Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 3 z 6 [ 76 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu:
PostWysłany: Pią 21 Wrz, 2007 
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: golf mk3
Luq@sz napisał(a):
powem tak, żeby nie poweilać tego co już zostało napisane te autko jest w klimatach wyspiarskiego stylu (przynajmniej tak sądze po fotkach z UK).

szczerze to do dobrego wyspiarskiego stylu to jest bardzo daleko a nawet nie blisko

Temat postu:
PostWysłany: Sob 22 Wrz, 2007 
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Auto: Golf I GTI 1.8 8V,Golf I Cabrio ,Bora V5
Widze ze za bardzo sie denerwójesz jak ktos pisze ze mu sie niepodoba twoje auto :)
Powiem tak miałem zrobione autko coś podobnie do twojego stylu zmieniłem to bo w Polsce zaczeło pojawiac sie coraz wiecej aut własnie w takim stylu poprostu jadac ulica dziennie moge spotkac kilka takich własnie aut przynajmniej w moim miescie a germana trafic to tak jak trafic 6-ske w Lotka :)
Widac ze twoje auto jest wsadzone kupe serca i pracy a najwazniejsze aby auto podobało sie tobie bo robisz je dla siebie a nie dla innych ;)

Temat postu:
VW User
VW User
Awatar użytkownika

Jakoś to wyszło, chłopaki jednak mają rację - te zderzaki to lipa. O ile przedni gdyby miał czarna siatkę moznaby jeszcze przeżyc, o tyle tylny...tragedia.

Ale ogólnie czysto i kolor ładny.

Image Piszę poprawnie po polsku
.

Temat postu:
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 3861995
Auto: C63-> AMGfahrer
moze kolor i ladny i niezle ten podklad tam wczesniej nalozony, to jezeli chodzi o caloksztalt to tragedia do tego chyba dochodzi okleina wnetrza... nie ladnie... WT to jest skrot pasujacy do tego co sie stalo tutaj.... za ta sama kase wrzucona w ten "bodykit" i lampy mozna by zrobic cos naprawde eleganckiego... no niby o gustach sie nie dyskutuje, ale to jest forum...

Profil    3861995

Temat postu:
VW Zone Mod
VW Zone Mod
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 4393273
Auto: Leon 5F ST FR
einser77 napisał(a):
Poza tym nie wiem jaki jest sens na forum VW pokazywać Seaty, zaraz dojdą Skody, Audi i zrobi się straszny bałagan. Może od razu zmienić nazwę na vagzone :-D

nie wiem z czego problem robisz... na kazdej czesci masz znaczek VW & audi... czyli jest to jedna marka... otwierajac maske seata lub skody tez masz znaczki VW & audi, jak widac jest to rodzina i zadne auto, nawet porshe by mi tu nie przeszkadzalo... nawet bardzo chetnie bym o takich poczytal.

lakiernik napisał(a):
w 90ciu procentach sa one prawie takie same to poprostu zaczyna mie to nudzic bo przeciez przed chwilka gdzies to widzialem i kolejne nastepne auto pewnie bedzie wygladalo podobnie :o
wiem ze kazdy chcialby aby jego furka wygladala :ok: ale cz napewno zeby wygladala tak jak TAMTA
u kolegi,czyzby to cos jak komercjalizacja w handlu?{przyjecie wspulnych i podobnych zasad?)prosze o opinie i nie robcie z tego awantury PLEASE,poprostu co o tym sadzicie?

nie zgodze sie z toba... mowisz ze wszystkie auta wygladaja tak samo? heh kazdego roznia szczegoly, tylko trzeba je umiec dostrzec... podpisuje sie pod tym co mowil skrypol

ja akurat mieszkam w 20tys miescie...i uwierz mi ze jak widze jakiegos VW a juz najlepiej mk2... to albo jest to zaniedbana seria, albo zwiesniaczony spojlerami progami siatkami i imitacjami wlotow shit... wiec gdzie te nasze blizniacze auta?
Jak robisz zlot np garbiego.... to tez nie ma po co jechac? przeciez wszystkie auta sa tak samo garbate... heh tu siedza ludzie ktorzy preferuja taki styl i wiadomo ze kazdy projekt (no prawie kazdy) bedzie tak a nie inaczej robiony... a jezeli zdarzy sie komus pobladzic to probujemy go nawrocic... Japonczykom dobrze ze spojlerami... europejczykom raczej nie. zawias kolo a potem sie zaczyna zabawa szczegolami, ktore wyrozniaja kazde autko i robia z niego niepowtarzalne...

co do twojego auta to lakier ok, fela ok,

wnetrze, siatka, ten caly bodykit i brak gleby na - Minus... pozdro

Profil    4393273

Temat postu:
VW User
VW User
Awatar użytkownika

einser77 napisał(a):
Poza tym nie wiem jaki jest sens na forum VW pokazywać Seaty, zaraz dojdą Skody, Audi i zrobi się straszny bałagan. Może od razu zmienić nazwę na vagzone :-D

A to sorry Mistrzu już sobie stąd idę...
Mam nadzieje, że Yamscha to przeczyta.

Image Piszę poprawnie po polsku
.

Temat postu:
Uhonorowany Medalem
Uhonorowany Medalem
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1197028
Auto: Golf VI R36T
lakiernik napisał(a):
prosze o opinie i nie robcie z tego awantury PLEASE,poprostu co o tym sadzicie?

wiec teraz ja.... bo widze kolega krytyki nie lubi...

nie podoba mi sie w tym aucie nic poza kolorem...
jest tu wiele ludzi ktorym podoba sie inny styl i to pokazuja i nie przejmuja sie krytyka... bo co czlowiek to inne zdanie...
ale tylko chyba ty sie tak tu rzucasz

masz pojecie o lakierowaniu.. chwala ci za to... ale nie rob sie tutaj jakims maczo...

albo ten textw jednym z postow w ktorym pisales ze kazdy chcialby miec tyle pieniedzy co kolega o nicku golf9960 (czy jakos tam) i e wszyscy mu zazdroszcza bo sa biedni i na nic ich nie stac...tym pokazales swoj poziom....

wiec jeszcze raz napisze... ze jesli nie podoba ci sie sytuacja gdy ludzie wyrazaja swoja opinie bedziesz musial po prostu zmienic forum...

kolejna sprawa... mowisz wszystkie auta sa takie same... ale uwazam ze nie masz racji... aut zrobionych w dobrym (dla mnie) niemieckim stylu jest jak na lekarstwo... to wlasnie aut takich jak twoje... z siatkami i spojlerami jest najwiecej wiec to ty pokazales co widac na 90% polskich zlotow i nie tylko... czyli kupe siatexu.
auto zrobionych dyskretnie i bez mega przerobek blacharskich... w ktorych diabel tkwi w szczegolach jest wlasnie malo...

powiem ci jeszcze... ze rozumiem to ze nie kazdego stac na robienie auta...(bo ty lubujesz sie tym ze wlasnie ciebie stac) ale wystarczy zobaczyc ze wystarczy dobac o auto by bylo ono ladne i to tu jest fajne...

K-SYSTEM Car Detailing - Korekty lakieru, powłoki ceramiczne oraz kwarcowe, renowacja tapicerek skórzanych, wyciąganie wgnieceń PDR, pranie i czyszczenie tapicerek materiałowych. Pracuje na najlepszych kosmetykach dostępnych na rynku: powłoki ochronne i hydrofobowe Gtechniq, kosmetyki Swissvax, Zymol, Gliptone itd. ZAPRASZAM! Sprawdź mnie : https://www.facebook.com/Ksystem1

Image
 Profil    1197028

Temat postu:
vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

Ludziska, spokójcie sie... Nie ma co sie spierać kto jaki obiera styl czy ile ma siana. Ten który wrzuca zdjęcia i opis zwojej furmany musi sie jednak liczyć z krytyką, ale z drugiej strony... mało tu Krytyki ze smakiem. Make Peace not war. Lepiej sobie później podać ręke na zlocie niż spierać sie że ja mam gwinta i 9 calówki a on 20stki i Body kity :)

Temat postu:
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Auto: Vw Golf Cabriolet 1.8
Cytuj:
Ludziska, spokójcie sie... Nie ma co sie spierać kto jaki obiera styl czy ile ma siana. Ten który wrzuca zdjęcia i opis zwojej furmany musi sie jednak liczyć z krytyką, ale z drugiej strony... mało tu Krytyki ze smakiem. Make Peace not war. Lepiej sobie później podać ręke na zlocie niż spierać sie że ja mam gwinta i 9 calówki a on 20stki i Body kity :)

Swiete słowa , polać mu ...nieprzyjemna atmosferka sie tu zrobila troche ,... :<

Temat postu:
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Auto: mk3,mk2,mk1 cab,audi A5
Kevin, Kevin, po pierwsze to nigdy nie powiedzialem,ze nie wiadomo ile mam kasy,po drugie nigdy nie powiedzialem,ze wszyscy sa biedni,ale ty chtba usilnie starasz sie przedstawic mie w najgorszym swietle na forum, wymyslajac takie bzdury a to 'wydaje mi sie troszeczke za wiele.Poprostu zle to wszystko odbierasz,przeciez wyraznie napisalem,ze nie wszystkich STAC,achodzilo mi o to,ze spoilery to nie tania rzecz i niestety wielu na nie poprostu nie stac,moze z ta zazdroscia troszke przesadzilem,ale kazdy popelnia bledy,prawda?mam nadzieje,ze topor wojenny zostanie zakopany.
Uwaga co do lakierowania ok.a zadnym maczo zamiaru byc nie mam.

Temat postu:
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Auto: mk1 Cabrio 1.820VT, mk5 .:R32, T4 Multivan 2.5TDI++ do lawety :)
Popieram zdanie Kevina, bardzo ladnie wszystko napisal, ale widac ze lakiernika to nie rusza, dalej idzie w swoje.

Temat postu:
VW Master
VW Master

Standard... Co jakis czas pojawi sie jakis niereformowalny tuningowiec rodem z allegro..

Czlowieku pisze Ci Kevin jak tylko chyba umie najspokojniej ze idziesz w zla strone a ty dalej swoje.

Prosze Cie, zrobiles z tego auta to co mozna zobaczyc na kazdym gownianym polskim zlocie. Brakuje tu do calosci jakiego flamer kita i porzadnej nalepy tylko.

Rozumiem zeby cos w tym aucie mialo jeszcze byc wyjatkowe to mozna napisac ze respekt za wklad pracy czy cos podobnego. Ale szczerze to zrobiles z tej ibizy to samo co polowa malolatow chetnie by zrobila z Tico swojej mamy.

I tak jak zawsze, dobre taczki pochowane miedzy takimi o to rodzynami.

Wejdz sobie na polskajazde.pl czy jak to tam sie nazywa to sobie wszyscy razem bedziecie mowic ze fajne i super.

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Auto: golf mk3
ibiza rodem z
viewtopic.php?t=24161

Temat postu:
vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

Panowie... Nierozumiem skąd u was taka JECHANA ? Nie możecie zluzować ? Jak mu sie podoba to JEGO sprawa. Czy VW ZONE, to tylko CULT, G-Style etc. ? Czy facet nie rozkładał samochodu na części pierwsze , nie włożył trudu pracy ? Czy WY NIEWIECIE CO TO JEST SMAK ? Echhh.....

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Auto: A6 C5 V6 & MK2 @ VR6 & MK4 TDI+, Corrado @ 1.8T, MK4 V5, B5FL V6
Przecież tutaj każdy wyraża swoją opinie na temat auta.

A, że nie są pozytywne... to 2 strona medalu.

Ja tylko powiem, że z samochodu rodzinnego nie da się na siłę zrobić wyścigowego bolidu dodając mu jakieś wloty czy inne wynalazki...

W końcu przecież wszelkie dziury zaprojektowano z myślą lepszych osiągów samochodów które tego potrzebują...

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 3 z 6 [ 76 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości