Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 28 z 45 [ 665 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 45  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu:
PostWysłany: Nie 10 Sie, 2008 
VW Zone Admin
VW Zone Admin
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1722539
Auto: T5 TDI ;) CLS CDI by H&R,
szkoda, ze bylem tak krótko... ale impreza bardzo fajna! bardzo dobrze oznakowane miejsce spotkania!

Profil    1722539

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: vw/audi
Bilu. napisał(a):
bardzo dobrze oznakowane miejsce spotkania!

tu się zgodzę.co do organizacji to jako zwiedzający wypowiadać się nie mogę bo byłem tylko 2 godziny.

ale niestety rozczarował mnie stan niektórych aut które na fotach wyglądają miód malina a w rzeczywistości maja straszne dużo niedoróbek itp.wiem wiem auta jeżdżą na co dzień.ale jeśli miała to być impreza prezentująca najlepsze auta w PL to moim zdaniem kilka aut było tam za dużo a kilka z mało,w co do niektórych to właściciele mogli sie bardziej postarać o przygotowanie auta na taką imprezę.
nie chce nikogo urazić ani obrazić.po prostu zwracam uwagę na takie szczegóły i tyle

nie wiem dlaczego ale nie było żadnej skody, seata i mało audi było(poza style poznan).nie ma takich aut na poziomie w pl czy te auta nie dotarły??

ogólnie podsumowując.impreza pewnie udana bo nikt nie płakał a wszyscy mieli uśmiechy na mordkach.auta na naprawdę wysokim poziomie można by policzyć na palcach(powiedzmy że 4-5 rąk),podobała mi się zmiana kół na czas,bardzo dobrze oznaczony dojazd na imprezę.wiem że to pierwsza taka impreza więc jakieś tam małe minusy się znajda.mam nadzieje że tym co napisałem nikogo nie uraziłem.

podejrzewam że w przyszłym roku tez ta impreza sie odbędzie więc mam 2 małe rady:dla organizatorów-- dokładniejsza selekcja
dla niektórych wystawiających -- bardziej się przyłóżcie do przygotowania auta na tą imprezę.

tyle ode mnie piwko piwko

foto dam jak sie zgra wszystko na fotosika

Temat postu:
VW Master
VW Master
Awatar użytkownika

mam identyczne zdanie jak dawid.naprawde nie wszystkie auta były piekne.na takiej imprezie powinny tak lsnic ze cieżko by było na nie spojrzec,a tu przyszcze,wgnioty,szpachle itd.niechce również nikogo obrazić.myslałem ze dlatego niedostałem zaproszenia bo mam pryszcza na nadkolu :D

Temat postu:
VW Zone Mod
VW Zone Mod
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 4393273
Auto: Leon 5F ST FR
ja sie troche zdziwilem jak wszedlem do srodka... nie wiem, moze organizatorzy to tak wszystko naglosnili, ale wcale auta na kolana nie powalaly... niektore oczywiscie bo bylo kilka aut super dopracowanych. Ale bylo ich nie wiecej niz 10... Rozczarowaly mnie takie rzeczy jak malowanie jednego auta... pelno zaciekow, jakby walkiem pomalowane. Na innych popekane listwy szpachla... duzo by mowic. Wiem ze krytykuje sie latwo, ale w koncu mialy to byc najwieksze rodzyny z kraju i ...? poza? bo tylko 2 auta widzialem z DE... szkoda ze nie bylo zadnych seatow czy skód... bo wiem ze takie auta tez sa i kilka naprawde ladnych aut znam. Wypalic to wam chyba wypalilo... ale z ogloszeniem tego jako "najlepsza impreza w PL" bym sie wstrzymal... tym bardziej jako jeden z organizatorow... Do mnie sama idea spotkania nie przemawia, ale to juz inny temat do rozmow.

co do auta to ta dwojka dla mnie wygrala:

Image

Profil    4393273

Temat postu:
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 9731062
Auto: Fiat 125p
fredi88 napisał(a):
... szkoda ze nie bylo zadnych seatow czy skód... bo wiem ze takie auta tez sa i kilka naprawde ladnych aut znam.

No to dlaczego nie wysłałeś organizatorom namiarów na te autka. Przecież prosili w tym temacie o wysyłanie namiarów na auta.

Profil    9731062

Temat postu:
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

fredi88 napisał(a):

Tak samo duzo niedociagniec jak reszta aut (nie wszystko zloto co sie swieci)

Temat postu:
VW Zone Mod
VW Zone Mod
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 4393273
Auto: Leon 5F ST FR
VR6 napisał(a):
fredi88 napisał/a:

kazdy ma prawo do wlasnego zdania... :ok: a swiecidelka na mnie wrazenia akurat nie robia...

Profil    4393273

Temat postu:
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 3644946
Auto: Passat B5 FL, TDI 130 Ps (highline)
są gusta i gusciki ale wiadomo panowie o nich sie nie rozmawia,jednym sie podoba to a drugim tamto ja nawet sie spotkałem z opinią że na blasen w tym roku jeżeli chodzi o auta było lepiej niż w woerthersse coooo ,ja niestety nie dotarlem na vag treffen może za rok ale po fotach nie widze że była aż taka tregadia na niemeckich zlotach też zdarzją sie jakieś tam niedociągniecia i jest ok,POZDRAWIAM ORGANIZATORÓW VAG TREFEN :D

Rothenburg '10,II VAG Meeting Bielawa 15-16.05.2010,Underground Tuningtreffen Goerlitz'10,
Wolfsgruppe VAG EVENT III - 2-4 lipca 2010,LMS 10,CultOberfest 2010
Rothenburg '11,Wolfsgruppe VAG EVENT IV - 1-3 lipca 2011,LMS 11
Rothenburg '12,Underground Tuningtreffen Goerlitz'12,Wolfsgruppe VAG EVENT V -29-1 lipca 2012

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000595888991
 Profil    3644946

Temat postu:
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

z tego co przez te pare chwil widzialem to impreza byla bardzo udana i szacunek nalezy sie organizatorom. ale niektorym wlascicielom aut nie. majac ponad miesiac do imprezy mozna chociaz glupie wyprawki porobic jezeli kogos nie stac na pomalowanie calego auta. bo tak jak pare osob wspomnialo nie wszystkie samochody byly na najwyzszym poziomie. i to chyba nie wina organizatorow ze sprzedali zaproszenia ludziom, ktorzy nie maja za grosz samokrytyki. i to oni sami wystawili sie na posmiewisko przyjezdzajac podgnitymi i niedopracowanymi autami.
szacun dla tych, ktorzy wlozyli mase pracy w organizacje eventu i dla tych, ktorych cale auta lśniły a nie tylko same felgi.

Temat postu:
FAKIR
FAKIR
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 7752780
Auto: Golf mk2/audi diesel wagon
No i tu niestety musze sie zgodzić z przedmówcami,ze auta które tam były wcale nie były takie show & shine jak to na taka impreze powinno być,sam nie jestem lepszy bo przyjechalem swoja dwójka w której od 2-3 lat nic nierobilem oprócz zmiany felg,dlatego też nie wystartowałem w s&s i konkursie audio bo bylo mi troche wstyd,za odpryski,ryski itp rzeczy,może za rok już bede miał czym się pokazać :)

No i jeszcze słowo krytyki do Organizatorów :

P3emob pytałem się ekstra dzień wcześniej czy w piątek bedzie jakieś ciepłe jedzenie bo nie wiedziałem czy zabierać grilla ,niestety nie było także po skromnej przekąsce w poznaniu chodziłem cały wieczór głodny,i nie byłem sam,w sobote też troche trwało,az bedzie ten catering,w sumie sie nie doczekałem i pojechałem do domu ....

Profil    7752780 Lookazv6

Temat postu:
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

chyba najlepiej dopracowane auto na evencie

http://pl.youtube.com/user/foooosi

Temat postu:
VW User
VW User
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 5928812
Auto: Vw Garbus 68'
Byłem krótko ale impreza moim zdaniem bardzo udana :D
PozdraVWiam

Profil    5928812

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Auto: vw/audi
VR6 napisał(a):

może i niedociągnięcia są ale nie widziałem w tym aucie grama rdzy,lakier położony tak jak powinien być, polerka niemal że nienaganna.takie auto miło się ogląda i jest to auto na europejskim poziomie.a nie oglądasz auto wszystko ładnie pięknie ale w pewnym momencie pojawia się babol rdzy albo odłazi szpchel z miejscu na znaczek.

D1 RMK81 napisał(a):
POZDRAWIAM ORGANIZATORÓW VAG TREFEN

VAG EVENT :D

ale i tak najlepszy był tekst jakiegoś łepka.
jeden do drugiego mówi: Ty patrz Apsik sprzedał G60 i diesla wstawił niee

[ Dodano: Nie 10 Sie, 2008 ]
D1 RMK81 napisał(a):
,jednym sie podoba to a drugim tamto

auta były wszystkie ładne tyle tylko że impreza była po to żeby pokazać te naj. auto z pomalowanymi oponami czy wyłażącą rdzą z nakładek chyba nie jest naj w PL.przynajmniej dla mnie.

jeszce raz przypominam nie chce nikogo obrazić ani wywołać wojny na forum.

aaa bardzo podobały mi sie auta "z klimatem" tzn zielona jedynka z gratami na dachu,deska na lupo,czy graty przy derby no i caddy upaćkane w błocie :ok:

Temat postu:
VW User
VW User
Awatar użytkownika

Auto: Corras
Auta nie dopracowane przyjechaly hmm... jak dla mnie to jest POLSKA a rodzynków w niej 1 szt - Bestia mk.2 wiec czego wy sie spodziewaliscie ? Nawet Passat B5 Endrju ze Style Poznan na pierwszy rzut oka padasz na kolana a podchodzisz blizej na masce widac rysy po dotarciu szpachli a miedzy błotnikiem a maska przeswituje widok błotnik przykreconego czerwonymi srubami jeszcze w kolorze starego nadwozia...

NIE MA IDEAłÓW i nie wiem czego sie spodziewaliscie gdyby to mial byc Zlot tak jak bylo mowione SHOW & SZAJS to tylko z 10 samochodów było dopracowanych przynajmniej z zewnatrz w 100% ale wszystkiego nie da sie zrobic ...

Ciekawi mnie czy piszący bzdety o niedopracowanych samochodach sami maja cacy autka ..... na wszystko nie zawsze starczy czasu czasem sie cos nie uda nawet w najlepszych furach.... zeby byly same idealy to trzeba by oglosic taki zlot przynajmniej 2 lata wczesniej zeby kazdy go dopracowal chociaz w 90%...

KOLEDZY ZA DUZO FOTEK Z ZAGRANICZNYCH ZLOTOW SIE NAOGLADLISCIE UWIERZCIE TAM TEZ SIE JEST DO CZEGO PRZYCZEPIC TO JEST SAMOCHO NIE OBRAZEK ....

Pozdro ja nie zaluje a wy sobie mozecie :cfaniak:

Temat postu:
VW User
VW User
Awatar użytkownika

Dopiero dotarłam do domu,jestem mega zmeczona,ale i tez mega zadowolona.
Opinie beda jakie beda,robilismy taki zlot pierwszy raz nie musi sie kazdemu podobac było Brzezie i tez nie kazdy był zadowolony i tak sie kazdemu nie dogodzi,nie wazne.Dziekuje za przybycie wszystkim uczestnikom EVENTU,dziekuje za kulture jaka panowala na imprezie nalezy sie wszystkim duzy szacun.
A teraz cos o czym nikt nie wspomniał jeszcze czyli nasi sponsorzy.
Z tego miejsca chciała bym podziekowac ,na poczatek wszystkim firma które wzieły udział w tej imprezie Firmie Inter Cars za udzielone wsparcie ,za nagrody ktore mogilismy rozdac w konkursach i za wsparcie psychiczne w przygotowywaniu tej imprezy.Firmie Audiocomplex za cenne nagrody oraz pomoc w sedziowaniu samochodów.Firmie Pachura Motorsport za stoisko jakie przygotowali,za pokaz wymiany kół za nagrody oraz rowniez za wsparcie jakie od nich otrzymalismy przy organizacji.VW Polska za udostepnienie golfa V R32 za piekne smycze VW ktore mogl dostac kazdy uczestnik oraz Polo GTi ktore jezdziło na trolejach oraz dla Zbigniewa Szwagierczaka ktory tak dzielnie pomagał przy trolejach.Firmie ECUSOFT za kolejna cenna nagrode.Hurtowni BT ktora ubrała nas w koszulki z napisem ORGANIZATOR.Firmie Robert's Marketing za kolejne nagrody i udzielone wsparcie.Firmie Pawlicki serwis ogumienia za konkursy silowe i nagrody.Firmie Mapet tuning za udzielone wsparcie.Magazynowi VW TRENDS za nagrody oraz wsparcie i dziekuje mojemu ojcu rowniez za wsparcie finansowe.Mickiewiczowskiemu Centrum Turystycznemu za udostepnienie osrodka.Speed dla Ciebie rowniez podziekowania za wsparcie w przygotowaniu tej imprezy.
Dziekuje DJ EL KAMEL ktory dzielnie uprzyjemniał nam cały EVENT muzycznie.
LONIEK pokłony za wszystko co dla nas zrobiłes,za cudowne identyfikatory,oraz wsparcie w przygotowaniu papierkow.
SQUOKA jestes wielki,dzieki za ogarniecie zamieszania.
Na samym koncu,ale najwieksze podziekowania dla PRZEMA oraz wszystkich chłopakow i dziewczyn ktore pomagały za to ze pilnowaly i wspieraly nas wszystkich.
Jeszcze raz wszystkim serdecznie dziekuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnio edytowany przez KASKA, Nie 10 Sie, 2008, edytowano w sumie 1 raz

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 28 z 45 [ 665 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 45  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość