Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 18 z 29 [ 426 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 29  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu:
PostWysłany: Nie 29 Lip, 2007 
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: Golf I GTI 1.8 8V,Golf I Cabrio ,Bora V5
VR6 napisał(a):
No grubo. Norbi zaliczyl podwojnego zgona jednego wieczoru hehe
Ja z Kolarzem mialem skoki z bagaznika(co sie nie za dobrze skoczylo)
Bylo przejmowanie busow od niemcow itp i itd hehehehee
I oczywiscie Kevin mial trening zycia i skonczylo sie na "zakwasach"

Witam juz równoez w domku było SUPER wiadomo EKIPA dopisała jesteście SWIRY na maxa skoki z bagaznika he he raczej ludzie wypadający z pedzacej R32 krwi bylo wiecej niż U Kuby rozprówacza :) naszczescie wszyscy żyją Kevin mechanik zlotu reanimował auto Kolarza w 3 -sek :) niestety deszcz wygonił nas wczesniej do domu ale opłacało sie tam jechać Polskie auta w niczym nieodstawały od aut niemieckich :) Pozdro dla wszystkich co dotarli foty zapodm wieczorkiem bo jade juz w trase :) :)

Temat postu:
VW Zone member
VW Zone member
Awatar użytkownika

bylo GIT! sam zlot ok, ale ekipa kosmos :D nie ma co opisywac :P.. bedzie filmik, a dzisiaj beda wieczorem jakies pierwsze foty. Pozdro dla wszystkich nowo poznanych i starej ekipy... Norbi pozamiatal sie po calosci, a Drake nie byl lepszy :-D ... ekipa Strzelno megaaaa jamajama jamajama jamajama jedynki mnie zabily jednym strzalem. Szkoda ze nie dalo sie wjechac na jakas plaska powierzchnie tam gdzie bylo show n shine tylko autami non top w sumie musielismy siedziec z tymi szwabami (nie bede tu dawal epitetow bo i tak cenzura wkroczy :D )...

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 8165264
No to musiało się dziać :) Gdyby Mania odbywała się w trochę lepszych warunkach, to pewnie w Polsce też działy by się takie rzeczy i nie było by wyboru: Blasen czy Mania... Ale trzeba się cieszyc z tego co jest bo w Rusocinie też było grubooo :ok: Pozdro. :D

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1367975
Auto: caddy mk1
wlasnie wstalem... wyjadz udany ale przygody byly najpierw na granicy, potem 4x foto z fotoradaru potem jeszcze bonusowy mandat dla daniela 75E wiec wyjazd zaliczyc trzeba do dogich.... szkoda ze pogoda byla do dupy i wygonila nas do domu chociaz kevin mowil zebyw walic deszcz i robic flaszke :) generalnie to szkoda ze tak jakos nie moglismy sie znalesc z reszta bo teren ogromny no i oczywiscie pozdro dla tych co sie osobno ustawili :P

Temat postu:
VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

suuuper zlocik!!! :ok: ekipa meeeega. W piatek pogoda super i suuuper imprezka na wieczór. Poszło całe zaopatrzenie alko ,które miało byc na 3 dni piwko Dobrze ,ze udało mi sie do namiotu trafić ook . Dzieki Kevin za pogrzebanie w kabelkach w miom golfie, juz miałem stresa ze golf nie wyjedzie o własnych siłach.
Pozdro dla DRAKE ,VR6 , Norbiego i Kevina...po Bling Bling nawet kaca nie miałem,no moze troche suszyło :-D
Pozdro dala całej ekipy VWZONE...jesteście :ok: :ok: :ok:
Mam nadzieje ,że z wiekszością zobacze sie na Wilekim Spocie VWZONE

prawdziwe caddy skonczyło sie na mk1

Temat postu:
VW Zone member
VW Zone member
Awatar użytkownika

na razie 2 foty ekipy (mam niedodparte wrazenie ze Kevin ma lekka torbe a jego prawa reka Kolarz jest nie lepszy na 1 focie :D )

Image

Image

Temat postu:
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 4247098
Auto: MK4 GTI
MK3 GT TDI
bylo super :ok:

drobne sprostowanie autostrada a4 jest zrobiona w strone do granicy,,,od granicy jest patatajka :[ :[ :[ .... zawieszenie greena cos o tym wie i moje zeby po ostrym kontakcie z butelka tez jej nie lubia :smutny:

Profil    4247098

Temat postu:
VW User
VW User
Awatar użytkownika

Wielkie podziękowania dla Mioo, za transport w tą i spowrotem (a w drodze powrotnej było ciężko), gratisową wbitke na zlot i miłą atmosferę, dla Romana81 i Bandziego za wskazenie drogi z granici i do granicy z supr navi Rekina.
Zloty ciekawy tylko lipa z tą pogoda. Pozdrowienia dla wszystkich przybyłych.
p.s Mioo i Bandzi wklejać foty.

G i turboLader rządzi :-D

Temat postu:
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 3644946
Auto: Passat B5 FL, TDI 130 Ps (highline)
generalnie zaliczm zlot do udanych pomimo brzydkiej pogody ale to sie chyba nie liczy zlot to spotkanie ekipy ja generalnie poto pojechalem i jestem zadowlony,podziękowanie dla :-D Rekina za navi fajna sprawa tylko z powrotem troche nas uszukała

autek duzo i coooo bardzo fajnych ale jest i ale widze że niektórzy niemcy dalej brną w siatexy i lexy no ale to ich sprawa noi widać że w niemczech front ałaa audi rządzą jakby mogli to by to wkładali do każdego auta nawet do roweru!!!

z tego miejsca pozdrawiam (srebrnego kultowca- yupii camela), :) p3mob, :ok: kolarza oraz cała ekipe oraz ekipe :) Strzelno megaaaa jedynki noi zapomnialbym o ;) zbigniewie maska piekna sprawa noi caddy też dech zapiera,za spokojną jazde k :) uker , :) mioo, :) rekin :) daniel (mandaty cie zabiły) oraz tego co lecial na bandzi ( :ok: bandzior) nie dałeś sobie przegrać zakładu :< ty bestio),ciesze sie że poznalem oczywiscie W końcu yupii KEVINA (MEGA :) KOOZAAK) DO ZOBACZENIA NA Wilekim Spocie VWZONE

Rothenburg '10,II VAG Meeting Bielawa 15-16.05.2010,Underground Tuningtreffen Goerlitz'10,
Wolfsgruppe VAG EVENT III - 2-4 lipca 2010,LMS 10,CultOberfest 2010
Rothenburg '11,Wolfsgruppe VAG EVENT IV - 1-3 lipca 2011,LMS 11
Rothenburg '12,Underground Tuningtreffen Goerlitz'12,Wolfsgruppe VAG EVENT V -29-1 lipca 2012

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000595888991
 Profil    3644946

Temat postu:
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Panowie my powrot mielismy mega szybki.
W sumie to we Wrocławiu spotkalismy sie z Mikołajem i 1.4 dzielnie dawalo rade za eR32.Na A4 pewien osobnik z MB E 420CDI musiał uznać wyzszosc obu VW :D , wiec nasza predkosc wachala sie w granicach 200-260 :D

Temat postu:
Admin of Vw Zone
Admin of Vw Zone
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 2356976
Auto: Cupra 4x4 ????
Bylo git! :D Podobalo mi sie, wyjazd na Berlin, potem powrot heheh.... Nieprzespana nocka, bo jakos nie lubie spac na zlotach w dzien :P Integracja od samego rana.... Bling-bling, hee... No i Drake ktory krzyczal, przynies mi piwo hahaha..... Pierwsza nocka dobra byla, zlapalem reseta i potem dalej atakowalem :D W sobote obudzil mnie deszcz.... Masakra... Potem Garbi HOTROD z Polski ukazal sie moim oczom..... Ojjjjj coooo Potem Norus cos gadal o falowaniu :P Byl epizod z Niemkami w tunelu z ktorymi sie dogadac nie moglem (oj dziewczyny uczcie sie jezykow :P).... Potem jakies niemki w Twingo hehe... Przejecie bolidu w piatek hahahaha..... Ogolnie pozytywnie :D Ahaa i Drake lubi zostawiac slady po sobie, w postaci strupow, blizn :P Fotki beda pozniej, ale bardzo malo zrobilem....

Teraz jesli chodzi o auta to polisz ekipa dala rade! Niemcy stawali przy nas i nie dowierzali, ze to z PL przyjechalo. A u kolegow zza odry szpachlex i siatex jeah, az sie zdziwilem... Dla mnie najlepszy byl Passat 3B, blekitny na A8... Jak cos sobie przypomne to dopisze...

Pozdrowienia dla calej ekipy z PL!

PS. Co do dzwonienia do mnie jak ktos byl na bramie..... moj telefon w piatek skonczyl swoj zywot wiec sorry :/

Image
Było A3, Mk2,Mk3 TDI+, Mk3 20VT...
 Profil    2356976

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1367975
Auto: caddy mk1
foty, niewiele bo deszcz nie zachęcał /poza tym co mi karta pamięci świruje i chyba uciekło mi z 20fot :( )

obóz naszych :)
Image
Image
Image
Image
C2 czarne wygladaj zajebiscie (Grzeniu dales rade z tymi kolami)

i na zlocie
Image
oktavka dawala rade
Image
Image

co do zlotu to bardzo podobał mi sie obiekt !! wyscigi na 1/4 kosa... ma ktos foto tej jetki co wszystko walila?? co tam pod macha siedzialo?? pozatym jak widac mk1 turbo wymiataja

dzielic sie zdjeciami panowe... bandzi dawaj...
mi uciekly foty brozowego paska na felach z mercedesa

i jako bonus Bandzi na bandzi
Image

tyle w temacie fot

pozdro oczywiscie dla ekipy... zwlaszcza dla kukera daniela z natalia rekina romka i bandziego i dla towarzystwa na miejscu i nie pozdro dla jednego pana co mnie z lekka zdenerwowal (zeby nie powiedziec inaczej)

Temat postu:
Uhonorowany Medalem
Uhonorowany Medalem
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1197028
Auto: Golf VI R36T
uprzejmie wnosze podanie do kolegi Loniek o usuniecie pierwszego zdjęcia ekipy zlotu na Blassen. Swoją prośbe motywuje tym iż byłem pijany i wyglądam bardzo kompromitująco.

hahahahha

nie no chłopaki....zlot ekstra....kupa aut... kupa debili z niemiec... ale oni i tak nie moga sie rownać z nami...

Musze powiedzieć jedno... i prosze nie zrozumieć mnie źle... takiej ZAJEBISTEJ ekipy sie nie spodziewałem.... i pieknie było sie mega zaskoczyć... myslałem ze bedzie pifko pifko i tyle.... a tutaj było meeega... (nie obyło sie bez mojego spawania :) )

WIelkim minusem byli niemcy: po pierwsze ta muzyka ktorej słuchali... Bozee do tego trzeba by byc solidnie spigulonym a cały dzien tego słuchali... no i wielki minus to brak TOI TOI'ów w bliskiej odległosci... :) juz nie wspomne o pogodzie :)

Chciałem wszystkich pozdrowić..nie bede wymieniał nicków bo to zbyteczne... i moge powiedzieć jedno... jestesćie NUMBER 1 :)

ogoolnie jestescie wariaty :) i mam dobra rade dla wszystkich nigdy nie mieszajce kilku rodzajów wódki z piwem i kiełbasą :P hahahahha

musze także powiedziec ze w pierwszy dzien poszło zbyt duzo wódki... :P

moj powrót hmmm nie wiem czy moge nazwać go tez ekonomicznym... :)
najpierw gonienie Drake'a a potem chęć w koncu połozenia sie spać i tutaj Jcek wyrwał a ja olałem gonienie sie... zjechałem na stacje i sie zdrzemnąłem.... potem rura i w odległosci 100km znowu sie zatrzymałem by sie przespac... czułem potworne zmeczenie.... a lepiej odpoczac niz przymknać na autostradzie oczy na 1 sec i stracic zycie. to taka mał historia mojego powortu

przy okazji chciałem pozdrowic kolegów z Cultstyle.pl i podziewkować i powiedziec ze sa super.... napietymi kolesiami lol
a powaznie to tylko Micab z tego co pamietam potrafił przyjechac i sie przywitać a no i jeszcze Pszendza :) --zwyrol

K-SYSTEM Car Detailing - Korekty lakieru, powłoki ceramiczne oraz kwarcowe, renowacja tapicerek skórzanych, wyciąganie wgnieceń PDR, pranie i czyszczenie tapicerek materiałowych. Pracuje na najlepszych kosmetykach dostępnych na rynku: powłoki ochronne i hydrofobowe Gtechniq, kosmetyki Swissvax, Zymol, Gliptone itd. ZAPRASZAM! Sprawdź mnie : https://www.facebook.com/Ksystem1

Image
 Profil    1197028

Temat postu:
VW Zone Master
VW Zone Master

dopiero wstałem i jeszcze mnie głowa boli :/ od tych warczących ulep a'la pickapów

jeżdzących i kurzących w tą i spowrotem :< i tak 24h

pogoda w sobote troche nie dopisała :(( przemoklem do suchej nitki

ogólnie był to najlepszy i największy zlot na jakim byłem :ok:

do zobaczenia za rok mam nadzieje że będzie jeszcze lepiej :-D

Temat postu:
VW Master
VW Master

Zapodajcie jakiegos kompromitujacego pikczersa :)

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 18 z 29 [ 426 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 29  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości