Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 29 z 45 [ 665 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 45  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu:
PostWysłany: Nie 10 Sie, 2008 
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: vw/audi
-mackoostry- napisał(a):
nie wiem czego sie spodziewaliscie

tego:

..."wyłącznie najlepiej stuningowanych aut z grupy VAG (VW, Audi, Skoda, Seat, Porsche,…) z całego kraju w jednym miejscu"...

-mackoostry- napisał(a):
rodzynków w niej 1 szt - Bestia mk.2

i tu sie mylisz

-mackoostry- napisał(a):
Ciekawi mnie czy piszący bzdety o niedopracowanych samochodach sami maja cacy autka

ja nie.teraz jeżdżę serią.

-mackoostry-, czytamy ze zrozumieniem.mi nie chodziło o to że gdzieś tam jest rysa czy coś.ale parchy wyłażące spod nakładek, boble na drzwiach, popękane chromy w zderzakach no to to chyba nie jest to co auto na wysokim poziomie powinno mieć.w brew pozorom nie wystarczy tylko felga i niski zawias

Temat postu:
VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

mnie tam sie podobało :super:
sorry za moje brudne auto ;)
pare vwejów brakowało(np.mk1 daVWida) ale jak dla mnie tu pokazały sie najlepsze volkswageny w kraju.

dawać fotki yupii

prawdziwe caddy skonczyło sie na mk1

Temat postu:
VW Zone Mod
VW Zone Mod
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 4722144
Auto: Felicita i B3 US
własnie wrocilem..... i ja moge powiedziec tyle impreza na poziomie auta były ciekawe z tego co wiem z niemeic nie dotarli ludzie bo zatrzymały ich siły wyzsze...... a krytyke wdize od osób ktore były na zlocie prez chwile ....... atmosfera na zlocie była bardzo ciepła, rodzinna kazdy z kazdym mogł pogadac na spookojnie nie było bałaganu , atrakcje , konkursy, wszystko na plus poza kilkoma rzeczami ale to są detale ...... Auta jak auta były fajne ja sie nei zawiodłem bo wiem ze czesc po prostu nie dojechała albo nie była zainteresowana taką imprezą............. staram sie wypoweidziec obiektywnie bo nei byłem tam swoim autem :)

Image
 Profil    4722144

Temat postu:
VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

fakt, brakowało troche innych vagów ale to pierwsza impreza.

prawdziwe caddy skonczyło sie na mk1

Temat postu:
VW Master
VW Master
Awatar użytkownika

Auto: VW GOLF 4 GTI TDI AHF
jak dla mnie to były same naprawde cieszace oko autka :)
tak jak napisał dawid018 ze wiekszosc autek jest w codziennym uzytku wiec nie sposob chronic przed jakimi kolwiek czynnikami wpływajacymy na wyglada

organizacja było 10/10 nic dodac nic ując

moja foto relacja z soboty
trasa Kalisz - żerków
ImageImage
ImageImage
ImageImage
Zerków parking
ImageImage
Image
:)
ImageImage
ImageImage
ImageImage ImageImage ImageImage ImageImage ImageImage ImageImage ImageImage ImageImage
ImageImage
ImageImage ImageImage ImageImage ImageImage ImageImage ImageImage ImageImage ImageImage ImageImage ImageImage Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Image
Image Image Image Image [/list]

Ostatnio edytowany przez Reliw, Nie 10 Sie, 2008, edytowano w sumie 1 raz

OPIS

Temat postu:
VW User
VW User
Awatar użytkownika

Auto: Corras
dawid018 napisał(a):
tego:

..."wyłącznie najlepiej stuningowanych aut z grupy VAG (VW, Audi, Skoda, Seat, Porsche,…) z całego kraju w jednym miejscu"...

To tak samo jakbym powiedzial ci przyjedz dzisiaj do mnie dam ci worek złota zeby zrobic zlot trzeba tych najlepszych i tych troche gorszych bo nie wiem czy tak jak w moim przypadku tłuk bys sie 400km w jedna strone zeby zobaczyc 5 samochodów ?

Z gory bylo wiadomo ze chodzi tu o zlot DLA łADNYCH VAG-ów organizatorzy chcieli ominac POKEMONY i FABRYKE i pokazac ładne i najlepsze w jednym miejscu....

Dla mnie to im sie udało... Organizacja 10/10

GADZETY.... smycze bardzo fajne kazemu sie podobaly i nie jeden pasazer by takak chcial miec tylko WLEPY na zewnatrz .... bardzo nie praktyczne zmyje je odrazu cisnienie....

Pogoda Angielska ale nie padało wiec GTI :ok:

Miało obyc sie bez CHAMSTWA ... ale byl DjBros :< i ciagle bylo Sylwek DAJ MU heheehhe niee

Dla mnie impreza 1 klasa dozobaczenia za rok...

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Auto: Golf GLS 77' Automatic
w domku. Tak czytam sobie... Niedociągnięcia w samochodach? lepiej zacznijcie zwracać uwage na to co już jest w nich zrobione. Bo o niedociągnięciach najlepiej wie sam właściciel(zawsze jest jeszcze mnóstwo rzeczy ktorych okiem nie widać). po za tym zawsze się znajdzie ktoś co chce coś o kimś złego napisać, a najwięcej mówią ci co wogóle po zlotach nie jeżdzą, za granicą pewnie jeszcze nie byli a jak zaproszenia nie dostali na event 'koło domu' to teraz będą sikać do fontanny.

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Auto: vw/audi
-mackoostry-, zebyśmy się dobrze zrozumieli.nie mam pretensji do organizatorów.zorganizowali,zaprosili starali się jak mogli wiec ok.

-mackoostry- napisał(a):
5 samochodów

na tym zlocie dla mnie było wiecej niż 5 aut które w/g mnie były bardzo dobrze zrobione i trzymały poziom.

chodzi mi o samokrytykę niektórych właścicieli aut.jeżeli ja bym dostał takie zaproszenie a miesiąc przed tak poważną imprezą pękał by mi szpachel czy wyłaziła rdza to starał bym się to usunąć.jeśli by się nie udało to albo nie przyjechał bym wogóle(oddał bym zapro komuś innemu) lub ugadał się z organizatorami że przyjeżdżam, autem nie wjeżdżam ale chce zostać z ekipom na noc.myślę że se strony organizatorów nie było by z tym problemów.

cocoloco napisał(a):
krytyke wdize od osób ktore były na zlocie prez chwile

dokładnie bylem niecałe 2,5 godziny.z tym że tak jak pisałem wcześniej nie krytykuje [b]organizacji i organizatorów[/b]

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Poncjuszek Piłat :)
Image

Temat postu:
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

chyba nie wszyscy potrafia przyjmowac krytyke na klate z godnoscia. po to wystawiliscie tam auta zeby mozna je poogladac i ocenic. nikt nie czepia sie kompleksowo zrobionych aut w ktorych sa malutkie pierdolki do poprawienia. ale sa sprawy (ktorych nie bede wymienial), o ktorych tak jak Speed napisal wlasciciele aut bardzo dobrze wiedza a i tak nie poprawili tego przed tak prestizowym zlotem (jak na polskie warunki). mi moim pokemonem byloby wstyd wjechac, a byly auta w gorszym stanie i nikt sie ich nie wstydzil.
a jesli chodzi o event 'kolo domu' to ciesze sie ze mialem tak blisko i moglem zobaczyc kilka najladniejszych aut w PL w jednym miejscu.

Temat postu:
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1517437
Auto: Corrida
niema samochod bez skazy nawet jak nam sie wydaje ze jest idealny to podejdziesz do wlasciciela i powie ci co jeszcze chcialby poprawic :D impreza ciekawa ,gratuluje inicjatywy. jezeli moge cos podpowiedziec to zmiencie osobe zaopatrujaca was w naglosnienie. proba zrozumienia calego zdania byla rowna wysilkowi pudziana podczas spaceru farmera :) wiem wiem tanio wypozyczyliscie sprzet ale przez to impreza duzo traci na miodnosci. a reszta na plus kichy dobre obsluga uczciwa (zapomnialem reszty po godzinie przychodze 80pln grzecznie na mnie czekalo :P ) gratuluje pomyslu i odwagi. aaaa i nastepnym razem zaplaccie za jakaś lepszą pogode !!!! pozdrowionka :)

http://vwzone.pl/forum/viewtopic.php?t= ... ight=fuego
http://www.vwzone.pl/index.php?modul=uzytkownik&id=6927
Image
 Profil    1517437

Temat postu:
VW User
VW User
Awatar użytkownika

Co do nagłosnienia to niestety spłatało figla w trakcie trwania imprezy,wieczorem udało sie je naprawic i było juz lepiej.A pogoda hmmm tragedii nie bylo,ale prawda jest taka ze na to wpływu juz nie mamy.

Temat postu:
vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

Auto: MK6 2.0 TDI
Było tak jak przeczuwałem ;) EVENT na europejskim poziomie, klimat super, organizacja super, poziom aut - lepszego w Polsce nie można sobie wyobrazić, chociaż wierzę, że frekwencja może być jeszcze większa, zwłaszcza, jeśli nagłośni się VAG EVENT poza granicami naszego kraju :) Jestem pewien, że na wielu ekipach z Belgii, Holandii czy Anglii ta impreza zrobiłaby duże wrażenie - także wrzucać foty na zachodnie fora i za rok chce tu widzieć czołówkę Europy bo naprawdę nie ma się czego wstydzić! ;)

Pzdr

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Fuego napisał(a):
naglosnienie

coś tam się na poczatku popaliło w elektryce i było tak słychać jak było. Ogólnie fajnie ze udało się to wszystko jeszcze odpalić.

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 7698529
Auto: Fabia NJ MC MY17
Impreza jak widać na załączonych obrazkach na bardzo wysokim poziomie ook Niedociągnięcia w autach? Nic nie jest w życiu idealne, a już tym bardziej samochód... Zawsze może się za przeproszeniem coś wysrać po drodze i co wtedy? Umiejscowienie też mega jak dla mnie, tak więc mam czego żałować, że nie mogłem być tam z Wami :smutny: Gratulacje dla organizatorów, za pomysł i za wykonanie, mam cichą nadzieję że to pierwsza i NIE ostatnia impreza tego typu, żebym mógł nadrobić straty i pojawić się wśród Was :)

PozdróVWki ;)

2007: IST Jarocin-Kotlin, 4.Cult-Style Saisonauftakt, 12.Internationales VW Blasen - EuroSpeedway Lausitz
2008: 5.Cult-Style Saisonauftakt
2009: 2.Wolfsgruppe VAG Event
2010: 7.Cult-Style Saisonauftakt
 Profil    7698529

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 29 z 45 [ 665 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 45  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości