Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!
Przejdź do VW Zone | Nawigacja: Strona główna » Vw Zone Forum » Projekty » Garaż » Projekty zakończone
[mk3 GTI 20 Jahre] by KoKoS...
Moderator: ProjektMOD
| Strona 2 z 2 [ 25 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
| Autor | Wiadomość | ||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Kokos22 | Temat postu: VW Golf GTI 20 Jahre by KoKoS... |
||||||
Rejestracja: Sob 25 Paź, 2008 Posty: 312 Skąd: Wągrowiec Gadu-Gadu: 8271045 Auto: Vw Bora,audi a6 allroad |
|
||||||
|
|
|||||||
| -MiLeK- | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Wto 22 Sty, 2008 Posty: 1846 Skąd: Kalisz Gadu-Gadu: 7712923 Auto: brak. |
|
||||||
|
|
|||||||
| Kokos22 | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Sob 25 Paź, 2008 Posty: 312 Skąd: Wągrowiec Gadu-Gadu: 8271045 Auto: Vw Bora,audi a6 allroad |
|
||||||
|
|
|||||||
| Kokos22 | Temat postu: VW Golf GTI 20 Jahre by KoKoS... |
||||||
|
||||||
|
|
|||||||
| Biniu | Temat postu: |
||||||
|
||||||
|
|
|||||||
| Kokos22 | Temat postu: Golf GTI 20 jahre |
||||||
|
||||||
|
|
|||||||
| -MiLeK- | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Wto 22 Sty, 2008 Posty: 1846 Skąd: Kalisz Gadu-Gadu: 7712923 Auto: brak. |
|
||||||
|
|
|||||||
| Kokos22 | Temat postu: VW Bora by KoKoS.... |
||||||
|
||||||
|
|
|||||||
| archie | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Śro 27 Kwi, 2005 Posty: 8109 Skąd: IRA Gadu-Gadu: 5988786 |
|
||||||
|
|
|||||||
| Strona 2 z 2 [ 25 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Przejdź do VW Zone | Nawigacja: Strona główna » Vw Zone Forum » Projekty » Garaż » Projekty zakończone
Kto jest na forum |
|---|
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
| Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum |

...a fele sa piekne jak dla mnie oczywiscie i bardzo dlugo je szukalem ale sie udalo heh,pozdrawiam..

,ja wyroslem z tego typu tlumikow a ponadto przyszla "moda" na całkowite chowanie koncowych wydechow,no chyba ze jest to uklad Borl-a i babcie padaja na zawalasa bo im rozrusznik w sercu wysiada,ja dalem sugestie a auto wiadomo jest twoje 
!!!
dobre dobre,pomyslimy pomyslimy...a tak na serio moze i masz racje z tym straszeniem to juz nie modne..a ja mam uklad wydechowy caly przelotowy to czy bedzie pasowal teraz tlumik od tdi,pozdro...
,ale juz wkrotce czas na nowe auto heheh,pozdrawiam...
Auto jest jak narazie standard,ale do lata juz duzo sie zmieni,a co sie zmieni to wyjdzie z czasem,narazie leza w garazu juz kola,te ktore mialy byc w golfie... Wstawie tylko jedno zdjecie,bo pogoda narazie nie sprzyja i auto jest brudne,gdy sie ociepli porobie wiecej zdjec..pozdrawiam