Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 30 z 38 [ 567 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 38  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu:
PostWysłany: Wto 05 Sie, 2008 
Uhonorowany Medalem
Uhonorowany Medalem
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1197028
Auto: Golf VI R36T
jak ja kocham nasza kochana polske... .... jak widze te komenatrze bo uszczelka nie taka albo podkladka przy akumulatorze to sie żygac chce... swiat sie zawalil niktorym widze pod nogami.... powiedzcie sobie prawde zadne auto nasze nie jest idealne... a akurat cabrio fryyty kojarze i wiele osob nie dojdzie do tego etapu nigdy!!
serioo nic tylko texty w stylu... pretensje do garbatego ze ma dzieci proste...
jak my mamy miec wpolsce cos.... jak tu tylko zawiść i zazdrość?? rece opadaja

nie bylem na manii ale dzieki takim komentom to wcale nie zaluje...juz pomijam jakies komentarze o glosowaniu na sns, bo widze tam byl znowu wyscig szczurow... jakies auto cos zdobylo, wiec jest wytykanie co jest w nim nie tak.... to jest jakies konkurs o zlote srajtki??
jedzcie moze na jakis zagraniczny zlot panowie... bo tak nigdy nie bedziemy mieli dobrych imprez,

K-SYSTEM Car Detailing - Korekty lakieru, powłoki ceramiczne oraz kwarcowe, renowacja tapicerek skórzanych, wyciąganie wgnieceń PDR, pranie i czyszczenie tapicerek materiałowych. Pracuje na najlepszych kosmetykach dostępnych na rynku: powłoki ochronne i hydrofobowe Gtechniq, kosmetyki Swissvax, Zymol, Gliptone itd. ZAPRASZAM! Sprawdź mnie : https://www.facebook.com/Ksystem1

Image
 Profil    1197028

Temat postu:
vw PITUŚ
vw  PITUŚ

Właśnie wróciłem z pola walki....czytam Wasze opinie, zarzuty i nie chce mi się wierzyć...chyba jest więcej krytyki niż pozytywnych opinii o VW MANI ( może jestem w błędzie ponieważ od kilku tygodni spaliśmy po kilka godzin na dobę żeby przygotować VW MANIE) i zastanawiam się dlaczego...
były słowa krytyki na temat starej miejscówki- po roku walki udało nam sie załatwić lotnisko i co??? źle bo stara miała klimat.
przez lata, jak wybierane było auto zlotu przez komisję, to zarzucano że puchary dajemy tylko członkom Stowarzyszenia VW... zmieniliśmy zasady i prawo wyboru auta zlotu daliśmy Wam- to przecież jest impreza dla Was i tym samym mogliście brać czynny udział wyborze auta- i tutaj zgodzę się z opiniami niektórych osób, że nie wszyscy są dojrzali i prawdobodobnie zasady zostaną zmienione- wrócimy do starej formuły komisji kilkuosobowej - dla nas lepiej- mniej roboty i kosztów.
na 10tą edycję VW MANI, ufundowaliśmy nagrodę Project Wolf i też źle...bo któś nie umie czytać ze zrozumieniem:
E. Warunki udziału w konkursie.

1. W konkursie mogą wziąć udział osoby, które:
a) W czasie trwania Konkursu zakupią wjazdówkę na imprezę wraz z kuponem upoważniającym do udziału w konkursie.
b) Są członkami Stowarzyszenia Volkswagen Golf GTI Klub Polska i mają opłacone składki członkowskie na 2008r. oraz posiadają kartę wjazdową VW MANIA 2008.

pkt b został dopisany, ponieważ niefortunnie sformułowany został pkt a, gdzie napisaliśmy że w losowaniu może brać udział osoba która WYKUPIłA wjazdówkę, czyli automatycznie wykluczyliśmy z losowania członków Stowarzyszenia- to chyba byłoby niesprawiedliwe prawda????
co do losowania, dostaliście gazetkę, gdzie był regulamin oraz plan imprezy. wypisując kupon konkursowy zaakceptowaliście regulamin i nie bardzo rozumiem po co takie komentarze??? jeżeli ktoś nie potrafi określić czasu jaki upłynął podczas wyczytywania zwycięzcy, to niech lepiej nie pisze bzdur.
reguły były jasno określone, trzykrotne wyczytanie! a prowadzący i tak dał dodatkową szansę i odliczył od 10 - 0.

jak czyta się takie opinie, to ręce opadają i człowiek zastanawia się co trzeba zrobić żeby każdy był zadowolony i świetnie się bawił.... na tą chwilę wyciągnąłem jeden wniosek- poprostu nie przejmować się i dalej robić swoje najlepiej jak tylko można- ilość aut jaka przyjechała na VW MANIE potwierdziła, że jest wielu fanów, którzy doceniają nasze starania i potrafią przyjechać kilkaset kilometrów, żeby miło spędzić czas ze znajomymi.

Na koniec chciałbym podziękować Wszystkim tym, którzy świetnie się bawili, potrafili zachować się kulturalnie nie niszcząc cudzej własności- dzięki Wam nie tracimy zapału i za kilka dni zaczniemy planować VW MANIE 2009!!!
w podziękowaniach, nie możemy pominąć tych którzy nam pomagali i zamiast bawić się musieli wysłuchiwać wiecznych malkontentów.
może przyjdzie taki czas, że i my usiądziemy kiedyś na zlocie i wspólnie pobawimy się do białego rana :ok:

Temat postu:
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 7366199
Auto: Golf mk3 otmar alt
fredi88 napisał(a):
vwbartus napisał(a):
A tu pan TOI TOI

ała thomasssss :D cos ty zrobil ze soba niee niee niee

po prostu grubooo sie bawilem z dobra ekipa hehe

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

MAR_K2004 napisał(a):
..chyba jest więcej krytyki niż pozytywnych opinii...

Napiszę tylko tyle:
Czy jedna 'kabina prysznicowa" (w której musiałem ręką trzymać słuchawkę i gdybym nie musiał, nie wszedłbym do niej w ogóle) na tyle ludzi to wystarczająco? Nie wiem jakie są przepisy sanitarne, ale to jakieś nieporozumienie. Może były jakieś inne, tylko obsługa wskazała tamtą.....
Tak samo przenośne toalety. Ich rozmieszczenie, a przede wszystkim ilość oraz stan, woła o pomstę do nieba.
Beczkowóz trochę ratował sytuację, ale dlaczego był na samym końcu lotniska (patrząc od sceny).
Do reszty nie mam zastrzeżeń, ale na przyszłość jeśli zostanie to poprawione, to impreza będzie już całkowicie super.

Temat postu:
VW Zone Admin
VW Zone Admin
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1722539
Auto: T5 TDI ;) CLS CDI by H&R,
Impreza naprawdę super, teren bardzo dobry! w Rusocinie było ciasno i wszędzie pod górkę... widać było że organizatorzy nie spali, jednego PANA... Passatem usunęli z terenu zlotu co mi się bardzo podobało! po prostu gość był nie odpowiedzialny, co do pryszniców... cale szczęście ze w ogóle coś było ;) po 2h chodzenia i witania się z prawie każdym... trochę opadłem z sił... ale naprawdę było bardzo dobrze!

Profil    1722539

Temat postu:
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 6587671
Auto: Zaawansowane zbieranie $$$
Pierwsza porcja fot ode mnie:
ImageImageImageImageImage
ImageImageImageImageImageImageImage
ImageImageImage
ImageImageImageImageImageImage
ImageImageImageImage

Ostatnio edytowany przez Bielin, Wto 05 Sie, 2008, edytowano w sumie 1 raz

Temat postu:
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1707774
Auto: Passat B5FL
text zlotu:
jakich chłop wlatuje w neidziele okolo 11 na meijsce zlotu gdzies 200m od bramy i leci do mnie i poncka .. i taki zdziwiony pyta:

"To co już giełda sie skończyła?!"

wymięklem :D

co do reszty.. sporo ludkow poznalem - fajnie sie pogadalo! z tymi co nei pogadalem sorki zbyt malo czasu :( z tymi co pilem pozdrawiam z tymi co nie doszlem wypic tez pozdrawiam :ała:

co do zlotu...

miejsce mi sie jak najbardziej podobalo...

organizacja typu wydzieleni sektorów alejki miejsce na poszczegolne rzeczy tez raczej ok no moze scena powinne byc blizej aut zeby siedzac przy autkach bylo slychac dobrze co sie dzieje...

konkurs LUPO no coz tez bym sie wkurzyl gdyby meni wylosowano bo bylem przy aucoe wtedy i nawet sie zatsanowilem jak to dobiec w 10 sek :D

ale jesli tak bylo w regulaminie to faktycznie organizator ma racje... akceptujesz regulamin i tyle jak w M1 sie wygra auto to tez nikt nie czeka na wygranego tylko nie ma go to sie losuje kolejnego

jedynym nieporozumieniem byl troche dla mnie S&S .. dlaczego to bylo w nocy!? kto oglada auta po ciemku?

to oddawanie kart wlascieileom tez nie do kocna przemysalne bo po 1 czesto nei stali przy autach po 2 nie bede sie prosil o jakies tam glosy...
mogla by byc lepiej jakas urna na glosy i by sie glosowalo na auto to juz lepiej ale to dla meni chyba jedyny minus... poza tym zlot mi sie podobal! szkoda ze mam tak daleko i polskie drogi i korki mnie zabijają!!! wyjazd o 3 w nocy i dojazd na 13 to porazka!

poza tym w dordze powrotnej strzeliła opona :( dobrze ze na 30km przed domem

pzdr dla wszystkich :D

pierwszy w PL sklep z AIR-ride !!
http://www.zawieszenia-SPORTOWE.pl
wszystko o zawieszeniach !!
 Profil    1707774

Temat postu:
VW Zone Admin
VW Zone Admin
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1722539
Auto: T5 TDI ;) CLS CDI by H&R,
klika fotek : http://rapidshare.com/files/134944088/t ... 2.zip.html

Profil    1722539

Temat postu:
VW User
VW User
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1920968
Auto: corrado 3,6 fsi
MAR_K2004 napisał(a):

co do losowania, dostaliście gazetkę, gdzie był regulamin oraz plan imprezy. wypisując kupon konkursowy zaakceptowaliście regulamin i nie bardzo rozumiem po co takie komentarze??? jeżeli ktoś nie potrafi określić czasu jaki upłynął podczas wyczytywania zwycięzcy, to niech lepiej nie pisze bzdur.
reguły były jasno określone, trzykrotne wyczytanie! a prowadzący i tak dał dodatkową szansę i odliczył od 10 - 0.

gdyby pod sceną stali wszyscy a ty stał byś na w środku albo przy końcu to i tak byś nie doszedł do sceny i tak!! paranoja, 3 czytania :super: trzeba użyć tylko wyobraźni.... <<:

Profil    1920968

Temat postu:
vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

danar napisał(a):
MAR_K2004 napisał(a):

gdyby pod sceną stali wszyscy a ty stał byś na w środku albo przy końcu to i tak byś nie doszedł do sceny i tak!! paranoja, 3 czytania :super: trzeba użyć tylko wyobraźni.... <<:

Gość który zostal wylosowany jako drugi też stal w środku tlumi i zdążyl po pierwszym wywolaniu........... to daje do myślenia.

Temat postu:
vw P.I.M.P.uś
vw P.I.M.P.uś
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 364477
Tlen: praks@tlen.pl
Auto: Corrsche vr6T
cieszy mnie tylko to ze matowy znalazl sie na kilku fotach :)

a auto odebralem wczoraj za postoj jedna noc zaplacilem 500zl :ała: do tego spedzilem na komisariacie jakas godzine bo nie mogli znalezc dokumentow... :<:
pismo do funduszu poslali ale jak przyjdzie powiedzieli mi ze wystarczy ze napisze wyjasnienie ze jst ciaglosc oc a umowa nie zostala wypowiedziana..

co do s'n's nie widzialem konkursu ale jestem zdania ze jak auto jest nie skonczone to jaki sens je wystawiac?? ałłłłł

Temat postu:
VW User
VW User
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 6651141
Auto: MK III
Praks napisał(a):

super jest ten correk w macie,zrobił wrażenie jamajama tylko coś tam na masce miał ,jakieś wybrzuszenie chyba .

Co do całej imprezy ,wiadomo,że zawsze ktoś bedzie miał jakieś ale.Jednak wchodząc na teren imprezy chyba każdy wie,że tym samym zaakceptował regulamin. Moim skromnym zdaniem całe przedsięwzięcie było przygotowane na bardzo wysokim poziomie , chociaż jak wiadomo wszyscy uczymy się na błędach.Sami organizatorzy zapewne wiedzą już co muszą poprawić w następnym roku. Myślę,że należą się ogromne podziękowania za wysiłek organizatorów włożony w pracę nad vwmanią 2008 jamajama . Było naprawdę piękna,życzliwa amosfera ,aż chce się wracać :):)

Profil    6651141

Temat postu:
vw P.I.M.P.uś
vw P.I.M.P.uś
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 364477
Tlen: praks@tlen.pl
Auto: Corrsche vr6T
paula napisał(a):
Praks napisał(a):

super jest ten correk w macie,zrobił wrażenie jamajama tylko coś tam na masce miał ,jakieś wybrzuszenie chyba .

silnik probowal uciec ;)

Temat postu:
vw PITUŚ
vw  PITUŚ

fajne fury :D fajne dziewczyny :D nic dodać nic ująć no i oczywiście paulinka :D

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 7066340
Auto: Golf Mk1
Byłem poprzednim razem w 2006r na manii i czesc aut zawiele sie nie zmieniła od tego czasu niektóre są naprawde niczego sobie i widac że nasza VW scena sie rozwija powoli ale do przodu :D
Było troche star treków ale poziom naszych ulepów jeszcze odbiega do tych "kozaków" ;) z niemiec wiec nie było az tak tragicznie ;)

pozdrawiam ekipe z manii i wszystkich których miałem przyjemność po raz pierwszy spotkać i pogadać

Profil    7066340

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 30 z 38 [ 567 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 38  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Majestic-12 [Bot] oraz 4 gości