłopaki prowadzą swój interes handlują częściami tuningowymi do aut, więć naklejka na ich samochodzie jest w sumie reklamą, a fanty które są na autach pochodzą własnie z ich sklepu, ot chyba tyle.

vw PITUŚ
vw  PITUŚ

http://moto.allegro.pl/item716441221_go ... _stan.html
to już słynny golf na 17 który nigdzie nie jest opisany ;]

VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

arczi_MKII_GTI napisał(a):
...bedzie mocniejszy silnik....zeby sie wybić to trzeba mieć conajmniej KR lub CR6...

Akurat w idei konkursu Show & Shine nie liczy się mocny silnik, bo to nie jest konkurencja wyścigowa, sportowa, tylko typowy pokaz (show) stanu (shine) pojazdu, choć oczywiście mocny silnik może pokazać pracę włożoną w zrobienie pojazdu, jednak jego prezencja ma tu kluczowe znaczenie.

Niestety wyniki w S&S zawsze będą subiektywne, bo to nie jest konkurencja: "kto pierwszy ten lepszy". Oczywiście jury zawsze kieruje się pewnymi zasadami, ale zawsze coś komuś nie będzie pasować w wynikach ;)

PostWysłany: Wto 18 Sie, 2009 
VW Master
VW Master

Gadu-Gadu: 556701
Auto: Audi TT quattro
a ja napisze tak-w koncu doszlismy do siebie po wypadku,jaki mielismy kolo Dortmundu,wracajac z VW Manii.Jestesmy cali i zdrowi,dzidzius tez :ok: .I to byl jedyny negatywny aspekt tegorocznego wypadu na VW Manie ;) .Wiec chcialbym podziekowac organizatorom za ciezka prace i umozliwienie spedzenia wspanialego weekendu.Poziom imprezy oceniam na miare europejska :ok: :ok: :ok: .Zabezpieczenie imprezy tez bylo fantastyczne,za co wielki szacunek i uklon jamajama .Jedynym mankamentem byli oczywiscie pijani malolaci za kolkiem,ale wydaje mi sie,ze za rok bedzie jeszcze bardziej restrykcyjnie :ok: .Jeszcze raz dziekuje w imieniu wlasnym i mojej partnerki,Hafcikowi i ekipie za swietny fun :ok: :ok: :ok:
p.s.
dzieki Yamscha za wszystko,szkoda ze tak malo czasu bylo ;) ,Lukasowi i Drake`owi i nowo poznanym kolegom za niesamowity weekend :ok: .Do zobaczenia ;)

viewtopic.php?t=20974
 Profil    556701 Route6610

VW Zone Mod
VW Zone Mod
Awatar użytkownika

Route666 tutaj chyba nikt nic nei wiedzial :smutny: , nie przyjemna sprawa ale całe szczęście ze wszycy cali i zdrowi

VW Master
VW Master
Awatar użytkownika

Auto: VW Corrado US R32 Kompressor
Route666 - bardzo mi przykro że mieliście wypadek - całe szczęście że nic sie nie stało - szczególnie dzidziusiowi !
Dziekuję za miłe słowa o imprezie ! - Szczególnie że aby na nia przyjechać pokonujesz mega kawał drogi ! - Jest motywacja aby jeszcze bardziej przykładać się do organizacji tej imprezy. Co do pijanych małolatów - kto mnie zna , ten wie jakie jest moje podejscie bann - za rok na pewno będziemy bardziej rygorystyczni, to ma byc imprezz na którą ludzie mogą przyjechać z całą rodziną i przekazywać pasję na następne pokolenie !

PS.
Napisz więcej co tam sie wydarzyło pod tym Dortmundem , no i jak Twoje auto po tym zdarzeniu ?

VW Klub POLSKA #217
Moje CORRADO US V5

vw PITUŚ
vw  PITUŚ

krzyh napisał(a):
patrzac po rejestracjach i na to ze dwa auta wykonane przez firme odnosze wrazenie ze wyniki byly ....... ustawione

"krzyh" Twoje wypowiedzi zostały odpowiednio skomentowane przez Hafcika ale jako współorganizator powinienem również zająć odpowiednie stanowisko. Pisałeś jakieś dziwne tłumaczenia swojego oskarżenia ale dla mnie Twoja wypowiedź to zwykłe obraźliwe i bezpodstawne pomówienia.
Podejmowanie dyskusji ( lub jej rozpoczynanie ), a wypowiadanie oskarżeń to dwie różne sprawy- za oksarżeniami powinny pójść dowody- "krzyh" Ty nawet nie byłeś na VW MANI niee
Jeżeli uważasz, że zewnętrza komisja ( to były osoby niezwiązane nawet z Trójmiejską sceną tuningową ) nieodpowiednio oceniła samochody, to napisz do Organizatorów - podpowiem, że oficjalna strona to http://www.vwmania.pl , jeżeli masz jakiś problem, napisz na OFICJALNYM forum i znowu podpowiadam gdzie je można znaleźć http://www.vwmania.pl .

Poza tym widać, że nie masz najmniejszego pojęcia na temat dużych imprez i tego jak wygląda pobyt 1500 aut- VW MANIA to nie jest spocik na 50 aut, gdzie w konkursach bierze udział 10-20 aut. Hafcik jako osoba nadzorująca konkursy jest człowiekiem PRACUJĄCYM, ma rodzinę i też chciałby odpocząć po tygodniach nocnego przygotowywania się do VW MANI, a opracowanie wszystkich kart konkursowych, wyników to czasochłonna operacja. Chyba że deklarujesz pomoc, to zapraszamy do pomocy.

Jeżeli chcesz dyskutować na jakiś temat i masz konstruktywne uwagi, to bardzo chętnie poczytamy, wdamy się w dyskusję - każda sugestia, która jest na temat i wypowiada ją osoba będąca na imprezie, jest brana przez nas pod uwagę.

VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

MAR_K2004 napisał(a):
....1500 aut...

Właśnie tak myślałem ile aut w tym roku odwiedziło Vwmanię - dosłownie szok coooo
Pamiętam jak kilka lat temu w Rusocinie z ciekawości patrzyło się na naklejki wjazdowe i 500-600 aut to już sporo, a tu 1,5tys. ]:->

VW Master
VW Master

Gadu-Gadu: 556701
Auto: Audi TT quattro
Hafcik,nic powaznego,dziewczyna prowadzila od Polskiej granicy.Mielismy do Dunkierki 395 km tylko,kiedy idiota w BMW wskoczyl przed Agnieszke i gwaltownie zahamowal.Agnieszka juz nie zdazyla i przylozyla :smutny: .Winie siebie za to,bo powinienem ja zmienic ałłłłł .Jechalismy jej 80ka,nie moja Coupe.Cholerna szkoda,bo bardzo dlugo szukalismy tego auta,w takiej kondycji i kupilismy je miesiac przed Mania :smutny: .Generalnie jeden blotnik,maska,swiatla i chlodnica uszkodzone.Niestety ubezpieczalnia zdecydowala sie na kasacje auta,mimo,ze nie bylo strukturalnych uszkodzen :smutny: .Coz,swoje zadanie spelnila,dzidzius jest caly i ma juz 78 mm yupii yupii yupii ,wczoraj go widzialem i mam nawet DVD :ok: .W kazdym razie na nastepnej Manii jestesmy we trojke,tylko zeby sie zapakowac,to chyba na dwa auta przyjedziemy ;) .Pozdro dla wszystkich i jeszcze raz dzieki za super weekend yupii jamajama jamajama jamajama

viewtopic.php?t=20974
 Profil    556701 Route6610

VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 3851169
Auto: kilka VW
krupi napisał(a):
MAR_K2004 napisał(a):
....1500 aut...

Właśnie tak myślałem ile aut w tym roku odwiedziło Vwmanię - dosłownie szok coooo
Pamiętam jak kilka lat temu w Rusocinie z ciekawości patrzyło się na naklejki wjazdowe i 500-600 aut to już sporo, a tu 1,5tys. ]:->

:-D http://www.vwgolf.pl/wp-content/gallery ... 999/12.JPG

W Rusocinie był niepowtarzalny klimat :$
Ale lotnisko też daje radę :P

Profil    3851169

PostWysłany: Śro 19 Sie, 2009 
VW Zone Mod
VW Zone Mod
Awatar użytkownika

MAR_K2004 napisał(a):
Pisałeś jakieś dziwne tłumaczenia swojego oskarżenia

nie wiem czy chesz tutaj wywołać konretną woje czy co ale jak masz problem z odpowiednim odebraniem postów to lepiej nie czytaj i sie nie udzielaj :ok:

nie mam zamiaru po raz kolejny tłumaczyc sie z czego kolewiek tym bardziej komuś kto sobie coś ubzdurał i wyciąga dziwne wnioski :lipa: :lipa: :lipa: :lipa:

MAR_K2004 napisał(a):
nieodpowiednio oceniła samochody, to napisz do Organizatorów

........... ja mam gdzies te wyniki - nie startowałem to co mnie to obchodzi ??

MAR_K2004 napisał(a):
Poza tym widać, że nie masz najmniejszego pojęcia na temat dużych imprez

nie skomentuje tego ale widać że mało wiesz ;)

MAR_K2004 napisał(a):
Hafcik jako osoba .........

ja do niego nic nie mam i nie wiem co chciałeś osiągnąc wspominając o nim w poście

i nie chce mi sie więcej gadać , tłumaczy się winny a mi to po prostu wisi i tyle

vw PITUŚ
vw  PITUŚ

1. Krzyh, jako współorganizator VW MANI mam przede wszystkim obowiązek przyjąć odpowiednie stanowisko, jeżeli ktoś publicznie podejrzewa nas o stronniczość i oszustwo. Ja odbieram Twój przekaz tak jak napisałeś.
2. Prowokujesz jakąś dyskusję na temat który Ciebie nie interesuje.... to dlaczego prowokujesz???
3. Gdybyś wiedział jak wygląda organizacja i zamykanie tematów po dużej imprezie to byś nie pisał takich bzdur.
4. Jeżeli oczekujesz pewnych działań od organizatorów, to dostajesz odpowiedź dlaczego jest tak a nie inaczej- czytaj swoje posty a poźniej odpowiadaj.

I na koniec dodam, że Twoje podejście do dyskusji którą sprowokowałeś pozwala mi wyciągnąć jeden wniosek - takie zachowanie określa się mianem TROLLOWANIA ( jako moderator napewno wiesz co to oznacza )

temat uważam za wyczerpany.

Przy okazji chciałbym podziękować wszystkim którzy uczestniczą w VW MANI od lat i doceniają naszą pracę. Wasze uwagi, sugestie które do nas docierały, miały wpływ na zmiany jakie wprowadziliśmy.
W przyszłym roku jeszcze bardziej zaostrzymy wprowadzone ograniczenia, a kary regulaminowe będziemy egzekwować bardziej restrykcyjnie:).

Ostatnio edytowany przez MAR_K2004 Śro 19 Sie, 2009, edytowano w sumie 2 razy

VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Auto: MK3 / Passat B5
hehe ile mała prowokacja może zdziałać :) wcale bym się nie zdziwił jakby krzyh napisał to specjalnie żeby sprawdzić pewne rzeczy :ok: Wybory s&s nigdy nie będą dogadzać każdemu niestety, jak dla mnie to niektóre projekty bardziej zasługiwały na zwycięstwo aczkolwiek gratuluję zwycięzcom :)

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 24 z 25 [ 372 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 21, 22, 23, 24, 25  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość