Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 1 z 1 [ 13 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Startuje Wojna PP 2009
PostWysłany: Śro 15 Kwi, 2009 
VW User
VW User
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: Leon
Image

Wojna Północ-Południe wybucha na nowo ! Pierwsza bitwa wielkiej kampanii 2009 odbędzie się 25-26 Kwietnia na na wschodnich rubieżach kraju - w Białymstoku. Jej dokładne miejsce to Galeria Biała na ul. Czesława Miłosza 2. Tegoroczna odsłona niesie za sobą ogromną ilość atrakcji i nagród. Dla najlepszego samochodu imprezy przewidziano tytuł Best Car oraz 1000zł nagrody w gotówce!

Oprócz kasy, całą taczkę atrakcyjnych nagród rzeczowych rozdaje Vibe. Wszystko to w towarzystwie najgorętszych hostess, wybuchowej mieszanki muzyki i efektów wizualnych. Czas więc pokazać światu swoje budowane zimą cuda i wziąć udział w Wojnie Północ-Południe!

Kalendarz, regulamin i wszelkie info na www.wojnapp.pl

Temat postu: Re: Startuje Wojna PP 2009
PostWysłany: Śro 15 Kwi, 2009 
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 5
Auto: MK2 2.0 16V, BMW 5 E39 Touring
No super :) Wrocek chcialbym zaliczyc :)

Profil    5

PostWysłany: Wto 21 Kwi, 2009 
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Auto: Skoda Citigo
Wszystko ładnie ale może ktoś wie dokładnie o której się zaczyna w sobotę i w niedziele i do której, jakiś Plan??? :cfaniak:

PostWysłany: Wto 21 Kwi, 2009 
VW User
VW User
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 8578444
Auto: BMW E36 325i coupe
tez wlasnie nigdzie nie moge tego znalezc. myslalem, ze cos przeoczylem, ale czytalem kilka razy cala stronke i nic nie ma

Profil    8578444

PostWysłany: Pon 27 Kwi, 2009 
VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 4273656
Auto: Audi A6 C5
jak sie uda to Wrocław i Katowice uda sie zaliczyć bo w dobrych terminach są

Profil    4273656

VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 6587671
Auto: Zaawansowane zbieranie $$$
Ma już ktoś jakieś zdjęcia z Białegostoku?

vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 2007971
Auto: '95 cabby
Kilka od nas

http://www.wagens.pl/auta/75-samochody- ... -bialystok

PostWysłany: Śro 29 Kwi, 2009 
VW User
VW User
Awatar użytkownika

Sędziuje w tym roku wojne (nie na wszystkich imprezach) i jak narazie to poziom był dosyc słaby a kilka kategorii nie obsadzonych niestety. Mam nadzieje ze ekipa vwzone.pl sie zmobilizuje i wystartuje w jakis eliminacjach bo są tutaj swietne auta, które zasluguja zeby sie pokazac szerszej publicznosci. Uprzedzam o przeczytaniu regulaminu. W tym roku oceniamy bardzo surowo zagladajac w dosłownie kazda szpare i wyszukujac wszystkich niedoróbek które jestesmy w stanie zauwazyc ;) :) Jeszcze raz zachecam zeby wystartowac bo wszystko jak na Polskie warunki jest zorganizowane dosyc profesjonalnie.

PostWysłany: Śro 29 Kwi, 2009 
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Auto: Bora
Qvazi napisał(a):
Sędziuje w tym roku wojne (nie na wszystkich imprezach) i jak narazie to poziom był dosyc słaby a kilka kategorii nie obsadzonych niestety. Mam nadzieje ze ekipa vwzone.pl sie zmobilizuje i wystartuje w jakis eliminacjach bo są tutaj swietne auta, które zasluguja zeby sie pokazac szerszej publicznosci. Uprzedzam o przeczytaniu regulaminu. W tym roku oceniamy bardzo surowo zagladajac w dosłownie kazda szpare i wyszukujac wszystkich niedoróbek które jestesmy w stanie zauwazyc ;) :) Jeszcze raz zachecam zeby wystartowac bo wszystko jak na Polskie warunki jest zorganizowane dosyc profesjonalnie.

Na speed mani-e na 99% zawitam :-) .. jak az tak surowo nie bedziecie oceniali moze wystartuje :]

PostWysłany: Śro 06 Maj, 2009 
VW Master
VW Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 11217693
Auto: Nissan Silvia
Qvazi napisał(a):

Qvazi, wiec szanse mają raczej tylko auta takie jak ten civic jezdzący na lawecie. To normalne, ze podaczas codziennego uzytkowania zdazaja sie fuck upy. To ktos ci otworzy drzwi na twoich to inne glupoty ryski itd. Zbudowac demo car ktory bedzie mial "nie zjechane tarcze hamulcowe" bo i takie rzeczy podobno ogldalascie to jedno, a przerobic auto zeby bylo tzw "daily" to 2gie. Albo ma sie rybki, albo akwarium. Kolorowe paski na oponach tez nie są wieczne :smutny: W tym roku wiec wnioskuje ze wojna PP jest dla firm, ktore wystawia swoje cacka wychuchane, a nie tak jak rok temu dla ludzi, ktorzy przerobili auta i poruszaja sie nimi na codzien... ałłłłł

PostWysłany: Czw 07 Maj, 2009 
VW User
VW User
Awatar użytkownika

Sebek napisał(a):
Qvazi napisał(a):

Qvazi, wiec szanse mają raczej tylko auta takie jak ten civic jezdzący na lawecie. To normalne, ze podaczas codziennego uzytkowania zdazaja sie fuck upy. To ktos ci otworzy drzwi na twoich to inne glupoty ryski itd. Zbudowac demo car ktory bedzie mial "nie zjechane tarcze hamulcowe" bo i takie rzeczy podobno ogldalascie to jedno, a przerobic auto zeby bylo tzw "daily" to 2gie. Albo ma sie rybki, albo akwarium. Kolorowe paski na oponach tez nie są wieczne :smutny: W tym roku wiec wnioskuje ze wojna PP jest dla firm, ktore wystawia swoje cacka wychuchane, a nie tak jak rok temu dla ludzi, ktorzy przerobili auta i poruszaja sie nimi na codzien... ałłłłł

Ktos Ci Sebek głupot naopowiadał.
Primo: owszem przygladałem sie tarczom w kazdym samochodzie który miał dłubniety silnik - jest to dla mnie oczywiste ze jesli auto ma dłubniete ostro silnik a kierownik samochodu nie dba o stan hamulcy (zdarzały sie tarcze tak zjechane ze auto by normalnego przegladu nie przeszło) to nie moge mu dac punktów w kategorii "bezpieczenstwo" --> kazdy kto zagladał na strone wojny pp wie ze jest taka kategoria.
Duo: Civic nie przyjechał na lawecie dlatego ze nie był w stanie sie dotłuc na kołach tylko dlatego ze żona kierownika samochodu jest w 4 miesiacu ciazy i duzo wygodniej znosi jazde normalnym samochodem w normalnym siedzisku niz w twardym , 200 konnym Civicu.
Trzy : Jest oddzielna kategoria dla aut robionych przez firmy i wystawiane tylko na zloty - to klasa profi.
Cztery : Fuck upy i przygody zdarzaja sie zawsze dlatego jest taki punkt w wewnetrznym regulaminie ze jesli przydarzyło CI sie cos przed samym zlotem to sedziowie nie biora tego pod uwage (przykład czarnej Hondy z Białegostoku która wracała ze zlotu dzien wczesniej i trafiła Jelenia zderzakiem..jeszcze miał siersc na bumperze...kierownik w koncu nie zdecydował sie wystartowac ale namawialismy go zeby wpadł na nastepne eliminacje). Dla mnie normalna sprawa jest ze jak ktos mi obije dzwi dzien przed zlotem to i tak na zlot przyjezdzam (przykład mojego Garbusa w Olsztynie gdzie przygladałes sie Sebek obitym drzwiom od strony pasazera) ale staram sie po zlocie w miare szybko fuck up'a ogarnac i naprawic auto...robie tak nie tylko z Garbim ale z kazdym autem którym jezdze, czy to prywatne czy to firmowe.
Piec: Moim zadaniem z którego staram sie wywiazac jak najlepiej jest ocenic samochód który startuje na danej eliminacji, nie oceniam planów na przyszłosc, wizji i zachcianek włascicieli czy widzimisi kolegów którzy przyjechali z kierowcami ;) Miałem taka sytuacje ze jedna osoba wmawiała mi ze ma gwint HR, kłąde sie pod auta a tam widze ze to nie jest zaden HR , tylko skracane sprezynki bez zadnego koloru , po kilku pytaniach kierownik sie przyznał ze Nas wkrecał...
Auto ładne samo sie zawsze obroni, nawet jesli bedzie miało na lakierze slady po muchach a w srodku torebke po McDonaldzie !!!

ps. Civic tez miał fuck up'a , którego dosyc szybko wychwycilismy.

VW Master
VW Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 11217693
Auto: Nissan Silvia
Qvazi napisał(a):
Duo: Civic nie przyjechał na lawecie dlatego ze nie był w stanie sie dotłuc na kołach tylko dlatego ze żona kierownika samochodu jest w 4 miesiacu ciazy i duzo wygodniej znosi jazde normalnym samochodem w normalnym siedzisku niz w twardym , 200 konnym Civicu.
to był główny powód dla ktorego auto PPM'a pojechało na lawecie do Czech a nie Białegostoku. ]:->

ppm702 napisał(a):
po pierwsze temu, że moja żona jest w ciąży i nie mam zamiaru narażać jej na hałas i wstrząsy

po drugie dojeżdża czysty

po trzecie taki transport jest wygodniejszy i dla mnie mniej stresujący

ja nadal zyje, a tego samego dnia walnąłem na gwincie H&R ok 700km :o (...ja jednak mam HR'a, mozesz sie kłaść :D )

Ostatnio edytowany przez Sebek Czw 07 Maj, 2009, edytowano w sumie 2 razy

VW User
VW User
Awatar użytkownika

Sebek napisał(a):
Qvazi napisał(a):
to był powód dla ktorego auto PPM'a pojechało na lawecie do Czech a nie Białegostoku. ]:->

Do Białego tez przyjechał z żoną...zreszta nie chce wnikac dlaczego i po co, nie mam rubryki w formularzu ocen --> życie prywatne kierowcy , mam troche inne zadanie ;)

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 1 z 1 [ 13 posty(ów) ] 

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość