Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 4 z 6 [ 76 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu:
PostWysłany: Sob 22 Wrz, 2007 
vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

Tak tak Rolek ale czy nie sądzisz że można wyrazić swoje zdanie zachowując dobry smak ? :)

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: A6 C5 V6 & MK2 @ VR6 & MK4 TDI+, Corrado @ 1.8T, MK4 V5, B5FL V6
Owszem można, ale osoba do której kierowane są opinie powinna je przyjąć z pokorą i ze zrozumieniem, a nie starać się je odrzucić...
Mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi :ok:

Temat postu:
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Auto: Vw Golf Cabriolet 1.8
Zastanawiajace jest to ze na innych forach o podobnej tematyce(i nie chodzi tu o calibra team) takiego rodzaju opinie wyraza sie w bardziej kulturalny sposob nawet jesli auto nie podoba sie 100% uzytkowników, cos jest tu nie tak ...

Temat postu:
vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

Rolek , przecierz jeśli jemu to się podoba to broni swojejego. Wkońcu siedział nie jedną noc przy tym autku...

Temat postu:
PostWysłany: Nie 23 Wrz, 2007 
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Auto: variat_vagen
rolek napisał(a):
W końcu przecież wszelkie dziury zaprojektowano z myślą lepszych osiągów samochodów które tego potrzebują...
nie do końca masz racje bo zawsze mozna coś poprawić ulepszyć, jak np silniki diesla VGA, które można bardzo łatwo pokręcać wirusem. Myślę, że lakiernik, zakładając ten post miał nadzieje, że wszyscy (prawie wszyscy) bedą tylko ochy i achy wypisywać o ibizie. Niestety większość uzytkowników tego forum nie bawią "spojlery" rodem z allegro. Mnie tez to nie bawi, jednak jeśli auto jest zrobione w jakimś stylu, nawet ospojlerowane i wyglada spójnie wpisując sie w koncepcję to wygląd pochwalę. Ibiza nie jest rewelacyjna to już udało sie ustalić, ale skoro lakiernik, mówi, że tak chcaił to nie mówcie mu, żeby cos zmieniał. Jego auto to jego wizja. Ostatecznie nie musicie na te auto patrzeć, nie jeździcie nim codziennie, a wielce prawdopodobnym jest, że nigdy go na drodze nie spotkacie. Dalsze roztrząsanie tematu jest chyba stratą czasu. PozdraVWiam

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Auto: A6 C5 V6 & MK2 @ VR6 & MK4 TDI+, Corrado @ 1.8T, MK4 V5, B5FL V6
Luq@sz napisał(a):
rolek napisał(a):
W końcu przecież wszelkie dziury zaprojektowano z myślą lepszych osiągów samochodów które tego potrzebują...
nie do końca masz racje bo zawsze mozna coś poprawić ulepszyć, jak np silniki diesla VGA, które można bardzo łatwo pokręcać wirusem.

Mam nadzieję, że nie chcesz mi przez to wmówić, że te wloty ulepszyły np. aerodynamikę tej Ibizy? :)

Bo jeżeli chodzi o styling to chyba nie muszę nic mówić co o tym sądzę... ;)

Ostatnio edytowany przez rolek, Nie 23 Wrz, 2007, edytowano w sumie 1 raz

Temat postu:
vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

Papen Podpisowywowuje się pod tym :)

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Auto: variat_vagen
papen1983, świenta racja

Temat postu:
VW Zone Mod
VW Zone Mod
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 3239572
Auto: Bora Sedan V6 oraz Bora Variant TDI ASZ+ Jetta mk II Coupe Bora Sedan TDi ATD
papen1983 napisał(a):
Zastanawiajace jest to ze na innych forach o podobnej tematyce(i nie chodzi tu o calibra team) takiego rodzaju opinie wyraza sie w bardziej kulturalny sposob nawet jesli auto nie podoba sie 100% uzytkowników, cos jest tu nie tak ...

Nie każdemu spodobały się teksty w stylu nie stać was na spojlery etc. a nie wiedział chyba że tutaj nie każdy lubi takie rzeczy, niektórzy mają felgi warte więcej niż te ich spojlery i samochody razem wzięte, krytyka boli, ale niestety w tym wypadku jest uzasadniona, to auto było może fajne jak było seryjne, ale teraz wygląda fatalnie, oczywiście poza lakierem, bo sprawia położone bardzo dobrze. Nie chce się wywodzić na tematy co komu się podoba a co nie, bo to jest bez sensu, jeden lubi to drugi tamto, ile ludzi tyle gustów. To forum jest o VW i VAG-group, a te samochody nie lubią spojlerow i siatexów, Oplom i innym może to pasuje... Pozdrawiam i faktycznie hamujcie troche z tekstami.

Temat postu:
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Cytuj:
Nie każdemu spodobały się teksty w stylu nie stać was na spojlery etc

wedlug mnie najwazniejsze jest zamilowanie i dobry pomysł ,a wszystko z czasem przyjdzie i ładnie sie w zgrabna calosc ulozy , zreszta nie jestesmy ksiegowymi zeby takie tematy omawiac , kazdy robi wedlug swoich mozliwosci prawda ?

Temat postu:
ex-projekt mod
ex-projekt mod
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 5988786
Zaraz pozamiatam ta zbedna dyskusje i tyle , szczegolnie na temat vwzone .Nie bylo bluzgu bluzgu i poziom wypowiedzi nawet nie zblizyl sie do postow na onecie , takze wszystko wpozo

Ostatnio edytowany przez archie, Nie 23 Wrz, 2007, edytowano w sumie 1 raz

Temat postu:
Uhonorowany Medalem
Uhonorowany Medalem
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1197028
Auto: Golf VI R36T
lakiernik napisał(a):
Kevin, Kevin, po pierwsze to nigdy nie powiedzialem,ze nie wiadomo ile mam kasy,po drugie nigdy nie powiedzialem,ze wszyscy sa biedni,ale ty chtba usilnie starasz sie przedstawic mie w najgorszym swietle na forum, wymyslajac takie bzdury a to 'wydaje mi sie troszeczke za wiele.Poprostu zle to wszystko odbierasz,przeciez wyraznie napisalem,ze nie wszystkich STAC,achodzilo mi o to,ze spoilery to nie tania rzecz i niestety wielu na nie poprostu nie stac,moze z ta zazdroscia troszke przesadzilem,ale kazdy popelnia bledy,prawda?mam nadzieje,ze topor wojenny zostanie zakopany.
Uwaga co do lakierowania ok.a zadnym maczo zamiaru byc nie mam.

przecytaj swoj post u kolegi golf99660 ktory przyznal mi racje po moim komentarzu na twoj tekst z kasa i zazdroscia....

Tosiek napisał(a):
mało tu Krytyki ze smakiem

tzn jakiej???

papen1983 napisał(a):
Swiete słowa , polać mu ...nieprzyjemna atmosferka sie tu zrobila troche ,...

bo napisalem spokojnie ze mi sie nie podoba???

Cezar Mk1 napisał(a):
Standard... Co jakis czas pojawi sie jakis niereformowalny tuningowiec rodem z allegro..

Czlowieku pisze Ci Kevin jak tylko chyba umie najspokojniej ze idziesz w zla strone a ty dalej swoje.

Prosze Cie, zrobiles z tego auta to co mozna zobaczyc na kazdym gownianym polskim zlocie. Brakuje tu do calosci jakiego flamer kita i porzadnej nalepy tylko.

Rozumiem zeby cos w tym aucie mialo jeszcze byc wyjatkowe to mozna napisac ze respekt za wklad pracy czy cos podobnego. Ale szczerze to zrobiles z tej ibizy to samo co polowa malolatow chetnie by zrobila z Tico swojej mamy.

I tak jak zawsze, dobre taczki pochowane miedzy takimi o to rodzynami.

Wejdz sobie na polskajazde.pl czy jak to tam sie nazywa to sobie wszyscy razem bedziecie mowic ze fajne i super.

staralem sie staralem bardzo.... ale i spokoj nic nie dal... pisze co mysle jest zle... pisze spokojnie co mysle i tez zle... ehhh

rolek napisał(a):
Ja tylko powiem, że z samochodu rodzinnego nie da się na siłę zrobić wyścigowego

nie zgadzam sie z tym stwierdzeniem.... :)

papen1983 napisał(a):

tzn co?? napisalem ze mi sie nie podoba a ty dalej swoje...

K-SYSTEM Car Detailing - Korekty lakieru, powłoki ceramiczne oraz kwarcowe, renowacja tapicerek skórzanych, wyciąganie wgnieceń PDR, pranie i czyszczenie tapicerek materiałowych. Pracuje na najlepszych kosmetykach dostępnych na rynku: powłoki ochronne i hydrofobowe Gtechniq, kosmetyki Swissvax, Zymol, Gliptone itd. ZAPRASZAM! Sprawdź mnie : https://www.facebook.com/Ksystem1

Image
 Profil    1197028

Temat postu:
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Administrator chyba ma jakis cel w przedstawianiu tylko raczej mało pozytywnych opinii , skoro raczej neutralne posty sa kasowane , jednym słowem brak demokracji i mozliwosci wyrażania swojego zdania jesli jest troszke inne niż wiekszosci , nawet ten temat teraz nie wyglada spojnie , admin o co biega dlaczego moje posty sa usuwane ? czy jestes taki niereformowalny czy boisz sie innych opinii na temat forum vwzone, a moze mi sie wydaje ? !!

Temat postu:
VW Zone Mod
VW Zone Mod
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 4393273
Auto: Leon 5F ST FR
papen1983, a co ci w sumie chodzi :/ auto robione stylu kompletnie nie pasujacym do ibizy... kupa z wlosem a bronisz go bardziej niz wlasciciel... juz bylo mowione 100 razy... lakier polozony super ale ten caly "bodykit" czy jak to sie tam zwie to nedza w cholere... i wsio na temat :ała:

Profil    4393273

Temat postu:
Uhonorowany Medalem
Uhonorowany Medalem
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1197028
Auto: Golf VI R36T
papen1983 napisał(a):
Administrator chyba ma jakis cel w przedstawianiu tylko raczej mało pozytywnych opinii , skoro raczej neutralne posty sa kasowane , jednym słowem brak demokracji i mozliwosci wyrażania swojego zdania jesli jest troszke inne niż wiekszosci , nawet ten temat teraz nie wyglada spojnie , admin o co biega dlaczego moje posty sa usuwane ? czy jestes taki niereformowalny czy boisz sie innych opinii na temat forum vwzone, a moze mi sie wydaje ? !!

wiesz czemu?? za malo kulturalne slowo SPIERDAL usunalem posta...

K-SYSTEM Car Detailing - Korekty lakieru, powłoki ceramiczne oraz kwarcowe, renowacja tapicerek skórzanych, wyciąganie wgnieceń PDR, pranie i czyszczenie tapicerek materiałowych. Pracuje na najlepszych kosmetykach dostępnych na rynku: powłoki ochronne i hydrofobowe Gtechniq, kosmetyki Swissvax, Zymol, Gliptone itd. ZAPRASZAM! Sprawdź mnie : https://www.facebook.com/Ksystem1

Image
 Profil    1197028

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 4 z 6 [ 76 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości