Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 2 z 3 [ 33 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: Kto sie wypowie ?
PostWysłany: Sob 11 Kwi, 2009 
vw PITUŚ
vw  PITUŚ

Znam sprawę dokładnie
Ja jechalem z burym po silnik, slyszalem co bylo ustalane. Wspomniane w temacie czesci mialy zostac doslane. Poniewaz burza byl sprzedajacym na nim ciazy obowiazek dopelnienia wszystkich formalnosci w tym takze przyslania wszystkich brakujacych czesci.
Darujcie sobie wasze kolezenskie komentarze gdyz świadczy to tylko o waszej umyslowej ignorancji

Sugeruje składkę na dobrego adwokata bo znajac burego nie odpusci takiego oszustwa i krętactwa a za cymbala burza dostanie dodatkowy paragraf yupii

PS. Do adminów: proszę właściwie zabezpieczyc ten tamat gdyż zapewne on równiez będzie dowodem w sprawie

VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1826453
heheh śmiech...

Jak widzisz człowieku tutaj na tym forum w tym temacie my nie rozstrzygamy po czyjej stronie jest wina. Więc skończ tą marną prowokacje.

Image
 Profil    1826453 dbbest

VW Master
VW Master

Gadu-Gadu: 0
Auto: 20VT
traugutt napisał(a):
Darujcie sobie wasze kolezenskie komentarze gdyz świadczy to tylko o waszej umyslowej ignorancji

Z tego co widzialem to kolezenskie komentarze to byly na vwgolf twoich kolegow , a jak napisali co im sie podobalo to poprostu zamkneli temat :<:
traugutt napisał(a):
takiego oszustwa i krętactwa

Kolego nie wiem czy wiesz ale za pomowienie tez mozesz pojsc siedziec tak wiec pomysl dwa razy zanim cos napiszesz bannn

vw PITUŚ
vw  PITUŚ

kolego burza dostałeś bana przyjacielu nie za ta sprawę to raz,burego osobiście nie znam to 2!!!!,chodziło mi o to jak żeśmy się umawiali telefonicznie (wybacz ja słowny jestem)i tu teraz na forum wybacz ale skłamałeś bo napisałeś,że ja miałem dzwonić,wybacz ale pisałem ci wcześniej inaczej mówiłeś i ty miałeś dać znać taka była umowa,więc proszę cie bynajmniej tutaj nie graj w bajambuko ,a cała reszta powiem ci tak wyjaśniajcie sobie sami,bo mnie to mierzi ja w całej tej sprawie po niczyjej stronie nie stałem i stać nie będę

Uhonorowany Medalem
Uhonorowany Medalem
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1197028
Auto: Golf VI R36T
traugutt napisał(a):
PS. Do adminów: proszę właściwie zabezpieczyc ten tamat gdyż zapewne on równiez będzie dowodem w sprawie

hahhaha
groźby tu, groźby na privie... stary... po co ty starasz sie zastraszac?

kolejna sprawa widac tutaj troche wam pała zmiekła gdyż tutaj burza nie zostanie wyrzucony w sytuacji gyd chce wyjasnic cała sytuacje a nie od razu blokowac.. nazywac człowieka oszustem i wywalac... pokaazaliscie poziom, jak dla mnie swoim zachowaniem pokazujecie jakbyscie wy tu mieli cos do ukrycia... żenada...a z tym straszeniem sądami i Kodeksem Przestępstw Kryminalnych pokazaliscie frajerstwo swoje...

K-SYSTEM Car Detailing - Korekty lakieru, powłoki ceramiczne oraz kwarcowe, renowacja tapicerek skórzanych, wyciąganie wgnieceń PDR, pranie i czyszczenie tapicerek materiałowych. Pracuje na najlepszych kosmetykach dostępnych na rynku: powłoki ochronne i hydrofobowe Gtechniq, kosmetyki Swissvax, Zymol, Gliptone itd. ZAPRASZAM! Sprawdź mnie : https://www.facebook.com/Ksystem1

Image
 Profil    1197028

VW Zone Mod
VW Zone Mod
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 4393273
Auto: Leon 5F ST FR
Kevin napisał(a):
hahhaha

widze ze nie jestem sam niee niee niee niee niee

nie no dla mnie to powinniscie miec ksywe ZIOBRO i podpierdalac wszystkich tak jak on to robil niee niee niee

Profil    4393273

Uhonorowany Medalem
Uhonorowany Medalem
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1197028
Auto: Golf VI R36T
fredi88 napisał(a):
Kevin napisał(a):
hahhaha

widze ze nie jestem sam niee niee niee niee niee

nie no dla mnie to powinniscie miec ksywe ZIOBRO i podpierdalac wszystkich tak jak on to robil niee niee niee

no dokladnie... privy wysyłaja z jakimis textami dziwnej tresci.... żenada... ale powiem ci czytalem to rano przed wyjsciem do pracy to poprawili mi chłopaki humor

K-SYSTEM Car Detailing - Korekty lakieru, powłoki ceramiczne oraz kwarcowe, renowacja tapicerek skórzanych, wyciąganie wgnieceń PDR, pranie i czyszczenie tapicerek materiałowych. Pracuje na najlepszych kosmetykach dostępnych na rynku: powłoki ochronne i hydrofobowe Gtechniq, kosmetyki Swissvax, Zymol, Gliptone itd. ZAPRASZAM! Sprawdź mnie : https://www.facebook.com/Ksystem1

Image
 Profil    1197028

Tech Mod
Tech Mod
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 2726778
Auto: Audi S3 8L
traugutt napisał(a):
Znam sprawę dokładnie
Ja jechalem z burym po silnik, slyszalem co bylo ustalane. Wspomniane w temacie czesci mialy zostac doslane.

Sie zgadza wszystko teraz doczytaj na temacie VW GOLF z kim sie bury umawiał na dosłanie tych części mam na to 2 świadków i juz macie ZONKA
traugutt napisał(a):
Poniewaz burza byl sprzedajacym na nim ciazy obowiazek dopelnienia wszystkich formalnosci w tym takze przyslania wszystkich brakujacych czesci.

Jak widzisz sprzedający nie równa sie właściciel silnika i gdzie jakas umowa na silnik ?? pokaż mi ją to wtedy będe jego właścicielem
traugutt napisał(a):

Załorzyłem temat na VW ZONE bo wiem że tu sa inteligentni bezstroni ludzie ktorzy to skomentują [/Quote]

traugutt napisał(a):
Sugeruje składkę na dobrego adwokata bo znajac burego nie odpusci takiego oszustwa i krętactwa a za cymbala burza dostanie dodatkowy paragraf yupii

Hehehehe to jest najlepsze :D i co zgłosi że mu klar z auta schodzi ?? w polskim prawie żeby kogos obrazić trzeba to imieniem i nazwiskiem podpisać a tu nawet nie napisane jest kto :D:D wiec prosze cie :-D :-D

Ostatnio edytowany przez Burza Jr, Sob 11 Kwi, 2009, edytowano w sumie 1 raz

Profil    2726778

Tech Mod
Tech Mod
Awatar użytkownika

jasio12 napisał(a):
kolego burza dostałeś bana przyjacielu nie za ta sprawę to raz,burego osobiście nie znam to 2!!!!,chodziło mi o to jak żeśmy się umawiali telefonicznie (wybacz ja słowny jestem)i tu teraz na forum wybacz ale skłamałeś bo napisałeś,że ja miałem dzwonić,wybacz ale pisałem ci wcześniej inaczej mówiłeś i ty miałeś dać znać taka była umowa,więc proszę cie bynajmniej tutaj nie graj w bajambuko ,a cała reszta powiem ci tak wyjaśniajcie sobie sami,bo mnie to mierzi ja w całej tej sprawie po niczyjej stronie nie stałem i stać nie będę

Wiem za co dostałem bana !! i wcale tego nie żaluje co napisałem bo nie znajac sprawy wtrąciłeś sie i zszarpałeś mi opinie nazywając mnie krętaczem wiec poszła riposta, dla mnie nie ma znaczenia czy jestes zwykłym userem modem czy adminem, po 2 nie bede tu już klnął ale nie nawidze kłamstwa po raz 2 powtarzam dzwoniłeś do mnie podczas moich urodzin po 1 psując mi humor wiec mowilem żeby to odłożyc do jutra ale ty powiedzialeś że to zjamie chwile i nawijałes i wplątałeś mnie w tą rozmowe mało co pamiętając (Wiadomo dlaczego :D) powiedziałeś że skontaktujesz sie ze mna we wtorek przynajmniej w tym stanie jak tak to zrozumiałem, wiec czekałem, i tu wlaśnie wychodzi twoje niewtrącanie sie do tematu !! po chu.. dzwoniłeś jak cie to podobno "wyjaśniajcie sobie sami,bo mnie to mierzi" no widocznie cie to nie mierzi skoro dzwoniłeś i teraz masz pretensje że ja wielce sie nie skontaktowałem wiec przestań panie Adminie przyjacielu poszkodowanego kłamać w żywe oczy !! tyle skończyłem swój wywód zabezpieczajcie sobie dowody do sprawy bo jak mi przyjdzie wezwanie do sądu o to coś ja automatycznie zakładam sprawe o oszukanie mnie na pieniądze ktore były zapłatą za silnik

Dziękuje skończyłem

Profil    2726778

VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 8165264
Pawelek_wroc napisał(a):
traugutt napisał(a):
takiego oszustwa i krętactwa

Kolego nie wiem czy wiesz ale za pomowienie tez mozesz pojsc siedziec tak wiec pomysl dwa razy zanim cos napiszesz bannn

Jeżeli kolega traugutt ma ochotę na straszenie prawem to bąźdźmy szczegółowi.
Cytuj:
Art. 212 & 1 Kodeksu Karnego. Kto pomawia inną osobe o takie postępowanie lub właściwosci, które mogą ją poniżyc w opinii publicznej lub narazić na utrate zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalnosci, podlega karze grzywny, ograniczenia lub pozbawienia wolności do roku. & 2 Jezeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w & 1 za pomocą środków masowego komunikowania, podlega karze grzywny, ograniczenia wolnosci, albo pozbawienia wolności do lat 2. & 3 w razie skazania za przestępstwo określone wyżej sąd moze orzec nawiązke na rzecz pokrzywdzonego, P.C.K., albo na inny cel społeczny wskazany przez pokrzywdzonego.

VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Auto: MK3 / Passat B5
rozumiem jakby burza zachował sie tak jak kolega emilson który sprzedał i niedawno silnik ze złą wiązką od komputera. Zrobił tu umyślnie zakładając temat na golfie "jak przerobic wiązkę z agg do abfa", wmawiając mi że wiązka jest dobra. za to powininen dostac bana. Zreszta burza zna temat, gość ejst konkretny robiłem z nim mnóstwo interesów i na kolejne ddalej jesteśmy umówieni i żadnych zastrzezen do tego pana.

Co do tamtej akcji też sledzilem temat i nie mam pytań... Żal.pl

VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

"Taki post lub temat nie istnieje, być może został przed chwilą usunięty, wróć i spróbuj ponownie" - widać sprawy nie ma skoro temat zniknął.

VW User
VW User
Awatar użytkownika

Auto: Golf 3
Z tego co wiem w prawie polskim liczy sie umowa spisana i podpisana przez obie strony... po niej nastepna wazna umowa jest umowa ustna przy swiadkach... taka podobno byla i swiadkowie tez wiec o co cho??

wydzwaniac w urodziny i nie uszanowac tego?? - jak dla mnei szczyt prostactwa i chamstwa;]
kazdy ma jakies plecy widocznie kolega buryy ma u admina i chce na tym dobrze wyjsc :D

Burza sprzedaje tyle czesci ze nie moglby sbie pozwolic na takiego wała... jak sam napisal byl na vwgolfie tylko na dziale kupie-sprzedam wiec to byly powiedzmy jego dochody..ale to juz prywatna sprawa burzy. kto normalny kopie pod soba dolki?? bez sensu!!

oszustwo na kasie?? - za wyrobiona opinie juz bym dawno zalozyla sprawe :)

Tech Mod
Tech Mod
Awatar użytkownika

krupi napisał(a):
"Taki post lub temat nie istnieje, być może został przed chwilą usunięty, wróć i spróbuj ponownie" - widać sprawy nie ma skoro temat zniknął.

Oj no przeciesz miał być dowodem w sprawie :(

Profil    2726778

PostWysłany: Nie 12 Kwi, 2009 
vw PITUŚ
vw  PITUŚ

http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=23313

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 2 z 3 [ 33 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 19 gości