Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 4 z 8 [ 109 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu:
PostWysłany: Sob 10 Lut, 2007 
Tech Mod
Tech Mod
Awatar użytkownika

Witam ;)

O autku czytałem w VW Trends, widziałem na żywo zarówno na majóVWce jak i na VWmanii, nie obyło się też bez ucięcia pogawędki z Da(vw)idem (podczas "Mistrza prostej" na VWmanii ;) ) i mogę szczerze powiedzieć że autko naprawdę bardzo fajne ;)

Pozdrówka ;)

Corrado VR6 SLC
Passat B5 2.8 V6 4Moion

Image

Temat postu:
VW User
VW User
Awatar użytkownika

te by moze spasowały lampy ale czy je gdzies dostaniesz... Image

moje polo :) viewtopic.php?p=369965#369965

Temat postu:
VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: Polo G40 było...
Daniel polo, swojego czasu byly na ebay.de ale teraz ich nie widac...

Temat postu:
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 9033144
Auto: AUDI B6 AIR RIDE
Wygladaj pozostaje jaki jest aby elementy typu zderzaki . lusterko , drzwi zostana na nowa polakierowane bo od twardosci zderzakowi farba odleciala drzwi maja malutkiego w rogu pecherzyka a lusterko zostalo przerysowane ale to dopiero zostanie pomalowane na sezon bo wydaje mi sie ze teraz nie ma sensu.. w ruch pojdzie przebudowa bagaznika bo ma zamalo litrow.. zamiast grajka jakis tv.. w dalszych planach silnik..

Profil    9033144

Temat postu:
Uhonorowany Medalem
Uhonorowany Medalem
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1197028
Auto: Golf VI R36T
auto jest pieknie... davidowi wyszło... ale moje zdanie jest takie ze poszedłes na łatwizne... i szczerze nie wiele juz mozna tu zmienic. chyba ze lakier koła ale auto straci na tym... dawid zaznaczył tu swoj styl, jest on tu widoczny i charkaterystyczny dla niego i niestety ale landryna bedzie tylko z nim kojarzona...chyba ze zrobisz tu rewolucje.. ale to było by bez sensu kupowac pewnie droższe auto zrobione by je całkowicie zmieniac.
ale fakt jest jeden ze to ty bedziesz jezdzić tym autem i ty na nie wydałes kase, z swojej strony moge dodać ze nie chciałbym auta które zostało przez kogos innego kompleksowo zrobione... tu sie traci najwiecej, szczegolnie tych chwil kiedy sie widzi ze z niczego robi sie COŚ

pozdrawiam

K-SYSTEM Car Detailing - Korekty lakieru, powłoki ceramiczne oraz kwarcowe, renowacja tapicerek skórzanych, wyciąganie wgnieceń PDR, pranie i czyszczenie tapicerek materiałowych. Pracuje na najlepszych kosmetykach dostępnych na rynku: powłoki ochronne i hydrofobowe Gtechniq, kosmetyki Swissvax, Zymol, Gliptone itd. ZAPRASZAM! Sprawdź mnie : https://www.facebook.com/Ksystem1

Image
 Profil    1197028

Temat postu:
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 9033144
Auto: AUDI B6 AIR RIDE
Kevin, zgadzam sie z toba.. polo bedzie kojarzone z dawidem i chce zeby bylo... auto zostanie takie jakie jest.. gruntownych zmian nie bedzie zrobie to co dawid mial zrobic w przyszlosci.. i takie autko zostanie.. ja nie chce byc chwalonym jakie mam super auto chce sie nim zajac po dawidzie ktory ma nowy projekt i glupio miec dwa auta bo ktorym pozniej pojechal na zlot? mozna powiedziec ze ja bede opiekunem landryny... :) pozdro
sprawa jest prosta.. auto nie moze gorzej wygladac niz przed moim zakupem i ja dotrzymam tego zeby tak bylo... do auta wlozono duzo pracy.. i na marne bylo by sprzedawac je byle komu.. i na marne by bylo zeby stalo

Profil    9033144

Temat postu:
Uhonorowany Medalem
Uhonorowany Medalem
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1197028
Auto: Golf VI R36T
i to rozumie...
wiec rzycze powodzenia w opiece i poprawieniu i zrobieniu to co miało byc zrobione...
btw. zmiana koloru tez by głupia nie była:)

K-SYSTEM Car Detailing - Korekty lakieru, powłoki ceramiczne oraz kwarcowe, renowacja tapicerek skórzanych, wyciąganie wgnieceń PDR, pranie i czyszczenie tapicerek materiałowych. Pracuje na najlepszych kosmetykach dostępnych na rynku: powłoki ochronne i hydrofobowe Gtechniq, kosmetyki Swissvax, Zymol, Gliptone itd. ZAPRASZAM! Sprawdź mnie : https://www.facebook.com/Ksystem1

Image
 Profil    1197028

Temat postu:
PostWysłany: Nie 11 Lut, 2007 
VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Auto: VW Polo 86c GL 83', VW Polo 86c BEACH 90'
ta poloweczka jest piekna... :D
ale ta fela jest mega wyczesana smoorek musi byc i u mnie niee
pozdrawiam i czekam na foteczki auta bo jest na czym oko zawiesic :ok:

Temat postu:
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

dokładnie fred :-)

Temat postu:
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Auto: Scirocco MK1 & Polo 86C 2F G40
Witam! Musze zabrać głos, znowu temat lamp sie przewija jeżeli ktoś widział auto live wie że nie są tragiczne, ale powiedzcie szczerze czy połączenie Lilaróż + pomarańcz albo Lilaróż + struktura oryginalnej lampy tylnej (nawet GT) współgrają? Każdy kto ma polo chce żeby wyszły lampy po prostu jak oryginał ale z białym kierunkiem takie mnie sie marzyły i byłem w stanie napisać do Helli albo FK żeby pomyśleli bo to co jest na rynku jest jedną wielką lipą. Podczas składania nie miałem zamiaru wkładac takich ale gdy przyłożyłem czerwone to sie załamałem. Wiec nie pozostało nam nic innego niż czekanie na nowy produkt jakieś firmy. A jeszcze musze sie odwołać do posta odnośnie smoor'a "że jest za mały", 14stka felga powoduje przycieranko po nadkolach tymbardziej w 9J a ciągniecie nadkoli tez ma swoje granice :) Po prostu trzeba by Gwincik wrzucić i pojechać z 2 cm niżej :) Bo do ziemi bebechy miały daleko, dałem rade ze śląska na pomorze dojechać bez przecierki wiec spoko (w powrotnej drodze za Poznaniem były problemy ale tam nawet Humer by miską przytarł) A zdradze wam że g40 najlepiej smiga na 13" ma najlepsze osiągi

Temat postu:
VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Auto: Czarne
Kevin napisał(a):
zmiana koloru tez by głupia nie była:)

różowy jest oki, można zmienić na taki jak na forum niebieski, ale nie żadne opatrzone kolroki, musi być jakaś rozrywka w imprezie :hmm: zobaczymy co zdziała nowy właściciel

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Auto: Golf I GTI 1.8 8V,Golf I Cabrio ,Bora V5
Zgadzam sie w 100% jesli chodzi o lampki zreszta juz to pisałem wyzej ...

Temat postu:
VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Auto: VW Polo 86c GL 83', VW Polo 86c BEACH 90'
skrypol napisał(a):
Zgadzam sie w 100% jesli chodzi o lampki zreszta juz to pisałem wyzej ...

ja rowniez sie z tym zgadzam.kolorek jest fikusny to i lampy fikusne tez pasuja :-D
tak samo do mojej brewki sie przyczepili.mam troche gustu i jesli stwierdzil bym ze szpeci moje auto dawno juz by jej nie bylo.po drugie jelsi bym wstawil no emblemat to bym musial z klapy najlepiej sie pozbyc znaczka a tego nie chcem chce zeby byla seria ;)
jeszcze raz napisze piekne polo :ok:
chcialbym zobaczyc je na zywo help :D
pozdrawiam :)

Temat postu:
PostWysłany: Pon 12 Lut, 2007 
VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

da(vw)id napisał(a):
Każdy kto ma polo chce żeby wyszły lampy po prostu jak oryginał ale z białym kierunkiem takie mnie sie marzyły i byłem w stanie napisać do Helli albo FK żeby pomyśleli bo to co jest na rynku jest jedną wielką lipą.

Sam juz nie raz sie glowilem dla czego do wszystkich golfow takie produkuja a do polo nie, co zapomnieli? Watro by bylo nasunac im taka koncepcje i sadze ze jezeli by wypalilo i nie tylko na naszym rynku byl by duzy popyt na takie bialo-czerwone lampki ;)

Temat postu:
PostWysłany: Pon 12 Lut, 2007 
VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

kali52 napisał(a):
Kevin napisał(a):
zmiana koloru tez by głupia nie była:)

różowy jest oki, można zmienić na taki jak na forum niebieski, ale nie żadne opatrzone kolroki, musi być jakaś rozrywka w imprezie :hmm: zobaczymy co zdziała nowy właściciel

Ej to moze ja sobie na taki niebieski swoje polo spryskam ;)

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 4 z 8 [ 109 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości