Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 13 z 18 [ 262 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 18  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu:
PostWysłany: Pon 07 Kwi, 2008 
VW Master
VW Master
Awatar użytkownika

Potwierdzam, autko wyglada rewelacyjnie :) fajnie wyglada jak jedzie, i podskakuje sexownie na nierownosciach :D na trasie do rotenburga bede Cie asekurowal z tylu :)

Temat postu:
VW Master
VW Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1828627
Tlen: jaqbchoppers
Auto: vw golf Mk3 GTI 20 jahre, integra DB7, rower
Piter vw napisał(a):
BLIND napisał(a):
dziś ujrzałem autko na żywo.. :D jest poprostu przepiękne.. też chce takiego...

podziękował. Ja się cieszę, że udało się mojemu blacharzowi poprawić autko tu i tam.
Wiek robi swoje i zapewne będzie dużo roboty z sezonu na sezon tym bardziej przy takim betonie.

Koła dla starych wyjadaczy są kontrowersyjne, ale jak napisałeś jaqb całość i tak wychodzi na +.
Niestety mój budżet na ten sezon się wyczerpał (teraz urządzam mieszkanie i niestety, ale obiecany wyjazd na Worthersee stoi pod znakiem zapytania :/ :( ).
Kół na pewno nie zmienię - chyba, ze jakaś podmianka.
Tak naprawdę to chyba z dnia na dzień zbieram doświadczenie jak tu egzystować z ponad trzydziestoletnim wozem....
Niebawem wrzuce jakieś foto z prac blacharskiach.
A kwestie dobrania lakieru i pryśnięcia auta - pozostawie dla Mioo, który ma mnie odwiedzić i oblukać autko :ok: .

kolor, chyba wszystkim podoba sie ten brazowy kolor, mozna do niego dodac brokat, moze na sam koniec jakas perle, dodac cos ciekawego do bezbarwnego pomiedzy warstwy - kolor a koncowa clar lack - doswiadczenie masz wiec pewnie wyjdzie super :ok:

white caddy & mk1 viewtopic.php?f=98&t=18557

CADDY juz jezdzi !!!!!!!! LANS BY WHITE COLOR....sprzedane :l
 Profil    1828627 jaqbchoppers

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: Golf GLS 77' Automatic
niektóre z tych rzeczy ktore wymieniłeś tam już były robione. Wina może nie tyle w blacharzu co w lakiernikach- bo w zasazdie to oni spi. całą robote i teraz przez to wychodzi wszystko spod spodu. W sumie t lepiej było by chyba za 1500 poszukać jakiegoś mk1 ze zdrowszą budą bo jednak jak tak wiele elementów jest wymienianych to nie są to juz fabryczne spawy i przez to pewnie o wiele bardziej to wszystko pracuje i to jeszcze przy tak sztywnym zawieszeniu. Po za tym to już było z 4ry dobre lata temu. To tylko moja opinia. decyzja nalezy do ciebie i wiadomo od czego zależy. Wrzuce jeszcze kilka fotek ktore ostatnio gdzieś wygrzebałem. Mimo wszystko będe trzymał kciuki żebyś do austrii dał rade pojechać mk1.
Image
Image
Image
tutaj z tyłu pod folią
Image
Image
Image
Image

Temat postu:
VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 2444001
Auto: Jetta A2 Coupe
no autko jest kozaczek... bardzo, bardzo mi się podoba :) zresztą trzaskam nim trase na Cult-Style.de więc zobaczymy jak się buja autostradką :)!

a co do kół, to mi się wydaje że Schmidt-y TH Line były by Ok :ok: , rozmyślałem również nad BBS RS, ale są już moim zdaniem przereklamowane, choć są Piękne!

pozdróVWki.

5.Cult-Style.de '08, Tuningowisko '08, Volksfest OSLO '08
6.Cult-Style.de '09, Tuningowisko '09, Pleszew VWigwamy '09, Wolfsgruppe VAG Event '09
7.Cult-Style.de '10, II VAG Meeting Bielawa'10, IV Zlot VAG Nysa '10, Wolfsgruppe VAG Event '10
8.Cult-Style.de '11, 30.GTI Treffen am Worthersee'11, Wolfsgruppe VAG Event '11
9.Cult-Style.de '12, 31.GTI Treffen am Worthersee'12, 3#Event Raceism, Wolfsgruppe VAG Event'12
10.Cult-Style.de'13, Oldschoolsuicideparty '13, 4#Event Raceism, Style'd
 Profil    2444001

Temat postu: Relacja Rothenburg...
PostWysłany: Nie 20 Kwi, 2008 
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Auto: MK V GTI DSG o.r.i.g.i.n.a.l
pasowałoby zdać krótką relację z wyjazdu taczki na Rothenburg.
A więc mam duuuży niedosyt, bo pogoda spierdzieliła mi całą zabawę.
Autko starałem się jakoś wyprowadzić po zimie na prostą i zaprezentować na cult-style....
Niestety ta wodna pompa z nieba spowodowała, że nie mogłem na niego patrzeć (brud, błoto.. blee) :((
Wśród czystych wozów choćby WOLFSGRUPPE.COM :ok: mój utytrany mk1 wyglądał okropnie.... Nawet nie robiłem mu fot ... dopiero po powrocie w mieście przed wjazdem do garage odwiedziłem myjkę z Emirem i doprowadziłem do takiego stanu jaki powinien być
A więc drodzy koledzy to pierwsze foty po zimowej akcji u blacharza

Image

Image

Image

Image

Najważniejsze, że szczęśliwie zajechaliśmy i wróciliśmy choć nie obyło się bez przygód ]:->
Od razu sory dla wszystkich, którzy wlekli się za nami na objeździe do Zgorzelca, ale nie byliśmy w stanie przyśpieszyć, bo dojechalibyśmy w kawałkach lub bez błotników.... tak wytłukliśmy budę, że szkoda pisać... :$

Po dotarciu na miejsce okazało się, że padły wycieraczki , dmuchawa i światła mijania :/
Z góry dzięki Gonerowi za pomoc. W każdy bądź razie padł włącznik i mamy zwarcie instalacji... mam nadzieje, że do Bautzen to ogarnę.
Nie chciałem ryzykować i zawineliśmy do domu dużo wcześniej. Po drodze (bez światełek pilotował nas JoLero dla którego wielkie dzięki.
Wyskoczyliśmy na A4 (Legnica -> Wrocław) i utrzymywaliśmy na budziku non-stop 130-140 by nie zajechać jakimś skonanym do chaty.
Ci których wyprzedzaliśmy mieli ciekawe miny.... :)
Potem chyba JoLero się zbuntował, że siedzi małemu mk1 na ogonie i pocisnął jeszcze mocniej :ok:

Wyjazd udany. Gratki dla ekipy WOLFSGRUPPE która zrobiła na mnie ekstra wrażenie swoimi wozami. Oby takich więcej i tylko brać z Was przykład.
Jeśli ktoś dysponuje fotakmi mk1 z Rothenburga lub trasy niech wrzuci w temacik.
VW Rulez !!

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 7066340
Auto: Golf Mk1
golf na żywo prezentuje się świetnie :ok: leży bardzo nisko, troche był jakis takiś brudny pod maską ale to przez tą barową pogode ;)

ps. wciąz uwarzam że steffany wogóle nie pasuje do tego auta ]:->

Profil    7066340

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1367975
Auto: caddy mk1
dales rady. autko miodne, ze pogoda do dupy to nie twoja wina. ogarnij parcha i szykuj sie na show&shine na nastepnym zlocie

Temat postu:
PostWysłany: Pon 21 Kwi, 2008 
VW Master
VW Master
Awatar użytkownika

Autko na autostradzie jak zmienia pasy wymiata, jak resorak czy autko z kreskówki zero przechyłu :D co do pilotowania, to nie uciekłem wam, jak sie zdarzało tak że nie widziałem długich włączonych światel to zwalniałem byłem jakis odcinek od Was ale miałem wszystko pod kątrolą w razie zmoki telefon i bym był :) więc nie wkurzyłem się i nie uciekłęm wam :P Piotruś podeslij jakies fotki na poczte jolororocco@interia.pl

Temat postu:
VW User
VW User
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 8257094
Auto: mk1 & sl500 & gs300
furka super się prezentowała.. :ok: jak się lansowaliście po terenie zlotu to wszyscy się oglądali :D na autostradzie było widać że autko jest mega twarde bo all the time podskakiwaliście :D fajnie to wyglądało.. szkoda tylko że furka dostała w d.. a przez pogodę nie można było zaprezentować jej w 100%.. może następnym razem będzie lepiej.. pozdro

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Auto: Golf I GTI 1.8 8V,Golf I Cabrio ,Bora V5
mówisz i masz niestety tylko mam jedno foto golfik piekny :)
Image

Temat postu:
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

no to trzeba kogoś wsadzić za kółko i musze zobaczyć jak to małe "gównieko" zachowuje
się na drodze, bo nawet nie widziałem ....
Upolowałem ładną tapetkę na cultstyle z mk1 w tle

Image

Temat postu:
VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 581141
Auto: e36 touring & E28
golf naprawde konkret!!!!!!!ale przydało by sie poler na kołach odświerzyć chyba ze go tak deszc zdewastował po drodze na zlota :/ eh ta pogoda potrafi wszytko zepsuć :(

viewtopic.php?f=98&t=76513&view=unread#unread
 Profil    581141

Temat postu:
VW User
VW User
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 8257094
Auto: mk1 & sl500 & gs300
*daniel* napisał(a):
ale przydało by sie poler na kołach odświerzyć chyba ze go tak deszc zdewastował po drodze na zlota eh ta pogoda potrafi wszytko zepsuć

widziałem autko przed zlotem i polerka jest ok.. wszystko zepsuła pogoda :zly:

Temat postu:
PostWysłany: Wto 22 Kwi, 2008 
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 5986244
Auto: golf...
Autko oblukane w Rothemburgu i musze przyznać że robi wrażenie :ok: coooo
jedyne co bym zrobił to zmienił tłumik na jakiegoś kwasiaka bo ta rura grubości wiadra troche nie pasuje...
Pozdro

Cabrio No. 2
viewtopic.php?f=98&t=85463
 Profil    5986244

Temat postu:
PostWysłany: Wto 22 Kwi, 2008 
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

ta zajefajna fifka Ci się nie podoba ;) :cfaniak:
Zbif na Bautzen postaram się zrobić porządek pod maską, bo
w ten weekend musiała zostać otwarta z uwagi na awarię pfu (nic nie było sprzątane od czasu jak wyjechała od lakiernika... :$ )

w weekend podziałamy z elektryką i oblukam dokładnie karoserię, bo nie jestem pewien czy
wyszła cało po objeździe lubań-zgorzelec :/ no i do tego ładnie usiedliśmy po lekkim wybiciu na jakimś garbie... :((

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 13 z 18 [ 262 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 18  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości