Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!
[zlot] VWMANIA 2008
Moderator: saVWas
| Strona 34 z 38 [ 567 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 Następna |
| Leetveen | Temat postu: |
|||||
Rejestracja: Śro 02 Kwi, 2008 Posty: 856 Gadu-Gadu: 0 Auto: f**k this place |
|
|||||
|
|
||||||
| ślepak | Temat postu: |
|||||
|
|||||
|
|
||||||
| Luki | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Nie 23 Paź, 2005 Posty: 920 Skąd: PrG Gadu-Gadu: 0 Auto: wszystkie żony, ale czasem da pojeździć |
|
||||||
|
|
|||||||
| asior | Temat postu: |
|||||
|
|||||
|
|
||||||
| jeloniusz | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Nie 06 Lut, 2005 Posty: 1001 Skąd: Gdansk ( okolice ) Gadu-Gadu: 0 Auto: mk1 Cabrio 1.820VT, mk5 .:R32, T4 Multivan 2.5TDI++ do lawety :) |
|
||||||
|
|
|||||||
| Route666 | Temat postu: |
|||||
Rejestracja: Wto 18 Paź, 2005 Posty: 359 Skąd: Slupsk-Londyn Gadu-Gadu: 556701 Skype: Route6610 Auto: Audi TT quattro |
|
|||||
|
|
||||||
| asior | Temat postu: |
|||||
|
|||||
|
|
||||||
| ślepak | Temat postu: |
|||||
|
|||||
|
|
||||||
| krzychGTD | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Sob 09 Gru, 2006 Posty: 272 Skąd: CT - Piernikowo |
|
||||||
|
|
|||||||
| orzech | Temat postu: |
||||||
|
||||||
|
|
|||||||
| idgray | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Śro 29 Cze, 2005 Posty: 1707 Skąd: żdżary Gadu-Gadu: 0 Auto: coupe |
|
||||||
|
|
|||||||
| Grzeniu | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Wto 18 Lip, 2006 Posty: 970 Skąd: Starogard Gdanski Gadu-Gadu: 3861995 Auto: C63-> AMGfahrer |
|
||||||
|
|
|||||||
| rademal | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Sob 08 Sty, 2005 Posty: 208 Skąd: Chełmno Gadu-Gadu: 0 Auto: Golf 4 |
|
||||||
|
|
|||||||
| Grzeniu | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Wto 18 Lip, 2006 Posty: 970 Skąd: Starogard Gdanski Gadu-Gadu: 3861995 Auto: C63-> AMGfahrer |
|
||||||
|
|
|||||||
Kto jest na forum |
|---|
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości |
| Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum |

.Na poczatek,co mi sie nie podobalo-tak jak mowil Lucius-matol w 2jce z 1.6,i jego koledzy matoly ze Slupska-jest mi glupio,bo ze Slupska pochodze,i nie wiedzialem,ze tyle tam cwokow
....Druga sprawa-zaplecze sanitarne.Organizatorzy ponownie dali posladow,a wydaje mi sie,ze toaleta to podstawa
.Trzecia sprawa i chyba najwiekszy brak szacunku ze strony organizatorow,dla uczestnikow-w sobotnia noc totalne olanie wlasnego regulaminu,oraz bezpieczenstwa uczestnikow.Cala noc pijana gowniarzeria ujezdzala sprzety
.Sorki,nie wiem kim jest ten czlowiek,ale pasuje do tarcia chrzanu,a nie do organizowania imprezy.Ja zaparkowalem wlasne auto na srodku drogi,aby zablokowac przejazd,i tak juz stalo
.Tylko tu nie chodzi o wystawianie na ryzyko wlasnego auta,niestety
,Lukasowi za wprowadzenie oplat,za robienie zdjec z moim autem
,oraz ekipe Slaska,ze do Was nie dotarlem-zawsze malo czasu,oraz wszystkich tych,ktorych nie poznalem 

mnie rozbroił lezący organizator na trawie czy "śpiący" "pijany" czy coś podczas wyścigów na 1\4 mili .leżał pod barierkami