Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 3 z 45 [ 665 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 45  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu:
PostWysłany: Wto 01 Lip, 2008 
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1707774
Auto: Passat B5FL
ja pitole.. powiedzmy ze to sa targi na ktorych wystawiaja sie zaproszone samochody.... :D ale niektorzy z Was maja problemy... na poznawanie sie macie inne zloty wiec o co chodzi to przeciez dodatkowo wyszlo! jakby VW manie tak teraz zrobili ze wjazd tylko np auta po tuningu to sie zgodze ze lipa! ale skoro to nowy dodatkowy zlot z nowym podejscie probujacy moze pokazac lepsze autka w kraju i docenic prace ludzi to w czym problem?

rownie dobrze moglbym napisac ze organizuje grilla i bedzie na nim ten , ten i ten,, bo inni sie nie zmieszcza i co powiecie ze jestem chamski bo se wybralem ludzi na grilla ;)? troszke luzu panie i panowie... to zupelnie inna inicjatywa i tyle.. bede nie bede zaproszono to ogolnie obojetne... bedziesz zaproszono swietnie mozesz sie wykazac nie bedziesz to moze znaczy ze warto cos przy autku pogrzebac i popatrzec co robia ci ktorych zaproszono a na integracje sa przeciez Vag treffen, vw mania, ujazdowka była Nysa spot na slasku i inne... ehhh

pierwszy w PL sklep z AIR-ride !!
http://www.zawieszenia-SPORTOWE.pl
wszystko o zawieszeniach !!
 Profil    1707774

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 3196452
Auto: Garbus, T3, Passat B3
Najlepsze fury w PL w jednym miejscu, czego chcieć więcej ?

Taka wystawka

:: http://shownd.com/mateo006 ::
 Profil    3196452

Temat postu:
VW Master
VW Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: mk3 GT; Lupo 3L
archie napisał(a):
wielbicielka napisał(a):
Ale kaszana no_coment ...... lepsi i gorsi troszke bezsensu !! !

masz 10 lat czy co ze nie rozumiesz idei ? Podstawa selekcji napewno byly auta . Pozatym na zlot mozna normalnie wejsc , tazke nie wiem ocb ?

rozumiem dokładnie kolego bo auta nie żyją własnym życiem tylko są przypisane do ich uzytkowników i o to sie tu rozchodzi ze klasyfikujac auta robi sie to pocześci z nami ich właścicielami :lipa:

http://vwzone.pl/index.php?modul=uzytkownik&id=6994"

Temat postu:
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1707774
Auto: Passat B5FL
wielbicielka napisał(a):
i o to sie tu rozchodzi ze klasyfikujac auta robi sie to pocześci z nami ich właścicielami :lipa:

ne rob jaj kolezanko :) to ze n nie pojade na taki zlot nie znaczy sie sie obraze na tych co pojada :) a chetnie obejrze nawet jak ich auta sie prezentuja! mysle ze zle podchodzicie do tego... ktos chce zebrac aby pokazac innym najlepsze jakies polskie kąski a nie jak na innych zlotach VW wpuszczac hondy i polonezy na plac.. to niektozy juz widzą jakies ALE...

pierwszy w PL sklep z AIR-ride !!
http://www.zawieszenia-SPORTOWE.pl
wszystko o zawieszeniach !!
 Profil    1707774

Temat postu:
VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Auto: coupe
Cytuj:
rozumiem dokładnie kolego bo auta nie żyją własnym życiem tylko są przypisane do ich uzytkowników i o to sie tu rozchodzi ze klasyfikujac auta robi sie to pocześci z nami ich właścicielami

pod uwagę brane są tylko auto i pewnie zdarzy się tak że przyjedzie parę aut których właściciele nie są znani z żadnych forum i nie wiadomo jakimi są ludźmi a na zlot dostali zaproszenie tylko i wyłącznie z powodu ich pasji czyli aut którym poświęcili trochę pracy czasu i pieniędzy i teraz w jakiś sposób będzie to docenione

jeśli ktoś uważa że powinien być zaproszony może wysyłać swoje zgłoszenie a organizatorzy rozpatrzą czy jego auto się nadaje (auto nie właściciel)

Temat postu:
VW Master
VW Master
Awatar użytkownika

Auto: mk3 GT; Lupo 3L
MAPET napisał(a):
ne rob jaj kolezanko to ze n nie pojade na taki zlot nie znaczy sie sie obraze na tych co pojada a chetnie obejrze

a wiec kolezanka nie robi jaj tylko wyraza swoja opinie i nikt na nikogo nie ma zamiaru sie obrazac ;P

http://vwzone.pl/index.php?modul=uzytkownik&id=6994"

Temat postu:
szurVWagen
szurVWagen
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 5849155
Auto: Passat B3 Variant
Zakończmy tą chorą przepychanke,bo to nie ma sensu.
cocoloco napisał(a):
generalnie wzbudziliscie kontrowersje
zgadzam sie.Przeciez na tym swiat sie nie kończy. Ale prosze o zrozumienie dla ludzi ze "słabszymi" autami...tu jest Polska tu sie walczy ;) Nie zaśmiecajmy tematu koniec OT !!

Profil    5849155 ericmk2

Temat postu:
Admin of Vw Zone
Admin of Vw Zone
Awatar użytkownika

Auto: Corrado
z jednej strony rozumiem założenie organizatorów....z drugiej strony nie rozumiem ograniczeń.....Imprezy są dla ludzi nie dla wybrańców......co z osobami które dopiero co wchodzą w środowisko imprez?....w scenę tuningu itp?....Czy p3emob pomyślałeś o osobach które nie dysponują funduszami, na budowę swoich aut ?Jest całe mnóstw takich osób....No tak....ale na zlocie mają być tylko dobre sprzęty :)Takie założenie nie daje możliwości nowym osobą, a wierzcie mi że jest cała masa takich ludzi.....impreza dla elity tyle powiem.....
Ja zaproszenia nie otrzymałem :ok: ....pozostawiam to bez komentarza.....
na dzień dzisiejszy mogę powiedzieć że nie pojawie się na tym zlocie......ale i tak nie zrobi to nikomu różnicy....bawcie się dobrze, jestem przekonany że impreza wyjdzie dobrze.Powodzenia......

Image

Temat postu:
VW Zone member
VW Zone member
Awatar użytkownika

Cinek Mk IV napisał(a):
P.S albo robicie spot dla ekipy VWzone albo robiocie spot dla swoich ziomali....... to nie na forum temat tylko na PW trzeba było sobie pisać

ehe ehe ... ta a jak w zeszlym roku zrobilismy sobie spota u squoki nic o tym nie piszac to bylo TAJNY SPOT VWZONE! buhhahahha

YaMsChA napisał(a):
Czy p3emob pomyślałeś o osobach które nie dysponują funduszami, na budowę swoich aut ?

Impreza nie jest organizowana przez Przema tylko przez wolfgruppe.

YaMsChA napisał(a):
Ja zaproszenia nie otrzymałem :ok: ....pozostawiam to bez komentarza.....

zaproszenia sa jeszcze w trakcie rozsylania

mateo006 napisał(a):
Najlepsze fury w PL w jednym miejscu, czego chcieć więcej ?

Taka wystawka

Tak, racja bo to nie jest zlot, nigdzie nie napisane bylo ze jest to zlot. Uzylismy slowa Event/pokaz zeby nie bylo problemow.

iiiii... jeszcze slowo ode mnie... nikt oprocz mnie :) tutaj od nas tego nie komentuje, bo ludzie nie zwiazani z nami w zaden sposob "bronią" tej imprezy, to nie sa zadni tajni wyslannicy wolfgruppe... uwierzcie mi, nie kazdy musi rzucac sie na innych przy byle okazji.

Temat postu:
Admin of Vw Zone
Admin of Vw Zone
Awatar użytkownika

Auto: Corrado
p3emob napisał(a):
rolek napisał(a):
Możecie udostępnić jakąś listę zaproszonych osób ? Tak z ciekawości

niestety nie

dlaczego?

Image

Temat postu:
VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Auto: coupe
YaMsChA napisał(a):
pomyślałeś o osobach które nie dysponują funduszami, na budowę swoich aut ?Jest całe mnóstw takich osób....No tak....ale na zlocie mają być tylko dobre sprzęty :)

na tym evencie tak ;) a pozostałe osoby mają vag treffen, vw manie, blasen i tym podobne imprezy więc o co hallo :hmm:

Temat postu:
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 9296079
Auto: MkIII GTI 8v 96'
Moim zdaniem jest to dobry plan na mega dobra impre ;) bo jesli ktos chce patrzec na fajne fury i wie ze takowa ma to tam raczej bedzie ;) a nie tak jak niekiedy bywa przyjada serje albo zalorzone m3 look i to jest tuning ? :| ja jakos tego nie pojmuje :/

Mysle ze jesli ja bede mial kiedys godna fure ;) to odwiedze tego typu impreze na zaproszenie ;) bo to jest to czego w polsce nie bylo i chyba raczej przez jakis czas nie bedzie oczywiscie w wiekszej ilosci w roku :]

edit/

nie rozumiem dlaczego powstal ten dzial :| o potajemnych spotkaniach :/

edit2/

a czy czasem w tamtym roku na Vag Traffen(chyba tak to sie pisze) nie bylo selekcji i przed zlotem nie cza bylo wyslac maila z fota auta ? (bo nie mam teraz czasu sprawdzic)

Profil    9296079

Temat postu:
VW Zone member
VW Zone member
Awatar użytkownika

ciekawe kto teraz znajdzie ten temat tutaj :) ale dzieki za stworzenie wlasnego dzialu... to sie chwali :-D

Temat postu:
VW Zone member
VW Zone member
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 8205732
Auto: mk1 GTI & passat b5 VR5
ja powiem tylko tyle:
sa inne zloty w PL i poza PL, to nie ejst jedyny zlot, wiec nie wiem o co kaman, ludzie maja gdzie jechac i wchodzic w swiat tuningu,VW i wogole
mialo byc to cos innego i bedzie, komu sie nie podoba to jego sprawa i moze sie spokojnie wypowiadac, jesli nie chce przyjechac nawet zobaczyc dobrych VW to tez jego problem...
i na koniec dodam Yamscha nie myslalem, ze tak do tego podejdziesz...
a jesli chodzi o zaproszenie to nie dostales jako jeden z ostanich, bo jeszcze ponad 50 osob wogole nie dostalo....

Profil    8205732

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1367975
Auto: caddy mk1
YaMsChA napisał(a):
Czy p3emob pomyślałeś o osobach które nie dysponują funduszami, na budowę swoich aut ?Jest całe mnóstw takich osób....

ale z tego co ja zrozumialem kazdy moze przyjechac na cala sobote !! wiec jak chce sie zintegrowac przy grilu czy pogadac nie bedzie chyba problemu

fredi88 napisał(a):
jezeli nie mozna przyjechac swoim autem... podstawiacie autobus ktory odwiezie ludzi?

przeciez mozna przyjechac swoim autem tyle ze trzeba zostawic na parkingu i wejsc na piechote... czy zeby pokonac 20m potrzeba autobusu ??

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 3 z 45 [ 665 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 45  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości