Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 4 z 8 [ 113 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu:
PostWysłany: Pon 10 Mar, 2008 
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: A6 C5 V6 & MK2 @ VR6 & MK4 TDI+, Corrado @ 1.8T, MK4 V5, B5FL V6
Z tych dwoch to jak dla mnie pierwszy jest w miare ok ;)

Temat postu:
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Auto: Bora
adik1983,

Zadnego bym nie polecal wolal bym troche dolozyc i kupic np Ultera ...

Jak Masz wiecej Kasy kup Remusa

Chyba ze chcesz robiony specjalnie pod silnik to wtedy musisz sie liczyc z kosztami

Czego oczekujesz od wydechu ?

Np Ulter jest Glośny
Mozna oczekiwac rowniez wygladu a zeby byl cichy
3 opcja to moc ale to juz $$$ I tylko firma ktora sie tym zajmuje

Temat postu:
VW User
VW User
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 5759401
Auto: adik1983
koledzy a może lepiej w lampki tylne zaiwestować kaske jakies clary red white
skoro nie polecacie żadnego z tłumiczków które prezentowałem to moze zostane przy swojej koncówce

Profil    5759401

Temat postu:
Uhonorowany Medalem
Uhonorowany Medalem
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1197028
Auto: Golf VI R36T
staryy ty widze sam nie wiesz co ty chcesz.... proponuje nie robic nic!!!

K-SYSTEM Car Detailing - Korekty lakieru, powłoki ceramiczne oraz kwarcowe, renowacja tapicerek skórzanych, wyciąganie wgnieceń PDR, pranie i czyszczenie tapicerek materiałowych. Pracuje na najlepszych kosmetykach dostępnych na rynku: powłoki ochronne i hydrofobowe Gtechniq, kosmetyki Swissvax, Zymol, Gliptone itd. ZAPRASZAM! Sprawdź mnie : https://www.facebook.com/Ksystem1

Image
 Profil    1197028

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1236083
Auto: MK4 R32@3.6 FSI
Allroad @ 1.9 TDI PD+
adik1983, Bawisz się w lampy, tłumiki bajery a nic nie zmienia tak auta jak dobra fela :) Gleba już jest więc pakuj fele i nie marudź. Przy okazji zlikwiduj czarne szybki i będzie gitara :D Lampy i tłumik poczekają. Tak jak pisałem na gg bierz tłumik dedykowany :)

Ale tak jak Kevin, wspomniał auto masz robić pod siebie a nie pod publikę więc nie pytaj co by tu zrobić tylko działaj.

Temat postu:
Uhonorowany Medalem
Uhonorowany Medalem
Awatar użytkownika

Kuman napisał(a):
auto masz robić pod siebie a nie pod publikę więc nie pytaj co by tu zrobić tylko działaj.

hell yeah....nie pytaj jaka baba co mam na siebie wlozyc zeby ci sie podobalo....
rob jak tobie sie podoba a tu jak masz chec pokaz nam co zrobiles...

K-SYSTEM Car Detailing - Korekty lakieru, powłoki ceramiczne oraz kwarcowe, renowacja tapicerek skórzanych, wyciąganie wgnieceń PDR, pranie i czyszczenie tapicerek materiałowych. Pracuje na najlepszych kosmetykach dostępnych na rynku: powłoki ochronne i hydrofobowe Gtechniq, kosmetyki Swissvax, Zymol, Gliptone itd. ZAPRASZAM! Sprawdź mnie : https://www.facebook.com/Ksystem1

Image
 Profil    1197028

Temat postu:
PostWysłany: Pią 14 Mar, 2008 
VW User
VW User
Awatar użytkownika

witam znalazłem takie oto fele http://moto.allegro.pl/item317442787_re ... _rant.html tylko czy nie bedą ocierały o nadkola może ma ktoś jakies zdjecia takich felg na trójeczce ze sprtowym zawieszeniem

Profil    5759401

Temat postu:
PostWysłany: Sob 15 Mar, 2008 
VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 581141
Auto: e36 touring & E28
tył zdecydowanie będzie obcierał ale felunek bardzo przyjemny :hmm: zeklepane ranty dobra guma i gewnide powinny pomódz żeby te koła bezboleśnie turlały się na golfie...

viewtopic.php?f=98&t=76513&view=unread#unread
 Profil    581141

Temat postu:
PostWysłany: Sob 22 Mar, 2008 
VW User
VW User
Awatar użytkownika

a oto kolejny mod golfa nowe tylne lampki

Image

kolejny to jakies fele ]:->

[ Dodano: Sob 22 Mar, 2008 ]
Jeżeli chodzi o fele to musze dokonać trafnego wyboru ale mam trzy propozycje

Image

Image

Image

trzeba tylko wybrac :o

[ Dodano: Sob 22 Mar, 2008 ]
takie keskiny też mi się widzą ale drogo jak na moja kieszeń 2400 zł komplet

Image

ałłłłł

Profil    5759401

Temat postu:
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Tlen: malytm
Auto: 8E cdl, 19E aum
Kuman napisał(a):
nic nie zmienia tak auta jak dobra fela

zdecydowanie dozbieraj i kup keskiny:)

Profil    malytm

Temat postu:
Uhonorowany Medalem
Uhonorowany Medalem
Awatar użytkownika

staryyy wytlumacz mi.. dla kogo ty auto robisz?? widze po tym jak mniee molestujesz na gg i tutaj ze dla innych... stary szkoda slowa na ciebie...wszystko pytasz... co komu sie podoba i co masz wybrac... stary gustu nie masz??
no chyba ze masz wirtualne auto i je wirtualnie tuningujesz a tu przy okazji rejklamujesz sprzedawcow z allegro..jesli tak to pomyliles fora....
powiem ci tak... wedlug mnie nie zrobisz nigdy dobrego auta i przede wszystkim ladnego.... bo nie masz wlasnego stylu a wlasnie tym sprawiasz ze auto ktorych wiele jest inne i ineresujace... narazie tylko robisz i kupujesz to co podoba sie innym, 0 jakiegos pomyslu, pokazania to biore to mi sie podoba... pokazuje wam bo chce pokazac cos swojego... jakis tam swoj styl !
stawiam ze za niedlugo ci sie to znudzi i sprzedasz to auto.
jak dla mnie to ze robisz auto jest ok i na plus oczywiscie ale w jaki sposob do tego podchodzisz to zenada...
pozdrawiam

Image
 Profil    1197028

Temat postu:
VW User
VW User
Awatar użytkownika

sorki kolego postaram się już nikogo nie molestować na tym forum
spoko
dzięki za krytyke
jest mobilizująca

Profil    5759401

Temat postu:
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Auto: A8, V8, S6, T4
Kevin napisał(a):
staryyy wytlumacz mi.. dla kogo ty auto robisz?? widze po tym jak mniee molestujesz na gg i tutaj ze dla innych... stary szkoda slowa na ciebie...wszystko pytasz... co komu sie podoba i co masz wybrac... stary gustu nie masz??
no chyba ze masz wirtualne auto i je wirtualnie tuningujesz a tu przy okazji rejklamujesz sprzedawcow z allegro..jesli tak to pomyliles fora....
powiem ci tak... wedlug mnie nie zrobisz nigdy dobrego auta i przede wszystkim ladnego.... bo nie masz wlasnego stylu a wlasnie tym sprawiasz ze auto ktorych wiele jest inne i ineresujace... narazie tylko robisz i kupujesz to co podoba sie innym, 0 jakiegos pomyslu, pokazania to biore to mi sie podoba... pokazuje wam bo chce pokazac cos swojego... jakis tam swoj styl !
stawiam ze za niedlugo ci sie to znudzi i sprzedasz to auto.
jak dla mnie to ze robisz auto jest ok i na plus oczywiscie ale w jaki sposob do tego podchodzisz to zenada...
pozdrawiam

Ja bym wolał żebyć to ty mi stary wytłumaczył dlaczego twierdzisz że wszystko co jest robione inaczej niż ty byś to zrobił jest anomalią ?????? Może kolega adik troche krócej interesuje sie tuningiem i nie ma jeszcze wykreowanego gustu, czy to w jaki kolwiek sposób przeszkadza w tym żeby miał na forum temat. Jeśli ma wątpliwość co chce kupić to pyta i tyle !!!! Jesli tobie takie podejście sie nie podoba to nie wchodź przeglądać tego tematu tak jak ja nie moge przeglądać tej ociekającej wazeliny w twoim temacie. Bardzo prosta sprawa.

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1236083
Auto: MK4 R32@3.6 FSI
Allroad @ 1.9 TDI PD+
Kevin, Lepiej żeby pytał niż kupował lexus gej luki z allegro :)

adik1983, Może zainteresowałbyś się jeszcze jakimiś porszakami lub mietami ? Do tego adaptery i malina :D

Temat postu:
Uhonorowany Medalem
Uhonorowany Medalem
Awatar użytkownika

Pszendza napisał(a):
Ja bym wolał żebyć to ty mi stary wytłumaczył dlaczego twierdzisz że wszystko co jest robione inaczej niż ty byś to zrobił jest anomalią ???? Może kolega adik troche krócej interesuje sie tuningiem i nie ma jeszcze wykreowanego gustu, czy to w jaki kolwiek sposób przeszkadza w tym żeby miał na forum temat. Jeśli ma wątpliwość co chce kupić to pyta i tyle !! Jesli tobie takie podejście sie nie podoba to nie wchodź przeglądać tego tematu tak jak ja nie moge przeglądać tej ociekającej wazeliny w twoim temacie. Bardzo prosta sprawa.

niz ja, jaka anomalia... przeczytaj trochee ze zrozumieniem...co napisalem...wystarczy ruszyc beretem...pije caly czas do tego ze koleega adik pyta co jest ladne i co komus sie podoba?? pisze co mysle... nie trzeba byc alfa i omega by posiedziec na necie... zdjec jest miliony... troche trzeba sie wyslilić.. gust wyrobi sie sam.... nawet jesli kupi chłam...jesli mu sie to podoba... to ciagle jego temat.watpliwosci tak jak najbardziej.. ale nie pytac co ma kupic!!!
ociekajcej?? no nie wiem nie wiem czy tam mnie smaruja wazelina...wrecz przeciwnie jada mnie z kazdej strony i poodbnie nie musisz wchodzic do mojego tematu nie bede obrazony...a bede szczesliwy
bo jak to powiedziales...za bardzo pokazuje ze moge cos miec od tak...a to przeszkadza...

Kuman napisał(a):
Kevin, Lepiej żeby pytał niż kupował lexus gej luki z allegro

jak najbardziej... ale to caly czas jego auto i powinien je robci dla siebie... tu moze zasiegnac opinii czy jest doobre cos..czy sie nie psuje.. czy np jakas lampa nie cieknie.... a nie czy jest ladne..

Image
 Profil    1197028

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 4 z 8 [ 113 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości