Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!
Landryna 2 <reaktywacja>
Moderator: saVWas
| Strona 7 z 9 [ 130 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9 Następna |
| Daniel polo | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Czw 08 Lut, 2007 Posty: 179 Skąd: Jastrzębie Zdrój |
|
||||||
|
|
|||||||
| dawid | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Nie 24 Wrz, 2006 Posty: 2711 Skąd: Gostyń Gadu-Gadu: 0 Auto: vw/audi |
|
||||||
|
|
|||||||
| krzyh | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Wto 14 Mar, 2006 Posty: 3453 Skąd: tychy Gadu-Gadu: 0 Auto: Audi 100 C4 & Chevrolet Camaro 3gen |
|
||||||
|
|
|||||||
| Jacek. | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Czw 03 Lip, 2008 Posty: 309 Skąd: Szamotuły Gadu-Gadu: 8633883 Auto: Golf mk4 |
|
||||||
|
|
|||||||
| lucek | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Śro 23 Lis, 2005 Posty: 3269 Gadu-Gadu: 0 Auto: golf mk2 |
|
||||||
|
|
|||||||
| dawid | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Nie 24 Wrz, 2006 Posty: 2711 Skąd: Gostyń Gadu-Gadu: 0 Auto: vw/audi |
|
||||||
|
|
|||||||
| WasiUvw | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Nie 14 Wrz, 2008 Posty: 21 Skąd: Zdzieszowice Gadu-Gadu: 8254935 |
|
||||||
|
|
|||||||
| mateo006 | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Sob 18 Mar, 2006 Posty: 2462 Skąd: Toruń Gadu-Gadu: 3196452 Auto: Garbus, T3, Passat B3 |
|
||||||
|
|
|||||||
| Komar_Boston | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Sob 06 Sty, 2007 Posty: 2338 Skąd: VWLKP Gadu-Gadu: 7698529 Auto: Fabia NJ MC MY17 |
|
||||||
|
|
|||||||
| Kevin | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Sob 21 Sie, 2004 Posty: 5280 Skąd: Worthersee Gadu-Gadu: 1197028 Auto: Golf VI R36T |
|
||||||
|
|
|||||||
| Komar_Boston | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Sob 06 Sty, 2007 Posty: 2338 Skąd: VWLKP Gadu-Gadu: 7698529 Auto: Fabia NJ MC MY17 |
|
||||||
|
|
|||||||
| krzyh | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Wto 14 Mar, 2006 Posty: 3453 Skąd: tychy Gadu-Gadu: 0 Auto: Audi 100 C4 & Chevrolet Camaro 3gen |
|
||||||
|
|
|||||||
| foxy82 | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Sob 17 Lip, 2004 Posty: 192 Skąd: TG Gadu-Gadu: 6626948 Auto: Golf 2, Polo 9n |
|
||||||
|
|
|||||||
| sundecade | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Nie 20 Lip, 2008 Posty: 2623 Skąd: Gliwice Gadu-Gadu: 5 Auto: MK2 2.0 16V, BMW 5 E39 Touring |
|
||||||
|
|
|||||||
| Strona 7 z 9 [ 130 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9 Następna |
Kto jest na forum |
|---|
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 21 gości |
| Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum |

w swojej okolicy coraz więcej widzę aut typu honda czy hiundai(czy jak to się pisze) gdzie właściciele pozdejmowali siatki i spojlery i porobili je w stylu german(nisko, szeroko, czarno).właśnie tak porobione auto wzbudza respekt a nie śmiech.

7 stron spamu zwolenników i przeciwników Landryny... Auto wzbudzające kontrowersje to fakt. Będąc w Rothenburgu przyznam się jawnie i szczerze że oczekiwałem Glinka aż się nią doczłapie bo chciałem zobaczyć ten twór na żywo. Przyjechał, zobaczyłem, sfociłem. Powiedzmy sobie szczerze... gdyby to auto nie było różowe, byłoby kolejnym jakimś tam projektem, który po krótkim czasie znudziłby się i nie zwracał na siebie uwagi bo to rzecz normalna. Landryna to tak naprawdę mieszanka typowego tuningu i Germana - jest gładka gdzie tylko się da, posprzątana wizualnie z wszelkich oznaczeń i bla bla bla, koło jest małe, a jedynymi rzeczami, które są nietypowe to lustra, lampy i badlook o którego notabene mało kto czepia się np Kevina skoro uściślamy tu co jest co. Pokazał projekt, opinie były bardzo sceptyczne, po czym po obejrzeniu na żywo, większość krzyczy że jest dobrze, zaje**ście itd. Tak naprawdę wszystkich razi kolor... bo kolor jest ge-jo-wa-ty (mam prawo do tak szczerego zdania). Osobiście nie zrobiłbym czegoś takiego z samochodem, ale szanuje osobę, która ma w sobie tyle silnej woli i siły przebicia presji - "ej ty patrz ! kolo jedzie różowym wozem, ale gej hahahaha". Potrafi pokazać coś naprawdę nietypowego, co wzbudza zainteresowanie. Wszystko ma swoje wady i zalety, ja nie rozumiem czego ludzie oczekują robiąc, pokazując swoje przepięknie "stjuningowane" auta, że co?! że będą same och i achy ?! Nie umiemy przyjąć konstruktywnej krytyki na klate ?! Powtórzę jeszcze raz, nie zrobiłbym czegoś takiego z własnym autem, ale gratuluje inwencji twórczej bo gdyby nie parę detali to robiłoby furorę i w germanie i na ogólnostylistycznym tuningu. Zresztą abstrachując nienawidzę słowa "tuning". Tuning kojarzy mi się tylko z przerostem formy nad treścią bo niestety, ale ludzie naoglądali się Szybkich i Wściekłych i zaczęli upiększać swoje cywile dosłownie wszystkim czym się da, z tą skromną różnicą że nawet w F&F te auta były skromnie pomodzone tak naprawdę (większość elementów nie odbiegała wielce od serii, przykład Skyline'a głównego bohatera z drugiej części). I tu zgodzę się z krzyh'em w pewnej kwestii - wszystko należy robić z głową... Wsjo na temat !

u mnie juz ucichło