Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 2 z 2 [ 23 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: [mk5 TDI] moje wozidło marcinvvv
PostWysłany: Pon 27 Lip, 2009 
VW Zone Mod
VW Zone Mod
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 4722144
Auto: Felicita i B3 US
Loniek ma tu troche racji .... na forum są auta z którymi się coś dzieje

Image
 Profil    4722144

VW Zone Master
VW Zone Master

Gadu-Gadu: 0
Auto: Audi A3 8L
Cytuj:
miedzy innymi dlatego samochod jest w "garaż" a nie "projekty" czy "zaawansowane projekty". nie lubie doklejanych plastikowych spojlerow i stylizowanie samochodu na 4 razy mocniejszy niz jest. ciemne szyby sa praktyczne, kabina sie nie nagrzewa. kola dlaczego takie napisalem wyzej. samochod lekko dlubniety zeby sie lepiej jezdzilo. nie sluzy do wyscigow, jezdzenia na zloty czy poprostu powolnej jazdy po miescie. uzywam go na codzien dlatego na 1 miejscu stawiam to aby byl praktyczny. wydawalo mi sie ze jest to forum dla ludzi lubiacych marke VW i nie chodzi tutaj tylko o to aby wstawic mega wypasiony porobiony samochod.
pozdrawiam

marcinvvv

Spoko nawet Ciebie rozumiem, jeśli samochód ma byc praktyczny, rodzinny i byc typowym "dupowozem", to po co gleba, niski profil, itp.
Ale chyba nie za bardzo przemyślałeś to co napisałeś o plastikowych spojlerach, itd. Tutaj nie znajdziesz takich aut no_coment niee
Jeśli natomiast nie masz zamiaru nic więcej robic z autem, to po co zamieszczac temat o nim? Co użytkownicy mają Ci pisac? Że fajny Golf mk5?! :lipa:

ex-projekt mod
ex-projekt mod
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 5988786
Panowie marcinvvv ma racje. Po to mamy podzial w projektach . Juz sie zdarzaly bardziej seryjne auta tutaj . Kazdy chyba wie co sie dziaje z tematami gdzie nie ma modow . Spadaja niziutko , no bo co tu komentowac .
Ja jednak jestem za tym zeby ludzie umieszczali tutaj serie , bo juz nieraz sie przkonalem tacy ludzie "zatrybia" i zaczynaja bardziej modzic auta .

Kola calkiem jak z focusa ;)

vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 3626901
Auto: G mk5
focusa ale rs ;))

jesli chodzi o mody to jakis fajny pomysl napewno sie przyda. w silniku bedzie dzialane najprawdopodobniej ze skrzynia bo niestety sprzeglo jest za slabe i momentu nie da sie wyzej podniesc. heble tez beda zmienione na cos wiekszego. a jesli chodzi o stylistyke to chetnie przyjme jakies drobne pomysly ;) najgorsze jest to ze w polsce jest ciezko dostac cokolwiek do mkV. moze ktos ma namiary na jakies zagraniczne sklepy ktore wysylaja do nas ?
pozdrawiam
na marginesie to fajnie by bylo jakby ktos cos milego powiedzial a nie tylko beszty za darmo :D

taki maly dodatek
http://www.youtube.com/watch?v=2r8StcrWScs

PostWysłany: Wto 28 Lip, 2009 
VW Master
VW Master
Awatar użytkownika

Auto: Golf V GTI
Ładnie przyszarżowałeś na parkingu pod "makiem" :ała: hehe.

VW Zone Master
VW Zone Master

Auto: Audi A3 8L
marcinvvv co chciałbyś dostac do swojego mk5?!Ja bym tu widział jakaś nietuzinkową felgę, a nie kopię felg z focusa... I chociaż trochę niżej go posadzic na glebę, tak żeby było użytkowo, ale i zdecydowanie niżej od serii :) Poza felgą i zawiasem nie wiem co można zmienic w mk5, przecież to już inna epoka :smutny:

VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1222454
Auto: VW Golf MK3 ABV SYNCRO, AUDI A4 B6 AVANT AVF QUATTRO
marcinvvv napisał(a):
niestety sprzeglo jest za slabe i momentu nie da sie wyzej podniesc

No to prawdopodobnie czas na wymianę na sprzęgło VR6 na jednomasie :D ewentualnie, gdzieś widziałem jakiś temacik, o jakimś systemie lucasa... ale to chyba na innym forum ;)

Pozdro,

MK3 Dark AFN - suspended and scrapped 140 KM/300Nm
 Profil    1222454

vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 3626901
Auto: G mk5
becior napisał(a):
marcinvvv co chciałbyś dostac do swojego mk5?!Ja bym tu widział jakaś nietuzinkową felgę, a nie kopię felg z focusa... I chociaż trochę niżej go posadzic na glebę, tak żeby było użytkowo, ale i zdecydowanie niżej od serii :) Poza felgą i zawiasem nie wiem co można zmienic w mk5, przecież to już inna epoka :smutny:

to nie jest kopia felg od focusa
http://www.magistral.ro/admin/images/ja ... OND600.jpg
http://www.motoblog.com.pl/wp-content/u ... cus-03.jpg
:<
jesli chodzi o zawias to jest juz nizej ale na zdjeciach tego nie ma. a felgi..17" jaki wzor by nie byl to nie bedzie to super wygladac. jak jechalem do gumiarza to z zamiarem kupienia 18". nagadali mi ze jak ktos 18 kupuje to zaraz przyjezdza zmieniac na 17.. i mnie namowili na mniejsze. teraz wiem ze mieli racje ale tak to bym nie mial wyjscia juz :D a z mk5 da sie zrobic duzo. tylko wtedy nie bedzie mial tego na czym mi zalezy - praktycznosc.

KanedA napisał(a):
No to prawdopodobnie czas na wymianę na sprzęgło VR6 na jednomasie :D ewentualnie, gdzieś widziałem jakiś temacik, o jakimś systemie lucasa... ale to chyba na innym forum ;)

Pozdro,

najprawdopodobniej bedzie zmiana na skrzynie 6 biegowa. caly czas sie zastanawiam nad tym bo samochod mial isc juz 2 razy do sprzedania ale jakos sie z nim rozstac nie moge :)

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 2 z 2 [ 23 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 94 gości