Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 3 z 7 [ 101 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu:
PostWysłany: Czw 21 Lut, 2008 
Tech Mod
Tech Mod
Awatar użytkownika

Kevin napisał(a):
masz racje nie bylem nigdy na majowce i raczej nie bede bo wystarczy porownac fotki z obu zlotow i posluchac opinii znajomych ktorzy na niej byli...

No więc takie wypowiedzi na temat majóVWki porównywalne są do wypowiedzi na temat smaku lizaka w przypadku gdy wypowiadający liże go przez "papierek"...

Bez obrazy, ale jak można wypowiadać się o pogarszającym się z roku na rok poziomie zlotu na którym nigdy się nie było? Przejedź się dwa, trzy razy z rzędu na majóVWkę i wtedy będziesz mógł coś powiedzieć z tak dużym zapałem jaki można zauważyć w Twoich wypowiedziach. Bo opieranie swojej opinii na zdjęciach i opowieściach znajomych... troszkę to naciągane...

Nie masz zamiaru wybierać się na ten zlot? Więc go nie oczerniaj... bo po co? Masz z tego jakąś korzyść? Dla wielu ludzi ten zlot to naprawdę coś fajnego więc doceń to, jak też starania organizatorów którym organizacja majóVWki z roku na rok wychodzi co raz lepiej.

Jakoś Ci którzy nigdy nie byli i nie planują być na See nie wypowiadają się w taki sposób o tym zlocie. Chociażby dlatego że trochę dziwnie być znawcą zlotu na którym nigdy się nie było...

I dotyczy to wszystkich, a nie tylko Ciebie, którzy "wieszają psy i koty" na majóVWce nigdy na niej nie będąc i nie mając pojęcia jak na niej dokładnie jest... Po prostu zarówno dla uczestników jak i organizatorów jest to dość denerwujące.

Ja na majóVWce byłem dwukrotnie. Podobało mi się więc w tym roku też na pewno zawitam i jeżeli nic się nie zmieni to będę jeździł tam co roku. Na VWmanii także byłem dwa razy i nie spodobało mi się więc już tam nie jeżdżę. Z tym że nie wypowiadam się jak tam jest lipnie i że nie warto tam jechać. Po prostu zakładam że DLA MNIE się tam nie podoba i tyle. Bez wielkiego halo i oczerniania organizatorów oraz uczestników. Bo co to da? Jeśli nie zamierzam tam jechać więc jest mi to wszystko obojętne.

Corrado VR6 SLC
Passat B5 2.8 V6 4Moion

Image

Temat postu:
vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

Ja zawsze mowie co nasz to dobre .Nasze najlepsze

Temat postu:
VW Moher
VW Moher
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 4208008
Auto: 2miejsce Show`n`Shine mk4/bora: VWMANIA 2009, Wyróżnienie za Najładniejsze Auto: Mrówki 04-06.09.2009
Classic napisał(a):
jedziecie tam z aparatem,konserwami,piwem zeby pochodzic popstrykac fotki i tyle,taka prawda jest niestety

a w polsce jest inaczej ??
no nie wciskaj mi kitu ze jedziesz pustym autkiem i kupujesz wszystko na terenie zlotu :D
;P
nie rań mnie ;)

a wracajac do majoVWeczki ... moze sie zjawie jak inny zlocik nie bedzie kolidowac :)
ekipa sie ma integrowac
[na wsee w tym roq nie licze ... chyba ze nagle znajde tak ze 2k ;)]

MK IV 1.9 TDI GTI USA Moher Edyszyn - by LukasTDI
Image
 Profil    4208008 SerwerLukasa

Temat postu:
Uhonorowany Medalem
Uhonorowany Medalem
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1197028
Auto: Golf VI R36T
B_O_N_K napisał(a):
Kevin napisał(a):
masz racje nie bylem nigdy na majowce i raczej nie bede bo wystarczy porownac fotki z obu zlotow i posluchac opinii znajomych ktorzy na niej byli...

No więc takie wypowiedzi na temat majóVWki porównywalne są do wypowiedzi na temat smaku lizaka w przypadku gdy wypowiadający liże go przez "papierek"...

Bez obrazy, ale jak można wypowiadać się o pogarszającym się z roku na rok poziomie zlotu na którym nigdy się nie było? Przejedź się dwa, trzy razy z rzędu na majóVWkę i wtedy będziesz mógł coś powiedzieć z tak dużym zapałem jaki można zauważyć w Twoich wypowiedziach. Bo opieranie swojej opinii na zdjęciach i opowieściach znajomych... troszkę to naciągane...

Nie masz zamiaru wybierać się na ten zlot? Więc go nie oczerniaj... bo po co? Masz z tego jakąś korzyść? Dla wielu ludzi ten zlot to naprawdę coś fajnego więc doceń to, jak też starania organizatorów którym organizacja majóVWki z roku na rok wychodzi co raz lepiej.

Jakoś Ci którzy nigdy nie byli i nie planują być na See nie wypowiadają się w taki sposób o tym zlocie. Chociażby dlatego że trochę dziwnie być znawcą zlotu na którym nigdy się nie było...

I dotyczy to wszystkich, a nie tylko Ciebie, którzy "wieszają psy i koty" na majóVWce nigdy na niej nie będąc i nie mając pojęcia jak na niej dokładnie jest... Po prostu zarówno dla uczestników jak i organizatorów jest to dość denerwujące.

Ja na majóVWce byłem dwukrotnie. Podobało mi się więc w tym roku też na pewno zawitam i jeżeli nic się nie zmieni to będę jeździł tam co roku. Na VWmanii także byłem dwa razy i nie spodobało mi się więc już tam nie jeżdżę. Z tym że nie wypowiadam się jak tam jest lipnie i że nie warto tam jechać. Po prostu zakładam że DLA MNIE się tam nie podoba i tyle. Bez wielkiego halo i oczerniania organizatorów oraz uczestników. Bo co to da? Jeśli nie zamierzam tam jechać więc jest mi to wszystko obojętne.

podobnie classic napisal nigdy nie bedac w worthersee...
jak moge pisac a moge..i bede bo kazdy z kim rozmawialem mowil ze to kupa... a ja nie mam zamiaru sie przekonywac jak wielka ona jest.

dokladnie ci ktorze nie byli na see i tam nie pojada nic nie mowia bo kazdy wie ze jest to jedna z najlepszych imprez w europie... i kazdy kotry tam jedzie i wraca mowi ze mu sie podobalo

oczernianie organizatorow??jestes jednym z nnich?? kto tu ich oczernia?? ktos napisal cos zlego na nich?? tego ze nie robia zlotow jak poza granicami to rozumie bo jeszcze troche daleko jestesmy... cenie ich prace...ale jak juz o tym mowimy poziom powinno sie podnosic a przynajmniej starac go podnosic

K-SYSTEM Car Detailing - Korekty lakieru, powłoki ceramiczne oraz kwarcowe, renowacja tapicerek skórzanych, wyciąganie wgnieceń PDR, pranie i czyszczenie tapicerek materiałowych. Pracuje na najlepszych kosmetykach dostępnych na rynku: powłoki ochronne i hydrofobowe Gtechniq, kosmetyki Swissvax, Zymol, Gliptone itd. ZAPRASZAM! Sprawdź mnie : https://www.facebook.com/Ksystem1

Image
 Profil    1197028

Temat postu:
VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: VW Golf mk1 1.6 EG 2xWeber
Kevin,halo halo, ja nic takie nie napisalem ze wsee jest lipne i wiec prosze cie nie pisz tak
nie bylem tam wiec nie wiem jak jest dlatego zadalem pytanie co tam takiego ciekawego jest,to tyle
moze kiedys sie tam wybiore,ale jak narazie nie mam po co tam jechac

skoro ty nie byles na majowce wiec nie wiem czemu piszesz ze poziom sie nie podnosi
moze twoi koledzy maja wygorowane wymagania dlatego tak twierdza i maja inne wyobrazenia,ale to juz ich problem,jak im sie nie podoba nich nie jezdza,tyle w tym temacie

Temat postu:
Uhonorowany Medalem
Uhonorowany Medalem
Awatar użytkownika

Classic napisał(a):
ja nic takie nie napisalem ze wsee jest lipne

a czy ja pisalem ze ty napisales??

Classic napisał(a):
skoro ty nie byles na majowce wiec nie wiem czemu piszesz ze poziom sie nie podnosi

kilka postow wyzej...pisalem o opinii wyrazili moi znajomi na jej temat
Classic napisał(a):
moze twoi koledzy maja wygorowane wymagania

nie wiem jakie maja... ale oni kilka razy byli i ich opinia mi wystarczy.
i nie trzeba jezdzic na zloty zeby wiedziec ze nam jeszcze duzo brakuje a tym bardziej majowce
ale chyle czola przed ludzmi ktorzy jednak cos organizuja...

w ogole po co ta dyskusja dalej... :o
ja nie jade wy jedziecie i nie dyskutujmy dalej na ten temat

K-SYSTEM Car Detailing - Korekty lakieru, powłoki ceramiczne oraz kwarcowe, renowacja tapicerek skórzanych, wyciąganie wgnieceń PDR, pranie i czyszczenie tapicerek materiałowych. Pracuje na najlepszych kosmetykach dostępnych na rynku: powłoki ochronne i hydrofobowe Gtechniq, kosmetyki Swissvax, Zymol, Gliptone itd. ZAPRASZAM! Sprawdź mnie : https://www.facebook.com/Ksystem1

Image
 Profil    1197028

Temat postu:
VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Auto: VW Golf mk1 1.6 EG 2xWeber
bluehehehehehe,torszke sie kevin pogubiles w zeznaniach
ja na tym koncze
pzdr

Temat postu:
Uhonorowany Medalem
Uhonorowany Medalem
Awatar użytkownika

Classic napisał(a):
bluehehehehehe,torszke sie kevin pogubiles w zeznaniach

o co ci koles chodzi? napisalem ze nie pojade tam bo... napisalem...napisalem na temat austri tez... a to ze ktos organizuje imprezy takie jak majowka robi i mu nie wychodzi i ze to szanuje tez napisalem... nie widze tu zadnej dezorientacji

Image
 Profil    1197028

Temat postu:
PostWysłany: Pią 22 Lut, 2008 
VW Zone Mod
VW Zone Mod
Awatar użytkownika

Auto: Audi 100 C4 & Chevrolet Camaro 3gen
no niestety ale majowka sobie nagrabila za sprawa kilku gosci ( nie bede wymienial nikow a sa bardzo znane ) i tym samym zrazila wiele osob ze slaska wiec B_O_N_K opinia odpowiednia jest w naszym regionie na temat tego zlotu,nie dziwie sie ze Kevin opisal to jak opisal

nie bede wyciagal na wierzch tych brudow ale musialem sie wstawic za Kevin-em

Audi C4 --- viewtopic.php?f=98&t=16705&start=1410
Jetta II --- viewtopic.php?f=112&t=44729&start=0

Temat postu:
vw PITUŚ
vw  PITUŚ

Czytam te posty i stwierdzam ze tak zle i tak nie dobrze. Najpierw narzekacie ze za malo zlotow w polsce potem ze sa lipne a nikt nie patrzy na to ile to pracy i kasy kosztuje. Tylko umie wiekosc z was zmieszac z blotem organizatorow.
Najbardziej smieszne jest ze porownywana majowka jest to wsee. hehehe z tego to nie moglem. Poruwnujac organizacje spojrzcie tez na autka i kase oraz ludzi ktorzy goszcza na wse i ile kasy tam zostawiaja, Wczesniej mieszkalem na pomorzu i potrafilem wsiasc w opla (czytaj nie majac vw) zabrac rodzinke (nawet moja amma jezdzi na zloty vw) i smiganc pol polski na zlocik zeby podziwiac fury i poczuc klimat. Teraz sie przenisolem do wawki i tez zapakuje dupsko w auto i polece do rusocina na zlocik bo go...o mnie obchodzi tam organizacja grunt zeby bylo bezpiecznie i wesolo. Potrzeby fizjologiczne w krzakach mozna raz w roku zalatwic, korona z glowy nie spadnie.
I SZACUN DLA LUDZI CO KRECA TAKIE IMPREZY CO ROKU BO BEZ NICH BY NIC W POLSCE NIE BYLO. a co do kolegow z dolu polski skoro macie takie zdanie to nikt wam nie karze goscic na zlotach, nikt tez z tego powodu plakac nie bedzie. Zlot sie i tak odbedzie z wami czy bez was. Tylko jak juz nie przyjezdzacie to chociaz opinie zostawicie sobie a tym bardziej opinie niektorych co na zlocie nie byli a najwiecej do powiedzenia maja. Tak rodzi sie plotka kolego Kevin bo cos uslyszales i powtarzasz.
Jak by nie bylo SZACUN DLA ORGANIZATOROW A POGARDA DLA PIJANYCH CWANIAKOW CO MYSLA ZE SA SMIESZNI JAK POPIS DA ZDECHLYM GRATEM.
pozdro

Temat postu:
Uhonorowany Medalem
Uhonorowany Medalem
Awatar użytkownika

vw 1 GTi napisał(a):
Tylko umie wiekosc z was zmieszac z blotem organizatorow

a kto tu miesza z blotem organizatorow??czytasz co sie pisze??
nadal nie widze kto ich tu obrazil

vw 1 GTi napisał(a):
Najbardziej smieszne jest ze porownywana majowka jest to wsee

ze co?? a kto tu to porownuje?? moze zacznij czytac calosc niz wyskakiwac jak guma z majtek

vw 1 GTi napisał(a):
Tak rodzi sie plotka kolego Kevin bo cos uslyszales i powtarzasz.

dokladnie ale w kazdeej plotce jest ziarno prawdy...

Image
 Profil    1197028

Temat postu:
ex-projekt mod
ex-projekt mod
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 5988786
vw 1 GTi napisał(a):
Tylko jak juz nie przyjezdzacie to chociaz opinie zostawicie sobie

Wszytsko ladnie opisales , ale z tym jednym zdaniem przesadziles. Najlepiej siedzcie cicho i nic nie mowcie :P

Temat postu:
vw PITUŚ
vw  PITUŚ

Cytuj:
dokladnie ale w kazdeej plotce jest ziarno prawdy...

No wlasnie ziarno moze i jest bo na dobra sprawe do kazdej rzeczy mozna sie przyczepic. Twoje ziarno osiagnelo juz 3 strone :D
A tak na powaznie dla rozluznienia atmosfery moze warto brac to co jest bo jakby takich zlotow ni bylo to nie bylo by gdzie swojego wozu pokazac wsrod setek innych vw w polsce. Forum nie jest na cale zycie zeby ogladac zdjecia. Czasem warto sie spotkac i pogadac z kolegami virtualnymi. Po prostu badzmy sumienni i niech bedzie osoba od spraw naglych gdzies ogolnodostepna na zlocie i wszystkie problemy do niej. Pijany szaleje na zlocie telefon na policje i juz jest problem z glowy.

Temat postu:
Admin of Vw Zone
Admin of Vw Zone
Awatar użytkownika

Auto: VW Corrado G60, Lex IS-F, A5, BMW X1
vw 1 GTi napisał(a):
Forum nie jest na cale zycie zeby ogladac zdjecia. Czasem warto sie spotkac i pogadac z kolegami virtualnymi....

jakbys nie zauwazyl to duza czesc uczestniczy w zlotach czesto....

Ja juz nie wiem co z wami robic.... czy kasowac te wasze bezsensowne wywody czy co?

Dla mnie sprawa jasna... bylem, nie podoba sie, to nie jade i sie nie rozwodze na ten temat !!

And every year all good shit like: MIVW, Edition 38, VagEvent, Blasen, Bautzen, VW Mania, itd...

https://www.facebook.com/DrakeVW

Image
 Profil    drake_vw

Temat postu:
VW Zone Mod
VW Zone Mod
Awatar użytkownika

Auto: Audi 100 C4 & Chevrolet Camaro 3gen
DrAkE napisał(a):
czy kasowac te wasze bezsensowne wywody czy co?

nic nie ksauj bo zostana same achy ,niech zostana opinie takie i takie w koncu po to jest temat zeby pisac opinie

Audi C4 --- viewtopic.php?f=98&t=16705&start=1410
Jetta II --- viewtopic.php?f=112&t=44729&start=0

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 3 z 7 [ 101 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość