Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 33 z 48 [ 716 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 48  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu:
PostWysłany: Nie 12 Sie, 2007 
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: BORAt
i ja jestem było super co tu pisać ....
Powrót zarąbisty u Górala czekaliśmy 1,5h na kotlety co Zbigniewa i Lonka wyprowadziło z równowagi bo my zjedliśmy a oni jeszcze nie .... Zbigniewa caddy na drodze powrotnej koło Kórnika doprowadzało kierowców do szału 5h i nie szybciej a jak złapał asfalt to ... nie dał sie byle burakom ;) foty będą jak dojdę do siebie ...

Dziekuje organizatorom za miłą sympatyczną miejscówkę i a atmosferę oraz ekipie która tam była kąpiel w "stawie" z Harym miodzio dotrzymałem słowa i pływałem ;) to na tyle bo pisać już nie mogę ;D

Narodziny syna rzecz bezcenna ;)

Temat postu:
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 3644946
Auto: Passat B5 FL, TDI 130 Ps (highline)
lookazv6 napisał(a):
No i dotarłem do domku,tu mam troche słabe łącze więc fotek nie wrzuce,a no i oglądanie ich też sprawia mi duże trudności :(

Impreza jak zawsze przegodna :ok:

Tutaj pare słów do Przema,impreza świetnie zorganizowana,wszystko idealnie,a niespodzianka dla Camela to chyba wszystkich wzruszyła,jesteś wielki
jamajama

Mam nadzieje,że za rok też bedzie mi dane do Jarocina dotrzeć,mam taką małą nadzieje,że może da się zorganizować spot(chyba już zlot można mówić) od piątku do niedzieli żeby co niektórzy mogli prezentować jeszcze swoje auto na show&shine,a nie spać w nim i nietylko niee niee

Co do Show&Shine to moge się pochwalić,że zajełem drugie miejsce moim Variantem,oraz dostałem też pucharek za najdalszy dojazd :-D

Hehe,no to na sam koniec miałem też nieplanowany postój na drodze powrotnej,a mianowicie policja mnie wyciągneła z ruchu i nie podobało im się,że mam taką małą rejestracjie z przodu i że koła wystają,ale naszczęście miałem normalną tablice w bagażniku,wieć szybko przekręciłem,a do kół to misiek powiedział,że jak mnie następnym razem zobaczy to mi dowód zabierze-jasne chyba za rok mnie zobaczy...

Pozdro ekipa !! !!

naszym policjantom nigdy sie nic nie podoba!!!nie przejmuj sie lookaz mój kolega mial golfa na glebie i nie mógł wjechać na krawęznik bo jechało pogotowie noi zczaila go policja a że polcjant interesowal sie :) tuningiem to nie dostal mandatu

Rothenburg '10,II VAG Meeting Bielawa 15-16.05.2010,Underground Tuningtreffen Goerlitz'10,
Wolfsgruppe VAG EVENT III - 2-4 lipca 2010,LMS 10,CultOberfest 2010
Rothenburg '11,Wolfsgruppe VAG EVENT IV - 1-3 lipca 2011,LMS 11
Rothenburg '12,Underground Tuningtreffen Goerlitz'12,Wolfsgruppe VAG EVENT V -29-1 lipca 2012

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000595888991
 Profil    3644946

Temat postu:
FAKIR
FAKIR
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 7752780
Auto: Golf mk2/audi diesel wagon
D1 RMK81, nie no looz,szkoda,że nie dotarliście,Bandziego flaszka wczoraj pękła,ale następnym razem napewno wypijemy razem ;) !!

Profil    7752780 Lookazv6

Temat postu:
VW Zone member
VW Zone member
Awatar użytkownika

ja dotarlem dzisiaj :) tylko do Szefa Przema na lux spot przed domem (iii tu Przemo ogien ogien :) czulem sie jak w amerykanskim filmie, bling bling fury na podjedzie i dziadzia +magiczny podnosnik z chryslera) yoyo dla nowo poznanych vwzonowców... pozniej spotkanie w Kotlinie na kotlecie gdzie myslalem ze podpale ta francowatą bude jak mi kotleta nie chcieli dac przez 1.5 godziny i jeszcze na kamerze fajfusy sprawdzaly czy czasem juz nie zjadlem.. ehhh cale zycie z baranami.. i dzienks dla Kolarza za spotkanie kolo stogu siana hehehe... mam nadzieje ze za rok dotre w sobote a nie w niedziele i to pozno...

Temat postu:
vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

Auto: Superb Elegance
W końcu zdecydowałem się na założenie konta na forum - witam wszystkich! :D

Na wstępie chciałem pogratulować organizatorom - wszystko dopięte na ostatni guzik!
Szczególne podziękowania dla Przema, który nakręca wszystkich (nie tylko z Jarocina)! jamajama

Tak jak już ktoś wspomniał niektórym procenty i pfu uderzyły do głowy, ale miejmy nadzieje, że raz nie znaczy zawsze ;)

Kręciłem film z przejazdu Jarocin-Brzezie, niestety najlepsza część (Pleszew) się nie zapisała, bo kamerka się zawiesiła :<:
przy okazji THX dla Huberta z mk1 cabrio za transport kamerzysty :)
Jak to wszystko jakoś skleję to podam Przemowi (p3emob)

Wszystkim innym dziękuję za towarzystwo!

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Auto: Golf GLS 77' Automatic
coś czuje ze mojego etiennera tam brakowało

Temat postu:
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Auto: BORAt
Speed napisał(a):
coś czuje ze mojego etiennera tam brakowało

Coś ty było kupę aut lepszych od Twego a ciebie nie lubimy za ściemę że znowu się tobie nie chciało jechać ... znamy twe wymówki ;)

Narodziny syna rzecz bezcenna ;)

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Auto: audi a4 b5
To parę fotek z mojej strony,będzie więcej ;)

Image

Trzeba było parkować blisko co by się wszyscy zmieścili :D

Image

I jeszcze jedno,kiedy g60 miało przerwę techniczną wzięło mnie na portrety :) taaa Młoda mnie zabije :-D

Image

Temat postu:
VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Auto: Otwieracz do studzienek
a ja mam taka specjalna prosbe

ktos robil nam [mnie i norbiemu]fotki po odebraniu pucharu i dyplomu i niestety nie wiem kto to byl

jak by sie znalazla ta osoba to bylbym wdzieczny za fotki bo nawet nie mam pamiatki :(

-Vw Wittenberge 02,03
-Vw Ingolstadt treffen 01,02,03
-Woertherse 05,06,07,08,09
-Bauzen 06,07,08
-Blasen 05,06
-Luckau 05,06
-Jarocin 06,07
-Vw treffen Regensburg 02,03,04
-Vw mania 06
-Cultstyle.de Rothenburg 06,07,08
-Strefa GTI 06
-Wigvwamy Pleszew 06,07,08,09

Temat postu:
FAKIR
FAKIR
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 7752780
Auto: Golf mk2/audi diesel wagon
Lulo moja Marta ma tą fotke w telefonie,jeżeli bedzie się nadawać jakościowo to jutro wrzóce na forum ok ;)

Profil    7752780 Lookazv6

Temat postu:
Admin of Vw Zone
Admin of Vw Zone
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 2356976
Auto: Cupra 4x4 ????
Juz w domu wykąpany i swiezy :)

Zaczne od podziekowan dla Lookazv6, za to, że zabrał mnie na zlot. Dziękuje również Drake, który mnie ze zlotu odwiózł do domu :D A teraz przeprosiny... Sorry Przemo za nasze zachowanie w pewnych momentach, tłumaczyć się nie będę, każdy widział jak było... Jeszcze raz sorry!!

A teraz przejde do sedna :D Impreza naprawde klasa!! Super miejscowka, na parkingu bylismy jako pierwsza z ekip i milo sie ogladalo jak autek przybywalo z minuty na minute :D Dojazd rowniez dobry, szkoda tylko, ze nieco sie to porwalo. Miejscowka w Pleszewie super, denerwowały mnie tylko cacyki :/ No i dowód w barze, hehe. Ogór kiszony pycha, grochówka też :D Potem zgubiłem opaske i mogłem zapomnieć o śniadaniu, hehe :P Ekipa jak zawsze godna, manewry były, Trochę nagród się posypało.... Gratulacje dla wszystkich!! Jedynie troche mnie boli, ze eRa dostala tylko dyplomik :P A tyle sie nameczylem, hehehe.... Potem prezentacja Corrado, o bossszzz..... Ale jakos to bylo :D :D

Pozdrowienia dla wszystkich ktorych mialem okazje spotkac!! Naprawde dalismy rade!!

Ocena zlotu 5+/6 :D Zeby nie bylo, hehe....

PS. Zrobilem az 20 zdjec, z czego 10 pod domem :P

Image
Było A3, Mk2,Mk3 TDI+, Mk3 20VT...
 Profil    2356976

Temat postu:
VW Zone member
VW Zone member
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 8205732
Auto: mk1 GTI & passat b5 VR5
ja tez dotarlem, juz dosc dawno, wlaczam kompa, chce napisac cos na forum, a tu neostrada nie dzial, odcieli mi neta i nie wiem dlaczego
teraz sie u kobiety dorwalem na chwilke takze napisze szybko i zwiezle wielkie slowa podziekowania przede wszystkim dla Przema, ale rowniez Kolarza i wszystkich innych, ktorzy choc troche przyczynii sie do organizacji tego wieliego przedsiewziacia...
jak dla mnie na 99% super, bez kilku niepotrzebnych incydentow, ale nie ma sie co rozwodzic bylo jak bylo i koniec...
dzieki wszystkim za przybycie, za mile spedzony czas itd
za niedzielny spot pod domem u Przema i bardzo dobra kawke :)
gratuluje wszystkim , ktorzy zdobyli puchary i wyroznienia, mysle, ze jak Przemo usiadzie do komputera u kogos to napisze wszystkie oficjlane wyniki, a jelsi nie to po rozmowie z nim jutro ja to zrobie

na koniec powiem tylko, niech zaluja Ci, ktorzy mogli a nie dojechali...

pozdr do wszystkich

Profil    8205732

Temat postu:
vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

Troszkę fotek zapodaję, niestety robione tel. E50 więc nie narzekajcie na jakość :)

Image Image Image Image
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Po wielu godzinach drogi ja też dotarłem do domu (nawet po drodze mijało mnie czarne Gallardo ]:-> )
Z racji zmęczenia nie będę się rozpisywał, ale impreza była na maxa, ekipa najlepsza na świecie, chyba na każdego mam haka uwiecznionego na fotach, które jutro wrzucę niee
W tym tygodniu temat rozrośnie się do 100 stron hah Dzięki za mega spotkanie yupii
P.S.
Lookaz mam nadzieję, że spotkanie z psiarnią skończyło się tylko na założeniu blach a nie mandacie :/

Temat postu:
vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

Auto: VW Golf MK IV TDI
więc ja też podziękuje za świetną zabawe można by cały dzień pisać co się wydażyło po jak dla mnie fajna obsługa żarło prostu super zorganizowana imprezka w takim miejscu z takimi ludżmi to jest wypas rarytas tak że ziomy ja z wami od niedawna ale jak najdłużej będę :ok:
dzięki i pozdrawiam obecnych

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 33 z 48 [ 716 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 48  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości