Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 23 z 38 [ 567 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 38  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu:
PostWysłany: Nie 03 Sie, 2008 
VW Master
VW Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 8633883
Auto: Golf mk4
Byłem pierwszy raz i było tak sobie jeśli, chodzi o organizację, ochronę itp. Momentami to miałem już takie obrzydzenie co do niektórych samochodów, które wyglądały jak "idź stąd i nie wracaj". Niektórzy to mieli już kur.. takie ulepy, że szok w trampkach, mistrzostwo świata :) Ale jak zawsze atmosfera była zajefajna, dzięki kolegom z wolfsgruppe.com, Devilowi, Pszendzy, którego poznałem i jego tekstom niee a najlepsi byli mieszkańcy Olszynek i PSZCZÓłEK 22, których mijaliśmy błądząc godzinę po wsi ocierając miską po ich autostradach z kamienii :super: P

Ostatnio edytowany przez Jacek., Nie 03 Sie, 2008, edytowano w sumie 1 raz

Temat postu:
VW User
VW User
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 6651141
Auto: MK III
No to kilka fotek ode mnie :

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

PS. Loniek twoje derby tak sie spodobało koledze,że cały ranek w namiocie opowiadał mi,że jutro bedzie szukał ogłoszeń i już przedstawiał całą swoją wizję derby niee, także szykuje się konkrencja . Jak to auto może w głowie zawrócić ;)

Profil    6651141

Temat postu:
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 8766546
Auto: Mk I 1.6d
Audi A4 1.8
Jacek. napisał(a):
tak sobie jeśli, chodzi o organizację, ochronę itp
tez sie z Tobą zgadzam ale ogólnie bylo super 1 raz byłem na vwmani i napewno nie ostatni pozdro ;)

Temat postu:
VW Zone member
VW Zone member
Awatar użytkownika

sheriffg napisał(a):
loniek napisał/a:
razy sto

a widziałeś jakiś zlot bez ulepów, nie wiem co w tym takiego dziwnego

?? a czy ja napisalem ze cos w tym dziwnego? napisalem tylko ze "razy sto" jesli doslownie traktowac wypowiedz Mariana tzn.kilka ulepow - 2-3 razy 100 czyli np. 200 a spokojonie tyle to bym naliczyl z jednym dzialajacym polotwartym okiem :).

Temat postu:
VW Master
VW Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 4948916
Auto: Sportback
loniek napisał(a):
a czy ja napisalem ze cos w tym dziwnego? napisalem tylko ze "razy sto" jesli doslownie traktowac wypowiedz Mariana tzn.kilka ulepow - 2-3 razy 100 czyli np. 200 a spokojonie tyle to bym naliczyl z jednym dzialajacym polotwartym okiem

ok ale nie 90% bez przesady tak 50 bym dał pozatym można było podzielić ulepy - totalne ulepy - i śmietniki :D no i przekozaki

Temat postu:
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: polo. ABU. + polo. AER.
loniek napisał(a):
sheriffg napisał(a):
loniek napisał/a:
razy sto

a widziałeś jakiś zlot bez ulepów, nie wiem co w tym takiego dziwnego

?? a czy ja napisalem ze cos w tym dziwnego? napisalem tylko ze "razy sto" jesli doslownie traktowac wypowiedz Mariana tzn.kilka ulepow - 2-3 razy 100 czyli np. 200 a spokojonie tyle to bym naliczyl z jednym dzialajacym polotwartym okiem :).

ee tam.. wiadomo że było od cholery ulepów... piszac pare chciałem napisac troche dyplomatycznie

mój faworyt:

Image

Temat postu:
VW Master
VW Master
Awatar użytkownika

Auto: VW Corrado US R32 Kompressor
loniek napisał(a):
p3emob napisał(a):
s'n's wygrało czerwone g1 bajera z pomorza

albo ta blond panna co w srodku siedziala wygrala... zdarzaly sie zonki jak podobno kradziez glosow, ktos szybkim chwytem wytargal Frycie z cabrio glosy i trzeba bylo szukac... niektorzy zbierali tzw. glosy czyli karteczki po znajomych i pozniej wyniki byly takie jakie byly (chociaz znam tylko wynik ogolny i z mojej "klasy", ale widzialem co sie dzialo)

aaa i z mojej strony za duzo fot nie bedzie.. kumpel smigal z moim aparatem a ja siedzialem za sterami kamery, wiec jakis spokojny filmik moze uda mi sie sklecic.

ps. Z kim gadalem przy Derby, w takiej bialej polo z napisami cos tam chyba VW POLO SQUAD? albo cos takiego... o show n shine na Vagtreffen niech sie ujawni :).

Mała korekta :) - z bezpośredniego źródła.

S`n`S wygrała Mk1 Cabrio właśnie FRYTY !!!

Co do kradziezy karteczek - to nigdy bym nie przypuszczał że będzie dochodzić do takich kretynizmów - ale niestety tak było :( - na przyszły rok , chyba jednak będzie komisja, bo ludzie są jednak niepoważni - mimo że wydawało by się że są dorośli coooo

VW Klub POLSKA #217
Moje CORRADO US V5

Temat postu:
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Hafcik, przepraszam. takie info dostalismy na trasie.

2007:Kotlin,Cultstyle.de,Bautzen,Blasen,Brzezie
2008:Cultstyle.de,VWMania,VAG Event
2009:Cultstyle.de,VAG Event,MIVW
2010:Ult.Dubs,Cultstyle.de,Wsee,OSS,VAG Event,MIVW,Cultstyle.pl,Cultoberfest
2011:Ult.Dubs,Cultstyle.de,Wsee,VAG Event,MIVW,Cultstyle.pl,VW Fanatics,E38,WolfsgruppeBBQ
2012:VAG Event
2013:Cultstyle.de,OSS,VAG Event,DubIt
2014:Ult.Dubs,BBQ,WSee,XS Berlin,Rcsm,VAG Event,DubIt,BugShow Spa,MIVW,Airlift BBQ

Temat postu:
VW Master
VW Master
Awatar użytkownika

Auto: VW Corrado US R32 Kompressor
Spoko, własnie wszedłem na forum bezpośrednio z lotniska w PRG :) i od razu sprostuje info, aby przypadkeim nie było zarzutów o kolesiostwo :<:
Za jakiś czas zamieszcze wyniki Drake-a w wyscigach - należą mu się gratulacje za 3 miejsce w klasie 4x4 yupii , bo w pewnym momencie chyba stracił nadzieję na wygrana z Audi 100 2,2T :< -ale opłaciło się walczyć do końca !

PS. niezłe pobojowisko zostało. :/

VW Klub POLSKA #217
Moje CORRADO US V5

Temat postu:
vw P.I.M.P.uś
vw P.I.M.P.uś
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 364477
Tlen: praks@tlen.pl
Auto: Corrsche vr6T
i ja dotarlem...niestety dla mnei zlot byl bardzo sredni...bylem pierwszy raz i wiecej nie pojade przynajmniej nie na caly weekend...mozna wpasc na chwile zobaczyc fury i pojechac...organizacja srednia warunki tez itp...do tego sprawa z lupo...gdzie wylosowana zostala moja kolezanka i nei zdazyla dobiec...zabraklo moze minuty..jak przy scenie sie darla ze to ona wygrala to ja pani orchroniarz wyprosila...

ja z kolei wrocilem bez auta...zatrzymala mnei policja i sie okazalo ze w piatek wyszlo mi OC...auto na parking laweta i jutro po nie smigam :( do tego czysm sie zatrulem i umeiralem caly ranek...

stylez poznan i culstyle pozamiatali jka dla mnei jesli chodzi o fury...no ale od nas z ekipy tez zdobyl puchar mlody fioletowe corrado z deska :)

[ Dodano: Nie 03 Sie, 2008 ]
p.s. ale zaskoczyla mnie pozytywna reakcja ludiz na matowego ;)

Profil    364477 praks@tlen.pl/" target="_blank"><!-- e --><a href=praks@tlen.pl" src="http://status.tlen.pl/?u=praks@tlen.pl&t=1" border="0" /> prakscorrado

Temat postu:
vw PITUŚ
vw  PITUŚ

jak wracalismy widzielismy jak cie trzymali,w tym samym momencie naszego kumpla z mk I bialej ten sam pan policjant zatrzymal za brak swiatel, ale obeszlo sie bez mandatu.

Temat postu:
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Auto: polo. ABU. + polo. AER.
Praks napisał(a):
...do tego sprawa z lupo...gdzie wylosowana zostala moja kolezanka i nei zdazyla dobiec...zabraklo moze minuty..jak przy scenie sie darla ze to ona wygrala to ja pani orchroniarz wyprosila...

to fakt czas od momentu pierwszego wywałania nazwiska do konca odliczania to jakieś max 30 sekund, w tym czasie "ktoś" miał sie pojawic na scenie...... nie było zadnych wejśc przez te barierki.... no fakt każdy mógł sobie przeskoczyć, a gdyby trafiło na osobe niepełnospraną ?? albo poruszajaca sie na wózku??
dla mnie ten element konkursu to skandal

Temat postu:
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Auto: Only1
Ja także w domku :D

Byłem pierwszy raz i ogólnie mi się podobało głownie za sprawą kolegów z wolfsgruppe.com, wielkie dzięki głównie dla skrypol'a

Postaram się częściej z wami jeździć na imprezy :D do zobaczenia za tydzień :ok:

Jacek. napisał(a):
...a najlepsi byli mieszkańcy Olszynek i PSZCZÓłEK 22, których mijaliśmy błądząc godzinę po wsi ocierając miską po ich autostradach z kamienii :super: P

To było najlepsze niee :ok:

2008: VWmania, VAG EVENT, TUNING DE LUXE
2009: TUNING DE LUXE
2010: Rothenburg, VAG EVENT, I Zlot CultStyle.pl, Cultoberfest
2011: Rothenburg, VAG EVENT, II Zlot CultStyle.pl, Piknik Polo Klub Polska, Wolfsgruppe BBQ
2012: Rothenburg, VAG EVENT, III Zlot CultStyle.pl
2013: VIII Zlot Polo Klub Polska, VAG EVENT, OSS Party, Style'd

Temat postu:
VW Zone Master
VW Zone Master

Auto: f**k this place
tez dolacze sie do oburzonych skandalem z powtornym losowaniem zwyciescy nagrody glownej. nie wierzylem w to co slysza moje uszy.. zeby nagroda za grube tysiace szastac w lewo lub w prawo w kilka sekund?? szanuje regulamin i przeczytalem go uwaznie, ale to juz lekka przesada.

..nawet w pospolitym totolotku wygrana czeka na zwyciesce az 60dni :-D

Temat postu:
VW Zone Mod
VW Zone Mod
Awatar użytkownika

Auto: Audi 100 C4 & Chevrolet Camaro 3gen
Praks napisał(a):
ja z kolei wrocilem bez auta...zatrzymala mnei policja i sie okazalo ze w piatek wyszlo mi OC...auto na parking laweta i jutro po nie smigam

no to nie dobra informacja , badzo duzo Cie bedzie kosztowac , laweta , parking i kara z funduszu gwarancyjnego - ja kilka lat temu placilem 3400 zl kary

Audi C4 --- viewtopic.php?f=98&t=16705&start=1410
Jetta II --- viewtopic.php?f=112&t=44729&start=0

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 23 z 38 [ 567 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 38  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość