Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!
[zlot] VWMANIA 2008
Moderator: saVWas
| Strona 3 z 38 [ 567 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 38 Następna |
| Classic | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Nie 31 Gru, 2006 Posty: 1444 Skąd: Józefów Gadu-Gadu: 0 Auto: VW Golf mk1 1.6 EG 2xWeber |
|
||||||
|
|
|||||||
| archie | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Śro 27 Kwi, 2005 Posty: 8109 Skąd: IRA Gadu-Gadu: 5988786 |
|
||||||
|
|
|||||||
| -HAFCIK- | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Wto 08 Sty, 2008 Posty: 214 Skąd: Neustadt Gadu-Gadu: 0 Auto: VW Corrado US R32 Kompressor |
|
||||||
|
|
|||||||
||||||
Rejestracja: Nie 31 Gru, 2006 Posty: 1444 Skąd: Józefów Gadu-Gadu: 0 Auto: VW Golf mk1 1.6 EG 2xWeber |
|
||||||
|
|
|||||||
| skrypol | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Śro 02 Lis, 2005 Posty: 2833 Skąd: wolfsgruppe.com Gadu-Gadu: 0 Auto: Golf I GTI 1.8 8V,Golf I Cabrio ,Bora V5 |
|
||||||
|
|
|||||||
||||||
Rejestracja: Wto 08 Sty, 2008 Posty: 214 Skąd: Neustadt Gadu-Gadu: 0 Auto: VW Corrado US R32 Kompressor |
|
||||||
|
|
|||||||
| LukasTDI | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Sob 18 Lis, 2006 Posty: 2616 Skąd: CT - Moherowo - TORUŃ Gadu-Gadu: 4208008 Skype: SerwerLukasa Auto: 2miejsce Show`n`Shine mk4/bora: VWMANIA 2009, Wyróżnienie za Najładniejsze Auto: Mrówki 04-06.09.2009 |
|
||||||
|
|
|||||||
||||||
|
||||||
|
|
|||||||
||||||
|
||||||
|
|
|||||||
||||||
|
||||||
|
|
|||||||
||||||
|
||||||
|
|
|||||||
| yamacha | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Śro 24 Mar, 2004 Posty: 2203 Skąd: VwZone Gadu-Gadu: 0 Auto: Corrado |
|
||||||
|
|
|||||||
| Route666 | Temat postu: |
|||||
Rejestracja: Wto 18 Paź, 2005 Posty: 359 Skąd: Slupsk-Londyn Gadu-Gadu: 556701 Skype: Route6610 Auto: Audi TT quattro |
|
|||||
|
|
||||||
| krupi | Temat postu: |
||||||
|
||||||
|
|
|||||||
| Strona 3 z 38 [ 567 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 38 Następna |
Kto jest na forum |
|---|
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
| Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum |

!! " . Na okolo 30 zalog z pl forum trafilo sie dwoch boorakoow (honda i bmw 

- pomyslcie jak zorganizowac "wjazd" i wyjazd"

....Yamscha,jestes ostanim czlowiekiem,po ktorym spodziewalem sie,ze napisze takie slowa i chce,abys wiedzias,ze nie tylko mnie zabolaly
- 80ciu to moze was bylo,ale na wczasach w Ciechocinku,to raz-nie pytam,co tam robiliscie
.Wiec Hafcik nie wyjezdzaj mi tu z textami,ze ochrony bylo tyle,i kosztuje to tyle,a tamto kosztuje tyle,bo generalnie mam to w dopie-czy mam cie zapytac,ile zarobiles na Manii?Chyba tego nie chcesz
.......ja sie pytam,co bedzie w tym roku?Czy dalej olewanie ludzi i gladkie wywiady w telewizji lokalnej?Brak toalet i ochrony?Pijana gowniazeria jezdzaca po namiotach?Bylem pierwszy raz na Manii,ogolnie uwazam,ze daliscie dopy po calosci.....szczerze mowiac,dla was to jest masowka,sped trzody czyli sezon ogorkowy i kosicie salate w zamian dajac nic czyli kiss maj pompa
.Generalnie nie zapewniliscie niczego,procz kasowania na bramce i utrudnionego wyjazdu po zakupy oraz spalenia czerwone Skody i nieudolnej brygady Ppoz-super doznania,przezycia niezapomniane,a reszte oplacisz karta Mastercard
.Tak,zajze na Manie 2008,poniewaz chce spotkac ludzi ktorych tam poznalem,i mam nadzieje,ze sie pojawia-Lukas,Mateo,Slonik,Zbigniew VW i jeszcze duzo wymieniac....boje sie jenak,ze wybiara inna impreze....sorki,ze zanudzam,a wlasciwie nie,nie sorki.Dlugo bylem cicho,bo nie chcialem robic awantury,ale jak czytam takie bzdury,Hafcik,to mam rozwolnienie,a tego nie lubie.
....ja juz pochowalem kilku kolegow,i nie chce tego ponownie przerabiac,wiec zamiast pisac bzdury,wez sie do roboty,i zorganizuj Maniee 2008 na poziomie europejskim.Czego zycze Tobie z calego serca.Pozdrawiam