Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 34 z 49 [ 724 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 49  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: [Zlot] Wolfsgruppe.com VAG EVENT 2009 - II edycja
PostWysłany: Wto 07 Lip, 2009 
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: golf mk3
teraz co nie co ode mnie
i mnie udało sie tam pojawić dzieki wielkie za możliwośc pokazania auto, na przyszły rok choćbym miał byc widzem i tak tam będę nie ziemska atmosfera wszystko dopieszczone ludzie na poziomie
brawa i chwała dla was organizatorów bez was nie bylo by tego gratuluje przemo twoja wiedza o samochodach uczestnikow również mnie zaskoczyła, miło było was poznać i móc tam być
kafar hidden dzięki za podróż w tamtą strone troche trwała maxim wrażenia z jazdy za trabantem ekstra komentarze ludzi na cb bezcenne
auta przygotowane bardzo dobrze wkoncu udalo sie oberzejrzec większość ciekawych projektow z polski, milo było poznac nowe osoby _asmo_ w nowym wcieleniu :hahaha: herflika nerke barana idgraya poncka i wielu wielu innych jestescie the best czekam na movie
reszta została juz powiedziana przez reszte same superlatywy złego słowa jak nie powiedziałem tak nie powiem dozobaczenia ponownie

VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Auto: Golf GLS 77' Automatic
zdjęcie pt: "aj kill ju wódą!!!!! HA HA HA HA " heheh
Image

VW Master
VW Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 8633883
Auto: Golf mk4
dugi napisał(a):
Jacek. napisał(a):
Razem z dziewczyną obejrzeliśmy Lońkową galerię i najbardziej spodobała nam się poniższa fota

http://www.wolfsgruppe.com/vagevent2009 ... _5013.html" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;

dugi - świetne corrado - w końcu obejrzałem na live :ok:

ja już tęsknie za klimatem tej imprezy ...
pzdr

:) sam jestem w szoku ... dobra fota w piń ... Jacek, nawet nie wiedziałem,że ktoś był z PSZ poza Zbifem.

PZDR 4 ALL

byłem tylko kilka godzin, dlatego nie dałem rady cię poszukać, by pogawędzić...
Wiesz, ja i Zbif to rodzina i mieszkamy blisko siebie, ale jak się spotkamy to ogiń w szopie - nagadać się nie możemy niee jeszcze jak się włączył w nasze rozmowy Lucek i Mietek z wolfsgruppe to już wogóle brecha na maxa :P
Dugi jak się nie spotkamy w tym roku gdzieś w Szamoni to za rok na Event na pewno ;)
PS. Świetny Coras!!!!!!!!!!!!!!!
pzdr

VW Zone Mod
VW Zone Mod
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 3239572
Auto: Bora Sedan V6 oraz Bora Variant TDI ASZ+ Jetta mk II Coupe Bora Sedan TDi ATD
Ogłaszam wszem i wobec że portfel Norbiego został dziś znaleziony w Passacie luqaswagena pod fotelem kierowcy, zawartość cała, właściciel dowiedział się o tym w 5 sekund po tym fakcie. Także kolejna rzecz która się jakoś tam odnalazła ;) Z eventu jestem bardzo zadowolony a moja Borka jak ją dziś czyściłem i sprzątałem to już wogóle, powiedziałem sobie że jeżeli bedzie okazja to biore we wszystkim udział i jakoś tak wyszło że kilka nagród udało się jakimś cudem nazbierać, dziwie się osobą które siedziały i czekały z założonymi rekami, jak jest okazja pokazać przestawić skorzystać to trzeba brać udział a tyle razy chłopaki mówili że są konkursy na wnętrze lakier etc. to podjechała garstka aut w sumie... Ciesze się że mogłem tam być i mogłem spotkać ludzi których znałem i których dopiero co poznałem, jednak VW to jedna wielka rodzina i koniec. Wolfsgruppe moge się tylko wypowiadac w samych superlatywach, dziekuje wam za wszystko, pokazaliscie że można zrobić impreze na bardzo wysokim poziomie jamajama jamajama

Uhonorowany Medalem
Uhonorowany Medalem
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1197028
Auto: Golf VI R36T
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=3000175#3000175 polecam lekture tematu i opinii jegomoscia o niku Guteq, ay rece opadaja ale cy.. zawsze sie musi znaleźc ktos....

K-SYSTEM Car Detailing - Korekty lakieru, powłoki ceramiczne oraz kwarcowe, renowacja tapicerek skórzanych, wyciąganie wgnieceń PDR, pranie i czyszczenie tapicerek materiałowych. Pracuje na najlepszych kosmetykach dostępnych na rynku: powłoki ochronne i hydrofobowe Gtechniq, kosmetyki Swissvax, Zymol, Gliptone itd. ZAPRASZAM! Sprawdź mnie : https://www.facebook.com/Ksystem1

Image
 Profil    1197028

VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 9296079
Auto: MkIII GTI 8v 96'
co do portfela ja tez zgubilem ale na szczesnie po chwili sie znlazł ;) podziekowania dla zimka ;) piwko

jutro zapodam jakies fotexy ;)

Profil    9296079

VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Auto: Golf GLS 77' Automatic
Kevin napisał(a):
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=3000175#3000175" onclick="window.open(this.href);return false; polecam lekture tematu i opinii jegomoscia o niku Guteq, ay rece opadaja ale cy.. zawsze sie musi znaleźc ktos....

spokojnie panowie. nie ma co tam odpisywać.Lubię krytykę i negatywne opinie,a jeśli do tego są konstruktywne to jak najbardziej wskazane. A wyraz "Guteq" mam zapisany czerwoną kredką w eventowym notesie który bedzie mi służył jeszcze wiele lat :)

VW User
VW User
Awatar użytkownika

Kevin nie ma co sie w wdawac w dyskusje widzisz ze głowa muru nie przebijesz,koledze zamkneli ATS i sie biedak zagubil mowi sie trudno zyje sie dalej.

Pozdro

Uhonorowany Medalem
Uhonorowany Medalem
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1197028
Auto: Golf VI R36T
KASKA napisał(a):
Kevin nie ma co sie w wdawac w dyskusje widzisz ze głowa muru nie przebijesz,koledze zamkneli ATS i sie biedak zagubil mowi sie trudno zyje sie dalej.

Pozdro

racja....lepiej zapomnieć.... :)

a jeszcze lepiej wspominać impreze :)

mysle ze jeszcze kilak takich imprez i bedzie trzeba zacza wydawac cos takiego zlotowiczom
Image

Ostatnio edytowany przez Kevin, Wto 07 Lip, 2009, edytowano w sumie 1 raz

K-SYSTEM Car Detailing - Korekty lakieru, powłoki ceramiczne oraz kwarcowe, renowacja tapicerek skórzanych, wyciąganie wgnieceń PDR, pranie i czyszczenie tapicerek materiałowych. Pracuje na najlepszych kosmetykach dostępnych na rynku: powłoki ochronne i hydrofobowe Gtechniq, kosmetyki Swissvax, Zymol, Gliptone itd. ZAPRASZAM! Sprawdź mnie : https://www.facebook.com/Ksystem1

Image
 Profil    1197028

VW User
VW User
Awatar użytkownika

Menson napisał(a):
co do portfela ja tez zgubilem ale na szczesnie po chwili sie znlazł ;) podziekowania dla zimka ;) piwko

jutro zapodam jakies fotexy ;)

Ja zgubiłem kluczyki od Garbusa i po chwili znalazły sie na scenie.. ;) :ok:

VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 7170045
Auto: 6n ?
a ja jestem w szoku po tym co przeczytalem na cs.pl, moj kuzyn zagorzaly fan BMW, admin of bmwsyndykat i wlascicel jednego z najlepszych E36 w pl napisal
Cytuj:
po oglądnięciu zdjęć i przeczytaniu komentarzy muszę napisać jedno ...
.. kupuje VAG-a

VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 20298535
Auto: jetta a1 w limitowanej,specjalnej wersji "CEEL"
DenvI napisał(a):
a ja jestem w szoku po tym co przeczytalem na cs.pl, moj kuzyn zagorzaly fan BMW, admin of bmwsyndykat i wlascicel jednego z najlepszych E36 w pl napisal
Cytuj:
po oglądnięciu zdjęć i przeczytaniu komentarzy muszę napisać jedno ...
.. kupuje VAG-a

dobrze że się wiara nawraca i zstępuje na tą dobrą drogę niee

R13 5
╚╬╬╝
..24
 Profil    20298535

VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1826453
Kevin napisał(a):
mysle ze jeszcze kilak takich imprez i bedzie trzeba zacza wydawac cos takiego zlotowiczom
Image

A może zrobić legitymacje ANTY-Drake i w zniżkach i ulgach napisać: z ta legitymacja możesz odmówić Drejkowi bez konsekwencji kary picia karniaka. :-D

Image
 Profil    1826453 dbbest

PostWysłany: Śro 08 Lip, 2009 
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 20298535
Auto: jetta a1 w limitowanej,specjalnej wersji "CEEL"
Daro napisał(a):
Kevin napisał(a):
Image

A może zrobić legitymacje ANTY-Drake i w zniżkach i ulgach napisać: z ta legitymacja możesz odmówić Drejkowi bez konsekwencji kary picia karniaka. :-D

to dostaniesz od niego mandat,możesz odmówić ale sprawa zostanie skierowana do sądu gorzkiego niee

R13 5
╚╬╬╝
..24
 Profil    20298535

PostWysłany: Śro 08 Lip, 2009 
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 7698529
Auto: Fabia NJ MC MY17
Kevin napisał(a):
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=3000175#3000175" onclick="window.open(this.href);return false; polecam lekture tematu i opinii jegomoscia o niku Guteq, ay rece opadaja ale cy.. zawsze sie musi znaleźc ktos....

Kev... teraz rozumiesz dlaczego przestałem tam się w jakikolwiek sposób udzielać. Kolega reprezentuje sobą tyle co pewna Pani Moderator, o którą kiedyś była tam bardzo komiczna afera niee Zniżyłem się do jego poziomu i napisałem mu "skromny" wykład od siebie.

Przypomniało mi się o jeszcze jednym drobnym szczególe do dopracowania. Ekipa, pogadajcie z akustykiem, bo generalnie rzecz biorąc słabo było Was słychać i wcale nie jestem pewien czy Ci którzy byli ganz z tyłu słyszeli Wasze wszystkie prośby/zachęty/wołania/informacje. Wszystko jest kwestią podkręcenia volume'u, ale lepiej, żebyście wiedzieli o tym na przyszłość, bo np na tzw. myjce nawet przy silnym skupieniu nie słyszałem dokładnie tego, co Przemo mówił (a podobno kłopotów ze słuchem nie mam ;) ), a nie mówię już, jak cichutko było z tyłu. Generalnie rzecz biorąc słychać dobrze było Was tylko w pobliżu parasoli ;)

PozdróVWki ;)

2007: IST Jarocin-Kotlin, 4.Cult-Style Saisonauftakt, 12.Internationales VW Blasen - EuroSpeedway Lausitz
2008: 5.Cult-Style Saisonauftakt
2009: 2.Wolfsgruppe VAG Event
2010: 7.Cult-Style Saisonauftakt
 Profil    7698529

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 34 z 49 [ 724 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 49  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości