Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 34 z 38 [ 567 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu:
PostWysłany: Wto 05 Sie, 2008 
VW Master
VW Master

Gadu-Gadu: 556701
Auto: Audi TT quattro
Dodam jeszcze, że zdziwiła mnie ta sprawa z największym dystansem pokonanym na zlot.
Jak można to potwierdzać tylko na podstawie dowodu osobistego (wygrał koleś z Madrytu).
Kolega Route (pozdro dla niego - mega koleś) przyjechał na zlot swoim Audi Coupe specjalnie z Anglii i co?

spox Krupi,odpuscilem sobie ta konkurencje,bo od poczatku mi to cuchnelo napinka :lipa: .Przyjezdzam na Manie dla ludzi,nie dla nagrod ;) .Na poczatek,co mi sie nie podobalo-tak jak mowil Lucius-matol w 2jce z 1.6,i jego koledzy matoly ze Slupska-jest mi glupio,bo ze Slupska pochodze,i nie wiedzialem,ze tyle tam cwokow :< ....Druga sprawa-zaplecze sanitarne.Organizatorzy ponownie dali posladow,a wydaje mi sie,ze toaleta to podstawa :/ .Trzecia sprawa i chyba najwiekszy brak szacunku ze strony organizatorow,dla uczestnikow-w sobotnia noc totalne olanie wlasnego regulaminu,oraz bezpieczenstwa uczestnikow.Cala noc pijana gowniarzeria ujezdzala sprzety :< .Dolaczylem do Lukasa i ekipy zabierajacej kluczyki,i wiecie co powiedzial jeden z organizatrorow?Ze mamy przestac sie udzielac spolecznie bann .Sorki,nie wiem kim jest ten czlowiek,ale pasuje do tarcia chrzanu,a nie do organizowania imprezy.Ja zaparkowalem wlasne auto na srodku drogi,aby zablokowac przejazd,i tak juz stalo :D .Tylko tu nie chodzi o wystawianie na ryzyko wlasnego auta,niestety :lipa: Sama impreza duzo lepsza niz rok temu,ale ciagle sa niedociagniecia.I tu moja prosba do organizatorow-panowie,wezcie sie do roboty,bo pieniadze bierzecie niezle,ale efekty marne,chociaz widac poprawe i gratuluje.Niestety dluga droga przed Wami.A jezeli nie mozecie podolac zadaniu,to zapewniam,ze znajda sie ludzie,ktorzy to zrobia.Czy wiecie,ze caly Trojmiejski Klub Audi zawinal oboz i pojechali nad jezioro sie bawic?Bardzo mnie to zabolalo,bo miedzy innymi dla tych ludzi jechalem 1800 kilometrow :lipa: .To tyle w wielkim skrocie z mojej strony.Pragne podziekowac Krupiemu za wspolne dysput :ok: y,Drake`owi za poczucie humoru :-D ,Lukasowi za wprowadzenie oplat,za robienie zdjec z moim autem :ok: ,i w ogole calej ekipie VW Zone,za to ze byla,za kulture osobista,za mega impreze i za styl.Kocham Was i dziekuje,ze byliscie.Chce tez przeprosic ludzi,ktorych nie pamietalem z zeszlego roku-bardzo mi glupio ałłłłł ,oraz ekipe Slaska,ze do Was nie dotarlem-zawsze malo czasu,oraz wszystkich tych,ktorych nie poznalem :/ .Mam nadzieje,ze za rok to naprawie.Jeszcze raz wielkie dzieki dla Was za super czas i impre-dla takich chwil warto jechac 3600km :ok: :ok: :ok:

p.s.
sorki,ze sie rozpisalem :cfaniak:

viewtopic.php?t=20974
 Profil    556701 Route6610

Temat postu:
VW Zone Master
VW Zone Master

Gadu-Gadu: 0
Auto: f**k this place
Route666 napisał(a):
Dodam jeszcze, że zdziwiła mnie ta sprawa z największym dystansem pokonanym na zlot.
Jak można to potwierdzać tylko na podstawie dowodu osobistego (wygrał koleś z Madrytu).
Kolega Route (pozdro dla niego - mega koleś) przyjechał na zlot swoim Audi Coupe specjalnie z Anglii i co?

nie przejmuj sie kolego ;) to kraj w ktorym daja polskie prawo jazdy na widok chinskiego prawa jazdy :-D

szacunek dla kolegi bo z pewnoscia nalezy do grona maniakow ktorzy wiedza po co sa zloty w Polsce :ok:

pozdrawiam!

Temat postu:
vw PITUŚ
vw  PITUŚ

Route666, elo ziomuś :Dz tym jeziorkiem co napisałeś to nic mi nie wiadomo bo jak wiesz zmywałem się szybciej bo jechałem do Grudziądza itd a wolałem jechać z sb na nd bo ruch mniejszy a poza tym te ćwoki :D Co do twojego przyjazdu to sam wiesz jak było :P mnie rozbroił lezący organizator na trawie czy "śpiący" "pijany" czy coś podczas wyścigów na 1\4 mili .leżał pod barierkami

Temat postu:
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Auto: wszystkie żony, ale czasem da pojeździć
ślepak napisał(a):
mnie rozbroił lezący organizator na trawie czy "śpiący" "pijany" czy coś podczas wyścigów na 1\4 mili .leżał pod barierkami

nie, nie, nie - on startował w konkursie na największą glebe

Temat postu:
vw PITUŚ
vw  PITUŚ

Ja tu czegos nie rozumiem...wiem, ze Kolega Route (Maciek) jest na forum spory czas... to jest moj pierwszy post tutaj... i szczerze, jestem lekko zaskoczony co napisala osoba Route666, ktora jak sie domyslam, Mackiem nie jest...

tak czy siak...zadnego jeziora nie yblo... kazdy z nas odjechal w inna strone i nie widzielismy sie pozniej... rowniez, nie wydaje mi sie, zeby Maciek gadal cos na Swoich

Temat postu:
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Auto: mk1 Cabrio 1.820VT, mk5 .:R32, T4 Multivan 2.5TDI++ do lawety :)
Lucius Snow napisał(a):
Na pewno każdy go pamięta, szare mk2 bez maski i tylnego zderzaka, kierowca w kapeluszu kowbojskim. Stoi, 1 bieg wbity, noga na sprzęgle, co chwila przegazówka. Spojrzeliśmy co ma w komorze, 1.6 benzynka...

na forum golfa o nim tez pisali ->

Guliver napisał(a):
adriana81 napisał(a):
Proponuje odrazu z Nicka Napisac Moze to pohamuje innych Nastepnym Razem :bajer:

Nick prosze bardzo MAJOR (GS 21881) chodz niewiem czy jest zarejstrowany na forum

a oto link do naszej klasy !! http://nasza-klasa.pl/profile/8230734

Temat postu:
VW Master
VW Master

Gadu-Gadu: 556701
Auto: Audi TT quattro
asior napisał(a):
Ja tu czegos nie rozumiem...wiem, ze Kolega Route (Maciek) jest na forum spory czas... to jest moj pierwszy post tutaj... i szczerze, jestem lekko zaskoczony co napisala osoba Route666, ktora jak sie domyslam, Mackiem nie jest...

tak czy siak...zadnego jeziora nie yblo... kazdy z nas odjechal w inna strone i nie widzielismy sie pozniej... rowniez, nie wydaje mi sie, zeby Maciek gadal cos na Swoich

Asiorek,spox,to ja pisalem,i podpisuje sie pod tym 4 lapami :ok: .Ekipa z 3City sie zawinela,uslyszalem wersje o jeziorku,i ok.Asiorek,pozdrowiska i w grudniu widzimy sie na melanzu jamajama

viewtopic.php?t=20974
 Profil    556701 Route6610

Temat postu:
PostWysłany: Śro 06 Sie, 2008 
vw PITUŚ
vw  PITUŚ

To kto taka plote puscil, bo ja tego nie kumam?

specjalnie jechalem w pt, bo Ty bedziesz miedzy innymi... po to sie z Toba umawialem... mowilem, ze do niedzieli nie zostaje, bo nie moge... za reszte nie odpowiadam, bo to kazdego osoibista sprawa... ale ja o jeziorze nic nie wiem... ciekaw jestem kto taka plote po prostu puscili tyle...

Temat postu:
vw PITUŚ
vw  PITUŚ

Route666, to do grudnia :P No ja też pierwsze co słyszę o tym jeziorze..... Szkoda że tak wyszło Maciek no ale do następnego i pewnie znów Cię przewiozę jak mi się klocki skończą :D:D

Temat postu:
VW Master
VW Master
Awatar użytkownika

vwbartus napisał(a):
raport w TVN turbo o VWMANI 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=rZ_-SKS6vgc

co to jest "zlot klubu vwmania"? :D - hehe - "dobry" reportaż :D

Route666 - co do pamiętania i niepamiętania to się chyba nikt nie obrazi :D - mnie np. chyba nie pamiętałeś :D z poprzedniej manii (wtedy byłem z mateo doką :D ) i jakoś żyję hehe :D

Temat postu:
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Zlocik jak najbardziej udany w porównaniu z tym co dzialo sie w ubiegłych latach ,swietny klimat dzieki dobrej ekipie :ok: No i mile wyroznienie w postaci pucharka w klasie mk III /Vento :-D Ps. nakrecil ktos jedyne w swoim rodzaju wejscie na scene pod nagrody pana Drake ?? :-D

Temat postu:
VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Auto: coupe
VW Mania 2008

Temat postu:
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 3861995
Auto: C63-> AMGfahrer
orzech napisał(a):
Ps. nakrecil ktos jedyne w swoim rodzaju wejscie na scene pod nagrody pana Drake ?? :-D

a moze ktos nagral Drake'a przemowe do mikrofonu?? :-D

2008: Nowy Staw, Pleszew, VAGTreffen, VWMania, VAG Event
2009: SpeedMania, Mrowki, VWigwamy Pleszew, VAG Event, VW Mania, Mrówki vol. II, ESSEN Motor Show
2010: Nowy Staw, Worthersee Tour, Mrówki, VAG Event, VW Mania, Cultstyle.pl
2011: Nowy Staw, Majowka Cultstyle.pl, Mrówki, VAG Event, Pasłęk,VW Mania, M.I.V.W, Cultstyle.pl, STS Bydgoszcz,
2012: Worthersee Tour, OldschoolSuicideParty, VAG Event, Cultstyle, c.d.n.
 Profil    3861995

Temat postu:
VW Master
VW Master
Awatar użytkownika

Auto: Golf 4
Drake operator światła ;P

Grzeniu a ty ludzi nie poznajesz :P a i bede miał dla CIEBIE dobry staff CAR AUDIO do auta.

Ostatnio edytowany przez rademal, Śro 06 Sie, 2008, edytowano w sumie 1 raz

Temat postu:
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 3861995
Auto: C63-> AMGfahrer
rademal, wiesz, w nocy słabo widzialem :P:P to przez Drake'a puchary!

2008: Nowy Staw, Pleszew, VAGTreffen, VWMania, VAG Event
2009: SpeedMania, Mrowki, VWigwamy Pleszew, VAG Event, VW Mania, Mrówki vol. II, ESSEN Motor Show
2010: Nowy Staw, Worthersee Tour, Mrówki, VAG Event, VW Mania, Cultstyle.pl
2011: Nowy Staw, Majowka Cultstyle.pl, Mrówki, VAG Event, Pasłęk,VW Mania, M.I.V.W, Cultstyle.pl, STS Bydgoszcz,
2012: Worthersee Tour, OldschoolSuicideParty, VAG Event, Cultstyle, c.d.n.
 Profil    3861995

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 34 z 38 [ 567 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości