Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 3 z 31 [ 456 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 31  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu:
PostWysłany: Sob 01 Gru, 2007 
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: Golf GLS 77' Automatic
DrAkE napisał(a):
Bez zameldowania tylko dzienne mozna kupic za 38E

Słusznie! zapomineliśmy o tym. meldung mus.

Temat postu:
PostWysłany: Wto 04 Gru, 2007 
vw PITUŚ
vw  PITUŚ

Gadu-Gadu: 2311504
Auto: 1990 GTD
Chciałbym sie wybrać na zlot. Mam kilka pytań czy nazwa miasta to woerthersee i czy teren zlotu jest jakos ogrodzony?? Pytanie moze wydac sie dziwne ale nie chce wjezdzac na teren zlotu. Chcialbym tam tylko wejsc i moc poogladac bedace tam samochody jednoczesnie unikajac jakiekolwiek oplaty. Jest to mozliwe. I jeszcze jedno jaki dzien zlotu jest najlepszy?? dzieki za odpowiedz;]

Profil    2311504

Temat postu:
Uhonorowany Medalem
Uhonorowany Medalem
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1197028
Auto: Golf VI R36T
brzozowice napisał(a):
Chciałbym sie wybrać na zlot

zapraszamy
brzozowice napisał(a):
nazwa miasta to woerthersee

nazwa miasta to Reifnitz am Woerthersee czyli Refifnitz nad jeziorem Worthersee

brzozowice napisał(a):
czy teren zlotu jest jakos ogrodzony

sa bramy ale nic poza tym jelsi chcesz tam przez busz i las przechodzic to gratuluje

brzozowice napisał(a):
jednoczesnie unikajac jakiekolwiek oplaty

i co chcesz pokazac to z czego smieja sie z nas na zachodzie? wydac 100-200e na benzyne i zaoszczedzic 5e na bilet.... sorry ale zirytowalo mnie to strasznie
dodam jeszcze ze to wieśniactwo!

brzozowice napisał(a):
jeszcze jedno jaki dzien zlotu jest najlepszy

wszystkie.. i te dni przed zlotem

w ogole to moze by sie tak czytalo caly temat a nie na 3eciej stronie zdawalo pytanie na m.in. na to co jest napisane na 1

K-SYSTEM Car Detailing - Korekty lakieru, powłoki ceramiczne oraz kwarcowe, renowacja tapicerek skórzanych, wyciąganie wgnieceń PDR, pranie i czyszczenie tapicerek materiałowych. Pracuje na najlepszych kosmetykach dostępnych na rynku: powłoki ochronne i hydrofobowe Gtechniq, kosmetyki Swissvax, Zymol, Gliptone itd. ZAPRASZAM! Sprawdź mnie : https://www.facebook.com/Ksystem1

Image
 Profil    1197028

Temat postu:
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Auto: MK V GTI DSG o.r.i.g.i.n.a.l
Speed napisał(a):
DrAkE napisał(a):
Bez zameldowania tylko dzienne mozna kupic za 38E

Słusznie! zapomineliśmy o tym. meldung mus.

Lol, jeszcze jakieś zameldowanie... :/
Speed jak będzie w moim przypadku. Mam kumpla który ma ciotkę w Klagenfurcie łatwi mi
u niej nocleg za free :-D lub za konkurencyjną opłatę. Co dzień będę wjeżdżał do Reifnitz. Co, jak i gdzie z tym meldunkiem by otrzymać bilet na całą zabawę ??

Ktoś planuje się wybrać w trasę 19-go maja ??

https://driiive.com/piter/Volkswagen-Golf--V-GTI-DSG/#!/gallery

Temat postu:
Uhonorowany Medalem
Uhonorowany Medalem
Awatar użytkownika

ja planuje.... tzn tak by byc tam z dzien wczesniej.
jesli chcesz kupic bilet na samochod to zrob to juz teraz

K-SYSTEM Car Detailing - Korekty lakieru, powłoki ceramiczne oraz kwarcowe, renowacja tapicerek skórzanych, wyciąganie wgnieceń PDR, pranie i czyszczenie tapicerek materiałowych. Pracuje na najlepszych kosmetykach dostępnych na rynku: powłoki ochronne i hydrofobowe Gtechniq, kosmetyki Swissvax, Zymol, Gliptone itd. ZAPRASZAM! Sprawdź mnie : https://www.facebook.com/Ksystem1

Image
 Profil    1197028

Temat postu:
Admin of Vw Zone
Admin of Vw Zone
Awatar użytkownika

Auto: VW Corrado G60, Lex IS-F, A5, BMW X1
brzozowice napisał(a):
Chciałbym sie wybrać na zlot. Mam kilka pytań czy nazwa miasta to woerthersee i czy teren zlotu jest jakos ogrodzony?? Pytanie moze wydac sie dziwne ale nie chce wjezdzac na teren zlotu. Chcialbym tam tylko wejsc i moc poogladac bedace tam samochody jednoczesnie unikajac jakiekolwiek oplaty. Jest to mozliwe. I jeszcze jedno jaki dzien zlotu jest najlepszy?? dzieki za odpowiedz;]

Wiec proponuje ci taki scenariusz:

1. Zabierz plecak żarcia np. konserwy, kabanosy i browar
2. Złap stopa - kogos kto jedzie np. do Włoch... bo to akurat tamtedy droga - darmowy wyjazd
3. Przepłyn 3 kilometry jeziora zeby ominac bramke za 5E i dostac sie na centrum zlotu

Być na zlocie - Bezcenne ;) A za reszte zaplacisz juz karta Mastercard niee

And every year all good shit like: MIVW, Edition 38, VagEvent, Blasen, Bautzen, VW Mania, itd...

https://www.facebook.com/DrakeVW

Image
 Profil    drake_vw

Temat postu:
vw PITUŚ
vw  PITUŚ

poprostu nie doczytalem ze bilet osobowy kosztuje 5e, fakt guzik nie pieniadz. Myslalem ze jadac samochodem musze placic te 40e tak jakbym mial co pokazywac (mam mkII za 2 tys zl)
Rozumiem ze wjade tam za te 5e tak?? wiesz pytam bo absolutnie nic nie wiem a naprawde chce tam pojechac, zaplanowac wszystko dokladnie zeby uniknac rozczarowan, szczegolnie finansowych. Jesli chodzi o paliwo to sie nie martwie rope mam za frajer bp ten golf to diesel jest;] wiec dojazd za darmo. Ja mam 19 lat i kazdy grosz to dla mnie pieniadz bo jeszcze nie pracuje, jestem na utrzymaniu rodzicow (choc golfa mam za swoje). Wydaje mi sie ze nie ma sie co burzyc nie napisalem nic obrazliwego ani wulgarnego. Wcale nie chce sie skradac przez busz ani plynac przez jezioro. I jeszcze jedno przeczytalem wszystko od deski do deski i potem zadalem pytanie i tak wlasnie powinno sie robic czy tak?

Profil    2311504

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1367975
Auto: caddy mk1
Piter vw napisał(a):
Lol, jeszcze jakieś zameldowanie...
Speed jak będzie w moim przypadku. Mam kumpla który ma ciotkę w Klagenfurcie łatwi mi
u niej nocleg za free lub za konkurencyjną opłatę. Co dzień będę wjeżdżał do Reifnitz. Co, jak i gdzie z tym meldunkiem by otrzymać bilet na całą zabawę
Ktoś planuje się wybrać w trasę 19-go maja

nie wiem jak to jest z ossobami prywatnymi ale nam napisala bebeczka karte z nazwiskami i podbila pieczatka, ta kartke pokazujesz w urzdzie miasta Reifnitz i wtedy masz bilety inaczej liczone.

Napisz w tej sprawie do organizatora jesli masz jakies watpliwosci albo zamow bilet juz teraz jak bedziesz mial klopoty z takim papierkiem

Ostatnio edytowany przez Mioo, Wto 04 Gru, 2007, edytowano w sumie 1 raz

Temat postu:
Admin of Vw Zone
Admin of Vw Zone
Awatar użytkownika

Auto: VW Corrado G60, Lex IS-F, A5, BMW X1
brzozowice napisał(a):
Wydaje mi sie ze nie ma sie co burzyc nie napisalem nic obrazliwego ani wulgarnego. Wcale nie chce sie skradac przez busz ani plynac przez jezioro. I jeszcze jedno przeczytalem wszystko od deski do deski i potem zadalem pytanie i tak wlasnie powinno sie robic czy tak?

Spoko Pitek... nie pekaj.
Wiekszosc info tu jest ew. poszukac w opisach z poprzednich lat, co roku jest tlumaczone co i jak...

And every year all good shit like: MIVW, Edition 38, VagEvent, Blasen, Bautzen, VW Mania, itd...

https://www.facebook.com/DrakeVW

Image
 Profil    drake_vw

Temat postu:
PostWysłany: Śro 05 Gru, 2007 
ex-projekt mod
ex-projekt mod
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 5988786
DrAkE napisał(a):
brzozowice napisał/a:
Wydaje mi sie ze nie ma sie co burzyc nie napisalem nic obrazliwego ani wulgarnego. Wcale nie chce sie skradac przez busz ani plynac przez jezioro. I jeszcze jedno przeczytalem wszystko od deski do deski i potem zadalem pytanie i tak wlasnie powinno sie robic czy tak?

Spoko Pitek... nie pekaj.
Wiekszosc info tu jest ew. poszukac w opisach z poprzednich lat, co roku jest tlumaczone co i jak...

Kto pyta ten wielbadzik czy jakos tak :D
Dobrze ze chlopak kombinuje jak tu koszty obciac (fakt pierwsze pytanie moze zle sformulowal :P )

Dla tych ktorzy nie chca wiezdzac samochodem , lub jada na jeden dzien mozna zatrzymac sie gdziekolwiek a w dzien zlotu dojechac jak najblizej Reifniz a reszte podejsc z buta , badz autobusem i oplacic 5e

jezeli ktos wjezdza na teren zlotu samochodem to opcji jest kilka

1.jestes na miejscu 1 luba pare dni wczesniej i masz pokoj (tak chyba najlepiej) . Bierzesz kartke z zameldowaniem zmiejsca gdzie mieszkasz , jedziesz do Reifniz ( miejsce zlotu) tam idziesz do "urzedu miasta" (w samym centrum) , pokazujesz kartke z meldunkiem , mowisz ile osob i dostajesz bilet na caly zlot . Potem na ten bilet mozna odebrac gadgety :D

2.jestes na miejscu jak sie zlot zaczol i masz pokoj - to samo co w punkcie 1 tylko ze trzeba sie dostac do urzedu miasta (albo na czyjs bilet ,albo zaplacic 5e za wejscie)

3.wjezdzasz na dzien zlotu - oplata za kazdy dzien bodajze 38e za kierowce + pasazer

4. Jak masz wszystko zaklepane "na pewniaka" (jak np Piter vw :P ) wtedy prosisz zeby ci poslali kartke ze bedziesz tam mieszkal w dniu takim i siakim , idziesz na stronke zlotu , przygotowywujesz sobie karte visa badz inna kredytowa :P + numery rejestracyjne pojazdu i zamawiasz bilecik on line

naprawde mozna tanio pojechac i podziwiam brzozowica ze juz planuje i liczy co i jak .

Po raz kolejny zacytuje Yamsche " zeby pojechac na Worthersee trzeba zaczac oszczedzac co najmniej pol roku wczesniej " no chyba ze jest sponsor taki czy inny

Temat postu:
vw PITUŚ
vw  PITUŚ

teraz juz wszystko jasne. Jednak napewno pojade tylko na jeden dzien a wlasciwie kilkanacie godzin. Mam plan zeby wyjechac jakos wczesniej rano ok 3-4 mysle ze na miejscu bede max za 8h wiec ok 12. Bede na zlocie ile wlezie, znaczy jak dlugo bedzie atrakcyjnie, narobie zdjec i wszystkiego co bedzie mozna. ewntualnie przekimam sie w aucie i z powrotem do polski i jakos znow o 4 w domu. Cały wyjazd powinien sie zamknac w 24h.

Temat postu:
Uhonorowany Medalem
Uhonorowany Medalem
Awatar użytkownika

Cytuj:

teraz juz wszystko jasne. Jednak napewno pojade tylko na jeden dzien a wlasciwie kilkanacie godzin. Mam plan zeby wyjechac jakos wczesniej rano ok 3-4 mysle ze na miejscu bede max za 8h wiec ok 12. Bede na zlocie ile wlezie, znaczy jak dlugo bedzie atrakcyjnie, narobie zdjec i wszystkiego co bedzie mozna. ewntualnie przekimam sie w aucie i z powrotem do polski i jakos znow o 4 w domu. Cały wyjazd powinien sie zamknac w 24h.

brawo... serioo ale ja juz chyba bym to olal! po calej nocy jazdy chcesz byc na zlocie i znowu jechac autem? stawiam 100zl ze nie zamkniesz sie w 24h nie ma bata chyba ze wciagniesz kreske
sorry ale jak czytam takie pitolenie to mnie w dupie szczypi...
rozumiem ze chcesz oszczedzic...ale trzeba to tez z glowa robic

ps: pamietaj by miec sprawne auto na taka trrase..bo austryjacka pomoc drogowa kosi jak ADAC w rajchu

Image
 Profil    1197028

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Auto: Golf GLS 77' Automatic
brzozowice napisał(a):

zastanawiam się czy wogóle wiesz ile to jest kilometrów. 99% że wogóle nie pojedziesz. Jśli już to lepiej przekimać jedną noc w samochodzie. umyć się pod prysznicem na stacji benzynowej jak to cczęsto stosowaliśmy mieszkając w samochodzie i rano znowu wypoczęty zwiedzić teren zlotu. Po za tym z tego co przeczytałem wynika ze myślisz o tym zlocie jak o jakimś typowym zlocie na lotnisku czy innym terenie zamkniętym. I tu błąd. Zlot ten odbywa się w całym mieście. samochody stoją wszędzie gdzie się da wjechać. Na ulicach jest low & slow. w jeden dzień i to od godziny 12stej nie jesteś w stanie zobaczyć nawet 1/10tej(no może sporo zawyżyłem) tego wszystkiego co tam przyjedzie. W zeszłym roku było zdaje się 15tyś uczestników.

Temat postu:
Uhonorowany Medalem
Uhonorowany Medalem
Awatar użytkownika

Speed napisał(a):
nie jesteś w stanie zobaczyć nawet 1/10tej(no może sporo zawyżyłem)

mysle ze mniej niz 10% nawet

Speed napisał(a):
zeszłym roku było zdaje się 15tyś uczestników

w tym my speedzie...

ale dobra skonczmy juz OT

Image
 Profil    1197028

Temat postu:
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 3861995
Auto: C63-> AMGfahrer
Kevin napisał(a):
w tym my speedzie...

na czym byliscie?? :-D niee niee

ja juz nie otuje....

2008: Nowy Staw, Pleszew, VAGTreffen, VWMania, VAG Event
2009: SpeedMania, Mrowki, VWigwamy Pleszew, VAG Event, VW Mania, Mrówki vol. II, ESSEN Motor Show
2010: Nowy Staw, Worthersee Tour, Mrówki, VAG Event, VW Mania, Cultstyle.pl
2011: Nowy Staw, Majowka Cultstyle.pl, Mrówki, VAG Event, Pasłęk,VW Mania, M.I.V.W, Cultstyle.pl, STS Bydgoszcz,
2012: Worthersee Tour, OldschoolSuicideParty, VAG Event, Cultstyle, c.d.n.
 Profil    3861995

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 3 z 31 [ 456 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 31  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości