Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 36 z 38 [ 567 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu:
PostWysłany: Czw 07 Sie, 2008 
VW User
VW User
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: golf mk2 WOB 20v
ślepak napisał(a):
Obecnie ma caddy z silnikiem właśnie z MK3 co miał kiedyś po generalce

przepraszam bardzo ale ten motor to ja mam pod maska :P

Temat postu:
vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

krzychGTD napisał(a):
na zagranicznych spotach są to pojedyńcze przypadki

Kolega chyba bywa na zlotach milośników foteli bujanych, tam faktycznie nikt nie jeździ w nocy.

Temat postu:
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 3861995
Auto: C63-> AMGfahrer
Bajer napisał(a):
krzychGTD napisał(a):

Kolega chyba bywa na zlotach milośników foteli bujanych, tam faktycznie nikt nie jeździ w nocy.

musze sie troszke wtracic, ale w zeszlym roku na Blasen to po 23 jak odpalilismy auto ochrona na quadach zaraz byla u nas...

2008: Nowy Staw, Pleszew, VAGTreffen, VWMania, VAG Event
2009: SpeedMania, Mrowki, VWigwamy Pleszew, VAG Event, VW Mania, Mrówki vol. II, ESSEN Motor Show
2010: Nowy Staw, Worthersee Tour, Mrówki, VAG Event, VW Mania, Cultstyle.pl
2011: Nowy Staw, Majowka Cultstyle.pl, Mrówki, VAG Event, Pasłęk,VW Mania, M.I.V.W, Cultstyle.pl, STS Bydgoszcz,
2012: Worthersee Tour, OldschoolSuicideParty, VAG Event, Cultstyle, c.d.n.
 Profil    3861995

Temat postu:
VW User
VW User
Awatar użytkownika

Bajer napisał(a):
krzychGTD napisał(a):

nie zgodzę się Bajer z Tobą bo np. jak byłam na Edition 38 w UK to może 3 auta w nocy wariowały ( po 5 minut bo ochrona już była przy nich ) a tak był całkowity spokój nikt się nie pchał za kółko i ok. godziny 2 w nocy było ciszej niż u mnie w domu :)

Temat postu:
Admin of Vw Zone
Admin of Vw Zone
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 2356976
Auto: Cupra 4x4 ????
nagral ktos to wejscie drake bo ciekaw jestem?? ;p

Image
Było A3, Mk2,Mk3 TDI+, Mk3 20VT...
 Profil    2356976

Temat postu:
VW Master
VW Master

Gadu-Gadu: 556701
Auto: Audi TT quattro
MAR_K2004 napisał(a):
Route666 przesadziłeś z tymi oskarżeniami i oszczerstwami
1. kabin WC było x2 więcej niż rok temu, serwis również był x 2 częściej niż rok temu,
2. kwestia bezpieczeństwa- my nie możemy postawić przy każdym aucie ochrony!!!! nie oskarżaj organizatorów za brak zabezpieczenia jeżeli robiliśmy co możemy, a reszta tylko patrzyła i nie tępiła takiego zachowania. Sam usunąłem kilka aut które szalało ( nawet jak miały nr rej z b. daleka) ale co z tego!! nie możemy odpowiadać za brak kultury ludzi. Nasze reakcje były odpowiednie, tylko skala szaleństw była wieksza niż w Rusocinie- ale jedna osoba napewno to zapamięta dobrze, ponieważ miała okazję wyjechać w radiowozie i oprócz tego że straciła prawko to jeszcze pewnie będzie miała inne nieprzyjemności.
Niestety ale zawsze znajdą się osoby które nie znają umiaru.
3. z tą drogą to mocno przesadziłeś i poprostu mnie rozbawiłeś. w tym roku odwiedziliśmy kilka imprez w PL i nie tylko i nasze wnioski są inne- nie mamy się czego wstydzić ( oczywiście widzimy nasze błędy, nawet pytaliśmy różne osoby o opinie jak to wygląda w ich oczach i napewno poprawimy to co jest źle), a nawet wychodzimy przed szereg- jakie zloty zabezpieczają patrole z psami? ( chociaż wg mnie to nie jest powód do dumy- zwykły porządkowy powinien wystarczyć ale w PL mamy zbyt wielu kozaków), na jakim zlocie macie monitoring z nagryawniem 24h? to są zabezpieczenia jak na meczach podwyższonego ryzyka- dla mnie osobiście to jest przykre że tak musimy to zabezpieczać.
jeżeli znasz osoby które zrobią imprezę na 1200 aut i ponad 8 tys ludzi i będzie tak spokojnie jak na spotkaniu różańcowym to uwierz mi przyjedziemy jako pierwsi i będziemy się świetnie bawili, ponieważ VW MANIA dla nas to ciężka praca a nie świetna zabawa.
i z tą kasą to przesadziłeś- 50 PLN to TYLE KASY???? są zloty gdzie kasują tyle samo a o 20:00 gaśnie światło i bawisz sie sam.
może powinniśmy kasować 100 PLN i wtedy moglibyśmy postawić nie 26 kabin WC a 40, kontener prysznicowy nie na 5 prysznicy tylko 2x 10 prysznicy.

więcej obiektywizmu niż fantazji w stylu muszę coś napisać żeby zabłysnąć.

i nie stawiaj imprez masowych ze spotami na 50-100 aut gdzie musisz zrobić przedpłatę z tym co robią organizatorzy takich imprez jak nasza. My nie wiedzieliśmy ile osób przyjedzie.

DrAkE wielkie dzięki za uznanie, następnym razem odezwij się wcześniej to powiem Tobie co możemy Wam zaoferować jako grupie ( może spotkamy się na jakimś zlocie i oprzemy temat o bar??? ;)

ty zawsze masz jakis problem-napisalem swoj punkt widzenia oraz wlsne doswiadczenia,jak rowniez stwierdzilem,ze byla mega roznica na plus miedzy zeszlym a tym rokiem.Nie trawisz mnie po zeszlorocznych wypowiedziach,i ok,bo malo mnie interesujesz :ok: .Przyjmij krytyke,oraz podziekowania za organizacje,wyciagnij wnioski na nastepny rok,a bedzie ok.Jest 12 miesiecy na dyskusje oraz przygotowania,wiec chyba wystarczajaco czasu?Mysle,ze wprowadzenie zakazu jazdy po 22giejjest bardzo dobrym pomyslem,tylko ze w tym roku tez tak mialo byc,a kazdy mial to w posladach :lipa: .Mam nadzieje,ze to sie zmieni,i zycze Ci powodzenia.pozdrawiam ;)

viewtopic.php?t=20974
 Profil    556701 Route6610

Temat postu:
VW Master
VW Master
Awatar użytkownika

Auto: VW Corrado US R32 Kompressor
Fajnie, nie ma to jak najpierw nawrzucać komuś , a potem powiedzieć że to w dobrej wierze się zrobiło ałłłłł

Powiem tyle , bedziemy robic swoje, tak dobrze na ile się da to zrobić w naszym pieknym kraju. Na tą chwilę nie ma imprezy o tym charakterze która miałaby tyle atrakcji co nasza impreza.
Po tej Manii podtrzymuje swoje zdanie że problem takiej dużej imprezy leży w ludziach a nie w organizatorach - jako przykład podam ekipę ze Słupska - co rok są te same problemy - jezdzenie rozpadającymi sie parchami w 10 osób na aucie bez sensu - ale jak widac każdy chce zablysnąć na własny sposób - nie mam fajnegoo auta, to bede ( i tu zacytuje Czesia ) Zajebisty - będe jeżdził całą noc swoim gównem!

Następnym razem będziemy robić zdjęcia aut buraków z numerami rej. i publikowac na forach , niech sie jeden z drugim burak powstydzi przed tłumem.

Jest na to jeszcze jedno rozwiązanie moze zaczniemy pewnych rejestracji nie wpuszczac za bramę,np. całej ekipy z blachami GSL , pewnie będzie to krzywdzące dla niektórych , ale moze pozostałym zlotowiczom zapewni spokój.

VW Klub POLSKA #217
Moje CORRADO US V5

Temat postu:
VW Zone Admin
VW Zone Admin
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1722539
Auto: T5 TDI ;) CLS CDI by H&R,
THOMAS napisał(a):
a kto robil najwieksze owacje dla drakea jak odbieral puchary

hmm :-D

Profil    1722539

Temat postu:
vw PITUŚ
vw  PITUŚ

jacekGT, widocznie miał kilka vr6:P

Temat postu:
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Auto: wszystkie żony, ale czasem da pojeździć
krzychGTD napisał(a):
Co do jeżdżenia samochodami po terenie zlotu (wieczorem i w nocy), to faktycznie główną przeszkodą jest mentalność takich buraków... - na zagranicznych spotach są to pojedyńcze przypadki i ochrona może sobie z nimi łatwiej poradzić - należało by się zastanowić czy znajdzie się jakaś metoda mobilizacji ludzi do poprawnego zachowania.
Może na noc zamykać sektory

słusznie - tylko u nas, zaraz zbierze sie gromada kolegów z wioski takiego buraka i będzie afera, że przecież to teren zamknięty i jeździ powoli... a potem jego ziomki sie śmieją, że w nocy zabrał przez przypadek kogoś i ciągał przed autem. Jeżeli jest aprobata wśród nas, żeby gość jeździł po całym terenie zlotu i jeszcze oscentacyjnie pił piwko i gwiazdorzył (zielone mk1 na niemieckich), to... będzie bez zmian

a, że w DDRach nie dzieje sie tak ?
bo tam "polska kultura" nie jeździ, bo ich nie stać ?

PS
nie mam nic do ludzi z wiosek

Temat postu:
VW Master
VW Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 2343165
Auto: KR & CBBB & PG
ja wjechałem na manię ze wstydem że mam samochód nie umyty, prawie seryjny i wogóle zdefektowany w trasie :(( a tu szok.... po 750 kilosach stwierdziłem że nie jest ze mną źle a że wzrok badałem niedawno to mi sie uśmiech :D na twarzy pojawił - jak zobaczyłem co niektórzy wyprawiają ze swoimi pojazdami...i w jaki sposób je traktują ałłłłł ..
a tak wogóle to naoglądałem się mnóstwo pięknych zadbanych i poprzerabianych (czyt. stuningowanych) aut - oraz tych szybkich ]:-> , niezłej organizacji - na to co widziałem i fajowej miejscówki. tak czy inaczej cieszę się że tam byłem... gratulacje dla wszystkich "nagrodzonych: :D
co do alkocholu i jazdy - no comment no_coment

Profil    2343165

Temat postu:
VW User
VW User
Awatar użytkownika

świetny był jakiś koleś bodajże w czerwonej Cordobie ... Jechaliśmy autem z Oldim i Garczusiem, napruty koleś akurat nas mijał i wyskoczył z tekstem: "nigdy nie jeździmy po alkoholu panowie, beeeeeeeeek" - i pojechał. ałłłłł

Temat postu:
VW Zone Master
VW Zone Master

Auto: f**k this place
Czyki napisał(a):
świetny był jakiś koleś bodajże w czerwonej Cordobie ... Jechaliśmy autem z Oldim i Garczusiem, napruty koleś akurat nas mijał i wyskoczył z tekstem: "nigdy nie jeździmy po alkoholu panowie, beeeeeeeeek" - i pojechał. ałłłłł

to juz tzw. wyzszy stopien wtajemniczenia ;)

Temat postu:
vw PITUŚ
vw  PITUŚ

Luki, akurat w DDRach byłem i jakoś tego nie było jak na zlocie na mani( co prawda był to zlot o połowę mniejszy)...... Kwestia kultury itd pozostanie i Polska zawsze będzie za murzynami. I po takich zlotach nikt nie piszę na D forach że Polak zrobił to ...czy tamto...... Takie "ochłapy" po prostu robią trzodę i opinie na nie korzyść samego siebie w swoim "kochanym" kraju a nie poza jego granicami.

Tam też był regulamin i każdy go przestrzegał...nie tylko obcokrajowcy bo sie bali że będą musieli wracać tyle km do swojego kraju ale i ludzie z okolicznych miejscowości.Przykład??? Pan z rejestracja D odpalił auto o 7 rano i przegazował...zapakowano go do auta i do widzenia.......nie ma zmiłuj..... Ale u nas lepiej zrobić masówke....nikogo się nie wywali bo wiadomo jaka "wojna" by się zrobiła.... każdy do każdego by "skakał" z pięściami i po zlocie by było, wiec tak jak napisałem KULTURA I MENTALNOŚĆ nasza a zachodnich sąsiadów itd to dwa inne światy , wiec u nas na razie nie da rady inaczej a to przykre i CHORE

Temat postu:
VW Zone member
VW Zone member
Awatar użytkownika

ślepak napisał(a):
wiec tak jak napisałem KULTURA I MENTALNOŚĆ nasza a zachodnich sąsiadów itd to dwa inne światy , wiec u nas na razie nie da rady inaczej a to przykre i CHORE

zupelnie sie z tym niezgodze... w zeszlym roku na BLASEN byla taka trzoda w nocy ze bania mala... banda najebanych szwabow latala na pocketbikeach tak ze jedyne co mielismy ochote to ustawic sie na ich drodze z bejsbolem i lac po mordzie... ja z reguly mam duzo cierpliwosci, ale jedno auto od "przygazowki i laczka" ma do dzisiaj slady na lakierze, a w innym momencie jakis faszysta rzucil w nas butelka... narod narodem ale buraki sie wszedzie znajda. Co z tego ze w PL jakis debil jezdzi bez maski i robi przygazowki... jak na wyzej wspomnianym zlocie najwieksza popularnoscia cieszyly sie Crazy Cars i jazda po pijaku w nocy. Podobno na Bautzen tak nie bylo, ale nie bylem wiec nie wypowiadam sie.

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 36 z 38 [ 567 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości