Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 1 z 2 [ 16 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: [mk3 Variant 1,9 TDI] by Gobo90
PostWysłany: Śro 08 Sie, 2007 
VW User
VW User
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: Corrado vr6 24v
MODEL:VW Golf mk3 Variant GL

SILNIK: 1,9 TDI 1Z + 402Ohm

MOC: około 105koni nie hamowany

MODY POD MASKA: rezystor, Lifty maski, podgrzewane spryskiwacze,alarm

ZAWIESZENIE: seria (narazie)

UKLAD HAMULCOWY: Seria z ABSem

KOLA:Felgi Pro3 wzór BBS polerowany rant skręcane ET 35 16x7,5J + opony Fulda Extremo 205/45/16

NADWOZIE:Hokej od vr6, Grill z GTI + Znaczek TDI z passata b4, Lampy FK angles ayes, kierunki w zderzaku clear black własnego pomysłu, Bra, Czerwone paski na zderzakach i listwach ala 20jahre, nakładki na błotniki i progi z GTI, Lotka na klapie, Lampy tył od GT, Znaczki na czarno, wydech na czarno, boczne kierunki dymione, Relingi

WNETRZE:Wspomaganie kier, ABS, 2x Poduszka, Ele Lustra, Atermiczne szyby, Napinacze pasów, Roleta Bagażnika, Miękka deska, Licznik z MFA z mk4, Tempomat, CLIMATRONIC z mk4, Ele szyby, welur, Podświetlanie jak w mk4, wysoki tunel z vento, Pakiet skórzany(gałka, kierownica, ręczny), CB radio, Nawigacja, Zamykany schowek pod AirBag,

AUDIO:Jednostka sterująca Blaupunkt TravelPilot E1, Sub ALPINE, Wzmacniacz SPECTRON, Kable Wiwanco 20mm, Głośniki alphard (juz nie dlugo)

ZMIANY PRZEPROWADZONE:Lampy przód, kierunkowskazy, Lampy tył, Paski na zderzakach, Grill , hokej, spryskiwacze, rezystor, koła, Lotka na klape, Zmiana tapicerki, Climatronic z mk4, licznik z mk4 z mfa, Tempomat, Zmiana podświetlenia, Nawigacja, CB, tunel z vento, BRA, Alarm, scyzoryk, Boczki welurowe, zamykany schowek pod airbag, ele szyby, Gałka zmiany biegów i mieszek skóra, ręczny skóra, kierownica obszyta skórą,

PLANY: Gleba, Gleba, Gleba... nowe foteliki (editiony albo 20jahre) grzanie pupy, reszta TOP SECRET

Image
Image
Image
Image

W między czasie Przewineły się białe kieruki ale szybko zostały zdjęte...

30 Gru 2006
Nastą piły pierwsze mody.. mianowicie dymiony zestaw FER w zderzak oraz czarny znaczek:

Image

oraz szeroka dokładka na foto nie ma jeszcze dymionych kierunków

Image

03 Sty 2007
Witajcie panowie dzisiaj dotarły do mnie nowe wypasy a zawdzięczam to gregowi.. Pozdro dla ziomka ;) załączam foto a są to: Welurowa tapicerka, Zagłówki, Prowadnice plastiki do zagłówków do tylnej kanapy(!), (lampa gratis) Pozdro ;)

Image

13 Sty 2007
Nowe rzeczy doszły folia do lamp i gałka...

Image

dzisiaj obszyłem kierownice ;)

Image

15 Sty 2007
Zacząłem przekładać tapicerkę i zakładać zagłówki porównanie tapicerek na foto nowy welur i stara ;)

Image

20 Sty 2007
Witajcie oto najnowsze fotki goferka świeżutkie bo dzisiejsze wszystko już prawie zamontowane auto umyte oto fotki czekam na komentarze ;) Ewentualnie sugestie co jeszcze zmieni ;)

ImageImageImageImageImage

21 Sty 2007
Witajcie oto nowy wypas do golfika który trafiłem dzisiaj na giełdzie.. Jest to grill bez znaczka, kupiłem go za UWAGA! 15zł!!! stan super ułamany tylko jeden zaczep i jest czerwony ale pomaluje go i będzie super, koleś co go sprzedawał nie wiedział do czego to ...
Image

05 Lut 2007
Witajcie w golfiku jest nowy sub własnoręcznie wykonany przeze mnie :bigok: oto fotki
Image
Image
już kupiłem kable i wzmacniacz czekam na paczke ;)

13 Lut 2007
No to wzmak już założony kable położone wszystko piknie gra oto fotki ;) :
Tu wzmak i gotowe (polutowane i poskładane) kable:
Image
A tu już w aucie:
Image

10 Mar 2007
Nowe fotenjce grill bez znaczka założony :hmm:
Image
Image
i zrobiłem wreszcie lampy biało czerwone udało mi sie zrobić je ze są czerwone świecą na pomarańczowo (kierunkowskaz)
Image
no i do obszytej kierownicy doszły wreszcie gałka i mieszek szyte czerwoną nicią :D
Image

16 Mar 2007
Witajcie Paski 20 jahre naklejone.... na razie słabe fotki bo w ciasnym garażu może jutro będą fotki na dworze ;)
Image
Image
Image

20 Mar 2007
Witajcie wreszcie mam foty z paskami zrobione na dworze... Niestety wybaczcie mi ale jestem trochę wczorajszy .. i zapomniałem wyłączyć macro w aparacie i fotki trochę rozmazane ale coś tam widać... :P jak sie wam podoba ??
Image
Image
Image
wydaje mi sie ze walne jeszcze paski na drzwi...

22 Mar 2007
PROJEKT ZEGARY MK4 RUSZYł!!!
nareszcie mam wszystkie częsci do założenia zegarów z mk4 :D

Image

Mam już licznik z mk4... trochę rozwalona obudowa ale to nic i tak idzie do pocięcia :p rozebrałem je i w środku sa ok ;)

Image
Image
Image

mam już licznik dawce z mk3..

Image
Image

mam wiazke z mk4...

Image

mam pływak z mk4 :D

Image

wiec nie dlugo zabieram sie do roboty ;) Teraz jedyny problem to muszę poskładać tą przejściówkę...

23 Mar 2007
Image

no to zegary podłączone na krótko i bardzo mila niespodzianka mają MFA!!!!! i oczywiście działają !!!

Image

Oto przejściówka jutro moze pierwsza przymiarka w aucie ;)

24 Mar 2007
no to dzisiaj była przymiarka i zegarki działają :D teraz tylko spasować i czekać na manetki mfa...
Zapomniałem oto fotki:

Image
Image
Image

04 Kwi 2007
licznik założony i działa. Więcej fot nie długo :D
Oto kilka fotek z prac...

Tu nowe manetki z mfa :D

Image

Wiązka :D

Image

Stary licznik

Image

Nowe mocowanie ze starego licznika w nowym :D

Image

Tak to wygląda w aucie na żywo wygląda trochę lepiej :P

Image

efekt w nocy...

Image

21 Kwi 2007
Witajcie przyszedł czas na fotki :D umyłem dziś auto i zrobiłem fotki z paskami na drzwiach :P Oto i one czekam na komentarze i propozycje co jeszcze zmienić.... Dodam że najbliższy plan to elektryka szyb.. :P

Image
Image
Image
Image
Image
Image

No i na koniec jeszcze jedna fota licznika z mk4 :P Moje oczko w głowie jestem z tego naj bardziej dumny :P :D

Image

24 Kwi 2007
A modyfikacji ciąg dalszy.... przyszły boczki przednie w welurze ( pozdro rydzu ;) ) i nowa skrzynia SOLING... Wymiata......... jest KOZACKA POLECAM!!! czekam na elektrykę szyb oryginał i na wzmak nowy :D

Oto boczki na razie przód na tył poluje szkoda że nie są na pełnej elektryce ale już z dziurami sobie prawie poradziłem :P

Image

I SOLING!! Super niżej porównanie wielkości z baterią paluszkiem :P

Image
Image

30 Kwi 2007
Witajcie i znowu sie coś dzieje :D Przyszła elektryka szyb :D i już przygotowałem boczki od rydza pod elektrykę i pranko ;) Kilka fotek :

Komplecik :D

Image

I boczki:

Image

05 Maj 2007
Tak wyglądają nowe boczki na pełnej elektryce : (pozdro rydzu ;) )

Image

A yu mój subik i nowy wzmak w autku. Po tym wzmacniaczu nie spodziewałem sie nawet połowy tego co oferuje... W mostku volum na połowę na wzmaku radio czadu i soling nie wyrabia... wzmak ma chyba naprawdę 160 W na kanał jest zajebi... ciężki :D i naprawdę dobry jakościowo trochę zniszczony ale mi to nie przeszkadza :P Ogólnie jestem bardzo zadowolony z SOLINGA i wzmaka:P bas jest "mięsisty".. i lusterka się telepią:P

Image
Image

25 Maj 2007
Kilka fotek środka

Image

nowe boczki + elektryka.. zaślepki korbek własnego pomysłu:P

Image

a jak było widać na początku tematu w sumie z serii to została sama goła! deska i podsufitka...

08 Cze 2007
NAWIGACJA!
No to trochę powalczyłem z bu**elem jaki zrobił germaniec w instalacji radia... i podłączyłem nawi.
Jest to Blaupunkt TravelPilot E1 :D Jestem bardzo zadowolony BARDZO Dobra jakość dźwięku. Oto kilka fot:

Image
Image
Image
Image

nie wiem dlaczego wyświetlacz wyszedł biały.. na żywo jest bardzo wyraźny i dobrze go widać nawet w ostrym słońcu ;) Jak wam sie podoba moja nowa Nawi ??
Ps: mam pytanko ma ktoś może mapę do Travelpilot w wersji E ?? poproszę o kontakt na pw bo ja posiadam ale wersję 2004-05 a chętnie nabędę nowszą może być kopia lub oryginał.. ;)

17 Cze 2007
A dzisiaj na giełdzie kupiłem nowy rarytasik oryginalny fotel RECARO :D Jak by ktoś miał drugoi taki proszę o kontakt na pw :pub:

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

17 Lip 2007
Nowa sesja :D z zmian to czarny znaczek z tyłu i wypolerowany wydech(trochę lipnie) Wiem że słabe foty ale mój aparat jest lipny trochę na taki pół mrok:P

Image
Image
Image
Image

25 Sie 2007
Znaczek GTI w atrapie jak myślicie pasuje ?

ImageImageImageImage

ImageImageImageImage

13 paź 2007
smooked lights, Emblemat TDI w atrapie, Grill GTI

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

24 lis 2007

tempomat, Lampki tylne z GT :D takie tam RARYTASKI ;)

ImageImageImage

ImageImageImage

01 Gru 2007
Zmiana podświetlania deski na czerwono niebieskie:

ImageImageImageImage

07 Gru 2007
Lift Maski
Image

14 Gru 2007
Własnoręcznie obszyłem kierownicę fotki poniżej:
Image

17 Gru 2007
Wysoki tunel z vento wersja finalna :D (ten czarny)
Image

27 Gru 2007
Clary w zderzak własnoręcznie przerobione poprawione kupione jako złom :D efekt koncowy na foto:

ImageImageImageImage

09 Sty 2008
Nowe lampy zawitały do varianta FK :D teraz ma groźneee spojrzenie :D

ImageImageImage

ImageImageImage

12 Sty 2008
sesja golfika z nowymi lampami:

ImageImageImageImage

ImageImageImageImage

ImageImageImage

20 Sty 2008

no i audio vol 3 już jest :D subik ALPINE na ukończeniu... zakupilem nowy wzmak:
Spestron SPA4100

Image

http://www.autoradio.poznan.pl/ tutaj jest w cenie 998zł :d ja mam nowke sztuke nieśmiganą kupilem za grosze :D
i kupilem kable VIVANCO 20mm kwadratowych przekroju :D znawcy wiedza co to za sprzet wreszcie cos konkretnie zabuja variantem :D

24 Sty 2008
założony alarm z kluczykiem scyzorykiem i przyszła paczka z climatroniciem:

Image

26 Sty 2008
o i sprawa wyglada tak climatronic skończony :D :D jest kilka rzeczy ktore musze poprawic( nie dziala mi jedna ele szyba pewnie kostka sie wypiela, nie ma schowka musze kupic lub moj przerobić.. oraz musze zrobic ramke na climatronic ale juz mam pomysl

ImageImage

29 Sty 2008
Ramka na climatronic:
v0.1

Image

v0.2

ImageImage

29 Sty 2008
Progi GTI :green_fuck:

Image

31 Sty 2008
Zakup CB-Radia TTI-880 i anteny ML-145
Image

01 Lut 2008
Spasowana ramka climatronic

ImageImage

09 Lut 2008
Taka tam sesja golfiny z lotką na klapie i innymi gratami :D

ImageImageImage

ImageImageImage

12 Lut 2008
Rarytasów ciąg dalszy :D zamykany schowek do wersji z klimą :D i grzane spryski :D

ImageImage

15 Lut 2008
No to obiecane fotki wnętrza CB zabudowane wersja boxu v0,2 :D bedzie lepiej a i panel climatronica poprawie :P oceńcie :D

22 Lut 2008
Zakupiłem alumki :d 16x7,5J :D

8 Mar 2008
Alumki juz na aucie i zakupiona BRA fotki ze zlotu charytatywnego :)

ImageImageImageImage

ImageImageImageImage

Filmy:
http://youtube.com/watch?v=xKfC2p3lp54

Pozdrawiam i zapraszam do ocenk

Ostatnio edytowany przez Gobo90. Pon 10 Mar, 2008, edytowano w sumie 10 razy

Temat postu:
FAKIR
FAKIR
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 7752780
Auto: Golf mk2/audi diesel wagon
no to bede pierwszy :ok: variancik jak najbardziej widze,że w twoich rękach,powoli a dobrze go przerobisz.A vento front malinka bedzie,szkoda,że sam nieposzedłem w tym kierunku,bo variantów z tym frontem to chyba tylko jednego widziałęm.
pozdrawiam i życze powodzenia w realizacji planów

Profil    7752780 Lookazv6

Temat postu:
vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

SUUUUUUUUPER VARIANCIK!
Pogratulować yupii
Pozazdrościć tylko tych zegarów ;) Mam nadzieję że kiedyś sam założę (jak dam radę)
POZDRAWIAM i zapraszam do ocenki mojego Varianta:
viewtopic.php?t=24198

Temat postu:
Uhonorowany Medalem
Uhonorowany Medalem
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1197028
Auto: Golf VI R36T
no to teraz ja...

tata ma fajne auto...

na pierwszu rzut pojade cie za te paski ala 20 jahre... zostawcie te paski do 20 latków a nie co trzecia trojka w kraju ma takie paski... teraz 20 jahre to sie wyroznia brakiem pasków... z reszta... auto taty jego wybór...

przyało by sie tą koze zblizyc troche do ziemi

kolejna sprawa... co te wydech taki krzywy? jedna rurka dłuzsza niz druga

obszycie gałki i kierownicy fatalne... wygląda jak tandeta z działu tuning w realu lub innej biedronce

te białes czapki na tylnych zagłowka... ehhh nie bede pisał

a co to za 2 skrzynki z tyłu?? nie lata to z lewa na prawo i prawa na lewo w czasie jazdy?

zaby nie bylo ze tlko jade po majtach dam plusa za zegary, bardzo dobrze i dokładnie spasowane... i za bardzo porzadnie obity drugi subwoofer tyle ze znowu sie doczepie do koloru materiału... nie było nigdzie mniej krzykliwego i stonowanego materiału?? tak by pasował do wnetrza bagaznika?
no i vento fron w combi wygląda naprawde fajnie

a na koniec... jako moderator napisze ze jesli nie zmniejszysz fotek to je usuniemy...wiele osob ma słabe łacze tu i zanim to sie otworzy ludziom to szybko zamkną temat...nie mozna thumbnail'i wrzucic??

K-SYSTEM Car Detailing - Korekty lakieru, powłoki ceramiczne oraz kwarcowe, renowacja tapicerek skórzanych, wyciąganie wgnieceń PDR, pranie i czyszczenie tapicerek materiałowych. Pracuje na najlepszych kosmetykach dostępnych na rynku: powłoki ochronne i hydrofobowe Gtechniq, kosmetyki Swissvax, Zymol, Gliptone itd. ZAPRASZAM! Sprawdź mnie : https://www.facebook.com/Ksystem1

Image
 Profil    1197028

Temat postu:
VW User
VW User
Awatar użytkownika

Kevin napisał(a):
tata ma fajne auto...

tata kupuje mk4 ;) mk3 jest moj :P
Kevin napisał(a):
Kevin napisał(a):
nie da rady garaż pod domem.. ale jak bedzie mk4 w garazu to mk3 na glebe ;)
Kevin napisał(a):
te białes czapki na tylnych zagłowka... ehhh nie bede pisał

muszą być bo tylne zagłówki mają inną tapicerke niż reszta bo je dokładałem:P
Kevin napisał(a):
a co to za 2 skrzynki z tyłu?? nie lata to z lewa na prawo i prawa na lewo w czasie jazdy?

zaby nie bylo ze tlko jade po majtach dam plusa za zegary, bardzo dobrze i dokładnie spasowane... i za bardzo porzadnie obity drugi subwoofer tyle ze znowu sie doczepie do koloru materiału... nie było nigdzie mniej krzykliwego i stonowanego materiału?? tak by pasował do wnetrza bagaznika?

tych rzeczy to już dawnooooo nie ma teraz jest soling ;)

Temat postu:
VW User
VW User
Awatar użytkownika

ps: co do kierownicy to wiem że lipa ale składam już kase na profi obszycie :P

Temat postu:
PostWysłany: Czw 09 Sie, 2007 
VW User
VW User
Awatar użytkownika

ps2: Kevin, widze że traktujesz mnie jak początkującego laika ;) zajrzyj tu : http://forum.vwgolf.pl/profile.php?mode ... le&u=18539

Temat postu:
VW Zone Mod
VW Zone Mod
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 3239572
Auto: Bora Sedan V6 oraz Bora Variant TDI ASZ+ Jetta mk II Coupe Bora Sedan TDi ATD
Co dwie skrzynie to nie jedna, większy huk przynajmniej robią, a tak poważnie to jeżeli już coś wkładać to coś bardziej profi.... Obszycie kierownicy wiele nie kosztuje a jaka różnica, w tym celu polecam www.carsdream.com Kozackie taborety masz we wnętrzu, pomyślałbym chociaż nad wymianą ich na półkubełki z GT bo te obecne są fatalne. Ogólnie rzecz biorąc widziałem tego Golfa na vwgolf.pl i jak dla mnie to jest to dobrze zadbana seria z kilkoma zmianami. Gleba, jakieś fajne felgi z dobrym profilem i powinno być dobrze. Pozdrawiam

Temat postu:
VW User
VW User
Awatar użytkownika

aleście sie czepili tego CA .. teraz w bagażniku jezdzi to....:
Image
lepiej?
Środka nie zmienię... dopóki nie znajde kompletu z GTI EDITION z czerwonymi paskami w dobrej cenie... fotele z GT to padaka!

Temat postu:
Uhonorowany Medalem
Uhonorowany Medalem
Awatar użytkownika

Gobo90. napisał(a):
ps2: Kevin, widze że traktujesz mnie jak początkującego laika ;) zajrzyj tu : http://forum.vwgolf.pl/profile.php?mode ... le&u=18539

no bo taki jestes stary nazywajmy rzeczy po imieniu, choc trzeba ci przyznac ze zegary naprawde wygladaja ładnie i sa dobrze spasowane(przynajmniej na zdjeicach tak wyglada)
tzn co chcesz mi pokazac przez ten link?? ze natrzaskałes 1500 postów?? czy te obrazki ala manga cars??to o niczym nie świadczy... tutaj tez jest wiele osob ktore wali posty tylko dla gwiazdek...jak juz dostaniesz auto to pogadamy
pozdrawiam

K-SYSTEM Car Detailing - Korekty lakieru, powłoki ceramiczne oraz kwarcowe, renowacja tapicerek skórzanych, wyciąganie wgnieceń PDR, pranie i czyszczenie tapicerek materiałowych. Pracuje na najlepszych kosmetykach dostępnych na rynku: powłoki ochronne i hydrofobowe Gtechniq, kosmetyki Swissvax, Zymol, Gliptone itd. ZAPRASZAM! Sprawdź mnie : https://www.facebook.com/Ksystem1

Image
 Profil    1197028

Temat postu:
VW Zone Mod
VW Zone Mod
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 3239572
Auto: Bora Sedan V6 oraz Bora Variant TDI ASZ+ Jetta mk II Coupe Bora Sedan TDi ATD
Fotele z GT będą zawsze lepsze od tych które masz obecnie, ja na nie nie narzekałem.

Ostatnio edytowany przez BartoL, Czw 09 Sie, 2007, edytowano w sumie 1 raz

Temat postu:
Uhonorowany Medalem
Uhonorowany Medalem
Awatar użytkownika

BartoL napisał(a):
Fotele z GT zawsze są lepsze od tych które masz obecnie, ja na nie nie narzekałem.

bo nie ma na co... sa bardzo wygodne... co w trasie sprawdza sie idealnie...
jedynie co boli to noga od trzymania na pedale gazu...

Image
 Profil    1197028

Temat postu:
PostWysłany: Sob 08 Mar, 2008 
VW User
VW User
Awatar użytkownika

na chwilę obecną auto wygląda tak :
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
uzupelniam pierwszy post

Temat postu:
PostWysłany: Nie 09 Mar, 2008 
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Auto: golf mk3
bardzo mile kombi
szkoda ze lampki zmieniles bo home made byly miod
wywal hak , lotke i antene
a i daj moze jaka glebe :)
powodzenia

Temat postu:
PostWysłany: Pon 10 Mar, 2008 
VW User
VW User
Awatar użytkownika

opis na pierwszej stronie uzupełniony :D

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 1 z 2 [ 16 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości