Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 6 z 9 [ 130 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu:
PostWysłany: Pią 07 Lis, 2008 
ex-projekt mod
ex-projekt mod
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 5988786
kolanek napisał(a):
caly temat o landrynie przypomina bardziej pimp my ride niz temat fanatyka - żeby tylko zdazyc przed sezonem i zrobic WOW. tyle ze niczym nowym to auto nie zaskoczylo.

tak jak napisalem wyzej . Sporo was pewnie sie uprzedzilo do auta po tym jak zostalo potraktowane i jak skonczylo , bo w samym temacie jakos niewiele osob bylo na nie . Jestem przekonany , ze gdyby temat zalozyl Dawid i on sie tym zajol to bylyby same ohy i ahy

Temat postu:
VW Zone Mod
VW Zone Mod
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 4722144
Auto: Felicita i B3 US
archie, źle ci się wydaje :) ]:->

Image
 Profil    4722144

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 3196452
Auto: Garbus, T3, Passat B3
Uważam, że jak się robi auto od początku do końca to żeby po 20 latach rzucało na kolana , a nie tak żeby było jednosezonowe ....

:: http://shownd.com/mateo006 ::
 Profil    3196452

Temat postu:
VW Zone Mod
VW Zone Mod
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 4722144
Auto: Felicita i B3 US
Dobra panowie bo to jest nudne zamykam temat jak tak dalej to będzie wyglądało ]:->

Image
 Profil    4722144

Temat postu:
ex-projekt mod
ex-projekt mod
Awatar użytkownika

Poki nie ma bluzgu bluzgu i wycieczek osobistych , nie ma co blokowac . Niech tylko ludziki poziom trzymia i nie powinna sie dziac krzywda :D

Temat postu:
VW Zone Mod
VW Zone Mod
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: Audi 100 C4 & Chevrolet Camaro 3gen
kolanek napisał(a):
czyli lekarstwem na WOW jest rzucajacy sie w oczy z kilometra kolor?

dla fanow tuningu to bardzo wazny element , bardzo wazny - im bardziej nie typowo tym bardziej na topie - nie mowie tu o milosnikach marki vw tylko o zlotach ogolnych

kolanek napisał(a):
moda sie zmienia

powiedzial bym ze jakosc - kiedys byla wazna ilosc teraz jest stawiane na jakosc a modne teraz jest wszystko byle dobrze - wylaczajac tu milosnikow marki vw i szkoly niemieckiej - to sa ludzie ktorzy za wszelka cene chca pokazac ze poza niemcem nic sie nie liczy i wszzystko inne to szajs szpachla siatex itd , nie sa w stanie zniesc przegranej na zlocie z autem w innym stylu np francuskim , wystarczy wejsc w dzial zloty i poczytac jak okreslane sa inne style - wiecej TOLERANCJI panowie

kolanek napisał(a):
krzyh nie zaprzeczysz ze sam kiedys lubiles kosmiczne deski rozdzielcze itp a teraz jezdzisz prawie ze seryjnym autem w stonowanym kolorze bez przepychu.

nie zaprzeczam - mialem rozne cuda , deski , spoilery itd - teraz tez jest to w modzie ale nie wsrod VW , tu sie tym gardzi - ja jestem tolerancyjny i nie mam nic przeciwko ale jesli jest zrobione z glowa jak np landryna - mi sie to podoba a co do mojego .... nie stac mnie na zrobienie dwoch aut , jette uwazam za auto seryjnie , nie smigam juz nim na zloty i nawet temat zostal zamkniety bo uwazam ze nie ma co pokazywac a co do golfa .... to bedzie w stylu landryny , kontrowersyjny , kolor bedzie widoczny z kilometra i wiem ze sie wielu nie spodoba - temat tez zamkniety , nie chce by oddzialywalo na mnie foru ze robie to lub tamto nie po mysli innych , robie dla siebie i pod swoj gust a wiem jak dzialaja komantarze

kolanek napisał(a):
ale wiekszosc aut tutaj zmienila sie o 180 stopni a landryna pozostala taka sama

tak zmienia sie , wiekszosc ludzi z tego co widze robi auto pod kogos , robia pod komentarze , nie maja swojego zdania , chca sie podobac (szczegolnie ci do dopiero wkraczaja w tuning) - jada na zlot vw i sa podziwiani ale jak zajada na zlot ogolny to wielkie rozczarowanie bo nie ma zachwytu - gosc od landryny mial swoje zdanie - zrobil tak jak chcial i zostal zdrowo zjechany,wszyscy na niego ostro najechali to olal to wszystko

Audi C4 --- viewtopic.php?f=98&t=16705&start=1410
Jetta II --- viewtopic.php?f=112&t=44729&start=0

Temat postu:
PostWysłany: Sob 08 Lis, 2008 
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Auto: Volvo s60 2.4t & Passat B6 BMR DSG
krzyh napisał(a):
chetnie zobacze - moze jakas fotke lub link tylko prosze o konkretne auta a nie ze zmienionymi felgami i zawieszeniem , jesli iloscia modyfikacji dorowna landrynie obojetnie ktorej to wtedy porozmawiamy

viewtopic.php?t=16459&start=0

nie, zebym byl jak taki classic, co wszystko co w nie jego stylu opieprza, ale pomorza prosze mi sie tu nie czepiac ;p.

Temat postu:
VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Auto: Polo G40 było...
Lakier, 2 rozne swiaty, landryna to <wow> z daleka a 6n2 miszy to poprawiona seria z dobrym silnikiem ktora zapiernicza :)

Temat postu:
vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 8254935
Jacek. napisał(a):
wygląda za niczym. Ten róż (jakiś tam) i wnętrze to porażka,

A ty masz Golfa 1 i wygląda na takiego samego germana jak reszta jedynek...
Właściciel się zakochał w tym kolorku, silniku.. I napewno tego nie pozmienia! Ważne że MU SIE PODOBA!
kolanek napisał(a):
a landryna zostala ta sama od kilku lat... NUDA!
No i? Przeszkadza ci to?? Mi nie, Te autko ma jakąś historię i JA osobiście nic bym w niej nie zmienił..

Wątpię aby sie tu wogóle zarejestrował, nie wspominająć że nie ma czasu, pewnie by w topicu leciały tylko negatywne dla niego wypowiedzi jaka jest beznadziejna i NUDNA, więc po co to komu?? Jeszcze sie nigdy nie udzieliłem konkretnie nie wspominając już o obronie landryny na tym forum i raczej przestanę... Myślałem że tutaj rzeczywiście łączy pasja do vw ale jednak nie.. :/
archie napisał(a):
Jestem przekonany , ze gdyby temat zalozyl Dawid i on sie tym zajol to bylyby same ohy i ahy
Dokładnie się z tobą zgadzam :super:

Napisałem pierwszego posta aby ludzie zainteresowani, wiedzieli czy ten samochód jeszcze eksystuje czy poszedł na żyletki., a tu wylewanie swoich żali.. ;/

Profil    8254935

Temat postu:
ex-projekt mod
ex-projekt mod
Awatar użytkownika

Nic sie nie lam . Nie zpomnij czasami napisac co sie dzieje z landryna , bo chyba jednak ma wiecej zwolennikow niz przeciwnikow

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 5
Auto: MK2 2.0 16V, BMW 5 E39 Touring
Dokładnie !! ja tez jestem ciekaw co sie bedzie z nią działo bo Landrynka ma to coś w sobie i jak ktos kiedys powiedzia "ja trzeba albo pokochac albo znienawidzic" Jak dla mnie to auto jest rewelacyjne bo sie wybija z tłumu

Profil    5

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Auto: vw/audi
mi sie osobiście auto średnio podoba ale podziwiam każdego kto próbuje odbudować jakie kolwiek auto.czy to łopel czy VW.

krzyh napisał(a):
wszzystko inne to szajs szpachla siatex itd

a powiedz że tak nie jest??pokaż mi choć jednego VW który z siatexami i szpojlerami wyglada ładnie??

do hondy czy innego japońca duże zderzaki pasują ale musi to tez być zrobione z głową a nie przyrost formy nad treścią.

krzyh napisał(a):
im bardziej nie typowo tym bardziej na topie

i to jest najprostsza droga żeby auto najzwyczajniej w świecie z*ebać.

fani VW nie lubieją fajerwerków bo to po prostu nie pasuje do VW.zresztą do większości europejskich aut nie pasuje.

wracając do landryny albo lepiej POLO mam nadzieje że u nowego właściciela dostanie nowe życie.na miejscu nowego właściciela zrobił bym z tym autem coś żeby zerwać z jego przeszłością.

Temat postu:
ex-projekt mod
ex-projekt mod
Awatar użytkownika

dawid018 napisał(a):
a powiedz że tak nie jest??pokaż mi choć jednego VW który z siatexami i szpojlerami wyglada ładnie??

do hondy czy innego japońca duże zderzaki p

ale krzyh wlasnie mial na mysli scene nonVAG

Temat postu:
VW User
VW User
Awatar użytkownika

WasiUvw napisał(a):
Właściciel się zakochał w tym kolorku, silniku.. I napewno tego nie pozmienia! Ważne że MU SIE PODOBA!

Jak tak, to niech sam nam to powie, ze nie TY sie wypowiadasz za niego... tak, tak wiem, że nie ma czasu, ale ten raz w tygodniu na pewno wygospodaruje :)

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Auto: golf mk2
WasiUvw, niech kolega się nie łamie, landryna to był kontrowersyjne auto i nie każdemu mogło się podobać, ale zamierzeniem jej twórcy był pewien konkretny styl, który miał nadać tej polówce wygląd zdecydowanie wyróżniający sie spośród innych VW. Ja tak to właśnie rozumiem, landryna miała wywoływać skrajne emocje, od zachwytu po nienawiść, nikt nie miał pozostawac wobec niej obojętny.

A jechanie po poprzednim właścicielu wynikało myślę z tego jakim jest człowiekiem i co zrobił - historia z dywanikami...

Ja chcę widzieć ten samochód w Projektach, tak bardzo zmodyfikowane auto powinno być jedną z wizytówek VW Zone

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 6 z 9 [ 130 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 14 gości