Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 1 z 2 [ 18 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: [Passat B5] Baton
PostWysłany: Sob 22 Wrz, 2007 
VW User
VW User
Awatar użytkownika

Auto ma felgi 17''8j oponki przod 215/45/17 tyl 225/45/17 gril bez znaczka lampki przod ANGEL EYES poza tym chcialbym zalozyc sportowe amortyzatory sprezyny -40 co zrobie w przeciagu tygodnia wiec moze sarna juz nie przeleci tak latwo, nastepne plany to czip zwiekszajacy moc silnika do 130 KM srodek poza radiem JVC KD-G731 ktore juz jest planuje monitor JVC KV-M705 i PS 2 slim spedzam w nim wiekszosc dnia czasem siedzac i czekajac wiec troszke to mi uprzyjemni czas w pracy. nastepny plan to listwy w kolor i usuniecie ilstwy srodkowej (tej gdzie jest rejestracja) i zrobic ta czesc na gladko a rejestracje na kratke nizej co moge wiecej zrobic w passacie jesli ktos ma jakies pomysly to bardzo chetnie poslucham!! wszystko co chce zrobic jest niezbyt tanie czesci sa bardzo drogie wiec wszystko to kwestia czasu wiec musicie wybaczyc ze jest nie jest na glebie

Passat B5
1.9 TDI 110KM
Rok 1998
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Ostatnio edytowany przez Baton, Sob 22 Wrz, 2007, edytowano w sumie 1 raz

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: golf mk2
Koła niespecjalne, pod autem to i sarna by przeleciała bez obrażeń, takie wysokie...

Plany jakieś są? Bo nic o nich nie wspomniałeś i takiego posta wysmażyłeś, jakby auto już gotowe było, krótkie zdawkowe info i parę fotek...

Temat postu:
VW User
VW User
Awatar użytkownika

Plany?? no jasne to dopiero poczatek gleba jak najbardziej ale tylko sprezynki (-40) wiecej nie da rady to nie jest tak jak w golfach czy autach starego typu a poza tym samod jest moim narzedziem pracy i robi bardzo duzo kilometrow tygodniowo i tak oponki 225/45/17 to niezbyt konfortowe !!!! a co si sie nipodoba w kolach ??

Temat postu:
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

"wiecej nie da rady to nie jest tak jak w golfach czy autach starego typu " Co chcesz przez to pwoiedziec...??

Temat postu:
Uhonorowany Medalem
Uhonorowany Medalem
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1197028
Auto: Golf VI R36T
wyraze swoja opinie... poza fotkami fajnymi to zwykly pasat na feli...
cos wiecej bys napisal o aucie lub co chcesz z nim zrobic...

K-SYSTEM Car Detailing - Korekty lakieru, powłoki ceramiczne oraz kwarcowe, renowacja tapicerek skórzanych, wyciąganie wgnieceń PDR, pranie i czyszczenie tapicerek materiałowych. Pracuje na najlepszych kosmetykach dostępnych na rynku: powłoki ochronne i hydrofobowe Gtechniq, kosmetyki Swissvax, Zymol, Gliptone itd. ZAPRASZAM! Sprawdź mnie : https://www.facebook.com/Ksystem1

Image
 Profil    1197028

Temat postu:
VW User
VW User
Awatar użytkownika

"wiecej nie da rady to nie jest tak jak w golfach czy autach starego typu " Co chcesz przez to pwoiedziec...??

Chce przez to powiedziec ze passka nie idzie powalic na glebe jak golfa I II czy III sprawa z zawieszeniem jest bardziej skaplikowane!! chcialbym go powalic ale niestety nie stac mnie na to jedyne co moge zrobic to wlasnie sprezeyny -40

Temat postu:
VW User
VW User
Awatar użytkownika

Auto ma felgi 17''8j oponki przod 215/45/17 tyl 225/45/17 gril bez znaczka lampki przod ANGEL EYES poza tym chcialbym zalozyc sportowe amortyzatory sprezyny -40 co zrobie w przeciagu tygodnia wiec moze sarna juz nie przeleci tak latwo, nastepne plany to czip zwiekszajacy moc silnika do 130 KM srodek poza radiem JVC KD-G731 ktore juz jest planuje monitor JVC KV-M705 i PS 2 slim spedzam w nim wiekszosc dnia czasem siedzac i czekajac wiec troszke to mi uprzyjemni czas w pracy. nastepny plan to listwy w kolor i usuniecie ilstwy srodkowej (tej gdzie jest rejestracja) i zrobic ta czesc na gladko a rejestracje na kratke nizej !! co moge wiecej zrobic w passacie jesli ktos ma jakies pomysly to bardzo chetnie poslucham!! wszystko co chce zrobic jest niezbyt tanie czesci sa bardzo drogie wiec wszystko to kwestia czasu wiec musicie wybaczyc ze jest nie jest na glebie

Temat postu:
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Wszytsko sie da zrobic..a patrzac poo planowanych modach (chip'y,ps2,zderzaczki gladko,lakiernia) mysle zee jednak stac Cie na zawieche do passka nom ale kazdy robi wedlug wlasnego gustu i urzytkowania pozjazdu :) pozdro trzymam kciuki za dalesz mody

Temat postu:
VW User
VW User
Awatar użytkownika

orzech napisał(a):
Wszytsko sie da zrobic..a patrzac poo planowanych modach (chip'y,ps2,zderzaczki gladko,lakiernia) mysle zee jednak stac Cie na zawieche do passka nom ale kazdy robi wedlug wlasnego gustu i urzytkowania pozjazdu :) pozdro trzymam kciuki za dalesz mody

Te plany sa na dobry rok jak nie dluzej.. narazie mnie nie stac :)

Temat postu:
VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 3467489
Auto: 81' Jetta
nawet nawet foty od Domier'a :) ja tez czekam na glebe ale tez smigam czasem b5 i niestety jak juz zawias sie konczy to koszta sa spooore. mysle ze bedzie dobrze jak troche zejdzie w dol chyba ze znow powrocisz do mysli o caddy :>

www.bikepics.com/members/domier
 Profil    3467489

Temat postu: .
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Auto: jetta a2
a mnie sie widzi i jeszcze 1 to jest PASSAT sedan one niebardzo wyglądaja na glebie przynajmniej takie jest moje zdanie

Temat postu:
PostWysłany: Nie 23 Wrz, 2007 
ex-projekt mod
ex-projekt mod
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 5988786
arczi_MKII_GTI napisał(a):
to jest PASSAT sedan one niebardzo wyglądaja na glebie przynajmniej takie jest moje zdanie

niee niee niee niee normalnie odpadlem . Nawet maluch dobrze wyglada na glebie !!

Temat postu:
VW Zone Mod
VW Zone Mod
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 4393273
Auto: Leon 5F ST FR
arczi_MKII_GTI napisał(a):
a mnie sie widzi i jeszcze 1 to jest PASSAT sedan one niebardzo wyglądaja na glebie przynajmniej takie jest moje zdanie

kolega widac nowy :-D

Profil    4393273

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Auto: variat_vagen
gleba jeszcze zadnego auta nie oszpeciła ! choć działa destrukcyjnie na inne elementy auta uzytkowanego w kaczogrodzie. Przy 17 calach śmiało można -60 i tak prześwitu jeszcze starczy na pokonywanie krawęzników

Temat postu:
PostWysłany: Czw 04 Paź, 2007 
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Auto: audi a4 b5
Spokojnie koledzy,różnica zdań nie jest powodem do kłótni ;)
Mi też by się widział na glebie,ale szanuje zdanie Arczi'ego każdy ma swoje i przynajmniej nie jest nudno :D

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 1 z 2 [ 18 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość