Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 1 z 2 [ 19 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Rajdy samochodowe
PostWysłany: Nie 15 Lut, 2009 
VW Master
VW Master
Awatar użytkownika

Mam nadzieje, ze znajdzie sie tu paru milosnikow wszelkiej samochodowej rywalizacji i temat nie poleci. Sklonily mnie do tego wypowiedzi krzyha a nie chcialem robic zamieszania w innym topicu.
Holek ma tylko jaja do grania w reklamach?Ta, jasne. Zawisc czasami nie zna umiaru.

1995: Wicemistrz Europy oraz Mistrz Polski (Toyota Celica 4WD Turbo)
1996: Mistrz Polski (Toyota Celica 4WD Turbo)
1997: Mistrz Europy (Subaru Impreza 555)1999: Mistrz Polski (Subaru Impreza WRC)
7. miejsce – Rajd Argentyny (najlepsze miejsce wywalczone przez polskiego kierowcę w historii Indywidualnych Mistrzostw Świata)
8. miejsce – Rajd Anglii
10. miejsce – Rajd Portugalii
13. miejsce – Rajd Katalonii
1999: Mistrz Polski (Subaru Impreza WRC)
2000: Rajd Szwecji – 1. miejsce w kategorii FIA Team Cup (Subaru Impreza WRC)
2001: Wicemistrz Polski (Peugeot 206 WRC) oraz 4. miejsce w rajdzie Tunezji na mistrzostwach świata rajdów terenowych
I teraz 5 miejsce w Argentyna-Chile.

Temat postu:
VW Zone Mod
VW Zone Mod
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: Audi 100 C4 & Chevrolet Camaro 3gen
WHT napisał(a):
Sklonily mnie do tego wypowiedzi krzyha a nie chcialem robic zamieszania w innym topicu.
Holek ma tylko jaja do grania w reklamach?Ta, jasne. Zawisc czasami nie zna umiaru.

i dalej to potwierdzam bo koleś co nie potrafi przyznać sie to porażki jest dla mnie NIKIM,on jest zawsze bez winy to winna ekipa bo nie przygotowala odpowiednio auta , to winne auto bo miało zły amortyzator , zle wycieraczki nie ten dywanik ..... setki wymówek ale nigdy on - ŚMIECH NA SALI , żaden inny rajdowiec tak nie obwinia innych i sprzetu tak jak on - zaden inny nie musi dorabiac w reklamach - moze sobie wygrywac setki tysiace razy ale juz zawsze zostanie na ustach wielu polakow chloptasiem z reklamy,cwaniakiem i nic juz tego wizerunku nie zmieni

sa tez tacy co uwazaja go za boga bo udalo mu sie wygrac tu czy tam - jest wielu takich jak on a z siebie takich ,,gwiazdorow,, nie musza robic na siłe , wygrywaja i jest OK , przegraja trudno do porazki trzeba sie przyznac - zawalilem tu , tu zle pojechalem a Hołowczyc ? no co wy ? jestem ideal , pojechalem super ale to auto bylo zle , mechanicy nie zorobili tego ale ja jestem mistrz i ja zawsze wszystko robie super - TO ONI !! to ich wina i rzygac mi sie chce jak to w mediach slysze

Są cztery osoby ktorych nie moge strawić i Hołowczyc sie do nich zalicza a moja półeczka sklada sie z takich Polskich ,,sław,, jak 1-Doda , 2-Martyna Wojciechowska , 3-Hołowczyc 4-Weronika Rosati - każdego z nich jak widze w TV to mam ochote wywalić 50-calową plazme przez balkon i gdyby nie to ze jest przykrecona to by juz poleciała

pozdrawiam wszystkich fanow i tych drugich

Audi C4 --- viewtopic.php?f=98&t=16705&start=1410
Jetta II --- viewtopic.php?f=112&t=44729&start=0

Temat postu:
VW Master
VW Master
Awatar użytkownika

Ja akurat jego zagorzalym fanem to nie jestem i nie uwazam go za Boga ale jak dla mnie to zwazywszy na jego wiek musze mu przyznac, ze potrafi jezdzic.
Cytuj:
żaden inny rajdowiec tak nie obwinia innych i sprzetu tak jak on

Leszek Kuzaj.
Cytuj:
zaden inny nie musi dorabiac w reklamach

Sebastian Loeb, Tommi Makinen, Leszek Kuzaj.
Sorry krzyh ale te argumenty mnie nie przekonuja.

Temat postu:
VW Master
VW Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 2343165
Auto: KR & CBBB & PG
dodam że i ja znam kilku gwiazdorów - i nie tylko, którzy zawsze obwiniają sprzęt...nic nie mówiąc tym samym o swojej jezdzie... oczywiście nie bronię tu żadnego ale dużo kierowców rajdowych/wyścigowych/motocyklowych sie w taki sposób wypowiada.. bo silnik w końcu nic im nie odpowie. :D Mówię tu w większości o Polskich kierowcach z którymi miałem osobiście do czynienia.

Profil    2343165

Temat postu:
PostWysłany: Pon 16 Lut, 2009 
VW User
VW User
Awatar użytkownika

Auto: mk4 AJM
krzyh napisał(a):
żaden inny rajdowiec tak nie obwinia innych i sprzetu tak jak on - zaden inny nie musi dorabiac w reklamach

Loeb. 5ciokrotny mistrz swiata. Zwyciezca najwiekszej liczby rajdow w klasyfikacji WRC. Reklama Xsary, C4, oleju Total.
Kuzaj. Allegro Power, OtoMoto, Castrol Edge.
Solowow wozac reklame swojego Cersanitu tez wystepuje niejako w swojej reklamie.
Kuchar - Sony PS3.
Colin - seria gier firmowanych jego nazwiskiem.

Tych co nie wystepuja w reklamach jest znacznie wiecej. Moze wlasnie dlatego na poszczegolne eliminace MP zglasza sie raptem 30 zalog.

Jezeli sie interesujesz rally sportem w Polsce to co powiesz na meki Kuchara jeszcze sprzed 2,3 sezonow? Gdzie nie przeczytalem wypowiedzi po rajdzie - narzekanie na auto itp.

Jak to mowia: "Fura gwizda, ino kierowca p***a"
A Ci co nie potrafia sie sprzedac siedza przed tv.

Temat postu:
PostWysłany: Pon 16 Lut, 2009 
vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 7699884
Auto: VW Polo 86c 2f 1.3 AAV CL
Loeb reklamował jeszcze kaski Stilo :D

Poza tym panowie, każdemu kierowcy zdarza się gorszy dzień, poza ty nie można wykluczać wszystkich usterek auta, a kierowców oceniajmy po wynikach i przeciwnikach, wszak to żadna sztuka wygrać z amatorami. Popatrzmy chociaż na wczorajszą walkę Loeb'a z Hirvonen'em, niby Hirvonen przegrał (;p był drugi), ale z kim i z jaką stratą czasową (9,8 sekundy)!

P.S. Kto się wybiera na rajd Polski w czerwcu??

Profil    7699884

Temat postu:
PostWysłany: Czw 19 Lut, 2009 
VW User
VW User
Awatar użytkownika

ja jak co roku:) ale bedzie jazda w tym roku juz sie nie moge doczekac :-D

Moja Machina prace trwają :)
viewtopic.php?t=33729

Temat postu:
VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Medyk napisał(a):
P.S. Kto się wybiera na rajd Polski w czerwcu??

Ja mam zamiar pokibicować na polskiej eliminacji Mistrzostw Swiata.

[ Dodano: Czw 19 Lut, 2009 ]
Najblizsza fajna impreza rajdowa to III Super OS -Memoriał Janusza Kuliga i Mariana Bublewicza
http://www.superos.pl./

[ Dodano: Czw 19 Lut, 2009 ]
co do Hołowczyca to zeczywiscie jest bardzo medialną osobą i krzych ma duzo racji w swoich wypowiedziach.

Tu wklejam link do ciekawego artykułu dotyczacego RAJDU DAKAR 2009

"Różne miary sukcesu

Tegoroczny Rajd Dakar, tym razem w Argentynie, przeszedł do historii. O jego przebiegu, trudnościach, wynikach, wspominać będzie nie tylko światek motoryzacyjny. O starcie Polaków jedni mówią – i z pewnością będą mówić – jako wielkim sukcesie. Inni podchodzą do tych rezultatów bardziej sceptycznie... . Bo co to znaczy sukces?"....
http://auto-news.pl/articles.php?id=813

prawdziwe caddy skonczyło sie na mk1

Temat postu:
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 9296079
Auto: MkIII GTI 8v 96'
kolarz napisał(a):
Najblizsza fajna impreza rajdowa to III Super OS -Memoriał Janusza Kuliga i Mariana Bublewicza
http://www.superos.pl./

bede :) w tym roku chcialbym zaliczyc pare rajdow :P w tatmtym roku bylem na krakowskim i bardzo mi sie podobalo :)

Profil    9296079

Temat postu:
vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

To może się zbierze jakaś ekipa na Rajd Polski ;D Bo o wyjeździe do Worthensee to mogę w tym roku zapomnieć ;(

Profil    7699884

Temat postu:
VW User
VW User
Awatar użytkownika

Auto: mk4 AJM
Nie bede kogos przekonywal do Holowczyca. Lubi sie go lub nie.
Przemawiaja za nim wyniki i to bede szanowal zawsze.

Co do Dakaru. Ktos wspomnial, ze odpadlo duzo zalog w tym faworyci. Otoz "zwyciezcy są na mecie". Jadyc w fabrycznym zespole sa skazani na podejmowanie wiekszego ryzyka i walke o najwyzsze lokaty.
Inna sprawa jest, ze z rajdu przeprawowego zrobil sie nam rajd w ktorym trzeba z@pierdalac aby byc wysoko. To juz nie te czasy, ze doinwestowane Pajero przyjezdzalo w pierwszej dziesiatce. Samochody budowane sa specjalnie pod ten rajd i kosztuja niebagatelne pieniadze.
Holowczyc jadac benzyniakiem w takich warunkach juz na starcie byl skazany na ponoszenie strat. Jazda z glowa i cisniecie w "bezpiecznych" miejscach dawala mu szanse na walke o pierwsza 10.
Strata 6 godzin do zwyciezcy. Jak na 2 tygodnie scigania to dla mnie strata niebyt duza. Awaria przeniesienia napedu to kolo 2 godzin. Gdyby nie zdolnosci mechaniczne zostalby na pustyni i tyle by tego bylo.
Byl na mecie 5 i nikt mu juz tego nie odbierze. Jest to najlepszy wynik wsrod Polskich kierowcow i takie sa fakty.

Na Polski sie wybieram oczywiscie. To chyba jedyna sznsa zeby zobaczyc czolowke w Polsce. Byc moze ostatnia sadzac po tym calym zamieszaniu w FIA. Mam nadzieje, ze Polacy powalcza w swoich klasach. Szczegolnie Junior moglby zawalczyc o jak najwyzsza lokate :)

Pozdro

Temat postu:
VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

szkoda ,ze Marian Bublewicz nie dożył czasów WRC.
Jakby sie scigał jeszcze pare sezonów to sadze ,że on był by najwieksza gwiazda rajdów w kraju i nietylko.

prawdziwe caddy skonczyło sie na mk1

Temat postu:
PostWysłany: Pią 20 Lut, 2009 
vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

Yyy JWRC też będzie w Polsce?? To jest szansa na pierwsze miejsce dla Kościuszki :D Zaraz to sprawdzę.
Rzeczywiście jest, zapowiada się niezłe widowisko. :D

Profil    7699884

Temat postu:
PostWysłany: Pią 20 Lut, 2009 
VW Master
VW Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 2343165
Auto: KR & CBBB & PG
przy okazji różnych rajdów/wyścigów zwiedza się Polskę :D a co do Rajdu Polski to polecam jak ktoś nie był...

Profil    2343165

Temat postu:
PostWysłany: Sob 21 Lut, 2009 
VW Master
VW Master
Awatar użytkownika

Na tegorocznym polaku licze najbardziej na juniora, rok temu pokazal sie z dobrej strony w mocniejszym aucie wiec mam nadzieje, ze i w osce da sobie rade i naklepie Prokopowi pare sekund tu i tam. niee

Image

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 1 z 2 [ 19 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 16 gości