Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 4 z 15 [ 212 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 15  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu:
PostWysłany: Pon 14 Kwi, 2008 
VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: Way too many VWs
krzychGTD napisał(a):
zuko napisał(a):
Zatankowalem woz przed chwila :)

Obrazek

A odprowadziłeś podatek akcyzowy? :-D

Jasne! :) Wprost do mojej kieszeni :P

Fajnie i milo teraz czuc w wozie - idealna mieszanka... slodki zapach, bo jazda na samym veggie konczy sie McDonaldem w srodku. A to co obecnie wlalem to 15l ropy + 5 veggie i jest igla :)

'95 Vento 1.9d - R.I.P.
'96 Vento G60/EatonM62
'98 Golf 1.4

Temat postu:
PostWysłany: Śro 16 Kwi, 2008 
ex-projekt mod
ex-projekt mod
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 5988786
Co jest synek , umeczyles ten szpojler z glanzy ?? :D
Chyba ci tam musimy z pieterem najazd zrobic i wspolnymi silami zdemontujemy dziada

Temat postu:
PostWysłany: Czw 17 Kwi, 2008 
VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Nie zdarzylem sie do dziada zabrac, bo kiedy wsiadlem do wozu dzis z zamiarem grzebania przy tym hokeju - mym oczom ukazalo sie okrotnie lipne radio marki Blaupunkt - na kasety.. fantazja. Nie dobrze mi juz bylo od spin łan oł tri ejt i inny łan oł for - ile mozna tego samego w kolko sluchac? Nie dobrze mi sie wiec strasznie zrobilo i potraktowalem radio srubokretem :P

Wuj mial jakies stare JVC pod schodami, radio z moca 4x45 waty daje rade na tych paskudnych glosnikach. Przynajmniej CD teraz mam... nie mam radia za to, bo wtyczka od anteny nie pasuje, ale to nic nie szkodzi - jutro z Lidla z jakiegos radia pozycze :)..

Cieszy mi sie morda, ze moge jakas normalna muzyke w koncu puscic. Jutro mam na 10ta do arbeitu, wiec pewnie za duzo nie wymodeluje z rana - ale w Piatek chyba robie na jakas inna barbazynska godzine w postaci 13stej - to dobiore sie do tego.. i pojdzie ten pseudo hokej shon weg!

'95 Vento 1.9d - R.I.P.
'96 Vento G60/EatonM62
'98 Golf 1.4

Temat postu:
PostWysłany: Czw 17 Kwi, 2008 
VW Master
VW Master
Awatar użytkownika

Auto: mk2 vr6, t2
kaseciaki sa tu popularne... a co do tankowania to do diesla kolegi dolewamy jeszcze troszku (50%) oleju z ogrzewania i chodzi jak talala panie :)rwie do przodu jak trza a irasy czuja frytki.montuj hokej i wrzucaj fotki :)

Temat postu:
PostWysłany: Pią 18 Kwi, 2008 
VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Kaseciak juz weg, na red bull'u smigalem w polsce i w sumie to nie robi w wozie wiekszej roznicy, a veggie jest ogolnie w modzie i trendy :P

Jutro po pracy sproboje troche rzezby :)

[ Dodano: Wto 22 Kwi, 2008 ]
Wybralismy sie wczoraj z kumplem na maly cruise i sie troche fotek zmontowalo. Wieczorem wrzuce cos wiecej, bo na razie musze cos po pracy wszamac :)

Image

'95 Vento 1.9d - R.I.P.
'96 Vento G60/EatonM62
'98 Golf 1.4

Temat postu:
PostWysłany: Wto 22 Kwi, 2008 
ex-projekt mod
ex-projekt mod
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 5988786
Dawaj reszte fotek , bo ta jakas kiepawa . Gdzie to bylo robione ?? Musze zmolestowac pietera i sie tam wybierze na jakie focenie :D

Temat postu:
PostWysłany: Wto 22 Kwi, 2008 
vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

archie napisał(a):
Dawaj reszte fotek , bo ta jakas kiepawa . Gdzie to bylo robione ?? Musze zmolestowac pietera i sie tam wybierze na jakie focenie :D

No czas najwyzszy bylby...

Temat postu:
PostWysłany: Śro 23 Kwi, 2008 
VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Auto: coupe
czekam na foty bo ta dużo nie przedstawia ;)

Temat postu:
VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

subaroman napisał(a):
archie napisał(a):
Dawaj reszte fotek , bo ta jakas
kiepawa . Gdzie to bylo robione ?? Musze zmolestowac pietera i sie tam wybierze na jakie focenie :D

No czas najwyzszy bylby...

To dawaj we 2!

Nie wiem gdzie to jest, plan byl taki, ze pojechalismy z kumplem porobic fotki ale nie wiedzielismy dokad, tak wiec gdzies za Naas znalazla sie taka w miare miejscowka =) Kolorystyka oswietlenia mnie urzekla!

Obiecane fotki:

Image

Image

Image

Image
Nie jestem z sesji ogolnie zadowolony, bo cos weny tworczej nie mielismy... zero pomyslu na cos ciekawego :)

'95 Vento 1.9d - R.I.P.
'96 Vento G60/EatonM62
'98 Golf 1.4

Temat postu:
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Auto: Vw Golf Cabriolet 1.8
Hej, zdjątka nie sa takie złe, calkiem mile, natomiast podziwiam Cie , ze znalazłes az takie zwłoki samochodu i do tego je kupiles , mało to fajnych aut po Eire na sprzedaz jezdzi? Nawet starsze vw mozna w o wiele lepszym stanie znalezc, ale Twoj wyglada jak kupiony od farmera :) a do tego tankowanie diesla olejem spozywczym przy cenie ropy w Eire na poziome 1,20 .... :< moim skromnym zdaniem jest troche ponizej krytyki.... Ogolnie jak spedzisz troche czasu z autem to moze cos z niego byc ...Twoje Corrado wyglada o wile sympatyczniej ... yupii Aha i Ojca z szyby bez kłopotu usuniesz zyletką - tak na przyszłość , a swoja droga to go tutaj chyba wszyscy naklejają , tylko po co ? pozdrawiam

Temat postu:
VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

papen1983 napisał(a):
Hej, zdjątka nie sa takie złe, calkiem mile, natomiast podziwiam Cie , ze znalazłes az takie zwłoki samochodu i do tego je kupiles , mało to fajnych aut po Eire na sprzedaz jezdzi?

Heheh... dzieki :) Plan byl taki, zeby zrobic ghetto projekt, nie glupie auto, show stoppera za minimalny wklad. Za woz zaplacilem 500 ojro.

Cytuj:
Nawet starsze vw mozna w o wiele lepszym stanie znalezc, ale Twoj wyglada jak kupiony od farmera :)

Jasne, ze mozna znalezc - moze u was na poludniu :) Tu w Dublinie auta sa dojechane. Roczniki z 2ka na przedzie dojechane sa jak wozy z lat 80 sprowadzane z Germanii.. przepraszam... ale chyba takie ze spermulla :) Za auto w dobrym stanie trzeba grubo wylozyc, a ze wykladam na Corrado bo sie na See szykuje plan jest na szybki ghetto projekt. Auto mialobyc dojechane, zeby sie nim nie stresowac. BTW - dojechane jest, wnetrze wypralem i jest lala, motorek cyka jak nowka, spec z firmy Dupex Tuning powiedzial, ze motor naprawde smiga pierwsza klasa i ze jest pod wrazeniem. Lakier nie wadzi mi, ze jest dojechany, w planach jest zielony mat robiony pod domem. Dlatego auto mialo byc tanie i dojechane.

Cytuj:
a do tego tankowanie diesla olejem spozywczym przy cenie ropy w Eire na poziome 1,20 .... :< moim skromnym zdaniem jest troche ponizej krytyki....

Nie chodzi o oszczednosci, ale o podkreslenie ghetto projektu, calego pomyslu na shitewagen - Panzerkampfagen. Ma byc zabawa. A przy okazji roznica jest 50 centow na litrze co i tak nie jest istotne.

Cytuj:
Ogolnie jak spedzisz troche czasu z autem to moze cos z niego byc ...

Wlasnie o to chodzi, zeby robic ile wlezie samemu, zeby byl fun :) Ile czas pozwoli grzebac przy dziadzie, pasztecie i jest frajda z tego...

Cytuj:
Twoje Corrado wyglada o wile sympatyczniej ...

Dzieki, mam nadzieje, ze bedzie sympatyczne jak sie skonczy :)

Cytuj:
Aha i Ojca z szyby bez kłopotu usuniesz zyletką - tak na przyszłość , a swoja droga to go tutaj chyba wszyscy naklejają , tylko po co ? pozdrawiam

Ojcu juz powiedzialem bog zaplac i na skip go wyslalem. Metoda szpilka byla idealna. A po co to naklejaja? Nie wiem... bez sensu...

Jeszcze jedna fotka:

Image

'95 Vento 1.9d - R.I.P.
'96 Vento G60/EatonM62
'98 Golf 1.4

Temat postu:
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Cytuj:
asne, ze mozna znalezc - moze u was na poludniu :) Tu w Dublinie auta sa dojechane.

hehe według wiekszosci tubylców Dublin to szersze ulice i lepsze auta z mniejszym przebiegiem ...sam jechalem po swoje auto do stolicy Zielonej Wyspy i nie narzekam,wrecz jestem bardzo zadowolony, ale to chyba zalezy na co trafisz, ja trafilem auto z bardzo dobrych rak, zadbane,od pierwszego własciciela z pełna dokumentacja...Na południu znajdziesz tez całkiem ciekawe okazy dojechanych padak.... Najwazniejsze ze jestes zadowolony i masz czym czas zabic :) Jesli kupiles go zeby miec zajecie to ok . pozdrawiam

Temat postu:
VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

To fakt, zalezy na kogo trafisz. Ale wiekszosc wozow w Dublinie jest masakrycznie dojechana. Irole, Brytole jedno.. syf w wozie... Twoje Polo '05 rok, wiec nie mialo jeszcze okazji posmakowac Irlandii.. ciezko tu porownywac auto o 10 lat starsze :) Tutaj 10 lat robi z auta zlom :) Auta, ktore u nas smialo by uznac jeszcze za calkiem mlode to tu sa starymi padakami, dla nich auto to tylko przedmiot jak telewizor, ktory do tego sie chetnie zuzywa :)

'95 Vento 1.9d - R.I.P.
'96 Vento G60/EatonM62
'98 Golf 1.4

Temat postu:
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Cytuj:
Tutaj 10 lat robi z auta zlom :) Auta, ktore u nas smialo by uznac jeszcze za calkiem mlode to tu sa starymi padakami, dla nich auto to tylko przedmiot jak telewizor, ktory do tego sie chetnie zuzywa :)

Całkowicie sie z tym zgadzam , pracuje u dealera pewnej marki i jak nie raz słysze ze ''tego auta juz nie warto lakierowac bo to tylko 2003 rocznik(chodzi o rysy na zderzakach np)'' to kiedys na poczatku sie dziwilem, ale juz dawno przestalem , aczkolwiek nie wszystkie auta sa dojechane , mialem tu kilka , najstarsze z 96 roku i o dziwo byly całkiem przyzwoicie utrzymane w momencie jak je kupowałem ....owszem wymagały kosmetyki ale bez tragedii , tylko jest jeden fakt : w Eire auta starzeja sie 2x razy sybciej niz w Polsce ...

Temat postu:
VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Haha, nie zapomne jak sie mnie kiedys Irlandzkie koczki zapytaly jakie auto chce sobie nastepne kupic. A ja im mowie, Golfa... a one: '07? Ja na to: nie nie, '77.

A Vento ma byc fajna zabawa. Jak na razie sie dobrze bawie i duzo ucze na nim :)... moge na nim eksperymentowac i sie nie stresowac :)

'95 Vento 1.9d - R.I.P.
'96 Vento G60/EatonM62
'98 Golf 1.4

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 4 z 15 [ 212 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 15  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 70 gości