Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 30 z 45 [ 665 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 45  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu:
PostWysłany: Nie 10 Sie, 2008 
vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

Witam!

Zlot uważam za bardzo udany. Miejscowość jak i ośrodek bardzo super!Organizacja fajna choć mogła by być zawsze lepsza :)hehe Co do samego zlotu widzę wiele zdań każde inne ja osobiście uważam że to jeden z najlepszych zlotów na jakich byłem w polsce i mam nadzieje że utrwali się na stałe w kalendarzu bo już teraz moge powiedzieć że warto będzie tam się znów pojawić. Różne też są opinie na temat poziomu pokazywanych aut co napewno daje po oczach to słabe wyeksponowanie co niektórych dla mnie podstawą jest ładnie wymyty i wyczyszczony samochód bo w końcu o to tu chodzi czystość! O ile lepiej wyglądają auta czyste i lśniące?! napewno zaglądając i widząc brudne dywany albo mega zacieki na szybach można nabrać lekkiego niesmaku.. Wykonanie aut na dobrym poziomie dużo było dobrze zrobionych aut jak wiadomo i takim zdarzają się niedociągnięcia w końcu dużo z nich jeździ na codzień po drogach i nie zawsze jest czas i pieniądze na to...mądrze ktoś napisał że w zagranicznych Vw-ejach też można znaleźć wady w końcu to tylko auta. Wg mnie warte zobaczenia na żywo są napewno Mk2 Bestii ( za to że wkłada serce w ta dwójkę) golf Speeda(skórka od Rysia wymiata hehe), czerwone GTi squoki(nowy nabytek!) fajne czarne corrado(ale środek lepszy w czerwonym sąsiada:P) dwa czarne passaty w tym jeden na bbs GT!(bliźniaki?:)) dużo fajnych jedynek, orginalnych VR6 jak i vento.. paru aut wg mnie zabrakło np.Corrado JOJO bo on napewno jest godny uwagi:)
Co mi się nie podobało? W klasie POLO wydaje mi się że białe POLO 9N chłopaka z Wągrowca zostało pokrzywdzone wg mnie 1 miejsce! a niebieskie Princessy zdecydowanie 3!!co do Klasy MkIV nie chcąc nikogo obrażać 1 Miejsce golf na RH ZW3 z mega zniszczonym środkiem w dodatku lakierem słabym to by było dla niego dobre określenie..Mk4 Leszka chyba pogubiło styl z roku na rok przybywa tam coraz więcej nie potrzebnych wg. mnie gadgetów;/ widziałem w miejsca tych dwóch aut ładne czarne mk4 z pierwszej części placu lub choćby mk4 Tomka od nas ze Style. To chyba tyle! moge powiedzieć że kultura zlotu wspaniała ludzie mili mają pojęcie co i jak !Do tego wieczorne picie!z nie sympatycznych rzeczy jedynie mały incydencik gdzie pan od czerwonego POLO na rolkach znudził się jazda w kółko zdjął rolki i poniosło go troche latał na ręcznym i kurzył na auta uczestników ale po chwili się uspokoił :) ZLOT TEN NAPEWNO MOZNA NAZWAC JEDNYM Z NAJLEPSZYCH W POLSCE PONIEWAż NIE JEST TO VW MANIA KTÓRA Z ROKU NA ROK PRZYPOMINA BARDZIEJ SUNRISE CZY ZLOT DRESÓW KTÓRZY SZALEJĄ PO ALKOHOLU!

Temat postu:
VW Master
VW Master

Gadu-Gadu: 0
Auto: Golf III gt
swap na 1,8 turbo ...
widząc po fotkach i opiniach że zlot baaaardzo udany, ja niestety nie mogłem sie pojawić ( siła wyższa ) ale już żałuje może za rok
pozdro

Temat postu:
vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

Wielki szacun dla organizatorów. Impreza naprawdę na wysokim poziomie, co prawda byłem chwilę, bo mój klamot z rozwalonymi drzwiami za bardzo nie nadawał się do wystawienia więc zrobiłem fotki i wróciłem do domu Image
Liczę na kolejną taką impreze w przyszłym roku Image

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Temat postu:
VW Master
VW Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1828627
Tlen: jaqbchoppers
Auto: vw golf Mk3 GTI 20 jahre, integra DB7, rower
po zdjeciach i opiniiach widac ze super zlot :D , to dobry prognostyk na przyszlosc, sporo dobrych samochodow, z fot widzialem ze tylko lacznie DWA caddy byly na ewencie, w tym jedno uwalone jak sw. ziemia i to chyba dlatego nikt nie chcial robic wiecej fot brudasa ;)

white caddy & mk1 viewtopic.php?f=98&t=18557

CADDY juz jezdzi !!!!!!!! LANS BY WHITE COLOR....sprzedane :l
 Profil    1828627 jaqbchoppers

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Auto: Golf I GTI 1.8 8V,Golf I Cabrio ,Bora V5
sa foty i brudasa he he ale pózniej musimy sie jeszcze ogarnac po tym wszystkim

Temat postu:
VW Zone member
VW Zone member
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 8205732
Auto: mk1 GTI & passat b5 VR5
Panowie dziekujemy za krytyke bo to wlasnie ona pozwoli nam dopracowac wiele spraw na przyszly rok...
ja juz nie beede wymienial wszystkich, ktorzy w jaki kolwiek sposob przyczynili sie do organizacji eventu, ale jeszcze raz z calego serca im podziekuje i mam nasdzieje, ze bedzie Tworzyc ta impreze Razem rowniez za rok...
co do innych Vagow byly zaproszeone 3-4seaty i 2 skody, ale ze zadne z tych aut nie dojechalo to nie nasz wina...
ogolnie na impreze wjechalo 98 aut, nie liczac aut sponsorkich, wiec mysle, ze nie najgorzej...
co do jakosci aut to spokojnie mysle, ze z roku na rok bedzie coraz lepsza i nastepnym razem pomozcie szukac fajnych VAgow i podsylajcie jakiies namiary, fotki, my sie naprawde sporo naszukalismy...

Profil    8205732

Temat postu:
VW Zone Mod
VW Zone Mod
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 4722144
Auto: Felicita i B3 US
a tak chciałbym dodać że fajnie było osobiście poznać ludzi z klimatu :) zabawa musii być

Image
 Profil    4722144

Temat postu:
VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

ja z niecierpliwoscia czekam na pierwszy fotoreportarz Lońka i Mioo
Tak jak loko wspomniał, najwieksza frajda na takich zlotach jest poznawanie nowych ludzi z klimatu

prawdziwe caddy skonczyło sie na mk1

Temat postu:
VW Master
VW Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 8633883
Auto: Golf mk4
Śmieszą mnie wypowiedzi niektórych osób, że słabe auta, że to, że tamto. To był pierwszy, ale na pewno nie ostatni taki zlot, który zawsze czegoś uczy. Organizatorzy odwalili kawał dobrej roboty. Ci którzy śmieją się z aut zaproszonych - zróbcie sami swoje auta i pokażcie je - z miłą chęcią je zobaczę i ocenię... Cieszę się, że mogłem choć trochę pomóc chłopakom z wolfsgruppe. Było kapitalnie - świetna muza, świetna atmosfera, kultura i świetna ekipa - wolfsgruppe, Pszendza, który jak zawsze rozwalał mnie tekstami :) Devil, który w sobotni wieczór opowiadał mi i Zbifowi historie jakich mało (płakaliśmy ze śmiechu), Classic, spoko koleś, który powalił mnie na kolana swoją jedynką, ale jego projekt jest na prawdę adekwatny do tego, co zrobił w swoim mk1 i wiele jeszcze innych osób, które by można długo wymieniać. Cieszy mnie fakt, iż nie musiałem oglądać ulepów jak na VW Manii! Jeszcze raz wielkie dzięki za wszystko! Pozdro dla tych, których miałem okazję poznać. Do zobaczenia na kolejnych zlotach :) PS. Golfy mk1 jak zawsze wymiatały na maxa - tak trzymać - mk1 rulezzzzzzzz

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Auto: golf mk2
Bardzo się cieszę, że mogłem choć trochę przyłożyć ręki do organizacji VAG Event :) tak jak Squoka chciałem podziękować wszystkim osobom, dzięki którym udało się zrealizować to przedsiewzięcie. Pokłony dla ekipy Wolfsgruppe, Kaśki, Patryka i innych!

Każda opinia czy sugestia na temat eventu zostanie przez nas na pewno wzięta pod uwagę, wszystko po to, by w przyszłym roku było jeszcze lepiej.

Co do kontrowersji przy wynikach Show&Shine, pamiętajmy, nie sposób wszystkim dogodzić, żeby każdy wyjechał z pucharem za 1 miejsce...

Jeśli chodzi o niedopracowane auta, niektórzy może mojego mk2 mają na myśli, który sobie w rządku skromnie stał, to że jako jeden z ekipy obsługującej event wjechałem na teren nie znaczy na przykład, że autko było wystawione do S'n'S...

[ Dodano: Nie 10 Sie, 2008 ]
Dobrze było poznać tych wszystkich ludzi, pogadać, pośmiać się, wypić jakieś %, to się liczy, ludzie przede wszystkim :)

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Auto: vw/audi
Jacek. napisał(a):
że słabe auta

tego chyba nikt tutaj nie napisał.

Lucius Snow napisał(a):
znaczy na przykład, że autko było wystawione do S'n'S...

nikt chyba nie pisał o konkursie S&S tylko ogółem o autach na placu.

wiem że jako pierwszy napisałem o tych niedoróbkach i różnie to niektórzy interpretują więc żeby było jasne.nie chodzi mi o niedoróbki typu ryski na lakierze,zerwana nitka na skórze czy jak ktoś w temacie o manii pokazał rdze na mocowaniu aku,tylko o duże ogniska korozji,odpadujacy szpachel,auta z cytryną na lakierze itp. i nie mam o to pretensji to organizatorów.

transfer się polepszył więc nadzieja że kilka fot ode mnie bedzie

[ Dodano: Nie 10 Sie, 2008 ]
Speed napisał(a):
lepiej zacznijcie zwracać uwage na to co już jest w nich zrobione.

zwracałem.oglądam sobie pewne bardzo fajne mkIII front extra,środek też,kółka wygłaskane ide do tyłu i co widzę??odłażący szpachel i to nie gdzieś z boku ale na środku klapy.i właśnie to utkwiło mi najbardziej w pamięci.

Temat postu:
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Auto: A8, V8, S6, T4
dawid018 Coś mi sie wydaje że już dla zasady sie czepiasz i nakręcasz jakaś bezsensowną dyskusje.
Odwiedziłem sporo zlotów w polsce (pierwsza VWmania w 2000r), za granicą (pierwsze vwblasen w 2002) i naprawde to był pierwszy polski zlot po którym moge powiedzieć że warto było jechać i że na 100% w przyszłym roku przyjade. Jeśli rażą cie niedoróbki w niektórych autach to pojedź na manie to dopiero zobaczysz różnice.
Ja byłem pooglądać auta i spotkać sie z ziomami a nie żeby wytykać cokolwiek zwłaszcza na forum

Lookaz mało było sklepów w żerkowie ?? Ja nie miałem problemów z kupnem czegokolwiek.

Temat postu:
VW Master
VW Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 8633883
Auto: Golf mk4
dawid018 napisał(a):
tego chyba nikt tutaj nie napisał.
Nie czepiaj się słów! A to, że niektóre auta były niedopracowane tzn. szpachel, cytryna itp. itd. to normalka, bo albo blacharz i lakiernik się nie spisali tak jak powinni, albo właściciele "przereklamowali" swoje auta w projektach. Najważniejsze, że impreza sie udała. Jeszcze raz gratuluje!

Ostatnio edytowany przez Jacek., Nie 10 Sie, 2008, edytowano w sumie 1 raz

Temat postu:
VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Auto: VW Golf mk1 1.6 EG 2xWeber
wrocilem
impreza mega,gratki dla organizatorow

milo bylo wszystkich poznac

dawid018,przestan juz sie czepiac bo to sie robi nudne juz

prawda jest taka ze do kazdego auta na tym zlocie mozna sie bylo przyczepic,ale po co

Temat postu:
VW Zone Mod
VW Zone Mod
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 4722144
Auto: Felicita i B3 US
Classic napisał(a):
wrocilem
impreza mega,gratki dla organizatorow

milo bylo wszystkich poznac

dawid018,przestan juz sie czepiac bo to sie robi nudne juz

prawda jest taka ze do kazdego auta na tym zlocie mozna sie bylo przyczepic,ale po co

noooo nigdy bym nie przyjechał takim słabym mkI ;p

Image
 Profil    4722144

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 30 z 45 [ 665 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 45  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości