Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!
[Caddy mk1 85r 2.0 16v ABF] by Rapcio
Moderator: ProjektMOD
| Autor | Wiadomość | ||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| jaqb | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Czw 16 Mar, 2006 Posty: 385 Skąd: mazowsze - bryff Gadu-Gadu: 1828627 Tlen: jaqbchoppers Auto: vw golf Mk3 GTI 20 jahre, integra DB7, rower |
|
||||||
|
|
|||||||
| Rapcio | Temat postu: |
|||||
Rejestracja: Nie 11 Lip, 2004 Posty: 77 Gadu-Gadu: 0 Auto: korzeń |
|
|||||
|
|
||||||
| _małyTM_ | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Pon 25 Cze, 2007 Posty: 420 Skąd: Wrocław Gadu-Gadu: 0 Tlen: malytm Auto: 8E cdl, 19E aum |
|
||||||
|
|
|||||||
|||||
|
|||||
|
|
||||||
| lookazv6 | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Pią 03 Lis, 2006 Posty: 1767 Gadu-Gadu: 7752780 Skype: Lookazv6 Auto: Golf mk2/audi diesel wagon |
|
||||||
|
|
|||||||
| DenvI | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Czw 11 Maj, 2006 Posty: 1486 Skąd: Rzeszów Gadu-Gadu: 7170045 Auto: 6n ? |
|
||||||
|
|
|||||||
| pitblade | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Wto 22 Sie, 2006 Posty: 2477 Skąd: BEMA ZOO GW CITY Gadu-Gadu: 0 Auto: golf mk3 |
|
||||||
|
|
|||||||
| Domier | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Nie 04 Gru, 2005 Posty: 1200 Skąd: Bydgoszcz Gadu-Gadu: 3467489 Auto: 81' Jetta |
|
||||||
|
|
|||||||
| ZbiF | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Wto 10 Lip, 2007 Posty: 2004 Gadu-Gadu: 7066340 Auto: Golf Mk1 |
|
||||||
|
|
|||||||
|||||
|
|||||
|
|
||||||
| archie | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Śro 27 Kwi, 2005 Posty: 8109 Skąd: IRA Gadu-Gadu: 5988786 |
|
||||||
|
|
|||||||
| Mioo | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Wto 20 Kwi, 2004 Posty: 5203 Skąd: Wroc Gadu-Gadu: 1367975 Auto: caddy mk1 |
|
||||||
|
|
|||||||
|||||
|
|||||
|
|
||||||
| Rytel | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Nie 28 Paź, 2007 Posty: 2060 Skąd: Pisz Gadu-Gadu: 0 Auto: Mk1 Cabrio |
|
||||||
|
|
|||||||
Kto jest na forum |
|---|
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości |
| Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum |

kolega mial dzwonka malego caddy, mial na sobie fele 17....koles innym autrem zniszczyl fele..opone..i zawieszenie, kawalek blotnika, ps przedni i zderzak...dostal chyba jakos 380 zeta...wiec miales fart
!!!!!! LANS BY WHITE COLOR....sprzedane :l
wcale nie dziwie się że na tych felech ci laczki wystają,

jak ktos by mial takiego do sprzedania to pisac

Zrobiłem poraz kolejny remont silnika no i ? ledwo nim wyjechalem zeby go dotrzec zrobilem z 15 km i zaczela swiecic kontrolka od oleju i w silniku slychac piekne stuki juz niewiem co to czy panewka znowu czy cos w glowicy powiedzialem koniec nikomu u mnie w miescie nie daje do łapy nic do skladania. Caddy zawoze gdzies w marcu do GTO ma mi wkoncu zrobic ten silnik tak zeby wkoncu wszystko gralo. Na poczatku zdecydowalem sie to uturbic zrobic raz i na grubo juz kupilem kilka gratow z audi S2 i zalatwilem fundusze na ta operacje (w domu kazda zlotowka wydana w caddy konczy sie awantura wiec nie bylo latwo zalatwic po cichu ok 8tys hehe) ale caly czas sie jednak zastanawiam czy nie zostawic ten temat na nastepny sezon bo przeciez ja sie wogole nie nacieszylem seryjnym KR a on jak dla mnie i tak daje rade i narazie bym wrzucil do niego digifanta i mam nadzieje cieszyl bym sie bezawaryjna jazda przez ten sezon ( w koncu bym odwiedzil kazdy zlocik VW 

Bo troche rdza go bierze