Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 7 z 9 [ 130 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu:
PostWysłany: Sob 08 Lis, 2008 
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 5
Auto: MK2 2.0 16V, BMW 5 E39 Touring
Lucius Snow napisał(a):
Ja chcę widzieć ten samochód w Projektach, tak bardzo zmodyfikowane auto powinno być jedną z wizytówek VW Zone

Też się pod tym podpisuję

Profil    5

Temat postu:
VW User
VW User
Awatar użytkownika

niech landryna sluzy dobrze nowemu wlascicielowi bo glinek robil ja nie dla siebie ale po to zeby inni widzieli, jeszcze mi swel leci kase za siłowniki chromowane ktore zaplacilem w czerwcu i do dzis nie wyslal ale zgłosiłem na policje niee

moje polo :) viewtopic.php?p=369965#369965

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: vw/audi
archie napisał(a):
ale krzyh wlasnie mial na mysli scene nonVAG

jeśli tak to ok.ale oglądając zdjęcia z różnych zlotów (PL i UE) doszedłem do wniosku że europejskie auto + siatki i spojlery = kibel.może to wina samych tunerów którzy przesadzają z dodatkami, może wina sylwetki aut. ale jakoś auta japońskie robione w japoni mi się podobają. :D w swojej okolicy coraz więcej widzę aut typu honda czy hiundai(czy jak to się pisze) gdzie właściciele pozdejmowali siatki i spojlery i porobili je w stylu german(nisko, szeroko, czarno).właśnie tak porobione auto wzbudza respekt a nie śmiech.

dobra koniec wywodów na temat siatek itp.proszę o niecytowanie mojej wypowiedzi.jeśli ktoś ma jakieś ale proszę na PW.

na miejscu nowego właściciela zaprezentował bym auto na forum i co nieco zmienił po to żeby było kojarzone z obecnym właścicielem a nie poprzednim.

Temat postu:
VW Zone Mod
VW Zone Mod
Awatar użytkownika

Auto: Audi 100 C4 & Chevrolet Camaro 3gen
dawid018 napisał(a):
a powiedz że tak nie jest??pokaż mi choć jednego VW który z siatexami i szpojlerami wyglada ładnie??

alez prosze Cie bardzo - pierwszy lepszy z brzegu , ma progi , dokladki jest poszerzony , max wygladzony , ma pozmieniane cale oswietlenie , bad looka , lusterka , wloty, chromowane kominy ...... i nic nie ma w sobie co bylo by seryjne z zewn. - pomimo ze czarny to wyglada rewelacyjne z tymi spojlerami ,jest dopracowany , przemyslany i nie przesadzony do tego nie ma w sobie nic z niemca za to na kazdym zlocie aut tunigowanych owego niemca powali na kolana - z czym oczywiscie milosnicy vw jak i stylu niemieckiego sie nie zgodza - na szczescie jest to zdecydowana mniejszosc i dzieki temu na zlotach nie ma nudy i mozna podziwiac tak dopracowane i wyrozniajace sie auta jak landryna czy ten golf ponizej

pomimo ze jest to temat o landrynie ale w pogawedkach to pozwole wkleic sobie dwie foty innego auta

Image Image

ja juz wiem jaka bedzie Twoja odpowiedz na te foty a raczej auto - bardzo negatywna

Lucius Snow napisał(a):
Ja chcę widzieć ten samochód w Projektach, tak bardzo zmodyfikowane auto powinno być jedną z wizytówek VW Zone

tez bym chcial je zobaczyc na forum jak i stronie glownej

swoja droga landryna podobno tak przez wielu nie lubiana ale zadne inne na vwzone nie mialo tyle tematow co landryna i zadne nie zdobylo tyle popularnosci , i bardzo dlugo zadne nie zdobedzie wedlug mnie

Audi C4 --- viewtopic.php?f=98&t=16705&start=1410
Jetta II --- viewtopic.php?f=112&t=44729&start=0

Temat postu:
VW Master
VW Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 8633883
Auto: Golf mk4
Panie WasiUvw wyraziełm swoje zdanie o tym Polo bo mogę...(negatywne)
WasiUvw napisał(a):
A ty masz Golfa 1 i wygląda na takiego samego germana jak reszta jedynek...
A kto powiedział, że jedynka, którą posiadam podoba mi się??? ODPOWIEDŹ - Nie podoba mi się! Nie będzie już Germana. Będzie coś innego, ale co, to moja sprawa :)
PS. To jest temat o reaktywacji Landryny, a nie pierwszego mk1 Squoki!
pzdr

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Auto: golf mk2
krzyh napisał(a):
za to na kazdym zlocie aut tunigowanych owego niemca powali na kolana

Krzyh masz rację tutaj, na niemieckich zlotach w konkursie Show&Shine liczy się żeby jak najwięcej elementów samochodu było zmodyfikowanych, jak najwięcej, wszystko generalnie i landryna te kryterium spełniała.

Mam nadzieję, że więcej osób podchwyci mój tekst o landrynie i nowy właściciel pokaże ją w projektach :)

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Auto: vw/audi
krzyh napisał(a):
,jest dopracowany , przemyslany i nie przesadzony

czego nie można powiedziec o tym:
http://moto.allegro.pl/item477262625_golf_iii.html
http://moto.allegro.pl/item477901418_tu ... 6_2_8.html
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6943202

ty pokazałeś przykład jak powinno się robić auto wykorzystując spojlery czy dokładki a nie jak się je robi.ile takich aut jest w polsce??na palcach byś je policzył

krzyh, zakończmy naszą wymianę poglądów bo to nie temat do tego.

Temat postu:
vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 8254935
Po 1 - To nie ja się tu łamię, ani nie właściciel, źle mnie zrozumieliście...
Czyki, opowiadałem mu o vwzone, co będzie-zobaczymy..
Jacek., to jest OT mogę pisać co mi się podoba..

Profil    8254935

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 3196452
Auto: Garbus, T3, Passat B3
Jak samochód robi niezłe zamieszanie, tzn że coś w sobie ma :-D

:: http://shownd.com/mateo006 ::
 Profil    3196452

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 7698529
Auto: Fabia NJ MC MY17
I jak zwykle i jak dzieci no_coment 7 stron spamu zwolenników i przeciwników Landryny... Auto wzbudzające kontrowersje to fakt. Będąc w Rothenburgu przyznam się jawnie i szczerze że oczekiwałem Glinka aż się nią doczłapie bo chciałem zobaczyć ten twór na żywo. Przyjechał, zobaczyłem, sfociłem. Powiedzmy sobie szczerze... gdyby to auto nie było różowe, byłoby kolejnym jakimś tam projektem, który po krótkim czasie znudziłby się i nie zwracał na siebie uwagi bo to rzecz normalna. Landryna to tak naprawdę mieszanka typowego tuningu i Germana - jest gładka gdzie tylko się da, posprzątana wizualnie z wszelkich oznaczeń i bla bla bla, koło jest małe, a jedynymi rzeczami, które są nietypowe to lustra, lampy i badlook o którego notabene mało kto czepia się np Kevina skoro uściślamy tu co jest co. Pokazał projekt, opinie były bardzo sceptyczne, po czym po obejrzeniu na żywo, większość krzyczy że jest dobrze, zaje**ście itd. Tak naprawdę wszystkich razi kolor... bo kolor jest ge-jo-wa-ty (mam prawo do tak szczerego zdania). Osobiście nie zrobiłbym czegoś takiego z samochodem, ale szanuje osobę, która ma w sobie tyle silnej woli i siły przebicia presji - "ej ty patrz ! kolo jedzie różowym wozem, ale gej hahahaha". Potrafi pokazać coś naprawdę nietypowego, co wzbudza zainteresowanie. Wszystko ma swoje wady i zalety, ja nie rozumiem czego ludzie oczekują robiąc, pokazując swoje przepięknie "stjuningowane" auta, że co?! że będą same och i achy ?! Nie umiemy przyjąć konstruktywnej krytyki na klate ?! Powtórzę jeszcze raz, nie zrobiłbym czegoś takiego z własnym autem, ale gratuluje inwencji twórczej bo gdyby nie parę detali to robiłoby furorę i w germanie i na ogólnostylistycznym tuningu. Zresztą abstrachując nienawidzę słowa "tuning". Tuning kojarzy mi się tylko z przerostem formy nad treścią bo niestety, ale ludzie naoglądali się Szybkich i Wściekłych i zaczęli upiększać swoje cywile dosłownie wszystkim czym się da, z tą skromną różnicą że nawet w F&F te auta były skromnie pomodzone tak naprawdę (większość elementów nie odbiegała wielce od serii, przykład Skyline'a głównego bohatera z drugiej części). I tu zgodzę się z krzyh'em w pewnej kwestii - wszystko należy robić z głową... Wsjo na temat !

PozdróVWki ;)

2007: IST Jarocin-Kotlin, 4.Cult-Style Saisonauftakt, 12.Internationales VW Blasen - EuroSpeedway Lausitz
2008: 5.Cult-Style Saisonauftakt
2009: 2.Wolfsgruppe VAG Event
2010: 7.Cult-Style Saisonauftakt
 Profil    7698529

Temat postu:
Uhonorowany Medalem
Uhonorowany Medalem
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1197028
Auto: Golf VI R36T
Komar_Boston napisał(a):
jedynymi rzeczami, które są nietypowe to lustra, lampy i badlook o którego notabene mało kto czepia się np Kevina

ol ty chyba nie sledziles mojego tematu :P u mnie juz ucichło :)

K-SYSTEM Car Detailing - Korekty lakieru, powłoki ceramiczne oraz kwarcowe, renowacja tapicerek skórzanych, wyciąganie wgnieceń PDR, pranie i czyszczenie tapicerek materiałowych. Pracuje na najlepszych kosmetykach dostępnych na rynku: powłoki ochronne i hydrofobowe Gtechniq, kosmetyki Swissvax, Zymol, Gliptone itd. ZAPRASZAM! Sprawdź mnie : https://www.facebook.com/Ksystem1

Image
 Profil    1197028

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 7698529
Auto: Fabia NJ MC MY17
Kevin napisał(a):
Komar_Boston napisał(a):
jedynymi rzeczami, które są nietypowe to lustra, lampy i badlook o którego notabene mało kto czepia się np Kevina

Nie śledziłem tematu od jakiegoś czasu, ale wspomogłem się tym argumentem bo pamiętam zamieszanie jakie wokół tego było Wujku ;P

PozdróVWki ;)

2007: IST Jarocin-Kotlin, 4.Cult-Style Saisonauftakt, 12.Internationales VW Blasen - EuroSpeedway Lausitz
2008: 5.Cult-Style Saisonauftakt
2009: 2.Wolfsgruppe VAG Event
2010: 7.Cult-Style Saisonauftakt
 Profil    7698529

Temat postu:
VW Zone Mod
VW Zone Mod
Awatar użytkownika

Auto: Audi 100 C4 & Chevrolet Camaro 3gen
landryna czy golf Kevina bez naciagnietej maski wygladal by jak panienka bez piersi - takie auta musza miec baad looki

Audi C4 --- viewtopic.php?f=98&t=16705&start=1410
Jetta II --- viewtopic.php?f=112&t=44729&start=0

Temat postu:
VW User
VW User
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 6626948
Auto: Golf 2, Polo 9n
Komar_Boston napisał(a):
Kevin napisał(a):
Komar_Boston napisał(a):

Nie śledziłem tematu od jakiegoś czasu, ale wspomogłem się tym argumentem bo pamiętam zamieszanie jakie wokół tego było Wujku ;P

PozdróVWki ;)

Było i to spore.. ale to raczej słabe fotki z przebiegu prac.
Co do Landryny 2 to może lepiej narazie nie porównywać ją do mk3 Kevina czy mk1 Classic`a.
Kevina wiadomo - ma swój styl i to bardzo dobry..Classic dla niektórych zwyczajna seria - kto był choćby na Blasen i mógł posłuchać silniczka wie o czym pisze.
A Landryna jak narazie nie ma ani swojego stylu ani zdrowego G40.

Chłopaki ogarniajcie samochód..i wrzucajcie temat.. kontrowersje zawsze bedą :ok:

Profil    6626948

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 5
Auto: MK2 2.0 16V, BMW 5 E39 Touring
foxy82 napisał(a):

A Landryna jak narazie nie ma ani swojego styl

No nie wiem

Profil    5

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 7 z 9 [ 130 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości