Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 41 z 45 [ 665 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu:
PostWysłany: Śro 13 Sie, 2008 
VW Master
VW Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: OEM+
djbros napisał(a):
generalnie wynik dobry, biorac pod uwage to, ze bylismy najbardziej pijana ekipa, ktora brala udzial w konkursie :D ]:->

No no Piotrek, dobrze, że wogóle widziałeś koła i śruby ;)

djbros napisał(a):
sram na to, czy ktores auto ma niedorobki, bo tego sie nie da uniknac, byly same dobre auta, mnie sie bardzo podobalo, kosa fury, wszyscy nastawieni bez napinki

Dobrze nawija piwko

djbros napisał(a):
p.s. ciezko mi bylo uwierzyc, ale jak wracalismy z cezem (mk1 rat) jechalismy 30 letnim gtd 180 km/h po autobahnie :D osiagniecie niebylejakie :D

No i weź pod uwagę, że były na dachy jeszcze gadżety zwiększające opory powietrza niee

djbros napisał(a):
za rok postarajcie sie dotrzec do furakow, ktorych wlasciciele nie lansuja sie na forach ;)
Warto już teraz powoli się rozglądać za konkret furami :cfaniak:

djbros napisał(a):
reszte fajnych rzeczy juz widzieliscie (sorki za zamieszczenie zdjec dziewczyn chlopakow z forum tego i innych, ale to chyba lepiej, bo zostalo docenione to, ze nie tylko robia dobre auta, ale i maja dobre gusty w stosunku do plci przeciwnej, jakos lepiej nie umialem sie wywinac :D :P)
Bros powiedz prawdę, że przyjechałeś na Event tylko po to, żeby popatrzeć na kukuryny ;)

djbros napisał(a):
w ogole to uwazam, ze powinna byc nagroda dla najlepszego imprezowicza
I czuję, że byłbyś w czołówce ;) niee

djbros napisał(a):
a tak w ogole to DEJ MU SYLWUS!!!! :D wtajemniczeni wiedza o co kaman :)
Daj muuuu!!! ;)

Temat postu:
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 5342886
Auto: MK2 2.0 16vT
Audi A3 8L 1.9 TDI PD
Daro napisał(a):
wrzuccie foty lońka na jakiegoś rapida bo chłopakom z popularności stronka padła

Nie wiem czy loniek się na to zgodzi, ale pliczek z fotkami na koncie Premium:
http://rapidshare.com/files/136919885/v ... t_2008.zip

W razie czego - usunę.

Image
 Profil    5342886 mr-apsik

Temat postu:
ex-projekt mod
ex-projekt mod
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 5988786
No wreszcie jakies manewry ktos zapodal :) Dzieki Bross :ok:

Temat postu:
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 2893000
Auto: Corrado VR6
Speed napisał(a):
proponuje usunąć zdjęcia zlotowicza nr 1. W takiej sytuacji się nie powinno nikogo pokazywać ,tym bardizej kolegi z forum

Popieram. Nie ma w nich nic zabawnego. <<:

Temat postu:
VW Zone member
VW Zone member
Awatar użytkownika

Apsik zgodze sie zgodze... dzieki za poratowanie bo normalnie zainteresowanie zabilo nasz serwer, ale wszystko pod kontrola :).

Temat postu:
VW Zone Mod
VW Zone Mod
Awatar użytkownika

Auto: Audi 100 C4 & Chevrolet Camaro 3gen
kyfy napisał(a):
Speed napisał(a):
proponuje usunąć zdjęcia zlotowicza nr 1. W takiej sytuacji się nie powinno nikogo pokazywać ,tym bardizej kolegi z forum

tak z ciekawosci skad jest ten cytat ?? nigdzie nie znalazlem tego postu i fotki :(

Audi C4 --- viewtopic.php?f=98&t=16705&start=1410
Jetta II --- viewtopic.php?f=112&t=44729&start=0

Temat postu:
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 2893000
Auto: Corrado VR6
krzyh napisał(a):
kyfy napisał(a):
Speed napisał(a):

tak z ciekawosci skad jest ten cytat ?? nigdzie nie znalazlem tego postu i fotki :(

Naprawdę nie ma czego żałować.

Temat postu:
FAKIR
FAKIR
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 7752780
Auto: Golf mk2/audi diesel wagon
dobra dalej na temat prosze dyskutowac,fotek zlotowicza nr1 juz nie ma i prosilbym jezeli ktos ma to niech zachowa je dla siebie,chlopak poprostu nie wytrzymal presjii wywieranej prze Drake i skonczylo sie tak jak sie skonczylo... :)

Profil    7752780 Lookazv6

Temat postu:
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

czytajac opinie i ogladajac zdjecia nasuwa sie jeden wniosek, trzeba szykowac fury przez zime zeby sie tam zalapac :)

http://vwzone.pl/index.php?modul=uzytkownik&id=6945

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Auto: Golf GLS 77' Automatic
oj tak. Ja juz dzisiaj byłem w garazu podumać nad nowymi zmianami w mk1:)

Temat postu:
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 5915471
Auto: jetta mk2
bylo mega, przemowi aż sie łza pojawiła jak wszyscy juz odjezdzali w niedziele - widziałem to...mega wspomnienia, dzięki wszystkim...wspomnienia pozostana na dłuuugo...

Profil    5915471

Temat postu:
VW User
VW User
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 9086034
Auto: VRT i VRT
jeszcze ja :)

http://www.zlota.net/~bartex/Zerkow.rar

Profil    9086034

Temat postu:
VW Master
VW Master
Awatar użytkownika

Auto: mk3 GT; Lupo 3L
djbros napisał(a):
(sorki za zamieszczenie zdjec dziewczyn chlopakow z forum tego i innych, ale to chyba lepiej, bo zostalo docenione to, ze nie tylko robia dobre auta, ale i maja dobre gusty w stosunku do plci przeciwnej, jakos lepiej nie umialem sie wywinac )

wywinołeś sie bardzo dobrze ja nie mam nic przeciwko takim zdjątką ;) moją autoryzacje masz :) a tak serio mówiąc to dobrze pozerkać na zdjęcia które ktos zrobi z nienacka :P a ja mam kolejną fote do kolekcji hehe

http://vwzone.pl/index.php?modul=uzytkownik&id=6994"

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1367975
Auto: caddy mk1
Więc kilka słów ode mnie. Obiecałem, że wrzucę coś w środę więc i wrzucam. Na początku niestety smutna informacja, jako, że padła mi karta pamięci to wiele bezcennych ujęć uległo destrukcji (co może niektórym wyszło na dobrze tu szczególnie zlotowicz nr1 powinien się cieszyć)

Po milionie telefonów oraz kontaktów GG zostało ustalone, że ruszamy z Gliwic w piątek około godziny 14. Tam też zaopatrzony w mały plecak, torbę z aparatem i śpiwór zameldowałem się wyluzowany i gotowy do drogi. Po kilkunastu minutach i upolowaniu wzrokiem Polo 6n classic na RM (patrz cultstyle) na horyzoncie pojawił się golf na ksenonie. Krain przywitał po przyjacielsku i pierwsze co powiedział to „po chu… się tak obładowałeś??” Jako, że uznałem że nawet jeśli wezmę tylko aparat i tak usłyszę ten tekst wyluzowany zasiadłem na stanowisku pilota.

Na autostradzie nasz pojazd zasilany gnojówka osiągnął 190km/h (niestety to bezcenne zdjęcie nie zachowało się) ale na miejscu byliśmy już po 18, przywitał nas Przemo i od razu zgarnął kasę. Na miejscu stało już kilka dobrych fur a mieliśmy informacje, że pomorze jest w drodze.

Nie zrażeni tym udaliśmy się na pierwszy obchód. Przezornie przywieźliśmy ze sobą odrosnę alkoholu tak aby usiąść przy czymś podczas integracji. Od początku nalegałem, żeby rozłożyć namiot w którym mieliśmy spać (jak się okazało bardzo słusznie bo rozkładanie go po pijaku całkowicie po ciemku okazało się dosyć trudną sztuką)

Kolejną niespodzianką było to, że Kelvin (nazywany przez niektórych zlotowiczów „czarna tylna część ciała”) nie zabrał namiotu a jedynie sam tropik, dzięki temu mieliśmy nieustającą wentylacje.

Zlot rozpoczął się od zwyczajowej integracji podczas której docierały kolejne osoby. Najpierw dotarł czarny (a tak naprawdę zielonkawy passat na Air i TH-lina którym dowodził Andrew) potem dołączył Bestia oraz Mariany z Pomorza którzy udawali ludzi na blachach WW (w sumie nie wiem dlaczego)…

Integracja przebiegała nad wyraz spokojnie (nie licząc tekstów Drake „napier… wódę suki”)
Aż w pewnym momencie ktoś powiedział „TAM !! w trawie ktoś leży” jak się okazało był to zlotowicz Nr1 szczegóły pominę z litości do niego, ale co dziwne chłopak na drogi dzień nie zdawał sobie sprawy jak zachował się poprzedniego dnia…. Wiec amnezja chyba ochroniła go ze wstydu….

Poszliśmy spać kolo godziny 5 a o 7 obudził nas wyżej wymieniony Denvi który pytał dlaczego tak długo śpimy… kiedy wszedł do namiotu i chciał się położyć na materacu skoczyłem jak oparzony totalnie rozwalając nasz tropik przez Kevina nazywany namiotem. Następny dzień upłynął pod znakiem kaca i niesamowitych fur. Zjechało się naprawdę dużo aut. Zarówno właściciele jak i samochody sprawiały, że impreza raczej była sympatycznym piknikiem. Bez napinek, bez ciśnień wszyscy bawili się razem (nawet gejzone z gejstyle oraz WW i raszta świata)

Nocna integracja niestety znowu przebiegła pod dyktando Draka co oznaczało kaca oraz wiaderko alkoholu na głowę. Konkursy rozgrywane cały dzień zajmowały czas a komentarze okolicznej gawiedzi bawiły nas jak nigdy…

W nocy doszło do tak komicznych akcji, że płakałem ze śmiechu, Daro przypikował niczym Małysz a Denvi mówił „nie bijcie mnie ja jestem suka Drak`a” Poncek17 miał taka fazę ze miąłem zakwasy ze śmiechu (Szymon został jego supervisorem) Dzieki Conradowi i Batistucie za nocna integracje razem z Loco ;)

Niestety organizatorzy dołączyli do nocnych wygłupów ;) i bawili się razem z nami (dorośli ludzie a wszyscy zachowywali się jak 12 laki) Ludvik tańczył brakedance na betonie, Loniek (zwany potem łoniak) stawał na głowie na kubku i udawał jednorożca.

Na następny dzień zamarzliśmy jeszcze bardziej (a może byliśmy po prostu mniej pijani i dlatego było nam zimniej). W słońcu ogrzaliśmy się trochę i wyruszaliśmy na poszukiwanie jedzenie.

Potem po wręczeniu nagród zwineliśmy manele, foliowaliśmy „CZłOWIEK Z BLIZNĄ” i ruszyliśmy w stronę domu. Razem z Kyfym (twój golf to masakra) i chłopakami z mk2 (dajecie rade panowie !) dotarliśmy na Śląsk gdzie nastąpiło rozstanie.

Z tego miejsca podsumowanie:
1. zlot genialny (dawno nie byłem na tak dobrze zorganizowanym (porządek spokój poza chamstwem które cały czas krzyczało „sylwuś daj mu !!!”)
2. plakietki z nikami świetny pomysł (moja zajmuje teraz miejsce obok biletu z See2008)
3.Świetni ludzie (głównie przez selekcje) zero bydła (oprocz wspomnianego „sylwuś daj mu!!”)
4. Bardzo fajne miejsce
5.Fajne prezentacje (porównania itd.)
6.W przyszłym roku jestem na 100% o ile dostane zaproszenie

PS. SYLWUŚ DAJ MU !!!!!!!!

PS.2 zdjęcia za pare godzin

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Auto: Golf GLS 77' Automatic
Mioo Daj mu!!! i poka wreszcie fotki:)

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 41 z 45 [ 665 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] oraz 1 gość