Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 35 z 49 [ 724 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 49  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: [Zlot] Wolfsgruppe.com VAG EVENT 2009 - II edycja
PostWysłany: Śro 08 Lip, 2009 
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 2360068
Auto: Rabbit Mk2
motyyyla noga... jak lyknąłem tej "czarnej bestii" Draki to myślałem, że w kosmos wystrzele :] :] :P

https://www.facebook.com/CarlssonFotografia
 Profil    2360068

VW User
VW User
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: Boston
Powiem jedno vag event to jedna z najlepszych imprez w Polsce jak nie najlepsza:) :-D :-D wielki ukłon w stronę organizatorów i prowadzącego jamajama piwko .Co tu dużo pisać zachorowałem na chorobę o nazwie: vag event i za rok muszę też tam być ]:-> ]:->
Pozdrawiania dla grupy z pomorza z którą dane było mi się integrować piwko piwko

Admin of Vw Zone
Admin of Vw Zone
Awatar użytkownika

Auto: VW Corrado G60, Lex IS-F, A5, BMW X1
Fotka cora Dugiego RULEZ !!

Ja wam dam odmowy, jak madaty bede wlepiac to zobaczycie... ale jak sąd sie zbierze to juz bedzie "przechlapane" :-D a tak btw, Absolucik czarna wdowa nawet mnie krzywila, niszczyciel poprostu, ale co przepoi nie bylo to trzeba bylo sobie radzic bez... trzeba byc hard corem :]

Pozdro dla wszystkich z ktorymi udalo mi sie pogadac i wypic po koledzie :D

And every year all good shit like: MIVW, Edition 38, VagEvent, Blasen, Bautzen, VW Mania, itd...

https://www.facebook.com/DrakeVW

Image
 Profil    drake_vw

VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Auto: Otwieracz do studzienek
widze ze impreza sie udala :) ,pogoda dopisala i bylo fajnie. Mnie sie nie udalo dotrzec ale po drodze spotkalem Batiego jak lecial corasiem na Eventa , se pomigalismy ;)

-Vw Wittenberge 02,03
-Vw Ingolstadt treffen 01,02,03
-Woertherse 05,06,07,08,09
-Bauzen 06,07,08
-Blasen 05,06
-Luckau 05,06
-Jarocin 06,07
-Vw treffen Regensburg 02,03,04
-Vw mania 06
-Cultstyle.de Rothenburg 06,07,08
-Strefa GTI 06
-Wigvwamy Pleszew 06,07,08,09

VW Zone Mod
VW Zone Mod
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 3239572
Auto: Bora Sedan V6 oraz Bora Variant TDI ASZ+ Jetta mk II Coupe Bora Sedan TDi ATD
Ludvwik napisał(a):
widze ze impreza sie udala :) ,pogoda dopisala i bylo fajnie. Mnie sie nie udalo dotrzec ale po drodze spotkalem Batiego jak lecial corasiem na Eventa , se pomigalismy ;)

Tej a jak żeśmy do Ciebie dzwonili to nie odbierałeś, a akurat przejeżdżaliśmy przez Milicz :<

VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Auto: Otwieracz do studzienek
BartoL napisał(a):
Ludvwik napisał(a):

Tej a jak żeśmy do Ciebie dzwonili to nie odbierałeś, a akurat przejeżdżaliśmy przez Milicz :<

leciałem z wlkp ale dam sie pociac ze nic nie słyszalem :( i nic nie mialem w nieodebranych :( ak bym napewno wyskoczyl zamienic slowo :)

-Vw Wittenberge 02,03
-Vw Ingolstadt treffen 01,02,03
-Woertherse 05,06,07,08,09
-Bauzen 06,07,08
-Blasen 05,06
-Luckau 05,06
-Jarocin 06,07
-Vw treffen Regensburg 02,03,04
-Vw mania 06
-Cultstyle.de Rothenburg 06,07,08
-Strefa GTI 06
-Wigvwamy Pleszew 06,07,08,09

szurVWagen
szurVWagen
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 5849155
Auto: Passat B3 Variant
DrAkE napisał(a):
Absolucik czarna wdowa nawet mnie krzywila, niszczyciel poprostu, ale co przepoi nie bylo to trzeba bylo sobie radzic bez... trzeba byc hard corem

Mnie tam nie wyginała :P 5 łyków jeden za drugim ułatwia łykanie...nauczcie sie pic Pitusie :P
P.S albo byłem juz w stanie nierozróżniającym smak..(czułem oranzade) :P

Profil    5849155 ericmk2

VW User
VW User
Awatar użytkownika

Moze nie do konca jest to wina akustyka,Przemo ledwo mowił bo spał chyba z 3 godziny,ja od 2 tyg mecze sie z grypa,a akustyk ustawił sprzet wedle mojego zyczenia.Co do konkursow to wielokrotnie staralismy sie o nich przypominac,na konkurs czystosci nawet osobiscie z Przemem smignelismy po placu co by powiedziec "ludziska na tyłach" ;)

vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 4827782
Auto: VW GOLF I GTI wersja PIRELLI
Ja równeż chciałem podziękować wszystkim za tak GRUBĄ impreze :)

Niech żałuje ten kogo nie było ;P

Oby więcej takich imprez w PL

Profil    4827782

VW Zone member
VW Zone member
Awatar użytkownika

Komar_Boston napisał(a):
Wszystko jest kwestią podkręcenia volume'u, ale lepiej, żebyście wiedzieli o tym na przyszłość, bo np na tzw. myjce nawet przy silnym skupieniu nie słyszałem dokładnie tego, co Przemo mówił (a podobno kłopotów ze słuchem nie mam ;) ), a nie mówię już, jak cichutko było z tyłu. Generalnie rzecz biorąc słychać dobrze było Was tylko w pobliżu parasoli ;)

nie masz racji. To nie jest kwestia tylko podkrecenia "volume'u", to tak jak napisac ze kwestia dobrego auta to gleba i koła a pokaz mi madrego, ktory zrobi to zawsze dobrze. Gosc z obslugi auto, ktorego prosilem o lepsza slyszalnosc na koncu powiedzial ze jest pare rzeczy ktore wplywaja na to ze juz nie moze byc glosniej bo: m.in. mikrofony sa za blisko sceny i beda sprzezenia, podobnie z innymi sprzetami itp. Poza tym oprocz nawolywan z placu to nie ma potrzeby zeby komus truc tylek na koncu placu jak trzezwieje akurat np. o ilosci wychromowanych elementow silnika w trakcie prezentacji :-D.

szurVWagen
szurVWagen
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 5849155
Auto: Passat B3 Variant
loniek napisał(a):
nie ma potrzeby zeby komus truc tylek na koncu placu jak trzezwieje akurat np. o ilosci wychromowanych elementow silnika w trakcie prezentacji .

dobrze powiedziane niee :)

Profil    5849155 ericmk2

VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 7698529
Auto: Fabia NJ MC MY17
loniek napisał(a):
Komar_Boston napisał(a):
Wszystko jest kwestią podkręcenia volume'u, ale lepiej, żebyście wiedzieli o tym na przyszłość, bo np na tzw. myjce nawet przy silnym skupieniu nie słyszałem dokładnie tego, co Przemo mówił (a podobno kłopotów ze słuchem nie mam ;) ), a nie mówię już, jak cichutko było z tyłu. Generalnie rzecz biorąc słychać dobrze było Was tylko w pobliżu parasoli ;)

nie masz racji. To nie jest kwestia tylko podkrecenia "volume'u", to tak jak napisac ze kwestia dobrego auta to gleba i koła a pokaz mi madrego, ktory zrobi to zawsze dobrze. Gosc z obslugi auto, ktorego prosilem o lepsza slyszalnosc na koncu powiedzial ze jest pare rzeczy ktore wplywaja na to ze juz nie moze byc glosniej bo: m.in. mikrofony sa za blisko sceny i beda sprzezenia, podobnie z innymi sprzetami itp. Poza tym oprocz nawolywan z placu to nie ma potrzeby zeby komus truc tylek na koncu placu jak trzezwieje akurat np. o ilosci wychromowanych elementow silnika w trakcie prezentacji :-D.

Yyyy what?! Jak za blisko sceny?! Nie chcę się z Tobą kłócić, zasięgnę języka osoby kompetentnej, ale wydaje mi się, że klient coś przekombinował. Dobrze, wyogólniłem nieco, że to kwestia samego 'volume' itd itd, bo na to składa się rzeczywiście paręnaście różnych elementów, ale parokrotnie miałem już styczność ze sprzętem grającym i jakoś nigdy nikt nie kazał mi się odsuwać z mikrofonem od stanowiska akustycznego bo będą sprężenia czy coś tam. Owszem, zdarza się tak, że np siła głosu czy moc mikrofonu (fachowej nazwy Ci nie podam bo nie zagłębiałem się w ten temat jeszcze) jest zbyt duża i wtedy są słyszalne jakieś przedmuchy, niechciane dźwięki itd itd, ale od tego jest konsoleta akustyczna, żeby to wyregulować. Nie chcę się wykłócać, że mam 100% racji, zasięgnę języka i wtedy będę wiedzieć co i jak ;)

Nie zgodzę się tylko z tym, że nie ma potrzeby komuś truć tyłka na końcu placu bo trzeźwieje itd itd. To akurat jest według mnie dobrowolny ukłon z Waszej strony. Człowiek został zaproszony na imprezę więc powinien w jakimś tam stopniu do pewnych rzeczy się dostosować. To że wypił taką ilość alkoholu, a nie inną, że ma następnego dnia kaca nie jest jak dla mnie powodem do tego, żeby wszyscy musieli na tym cierpieć bo w np w sobotę było sporo osób, które chętnie słuchały tego, co ludzie mają do powiedzenia na prezentacji czy na konkursach itd itd. W końcu to jest impreza motoryzacyjna czy piknik integracyjny? ;) Podchodzę może i do tego konserwatywnie i na zimno, ale są pewne zasady, których się trzymam. Fajnie, że duże grono uczestników stanowili znajomi, ale to nie obliguje do tego, żeby iść na nie wiadomo jakie ustępstwa bo coś tam coś tam. Rozumiesz o co chodzi ;)

PozdróVWki ;)

2007: IST Jarocin-Kotlin, 4.Cult-Style Saisonauftakt, 12.Internationales VW Blasen - EuroSpeedway Lausitz
2008: 5.Cult-Style Saisonauftakt
2009: 2.Wolfsgruppe VAG Event
2010: 7.Cult-Style Saisonauftakt
 Profil    7698529

VW Zone member
VW Zone member
Awatar użytkownika

Komar_Boston napisał(a):
Rozumiesz o co chodzi ;)

rozumiem ale nie przeczytalem calego bo za duzo literek tam :D

VW Master
VW Master
Awatar użytkownika

Auto: Passat B4 2.8 VR6
Loniuś chyba twój serwer z fotkami się wysypał :/

VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 7698529
Auto: Fabia NJ MC MY17
loniek napisał(a):
Komar_Boston napisał(a):
Rozumiesz o co chodzi ;)

rozumiem ale nie przeczytalem calego bo za duzo literek tam :D

Luz, znasz mnie już trochę i proszę o wybaczenie :D Chciałem pogadać na Evencie, ale niestety nie dało rady. Poślę Ci później PW bo mam małą sprawę do Ciebie :)

PozdróVWki ;)

Ostatnio edytowany przez Komar_Boston, Śro 08 Lip, 2009, edytowano w sumie 1 raz

2007: IST Jarocin-Kotlin, 4.Cult-Style Saisonauftakt, 12.Internationales VW Blasen - EuroSpeedway Lausitz
2008: 5.Cult-Style Saisonauftakt
2009: 2.Wolfsgruppe VAG Event
2010: 7.Cult-Style Saisonauftakt
 Profil    7698529

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 35 z 49 [ 724 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 49  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości